דיוויס-
בשנייה שאתה מרים את הפוקדור מהמקום שלו, רעידת אדמה עצומה מתחילה!
המערה קורסת!
"לעזאזל!" אני צועק, מכניס את הכדור לכיס שלי ומתחיל לברוח מהמערה.Originally posted by Loveless@Jul 20 2009, 06:28 PM
דיוויס-
בשנייה שאתה מרים את הפוקדור מהמקום שלו, רעידת אדמה עצומה מתחילה!
המערה קורסת!
ספוילר
אני מרים את הפוכדור, מחזיר את טריקו לפוכדור שלו, ונכנס אל תוך המרכז כדי לטפל בהם.Originally posted by Loveless@Jul 20 2009, 06:14 PM
תומאס-
אתה זורק פוקדור על אלקטריק. גילגול ראשון,שני,שלישי, נתפס!
*תפסת אלקטריק!*
מה תעשה?
דיוויס-
אתה מתחיל לצאת מהמערה והיא ממשיכה לרעוד ולקרוס. אתה רץ בכל הכוח והכדור מתגלגל לך מהידיים, וממש לידו נופל נטיף גדול. אתה קם תופס את הפוקדור ובורח משם. כשאתה יוצא משם אתה רואה את טאקר יושב בנחת ליד עץ "מה קרה לך?" הוא שואל בפליאה.
תומאס-
אתה חוזר למרכז פוקימונים והאחות ג'וי מחייכת ולוקחת את הפוקימונים שלך לריפוי. היא מרפאה אותם ומחזירה לך את כולם ואז פונה אליך בהיסוס "ראיתי שיש לך האיפני, תרצה אולי שאני אלמד אותה ביצת ריפוי?" ומוסיפה חיוך.
"נכנסתי למערה, היה שם מעין מבנה מוזר שבו היה מונח כדור, הרמתי אותו כשלפתע כל המערה קרסה עלי!" אני צועק ומראה לו את הכדור.Originally posted by Loveless@Jul 20 2009, 08:26 PM
דיוויס-
אתה מתחיל לצאת מהמערה והיא ממשיכה לרעוד ולקרוס. אתה רץ בכל הכוח והכדור מתגלגל לך מהידיים, וממש לידו נופל נטיף גדול. אתה קם תופס את הפוקדור ובורח משם. כשאתה יוצא משם אתה רואה את טאקר יושב בנחת ליד עץ "מה קרה לך?" הוא שואל בפליאה.
ספוילר
פעם שלישית גלידה D:אינג'ל-
אתה הולך בדרך הימינית, אבל אתה מגיע לסוף סגור. תאלץ לחזור אחורה.
-------------------------------
אני חוזר והולך בדרך השמאלית .
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
"ביצת ריפוי? מהי המתקפה הזאת?" אני שואל אותה בחיוך, מוציא את האפיני החוצה.Originally posted by Loveless@Jul 20 2009, 08:26 PM
תומאס-
אתה חוזר למרכז פוקימונים והאחות ג'וי מחייכת ולוקחת את הפוקימונים שלך לריפוי. היא מרפאה אותם ומחזירה לך את כולם ואז פונה אליך בהיסוס "ראיתי שיש לך האיפני, תרצה אולי שאני אלמד אותה ביצת ריפוי?" ומוסיפה חיוך.
דיוויס-
הוא מסתכל עליך בהלם "איזו מערה?" הוא שואל, אתה מיסתובב ורואה שאין שם כלום "וואו מאיפה הפוקדור המגניב הזה? נראה לך שזה פוקדור קדמוני?" הוא מוסיף בהיתלהבות.
אינג'ל-
אתה חזור להתחלה ואז ממשיך בדרך השמאלית. אתה הולך כשעה ארוכה ורואהמנמנם עם עץ.
תומאס-
האמת זה Softboiled אבל לא מצאתי לזה תרגום נורמאלי XD
"נו, המערה הגדולה שראינו!" אני צועק עליו ברוגז.Originally posted by Loveless@Jul 20 2009, 09:46 PM
דיוויס-
הוא מסתכל עליך בהלם "איזו מערה?" הוא שואל, אתה מיסתובב ורואה שאין שם כלום "וואו מאיפה הפוקדור המגניב הזה? נראה לך שזה פוקדור קדמוני?" הוא מוסיף בהיתלהבות.
"טוב, בוא נבדוק מה יש בכדור!" אני אומר ומנסה להוציא את הפוקימון שנמצא בכדור.
ספוילר
"בטח! האפיני, מה דעתך על כך?" אני פונה אליה ומסתכל בהתלהבות.Originally posted by Loveless@Jul 20 2009, 09:46 PM
תומאס-
האמת זה Softboiled אבל לא מצאתי לזה תרגום נורמאלי XD
אתה זורק את הפוקדור ויוצא משם (תתלהב! XD)גדול. הוא מתחיל לברוח משם.
תומאס-
האיפני מחייכת אליך ואז מתחילה לקפץ מאושר. האחות ג'וי לוקחת אותה לחדר אחורי ואחרי כמה דקות חוזרת עם האפיני המאושרת." טוב שיהיה לך בהצלחה במסע שלך!" היא אומרת בחיוך. אתה יוצא החוצה, לאן תלך עכשיו?
חשבתי על להוסיף אפשרות שלהמציא מתקפות. מה דעתכם על זה? D:
אפשרות מגניבה, ומה להתלהב, הוא מנסה לברוח!Originally posted by Loveless@Jul 20 2009, 09:54 PM
דיוויס-
הוא מסתכל עליך מופתע " לא הייתה שום מערה. אבל בוא באמת נראה מה יש שם" הוא אומר בחיוך.
אתה זורק את הפוקדור ויוצא משם (תתלהב! XD)גדול. הוא מתחיל לברוח משם.
חשבתי על להוסיף אפשרות שלהמציא מתקפות. מה דעתכם על זה? D:
"חזור! אני צועק ומנסה להחזיר אותו לכדור שלו.
ספוילר
אבל הוא בורח! X:Originally posted by Loveless@Jul 20 2009, 10:13 PM
דיוויס-
מהארטיקונו XD
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)