Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 8 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 111
  1. משתמש מנוסה
    פרק חזק!
    יש מתח,יש עניין אפילו שקצת רצתה מהקטע של אזוריל לקטע הבא..
    סך הכל טוב!
    מתי אתה מפרסם את הבא?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה
    אני לא מבטיח כלום אבל אולי הפרק יפורסם היום או מחר אני עוד צריך לתקן אותו, אבל הוא יצא או היום או מחר.

אה ואלה שמות הפרקים העתידיים.
    פרק 6 : צוות באגז (חלק ב)
    פרק 7 : להציל את פרינפלאפ
    פרק 8 : משימה להצלת חיים, הקרב מול דיאלוגיה.
    פרק 9 : משחקים עם הזמן

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 24 2009, 01:22 PM
    אני לא מבטיח כלום אבל אולי הפרק יפורסם היום או מחר אני עוד צריך לתקן אותו, אבל הוא יצא או היום או מחר.

אה ואלה שמות הפרקים העתידיים.
    פרק 6 : צוות באגז (חלק ב)
    פרק 7 : להציל את פרינפלאפ
    פרק 8 : משימה להצלת חיים, הקרב מול דיאלוגיה.
    פרק 9 : משחקים עם הזמן
    יפה רק מתי אתה מפרסם אותם יומיומי?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    נראה לי שיומיום.

5. משתמש מנוסה
    בדרך כלל הפרקים יפורסמו בראשון שלישי וחמישי.

אבל היום בגלל שזה פרק כפול אני אסיים לתקן אותו ולהוסיף לו עוד חלקים ואולי היום בשמונה יפורסם הפרק.

6. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    פרק טוב קבל ח"ח D:
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

7. משתמש מנוסה
    אתה מתכוון לפרסם עכשיו?
    --------

-------

8. משתמש מנוסה
    טוב פרק 6 הוא מנקודת המבט של צ&#39;ימי, לא עישיתי אותו כל כך מנקודת המבט של צ&#39;ימי, אבל חלקו כן, הוא לא יהיה מי יודע מה הכי מובן בגלל זה פרק 7 8 ו 9 הם פרקי הסבר למה שקרה.

פרק 6 צוות באגז (חלק ב)
    "אני לא אתן לכם" אמר צ&#39;ימי כאשר הוא נושם בקושי.
    "אתה חושב שאתה תשרוד, אז תחשוב שוב" אמר מנהיג קבוצת האריאדוסים, לפתע האריאדוס קפץ על צ&#39;ימי, אבל צ&#39;ימי הגיב במהירות הוא צווח בכל הכוח ואז לפתע הוא הוציא להביור שפגע חזק באריאדוס והפיל אותו על האדמה.
    "אנחנו אותו הדבר מאותו הצד, עם תהרוג אותי אתה תהרוס את התוכנית שלנו" אמר צ&#39;ימי.
    "על מה אתה מדבר הוא משתמש בך כבובה" אמר אריאדוס.
    "הגיעה הזמן שאני אזוז" אמר צ&#39;ימי לפתע הוא תקף בגלגל אש והתחיל להתגלגל במהירות לכיוון המקדש, אריאדוס קם במהירות מהאדמה והתחיל להשתמש בכוח שדארקראי נתן לו הוא התחיל לרץ במהירות שיא אחרי צ&#39;ימי, גלגל האש של צ&#39;ימי השאיר אחריך שביל להבות ושרף עצים ושיחים, מה שהקשה על אריאדוס להתקדם.
    צ&#39;ימי מתגלגל במהירות אל המקדש, הוא שורף כמעט את רוב חלקי היער, כעבור רבע שעה הוא מגיעה אל המקדש של סלבי.
    "פיפ צריך לברוח מפה האריאדוסים חזקים מדי" אמר צ&#39;ימי שבקושי נשם.
    "פיפ הוא .. הוא נעלם, סלבי הוא דרקראי הוא תפס את פיפ ולקח אותו איתו לזמן אחר" אמר סטארלי.
    "איך לא עצרת את סלבי?" שאל צ&#39;ימי
    "ניסיתי הוא תקף אותי בעלה קסום הוא חזק, דרקראי שלט עליו אי אפשר לעצור אותו" אמר סטארלי.
    "הוא התקווה האחרונה שלנו, בלעדיו לא נצלח להשלים את המשימה שלנו" אמר צ&#39;ימי, לפתע אל תוך המפקדה פרץ אריאדוס הוא ניראה עצבני במיוחד.
    "בחיים אל תעז לשחק איתי, דרקראי נתן לי את השליטה באזור הזה, זו לא המשימה שלך" אמר אריאדוס.
    "על מה הוא מדבר?" שאל סטארלי.
    "אני לא יודע, אריאדוס אני מזהיר אותך אתה ככה קרוב להיות מחוסל" אמר צ&#39;ימי.
    "אתה חושב שאתה מפחיד אותי אתה חלש, אני אראה לך מי שולט פה" אמר אריאדוס, לפתע הוא תקף בחוט ירייה ותפס את רגלו של צ&#39;ימי ואז הפיל אותו על ריצפת המקדש.
    "עכשיו אני אהרוג אותך" אמר אריאדוס, לפתע אריאדוס קפץ על צ&#39;ימי ועמד לתקוף אותו בניב רעל אבל לפתע סטארלי קפץ לכיוונו של צ&#39;ימי ודחף אותו וחטף את ניב הרעל במקומו.
    "סטארלי לא&#33;&#33;" צעק צ&#39;ימי.
    "אתה יותר חשוב צ&#39;ימי אתה הנבחר, ואני סתם פוקימון, תשמור על עצמך צ&#39;ימי." אמר סטארלי שהתחיל לגסוס.
    "לא&#33;&#33;" צעק צ&#39;ימי ואש חזקה יצא מזנבו ועפה לכל אבר, לפתע צ&#39;ימי תוקף בלהט חזק שפוגע באריאדוס ומחסל אותו.
    "אין סיכוי שתצא מהיער הזה חי" אמר אריאדוס ואיבד את ההכרה.
    צ&#39;ימי הפצועה יצא מהמקדש, לפתע הוא ראה עוד שני פוקימוני חרק שעומדים בכניסה.
    "סוף סוף צ&#39;ימי נפגשים, אתה נבחר האש" אמר פוקימון דמוי חיפושית זבל.
    "הראקרוס ודאקסטוקס, אז מה יצרתם צוות משלכם&#33;" אמר צ&#39;ימי.
    "כן, אנחנו צוות באגז הצוות שיחסל את כל הנבחרים יצורים כחלשים כמוך" אמר הראקרוס ולפתע תקף את צ&#39;ימי באגרוף ממוקד והעיף אותו על הקיר החיצוני של המקדש.
    "עכשיו נחסל אותך" אמר דקסטוקס, לפתע מן העץ קפץ קריקטוט.
    "תצטרכו לעבור אותי קודם." אמר קריקטוט, שניה לפני שעיניו של צ&#39;ימי נסגרו הוא ראה את קריקטוט תוקף את הראקרוס.
    כעבור חצי שעה...
    עיניו של צ&#39;ימי נפקחו והוא לפתע הוא ראה את קריקטוט, קריקטוט ישב לידו כולו היה פצוע, לידו הגופה של סטרלי.
    "מה קרה, איפה אריאדוס?" שאל צ&#39;ימי.
    "צוות באגז לקחו אותו, הצלחתי להבריח אותם אבל זה עלה לי במחיר מסוים." אמר קריקטוט והתעלף.
    לפתע במקדשה נשבה רוח חזקה ואז לפתע נוצרה סופה מוזרה, לפתע ת&#39;ימי הבחין שבתוך הסופה שנוצרה נמצא פיפ בצורה שונה לא בתור פיפלאפ אלה בתור פרינפלאפ, וסלבי.
    לפתע הסופה הפסיקה פיפ וסלבי נפלו על ריצפת המקדש, צ&#39;ימי רץ במהירות אל פיפ, פיפ היה פצוע קשה וכל הגוף שלו דימם.
    לפתע הוא ראה שסלבי מפרכס כמה דקות ואז לפתע הוא מפסיק, צ&#39;ימי התקרב עליו ובדק לו את הדופק, לפתע הוא ראה שסלבי לא נושם ואין לו דופק, סלבי מת.
    צ&#39;ימי רץ במהירות חזרה אל פיפ, הוא ניסה להעיר אותו, לפתע פיפ פקח את ענייו.
    "צ&#39;ימי, אתה חיי, אתה חיי" אמר פיפ וחיבק את צ&#39;ימי.
    "איפה הייתה?" שאל צ&#39;ימי.
    "בעתיד, והוא לא כזה וורד כמו שאנחנו מנסים לעשות אותו" אמר פיפ.

9. משתמש מנוסה
    חזק&#33;&#33;
    פרק מותח מעניין ואני ממש מחכה לפרק הבא&#33;&#33;&#33;
    מקווה שתפרסם בקרוב&#33;
    --------

-------

10. משתמש מנוסה
    יש מצב שפרק 7 יפורסם הלילה עם יהיה לי זמן אני אסיים לשפר אותו ואפרסם הוא פרק קשה במיוחד והסוף שלו דיי עצוב, אבל הוא מסביר הרבה על עתיד הסיפור.

אה והינה עוד שמות של פרקים עתידיים.
    פרק 10: אבא בא&#33;&#33;
    פרק 11 : הנבחר הכפול
    פרק 12 : מוות של סטארלי אחד, נקמה של סטארלי אחר, פחד של סטארלי אחרון.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Aug 27 2009, 06:21 PM
    יש מצב שפרק 7 יפורסם הלילה עם יהיה לי זמן אני אסיים לשפר אותו ואפרסם הוא פרק קשה במיוחד והסוף שלו דיי עצוב, אבל הוא מסביר הרבה על עתיד הסיפור.

אה והינה עוד שמות של פרקים עתידיים.
    פרק 10: אבא בא&#33;&#33;
    פרק 11 : הנבחר הכפול
    פרק 12 : מוות של סטארלי אחד, נקמה של סטארלי אחר, פחד של סטארלי אחרון.
    מקווה מאוד שתפרסם הלילה..
    ולדעתי אל תפרסם תשמות כי זה נותן ספויילרים..
    --------

-------

12. מורחקים
    שם: ליאור
    פרק מאוד יפה&#33;
    כל הכבוד&#33;

13. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    סיפור יפה ביותר אהבתי מחכה לפרק הבאה

14. משתמש מנוסה
    סיפור מצוין,לא חשבתי שסטארלי ימות,ועם הרקרוס תקף באגרוף ממוקד אז הוא גם נבחר,לא?
    תעזרו לביצה של מורקרו לבקוע:

ותאכילו את שלוס ב-Rawst Berry

ואל תשכחו את הביצה של מגבי:

מורקרו שולט!

קרדיט ל-steve,על הצביעה המגניבה הזאת של מורקרו בצבעי מיסמגיוס.

קרדיט ל-פיקסקול (:,על השילוב הזה של סייבלאי וסניזל.

קרדיט לסטיב על השילוב של מילוטיק וגראסטדון:

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ido6@Aug 28 2009, 11:57 AM
    סיפור מצוין,לא חשבתי שסטארלי ימות,ועם הרקרוס תקף באגרוף ממוקד אז הוא גם נבחר,לא?
    לא הוא לא נבחר דרקראי שולט עליו ונותקן לו חלק מהכוחות שלו, עם תקרא טוב אתה תבין הכל.

עמוד 4 מתוך 8 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •