Pokemon GO
עמוד 107 מתוך 171 ראשוןראשון ... 75797105106107108109117157 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,591 עד 1,605 מתוך 2565
  1. the bitch is back
    דיוויס-
    פרליגאטר מצליח לעבור מעל המערבולת ואתה שומע את השופט "פלרי עדיין מובילה, אחריה אליס וצמוד אליה נימצא דיוויס!" אתה מתעודד וממשיך. אתה מגיע לגדה ורואה שוב את המכשולים. הפעם הם יותר גבוהיים ופרליגאטר לא מצליח לזנק מעליהם.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 21 2009, 04:04 AM
    דיוויס-
    פרליגאטר מצליח לעבור מעל המערבולת ואתה שומע את השופט "פלרי עדיין מובילה, אחריה אליס וצמוד אליה נימצא דיוויס!" אתה מתעודד וממשיך. אתה מגיע לגדה ורואה שוב את המכשולים. הפעם הם יותר גבוהיים ופרליגאטר לא מצליח לזנק מעליהם.
    "פראליגאטר, שוב סילון אקווה בשביל לעבור את המכשולים! אנחנו עוד יכולים לנצח!" אני מזרז אותו.

Spoiler ספוילר

3. the bitch is back
    דיוויס-
    פרליגאטר מצליח לעקוף כמה שאתה שומע מאחורה "אש רפאים!" ואתה רואה את הילדה ממקודם מצווה על הניינטילס שלה לשלוח על המיתמודדים,כולל אותך, אש רפאים. כמה מהמתמודדים נפגעים קשה ופרליגאטר מצליח להיתחמק בקלות מהמתקה וממשיך האלה. אתם מגיעים למכשול האחרון שהוא ממש גבוהה פרליגאטר מנסה להישתמש בסילון אקווה אבל לא מצליח להגיע עד הסוף.
    גיל! 3>

4. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 21 2009, 04:13 AM
    דיוויס-
    פרליגאטר מצליח לעקוף כמה שאתה שומע מאחורה "אש רפאים!" ואתה רואה את הילדה ממקודם מצווה על הניינטילס שלה לשלוח על המיתמודדים,כולל אותך, אש רפאים. כמה מהמתמודדים נפגעים קשה ופרליגאטר מצליח להיתחמק בקלות מהמתקה וממשיך האלה. אתם מגיעים למכשול האחרון שהוא ממש גבוהה פרליגאטר מנסה להישתמש בסילון אקווה אבל לא מצליח להגיע עד הסוף.
    "אוקיי פראליגאטר, תשתמש בגלישה!"

Spoiler ספוילר

5. the bitch is back
    דיוויס-
    פרליגאטר משתמש בגלישה וגל עצום של מים יוצא ממנו וממלא את המקום,פרליגאטר מנצל את ההיזדמנות ונעזר במים בשביל לעבור את המכשול. אתם מגיעים להר מאוד תלול. פרליגאטר מנסה לטפס עליו אבל הוא מחיל למטה. בינתיים אתה רואה את פלרי ואת אליס ממשיכות לעלות למעלה.
    גיל! 3>

6. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 21 2009, 04:26 AM
    דיוויס-
    פרליגאטר משתמש בגלישה וגל עצום של מים יוצא ממנו וממלא את המקום,פרליגאטר מנצל את ההיזדמנות ונעזר במים בשביל לעבור את המכשול. אתם מגיעים להר מאוד תלול. פרליגאטר מנסה לטפס עליו אבל הוא מחיל למטה. בינתיים אתה רואה את פלרי ואת אליס ממשיכות לעלות למעלה.
    "פראליגאטר, תנסה להשתמש במשאבת הידרו על האדמה בשביל לעוף אל האוויר, ואז תשתמש שוב בסילון אקווה!"

Spoiler ספוילר

7. the bitch is back
    דיוויס-
    פרליגאטר משתמש במשאבת הידרו ומגיע לחצי מגובה ההר. הוא מנסה להישתמש בסילון אקווה אבל ניתקע בהר עצמו.
    גיל! 3>

8. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 21 2009, 04:32 AM
    דיוויס-
    פרליגאטר משתמש במשאבת הידרו ומגיע לחצי מגובה ההר. הוא מנסה להישתמש בסילון אקווה אבל ניתקע בהר עצמו.
    "פראליגאטר, תנסה להשתמש בשרטיה ואז גלישה!" אני אומר לו.

Spoiler ספוילר

9. the bitch is back
    דיוויס-
    פרליגאטר משתמש בשריטה ותוקע על הידיים בתוך ההר ומתחיל לטפס במהירות, כעבור עשר דקות טיפוס אתם מגיעים לפיסגה. אתה רואה מרחוק את פלרי ואת אליס מתחילות בריצה. פרליגאטר מתעצבן ומשתמש בגלישה יחד עם סילון אקווה ויורד במהירות מההר ומתחיל לרוץ לכיוון הקו סיום. אתם עוקפים בקלות את פלרי, הקרב צמוד. אתה ואליס רצים קדים בכל הכוח והמנצח הוא:

[color=ghostwhite ]אליס! זכית במקום שני בלבד[/color]

אתה לוקח את הפרס שלך. לאן תלך עכשיו?
    גיל! 3>

10. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 21 2009, 04:40 AM
    דיוויס-
    פרליגאטר משתמש בשריטה ותוקע על הידיים בתוך ההר ומתחיל לטפס במהירות, כעבור עשר דקות טיפוס אתם מגיעים לפיסגה. אתה רואה מרחוק את פלרי ואת אליס מתחילות בריצה. פרליגאטר מתעצבן ומשתמש בגלישה יחד עם סילון אקווה ויורד במהירות מההר ומתחיל לרוץ לכיוון הקו סיום. אתם עוקפים בקלות את פלרי, הקרב צמוד. אתה ואליס רצים קדים בכל הכוח והמנצח הוא:

[color=ghostwhite ]אליס! זכית במקום שני בלבד[/color]

אתה לוקח את הפרס שלך. לאן תלך עכשיו?
    עכשיו אני אלך לרפא את הפוקימונים ואז לתחרות הסרט.

Spoiler ספוילר

11. the bitch is back
    דיוויס-
    אתה מרפא את הפוקימונים שלך ואתה הולך לתחרות סרט. בגלל שכבר יש לך כרטיס מתאם מכניסים אותך ישר למאחורי הקלעים. בינתיים טאקר מתיישב בקהל. מודיעים לך שיש לך עוד חצי שעה. מה תעשה?
    גיל! 3>

12. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 21 2009, 04:49 AM
    דיוויס-
    אתה מרפא את הפוקימונים שלך ואתה הולך לתחרות סרט. בגלל שכבר יש לך כרטיס מתאם מכניסים אותך ישר למאחורי הקלעים. בינתיים טאקר מתיישב בקהל. מודיעים לך שיש לך עוד חצי שעה. מה תעשה?
    "או, כמעת שכחתי!" אני אומר ורץ בחזרה אל מרכז הפוקימונים ושולח את בייליף לפרופסור, ולוקח במקומו את ביוטיפליי, ורץ בחזרה אל התחרות.

Spoiler ספוילר

13. the bitch is back
    דיוויס-
    אתה מגיע בדיוק בזמן שקוראים לך לעלות לבמה. "קבלו במחיאות כפיים סוערות את דיוויס!" אומר הכרוז ומחיאות כפיים ושאגות שמחה עולים מהקהל, אתה מסמיק טיפה. "דיוויס יש לך חמש דקות מעכשיו!" אומר השופט ואתה רואה שעון עצר גדול מתחיל להיתאפס.
    גיל! 3>

14. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 21 2009, 05:02 AM
    דיוויס-
    אתה מגיע בדיוק בזמן שקוראים לך לעלות לבמה. "קבלו במחיאות כפיים סוערות את דיוויס!" אומר הכרוז ומחיאות כפיים ושאגות שמחה עולים מהקהל, אתה מסמיק טיפה. "דיוויס יש לך חמש דקות מעכשיו!" אומר השופט ואתה רואה שעון עצר גדול מתחיל להיתאפס.
    "ביוטיפליי, הבמה שלך!" אני צועק וזורק את הכדור של ביוטיפליי לאוויר.
    "ביוטיפליי, תשתמש בסופה ותירה לשם יריית חוט, ואז תשרוף את זה בכח סודי!"

Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    דיוויס-
    ביוטיפליי משתמש בסופה ומוסיף לזה יריעת חוט, המראה חביב, ביוטפליי משתמש בכוח סודי אש והופך את הסופה לעמוד אש. בשביל להוסיף למראה ביוטיפליי משתמש בשמש בוקר. המראה מרשים ביותר.
    *ביוטיפלי למד שמש בוקר*
    אתה רואה שנשארו לך עוד שלוש דקות.
    גיל! 3>

עמוד 107 מתוך 171 ראשוןראשון ... 75797105106107108109117157 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •