התחלתי אש..מספר 4 בפייקדקס שלי
Hariember
סוג אש O_O
שיפור
![]()
הגוף שלו יצא די טוב ואני לא רואה בעיות בהצללה.
הראש שלו לעומת זאת לא יצא מתאים, לפי דעתי הוא גדול מידי, המבט שלו לא נראה טוב והעיינים לא ממוקמת בצורה טובה, שלפי דעתי צריך לראות קצת גם את השנייה.
8/10
תשפר, אם אתה רוצה.
בהצלחה.
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>
![]()
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
<span style=\'color:INDIGO\'>Poke'Mon ~ Rise Of The Champion</span>
Transformers ~ Revenge Of The Fallen
אני אצטט את מה שאליאב כתב כדדי להסביר לך כמה אתה טועה:Originally posted by Absinthe@Jun 28 2009, 10:08 PM
תגידו אתם לא מבינים שהעין לא מוסתרת?
יש לו רק עין אחת!
אליאב תוסיף מתחת לתמונה שלו
והדגשתי את החלק שאתה אמור לקרוא בציטוט כדי להבין שאתה טועה ויש שתי עינייםלא צריך לראות את העין השניה מהסיבה הפשוטה שהראש נוטה שמאלה(ימינה שלו) קצת יותר משאר הגוף ולכן העין השניה מוסתרת
ובקשר לגודל של הראש אין עם זה בעיה כי זה פייק..זה לא משהו אנושי
בקשר לעין: בדרך-כלל, הראש סימטרי, ולכן כשעין 1 כל-כך קרובה לקידמת ההראש, צריך לראות ממש קצת מהעין השניה... במקום להוסיף קצת מהעין השניה, אני הייתי פשוט מזיז את העין שרואים קצת יותר קרוב לאוזן!
עוד משהוא, אם הוא עומד בפרופיל, סימן שהוא עומד עקום אם הרגליים! תחשוב על זה: הגוף שלו נוטה שמאלה (שלנו) ימין (שלו) ושני הרגליים נימצאות באותו קו! כדי שזה יהיה קצת יותר הגיוני, תזיז את רגל ימין (שלנו) שמאל (שלו) קצת יותר לכיוון שלנו...
מקווה שעזרתי
מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....
אוקיי!Originally posted by Dark Leo@Jun 28 2009, 10:43 PM
הוא לא עומד בפרופיל..רק הראש שלו נוטה יותר לצד
שיפור העין
![]()
הזזת לו את העין בלי להזיז את הקו, בגלל זה הוא נראה כאילו הוא קיבל פנס בעין :P
9/10
בכללי הוא חמוד ביותר, רק על איזה חיה הוא מבוסס?
מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)