דיוויס-
פרליגאטר מצליח לעבור מעל המערבולת ואתה שומע את השופט "פלרי עדיין מובילה, אחריה אליס וצמוד אליה נימצא דיוויס!" אתה מתעודד וממשיך. אתה מגיע לגדה ורואה שוב את המכשולים. הפעם הם יותר גבוהיים ופרליגאטר לא מצליח לזנק מעליהם.
"פראליגאטר, שוב סילון אקווה בשביל לעבור את המכשולים! אנחנו עוד יכולים לנצח!" אני מזרז אותו.Originally posted by Loveless@Jul 21 2009, 04:04 AM
דיוויס-
פרליגאטר מצליח לעבור מעל המערבולת ואתה שומע את השופט "פלרי עדיין מובילה, אחריה אליס וצמוד אליה נימצא דיוויס!" אתה מתעודד וממשיך. אתה מגיע לגדה ורואה שוב את המכשולים. הפעם הם יותר גבוהיים ופרליגאטר לא מצליח לזנק מעליהם.
ספוילר
דיוויס-
פרליגאטר מצליח לעקוף כמה שאתה שומע מאחורה "אש רפאים!" ואתה רואה את הילדה ממקודם מצווה על הניינטילס שלה לשלוח על המיתמודדים,כולל אותך, אש רפאים. כמה מהמתמודדים נפגעים קשה ופרליגאטר מצליח להיתחמק בקלות מהמתקה וממשיך האלה. אתם מגיעים למכשול האחרון שהוא ממש גבוהה פרליגאטר מנסה להישתמש בסילון אקווה אבל לא מצליח להגיע עד הסוף.
"אוקיי פראליגאטר, תשתמש בגלישה!"Originally posted by Loveless@Jul 21 2009, 04:13 AM
דיוויס-
פרליגאטר מצליח לעקוף כמה שאתה שומע מאחורה "אש רפאים!" ואתה רואה את הילדה ממקודם מצווה על הניינטילס שלה לשלוח על המיתמודדים,כולל אותך, אש רפאים. כמה מהמתמודדים נפגעים קשה ופרליגאטר מצליח להיתחמק בקלות מהמתקה וממשיך האלה. אתם מגיעים למכשול האחרון שהוא ממש גבוהה פרליגאטר מנסה להישתמש בסילון אקווה אבל לא מצליח להגיע עד הסוף.
ספוילר
"פראליגאטר, תנסה להשתמש במשאבת הידרו על האדמה בשביל לעוף אל האוויר, ואז תשתמש שוב בסילון אקווה!"Originally posted by Loveless@Jul 21 2009, 04:26 AM
דיוויס-
פרליגאטר משתמש בגלישה וגל עצום של מים יוצא ממנו וממלא את המקום,פרליגאטר מנצל את ההיזדמנות ונעזר במים בשביל לעבור את המכשול. אתם מגיעים להר מאוד תלול. פרליגאטר מנסה לטפס עליו אבל הוא מחיל למטה. בינתיים אתה רואה את פלרי ואת אליס ממשיכות לעלות למעלה.
ספוילר
"פראליגאטר, תנסה להשתמש בשרטיה ואז גלישה!" אני אומר לו.Originally posted by Loveless@Jul 21 2009, 04:32 AM
דיוויס-
פרליגאטר משתמש במשאבת הידרו ומגיע לחצי מגובה ההר. הוא מנסה להישתמש בסילון אקווה אבל ניתקע בהר עצמו.
ספוילר
דיוויס-
פרליגאטר משתמש בשריטה ותוקע על הידיים בתוך ההר ומתחיל לטפס במהירות, כעבור עשר דקות טיפוס אתם מגיעים לפיסגה. אתה רואה מרחוק את פלרי ואת אליס מתחילות בריצה. פרליגאטר מתעצבן ומשתמש בגלישה יחד עם סילון אקווה ויורד במהירות מההר ומתחיל לרוץ לכיוון הקו סיום. אתם עוקפים בקלות את פלרי, הקרב צמוד. אתה ואליס רצים קדים בכל הכוח והמנצח הוא:
[color=ghostwhite ]אליס! זכית במקום שני בלבד[/color]
אתה לוקח את הפרס שלך. לאן תלך עכשיו?
עכשיו אני אלך לרפא את הפוקימונים ואז לתחרות הסרט.Originally posted by Loveless@Jul 21 2009, 04:40 AM
דיוויס-
פרליגאטר משתמש בשריטה ותוקע על הידיים בתוך ההר ומתחיל לטפס במהירות, כעבור עשר דקות טיפוס אתם מגיעים לפיסגה. אתה רואה מרחוק את פלרי ואת אליס מתחילות בריצה. פרליגאטר מתעצבן ומשתמש בגלישה יחד עם סילון אקווה ויורד במהירות מההר ומתחיל לרוץ לכיוון הקו סיום. אתם עוקפים בקלות את פלרי, הקרב צמוד. אתה ואליס רצים קדים בכל הכוח והמנצח הוא:
[color=ghostwhite ]אליס! זכית במקום שני בלבד[/color]
אתה לוקח את הפרס שלך. לאן תלך עכשיו?
ספוילר
"או, כמעת שכחתי!" אני אומר ורץ בחזרה אל מרכז הפוקימונים ושולח את בייליף לפרופסור, ולוקח במקומו את ביוטיפליי, ורץ בחזרה אל התחרות.Originally posted by Loveless@Jul 21 2009, 04:49 AM
דיוויס-
אתה מרפא את הפוקימונים שלך ואתה הולך לתחרות סרט. בגלל שכבר יש לך כרטיס מתאם מכניסים אותך ישר למאחורי הקלעים. בינתיים טאקר מתיישב בקהל. מודיעים לך שיש לך עוד חצי שעה. מה תעשה?
ספוילר
"ביוטיפליי, הבמה שלך!" אני צועק וזורק את הכדור של ביוטיפליי לאוויר.Originally posted by Loveless@Jul 21 2009, 05:02 AM
דיוויס-
אתה מגיע בדיוק בזמן שקוראים לך לעלות לבמה. "קבלו במחיאות כפיים סוערות את דיוויס!" אומר הכרוז ומחיאות כפיים ושאגות שמחה עולים מהקהל, אתה מסמיק טיפה. "דיוויס יש לך חמש דקות מעכשיו!" אומר השופט ואתה רואה שעון עצר גדול מתחיל להיתאפס.
"ביוטיפליי, תשתמש בסופה ותירה לשם יריית חוט, ואז תשרוף את זה בכח סודי!"
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)