יש המון ילדים בפורום שהם עוד ביסודי....
ויום שלישי יסודי מסיים את הלימודים...
אז המון ילדים יחגגו ולא יהיו בפורום...
אפשר לשנות את זה לרביעי אולי?
יש המון ילדים בפורום שהם עוד ביסודי....
ויום שלישי יסודי מסיים את הלימודים...
אז המון ילדים יחגגו ולא יהיו בפורום...
אפשר לשנות את זה לרביעי אולי?
אבל ברביעי גם חוגגים...
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
לא נראה לי שזה מתאים לפה בכלל...לא שזה ענייני, אבל רצוי שתפנה לעומר(SexStyle) יוזם הפרוייקט.
בשלישי חוגגים יותר הרבה...
שמת לב בכלל להודעה שלי? תפנה ליוזם הפרוייקט ותחליטו ביחד על משהו שיסדר את העניינים עם שני הצדדים.Originally posted by New Goblin@Jun 28 2009, 12:40 AM
בשלישי חוגגים יותר הרבה...
כמו שעומר אמר כבר,לא משנה באיזה יום יהיו תמיד אלו שלא יבואו..
ומה זה אומר?Originally posted by CraZyCatMe@Jun 27 2009, 11:13 PM
כמו שעומר אמר כבר,לא משנה באיזה יום יהיו תמיד אלו שלא יבואו..
זה אומר שגם אם הוא ידחה את הלילה הלבן ליום אחר, יהיה משתמש אחר שלא יוכל להיות נוכח.
עומר קבע שזה יהיה ביום שלישי!
וזהו!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
זה אומר שתמיד מישהו או כמה לא יכולים לבוא באותו יום...
זה קשור אליך וליסודי כמו שאמרת.
חוץ מזה לא כולם חוגגים ביסודי D:
כולם חוגגים ביסוד...
ועד שנגיע כבר מהמסיבה...
יהיה כבר 2 בלילה...
וזה ממש לא פייר.
נו אז?
ב2 בלילה עדיין מתקיים לילה לבן,אני לא מבין למה יש לך בעיה עם זה??
בקיצור, תפנה לעומר ותגמור את הסיפור. להתווכח פה זה הכי לא יעזור לך.
פניתי לעומר...Originally posted by CraZyCatMe@Jun 27 2009, 11:17 PM
נו אז?
ב2 בלילה עדיין מתקיים לילה לבן,אני לא מבין למה יש לך בעיה עם זה??
אני חושב שאפשר לנעול,אני לא מזיז זה אחלה תאריך...
המסיבות ביסודי גם לא יגמרו כל כך מאחור,מקסימום 1 בלילה לכיתה ו'.
אני חושב שאפשר לנעול.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)