עבדתי עליה דיי הרבה, כל מה שאתם רואים פה עבודה שלי, חוץ מהשם שלי הניק שלקחתי לעומר D:
תגובות בונות?
אחלה חתימה...
וידעתי שתעבוד עלינו...
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
אתה ביקשת עזרה במברשות-לא רוצה לתת קרדיט לא צריך-לפחות אל תכחיש.Originally posted by AnimeCrazy@Jun 27 2009, 03:06 AM
על מה אתה מדבר? איזה עזרה XDDDDDDD
אבל מה שעשית עם התמונה נורא יפה-אבל לא קשור לקרייזי
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אני לא מכחיש, באמת שלא נעזרתי בך,Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 27 2009, 12:38 AM
אתה ביקשת עזרה במברשות-לא רוצה לתת קרדיט לא צריך-לפחות אל תכחיש.
אבל מה שעשית עם התמונה נורא יפה-אבל לא קשור לקרייזי
אולי עזרת למישהו אחר?
אני דיי בטוח שאת כל המברשות וזה הורדתי לבד ולא נעזרתי באף אחד..
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
אהבתי!
זה ממש תואם שלך ושל עומר!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אתה ביקשת עזרה במסנג'ר, ואם אתה ככה אני לא מדבר איתך יותרXD.Originally posted by AnimeCrazy@Jun 27 2009, 04:16 AM
אני לא מכחיש, באמת שלא נעזרתי בך,
אולי עזרת למישהו אחר?
אני דיי בטוח שאת כל המברשות וזה הורדתי לבד ולא נעזרתי באף אחד..
והניק לקוח מחתימה? ובאישור?
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
כי בעצם שניהם מבנה שלי, בחתימה המשותפת שלנו הוא עשה צבעים וניק והוסיף עוד דברים..Originally posted by Dingo@Jun 27 2009, 02:43 AM
אהבתי!
זה ממש תואם שלך ושל עומר!
גרי מנדלבום, אתה מוכן לדבר ישר ולעניין? אני לא מבין איפה נעזרתי בך, לא ביקשתי ממך במסן כלום! תראה לי את השיחה של המסן, אני לא זוכר שום דבר כזה, ואני מאמין שעומר מסכים שאני ישתמש לו בניק D:
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)