Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 8 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 111
  1. משתמש מנוסה
    יהיו! אבל אתה צריך לפרסם קצת יותר את הסיפור, בנו"דים וכו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. Litspall
    Guest
    פרק ג.הקרב הנורא גרטינה נגד גוני חלק א
    גוני וטילאר מיטעררים.
    "איפה אנוחנו?" שואל גוני.
    "אין לי מושג" עונה טילאר.
    "נראלי שנכנסו למערבולת השחורה שהיתה בשמיים" אומר גוני.
    "גם המחשבה שלי" עונה טילאר.
    "טוב צאו כולם" אומר גוני בקול חלוש.
    "מה זה,זה גנגר" אומר בפלאה טילאר.
    "אבל רק לפני שניה הוא היה גסטלי,לא?" שאול גוני.
    "כן אבל תיראה,כל הפוקימונים כאן הם סוג רוח ואופל וכולם בהיתפתחיות הספיות שלהם" אומר טילאר.
    "אתה צודק,יש לי תחושה שגרטינה רצה שניכנס למערבולת" אומר גוני.
    "כן גם לי" אומר טילאר.
    "ואווו" אומר איש אחד מיצות רוקט.
    "היי,גם אתכם הוא שאב?" שאל טילאר.
    "כן והוא הכך את המפקד שלי וגם את החבר שלי,בבקשה תעזרו לי" אומר האיש בקול חלוש.
    "מי לכך? אותם ולאן?" כמה פוקימוני רוח והם הכחו אותם לאיזה מיבצר מוזר.
    "תגיד יש לך פוקימון רוח הוא אופל?" שואל טילאר את האיש.
    "כן שי לי האנדוור" אומר האיש.
    "אני יכול אותו?" שואל טילאר.
    "לתמיד,אני לא יודע" עונה האיש.
    "מתי תפסתה אותו?" שואל טילאר.
    "לפני שבנו לקחת מיכם את הפוקימונים שלכם" עונה האיש.
    "אז זה אומר שאין לך עדין קשר איתו,נו אז אתה מסכים?" שואל טילאר.
    "אוקי" אומר האיש ונותן לטילאר את הפקדור של האנדוור.
    "טוב צא האנדום" אומר טילאר.
    "הננננננן" שועג אנדום.
    "טוב עכשיו באו ניצא" אומר טילאר ומתחיל לזוז.
    לאחר כמה שעות הליכה.
    "היגענו" אומר גוני.
    "טוב יש לי רעיון" אומר טילאר.
    "מה?" שואל גוני.
    "רעיון שמתאים לך,אנדום הישתמש במסך עשן" אומר טילאר.
    "הנננננננננננננן" אומר אנדום ויורה מפיו עשן.
    "באו נזוז" אומר טילאר ורץ על המיבצר.
    "ניתפסתם" אומר גרטינה בקול מרשע.
    "בדרך כלל גרטינה לא יכול לדבר,לא?" שואל גוני.
    "צודק,אבל זה רק בעולם הפוקימון ובמימד השני שלי,היקום הזה כל פוקימוני האופל והרוח שולטים ואני ברושאים" אומר גרטינה בטון מפלצתי.
    "יש כאן ביכלל אנשים?" שואל טילאר.
    "כן אבל הם בצד המסוכון" אומר גרטינה.
    "שזה איפה?" שאול גוני.
    "בעולם הטחתון,האאאא" צוחק גרטינה.
    "נראלי שהוא חלם לעשות את זה" אומר גוני.
    "ואיפה חברי?" שואל האיש מיצוות רוקט.
    "סליחה,אני חלבר שלך,אני המפקד שלך" צעק המפקד של צוות רוקט מאיזה כלוב.
    "סליחה" אומר בקול חלוש האיש.
    "שתקו" צועק גרטינה.
    "ומה זה יעזור לך אם היה לך עולם מישלך?" שואל טילאר.
    "אם היה לי עולם משלי הוכל לעשות מיכל שליבי חופץ" אומר גרטינה.
    "חשבתי שאין לך לב,לא?" אומר גוני.
    "האא,זה לא משנה עכשיו,אתה ערשתה לי את כל הקתה הרשע,טוב לא משנה עכשיו תשמדו" אומר גרטינה ומישתמש בקרן על עוצמתית.
    "גנגר,אגרוף רוח" אומר גוני.
    "אתה חוןשב שזה יזיז לי?" שואל גרטינה.
    "לא,רק רצתי להסיח את דעתך" אומר גוני.
    "האא טילאר אפשר בבקשה את האנדום שלך אני רוצה לנצח אתו אחד על אחד" אומר גוני.
    "אם אתה בטוח" אומר טילאר וזורק לגוני את הפקדור.
    "האאאאאאאאאא" צעק גרטינה ונוחת על האדמה.
    "זה היה הקרב הקל ביותר בחיי" אומר גרטינה.
    "אנחנו עד ניראה" צעק גוני.

ההמשך יבאו............

• משתמש מנוסה
    סליחה שלא הוספתי את שני הפרקים אחותי הורידה סימס 3 והוא דפק לי קצת את המחשב והרס לי את הפרקים אז אני מתקן אותם, עוד מעט אני אפרסם את החלק הראשון של הספיישל.

Litspall
    זה לא הסיפור שלך למה אתה מפרסם פה פרקים זה הסיפור שלי.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jul 10 2009, 12:56 PM
    סליחה שלא הוספתי את שני הפרקים אחותי הורידה סימס 3 והוא דפק לי קצת את המחשב והרס לי את הפרקים אז אני מתקן אותם, עוד מעט אני אפרסם את החלק הראשון של הספיישל.

Litspall
    זה לא הסיפור שלך למה אתה מפרסם פה פרקים זה הסיפור שלי.
    מחכה
    ואתה וצה לדווח עליו? או לפחות לשאול אותו למה הוא עש את זה ואם הוא עשה את זה בכוונה דווח עליו..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

• משתמש מנוסה
    שם: עדן
    אהבתי איך שאתה כותב אבל אתה מורח טיפה יותר מידי את הפרקים
    תנסה לגמור את הפרק בסוף מותח נגיד בפרק האחרון שכתבת הייתה צריך לשים את הקטע שהביצה מתחילה לזוז אחרי שצ&#39;ימי אומר שהוא הנבחר השני ורשמת יותר מידי פעמים לפתע יש עוד מילים וגם לפעמים רשמת לפתע במקום שזה לא צריך להיות תתאר יותר את הפוקימונים כי לא תמיד מצליחים להבין לאיזה פוקימון התכוונת
    ותתאר יותר את המתקפות מה שבכלל לא תארת כי יש נגיד אנשים שלא יודעים מהזה סילון אקווה אם לא הייתי יודע מה זה לא הייתי מבין בכלל מה פיפ עשה ותתאר יותר את האזורים כי אין כמעט בכלל תיאורים של האזורים שהם נמצאים ואהבתי מאוד את הרעיון של התמונות בסוף זה מעוד עוזר להבין למה התכוונת ויותר כייף לקרוא את זה ככה ציון כרגע 6/10

חפרתי XD

• משתמש מנוסה
    הסיפור יפה מאוד אבל אתה באמת מורח יותר מדי את הפרקים

• משתמש מנוסה
    מתי יתפרסם הפרק הבא?
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

• משתמש מנוסה
    מתי אתה ממשיך?

• משתמש מנוסה
    לכל המשתמשים, הפרקים הבאים יפורסמו בקרוב יש לי כמה בעיות עם הסיפור, ויש לי מבחן בקרוב ל5 יחידות מטמתיקה אז אין לי זמן כל כך להמשך את הסיפור כתבתי עד פרק 10 אבל יש לי כמה תיקונים שאני צריך לעשות ואין לי זמן לזה, ב23.08.09 בשעה 4 הסיפור יחזור ומאז אני אנסה לפרסם כל יום פרק אז תשמרו על הנושא פעיל, תודה לכל המשתמשים על התגובות.

• משתמש מנוסה
    אוקיי.דרך אגב,הסיפור מעולה&#33;

• משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    אחלה סיפור&#33; אהבתי את הרעיון של התמונות בסוף הפרק&#33;
    וכדי לך לשים קישורים לכל הפרקים בדף הראשי כדי שיהיה יותר קל לימצוא אותם&#33;
    מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....

• משתמש מנוסה
    מחכה להמשך.מקווה שהוא יהיה טוב.

• משתמש מנוסה
    פרק 5: צוות באגז (חלק א)
    הביצה החלה לשנות את הצורה שלה, לפתע היא הופכת למן יוצר כחול וקטן בעל זמן שניראה כמו מן קפיץ ובסופו כדור גדול וכחול, הלחיים שלו לבנות והוא בעל אוזניים גדולות וכחולות, הוא פקח את עיניו השחורות והביט בצ&#39;ימי ופיפ הוא לא דיבר, לפתע הוא התחיל לקפוץ על זנבו העגלגל.
    "היי עצור אזוריל&#33;&#33;" צעק פיפ וקפץ על אזוריל והפיל אותו על הרצפה, האזוריל ניראה מפוחד הוא לא ידע לדבר כל כך.
    "היי אני לא אפגע בך אני רוצה להיות חבר שלך." אמר פיפ וליטף את ראשו של אזוריל.
    "היי פיפ תקשיב, ויגלי גם אמרה לי שיש לנו משימה לבצע אז כדי שנחזור לבית ויגליטאף כדי לקבל את המשימה." אמר צ&#39;ימי.
    "טוב רק תיקח איתך את ווי כי אני לא רוצה שדארקראי ישתלט עליו שוב, היי אוזמריל רוצה לבוא איתנו אל בית ויגליטאף?" שאל פיפ את אוזמריל, אוזמריל התחיל לקפוץ מרוב שמחה וחייך חיוך גדול, צ&#39;ימי הרים את ווי ולקח אותו אל בית ויגלי ופיפ ואוזרים הולכים אחריו, כעבור כמה זמן החבורה הגיע אל בית ויגליטאף בכניסה עמדה ויגלי.
    "מה קרה לאמבראון הזה ומי זה האוזמריל הזה?" שאלה ויגלי.
    "זה לא משנה עכשיו רק קחי את האמבראון הזה ותטפלי בו, אז מה המשימה שלנו?" שאל פיפ.
    "תקשיבו באזור היער השחור נימצאים חבורה של פוקימוני חרק הם תוקפים את הכפר שנימצא באזור, אני חושבת שדארקראי שולט בהם, אז אירגנתי לכם כמה סטארלים שתוכלו לעוף בעזרתם לאזור." אמרה ויגלי.
    "אבל איך זה יכול להיות הריי דארקראי היה עכשיו בגוף אמבראון." אמר פיפ.
    "דארקראי יכול להיות בכמה גופים בוזמנית." אמרה ויגלי.
    "טוב אז בוא נלך כבר." אמר צ&#39;ימי ועלה על גבו של אחד מהסטארלים.
    "רגע אבל עם הם חבורה הם בטוח ינצחו אותנו אנחנו צריכים פוקימון שיעזור לנו שם." אמר פיפ.
    "לצערי לא הצלחתי למצוא עוד נבחר אבל עם אתם נבחרים אתם בטוח תנצחו את החבורה הזו עם כל היכולות המיוחדות שלכם." אמרה ויגלי.
    "טוב אז אנחנו נזוז." אמר פיפ ועלה על אחד מהסטארלים, הסטארלים החלו לעוף לגובה, הסטארלי של פיפ התחיל לזוז בצורה מוזרה, הסטארלים עפו ועברו דרך כמה יערות בהם היו עצים גבוהים, הסטארלי של צ&#39;ימי עבר את העצים במהירות אבל הסטארלי של פיפ כל הזמן היה נכנס בעצים, לפתע הסטארלי של פיפ התחיל לאבד גובה ונפל על אחד מענפי העץ, פיפ נפל מהסטארלי על האדמה וחטף מכה בראשו.
    "היי סטארלי מה יש לך??" צעק פיפ בכעס, הסטארלי המבוהל לא ענה הוא קפץ מהענף ונסה לברוח מהמקום אבל פיפ הגיב במהירות ותקף אותו בבועות שהפילו אותו על האדמה.
    "תקשיב טוב יש לי משימה חשוב לעשות, עם אני לא יגיע בזמן ליער השחור לפני שיקרו שם דברים רעים שיפגעו במקום, אז אתה לוקח אותי?" שאל פיפ, לפתע סטארלי פרש את כנפיו ועף במהירות מהמקום.
    "היי חזור&#33;&#33;" צעק פיפ בל הסטארלי לא חזר, פיפ לא ידע מה לעשות הוא חייב להגיע אל היער האסור, לפתע הגיעה הסטארלי של צ&#39;ימי, הוא ראה א פיפ ועף לכיוונו, הוא היתישב על האדמה.
    "היי מה קרה פיפ איפה אח שלי?" שאל הסטארלי.
    "הוא התחיל להיכנס בענפים ואז נפלנו ושאלתי אותו מה קרה אבל הוא ברח." אמר פיפ.
    "אני לא יודע מה קורה לו בזמן האחרון, הוא מתנהג ממש מוזר." אמר סטארלי.
    "טוב אתה יכול לקחת אותי ליער השחור?" שאל פיפ.
    "כן." אמר סטארלי, פיפ עלה על גבו של סטארלי, ואז סטארלי החל לעוף, הם עברו דרך העצים במהירות וכעבור כמה זמן הם הגיעו אל היער השחור, צ&#39;ימי ישב על אחד מענפי העץ ואכל תפוח.
    "מה קרה לך, איפה הסטארלי שלך?" שאל צ&#39;ימי בדאגה.
    "הוא ברח לי אבל לא משנה תודה ששלחתה את הסטארלי שלך לבוא ולהציל אותי" אמר פיפ, סטארלי פיפ וצ&#39;ימי התחילו ללכת ביער השקט בצעדים אטיים מאוד, פיפ הלך והוא לא שם לב לאן הוא הולך ולפתע הוא דרך על ענף יבש ושבר אותו, הענף השמיע רעש חזק ביער השקט.
    לפתע נשמע רחש בין העצים ואז פתאום חבורת עכבישם אדומים בעלי פרצופים על גבם ירדו מן העצים בעזרת הקורים שלהם, פיפ צ&#39;ימי וסטארלי קפאו במקומם.
    "או אני רואה שהגיע ארוחת הערב" אמר אחד האריאדוסים, פיפ הביט בעיניהם של האריאדוסים וישר ראה שדרקראי שולט בהם.
    לפע חבורת האריאדוסים יריה חוטים לכיוונים של השלושה, פיפ סטארלי וצ&#39;ימי ניתפסו בקורים ולא יכלו לזוז הם היו דבוקים זה לזה.
    "היי אריאדוס אל תיתן לדארקראי לשלוט בך אתה יותר חזק ממנו&#33;&#33;" צעק פיפ הבמהול כאשר כל גופו רעד.
    "דראקראי לא שולט בנו אנחנו בקשנו שהוא ייתן לנו כוחות, לאחרונה מאז אף פוקימון לא יכול לתקוף אי אפשר לאכול כן ארוחות כי אף פוקימון לא עובר פה, ועם איזה פוקימון עובר פה זה רק הקריקטוט המעצבן בעל הכוחות שלו." אמר האריאדוס.
    "יש פה קריקטוט שיכול לתקוף ושדארקראי לא שולט בו?" שאל צ&#39;ימי.
    "כן, באזור שמחוץ ליער השחור קוראים לו נבחר אבל עם הוא ינסה לעבור פה היום הוא ימות" אמר האריאדוס.
    "היי פיפ יש פה ניבחר זה טוב מאוד, ממש שני ציפורים בכמה גם נבצע את המשימה שלנו וגם נימצא עוד ניבחר." אמר צ&#39;ימי, לפתע החבורה החלה לצעוק "קריקטוט, קריקטוט."
    "סתמו את הפה שלכם לפני שאני אחסום אותו עם הקורים שלי" אמר האריאדוס, לפתע כל חבורת האריאדוסים ירדה מהעץ והתקרבה אל שלושת הפוקימונים שהחלו לרעוד מרוב פחד, לאריאדוסים היה מבט מורעב בעיניים והם התחילו להתקרב במהירות אל החבורה.
    לפתע מאד העצים קפץ פוקימון חרק אדום, סביב צברו היה מן צעיף נפוח בצבע צהוב, ויש לו עף גדול ונפוח ושני מחושים, זה היה קריקטוט, הוא רץ לעבר החבורה שהייתה תקוע בין הקורים, ותוקף בחתך ופותח את הקורים.
    "רוצו מהר לפני שאתם תחוסלו" אמר קריקטוט, האריאדוסים העצבניים לא וותרו הם התחילו לתקוף בחוט יריה, אחד מהם תפס את רגלו של הקריקטוט והפיל אותו על הרצפה, פיפ המבוהל רץ במהירות לעזור לו.
    "לכו מכאן&#33;&#33; רוצו ישר ותגיעו למקדש של סלבי אתם תהיו בטוחים שם" אמר הקריקטוט.
    "אבל.." אמר פיפ
    "לכו מפה&#33;&#33;" צעק קריקטוט שקטע את דיבורו של פיפ, צ&#39;ימי תפס את ידו של פיפלאפ ומשך אותו והם התחילו לברוח וסטארלי עף אחריהם.
    לפתע צ&#39;ימי הבחין שחבורת האריאדוסים רודפים אחריהם, לפתע צ&#39;ימי נעמד במקומו והפסיק לרוץ.
    "מה אתה עושה אתה רוצה שהם יתפסו אותנו" אמר פיפ.
    "תקשיב עדיף שרק אני אפצע מאשר שכולנו, הריי אני נבחר יש לי כוחות מיוחדים וגם יש לי יתרון אליהם" אמר צ&#39;ימי.
    "טוב איך שאתה חושב, קדימה סטארלי בוא נרוץ למקדש" אמר פיפ.
    "עכשיו אתם הולכים לבכות על זה שהתעסקתם איתנו" אמר צ&#39;ימי לפתע הוא תקף בגלגל אש, הוא מסתובב ממהירות ופוגע בכל האריאדוסים שבסביבה.
    פיפלאפ וסטארלי מתחילים לברוח הם רצים ועוברים את אזור היער, לפתע סטארלי נעצר.
    "תמשיך לבד אני לא יכול יותר לעוף" אמר סטארלי בנשימות עמוקות.
    "אני לא מתקדם לבד זה מסוכן פה גם לי וגם לך" אמר פיפ בכעס, סטארלי נשם טיפה ואז המשיך לעוף.
    "קדימה&#33;" אמר פיפ והשניים המשיכו להתקדם אל המקדש, הם רצו במהירות, ברקע היום רעשים חזקים של משהו שמתקרב.
    "קדימה סטארלי בוא למקדש או שהדבר הזה יתפוס אותנו" אמר פיפ ורץ במהירות, השניים התקדמו במהירות, ותוך כמה זמן הם הגיעו אל המקדש, השניים נכנסו אל המקדש.
    המקדש היה עטוף בצמח מתפס, ובסוף המקדש היה כיסא ענקי, ועליו ישב הסלבי.
    "ואוו אתה סלבי&#33;" אמר סטארלי, לפתע סלבי קם מהכיסא שלו והתחיל לעוף לכיוונו של סטארלי, לפתע סלבי תוקף בעלה קסום ומעיף את סטארלי על קיר המקדש.
    "לא&#33;&#33; מה אתה עושה?" שאל פיפ.
    "מה שהייתי צריך לעשות מזמן" אמר סלבי ולפתע עיניו הפכו מכחולות לאדומות.
    "אתה אתה דרקראי" אמר פיפ.
    "נכון מאוד, עכשיו אני אקח אותך למקום שיש לי יתרון שיש לי בו יתרון עליך&#33;" אמר סלבי., לפתע הוא עף לכיוונו של פיפלאפ ותפס אותו בידיו, לפתע סביבים נוצרה סופה מוזרה ואז לפתע שניהם נעלמו.

• משתמש מנוסה
    אחלה פרק&#33;

• עמוד 3 מתוך 8 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •