"שלח מכת ברק לכיוונו, ואז קפוץ אליו עם נשיכה!" אני מצווה אליו.Originally posted by Loveless@Jul 22 2009, 09:07 PM
תומאס-
אלקטריק יוצא ומשתמש בגל רעם ומשתק את נידורן המופתע. נידורן נופל על הקרקע ושולח עוקץ רעל, שפוגע מעט באלקטריק.
"שלח מכת ברק לכיוונו, ואז קפוץ אליו עם נשיכה!" אני מצווה אליו.Originally posted by Loveless@Jul 22 2009, 09:07 PM
תומאס-
אלקטריק יוצא ומשתמש בגל רעם ומשתק את נידורן המופתע. נידורן נופל על הקרקע ושולח עוקץ רעל, שפוגע מעט באלקטריק.
רייבן-
סורסקיט טובע Oם
הפוקדור אינו יכול לתפוס אותו ככה.
אינג'ל-
בהתעלמות מוחלטת
><
שינקס משתמשת בגל רעם, אבל הוט-הוט מתחמק ופוגע בה עם סופה. שינקס מתאפסת ופוגעת בו במכת ברק. הוטהוט מתעצבן ומשתמש בניקור חזק ומעיף את שינקס אחורה. שינקס מנסה לינשוך אבל הוט הוט מתחמק ועולה יותר ויותר למעלה.
תומאס-
אלקטריק משתמש במכת ברק ופוגע בו חזק. נידורן מנסה להישתמש בעוקץ רעל, אך מפספס וניפגע מהנשיכה. נידורן מעולף.
איזה מרושע אני הא ?Originally posted by Loveless@Jul 22 2009, 09:53 PM
אינג'ל-
בהתעלמות מוחלטת
><
שינקס משתמשת בגל רעם, אבל הוט-הוט מתחמק ופוגע בה עם סופה. שינקס מתאפסת ופוגעת בו במכת ברק. הוטהוט מתעצבן ומשתמש בניקור חזק ומעיף את שינקס אחורה. שינקס מנסה לינשוך אבל הוט הוט מתחמק ועולה יותר ויותר למעלה.
-----------------------------
"שינקס תשתמשי במשיכה אז בגל רעם וישר אחר כך במכת ברק "אני מסביר לשינקס.
"אם הוא מתקרב לקרקע תשתמשי בנשיכה "אני לוחש לשינקס.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
אופס דאבל <<
"כל הכבוד, אלקטריק!" אני קורא ומשבח אותו על הקרב. לאחר מכן, אני מסתכל על נידורן המעולף 'אני לא רוצה ללכוד אותו...' אני חושב לעצמי. לאחר מכן, אני מחטט בתיקי אחר דבר מה לאכול, ואם אני מוצא אני משאיר אותו ליד נידורן המעולף. אם לא, אני מרים את נידורן ולוקח אותו למרכז פוקימונים קרוב.Originally posted by Loveless@Jul 22 2009, 09:53 PM
תומאס-
אלקטריק משתמש במכת ברק ופוגע בו חזק. נידורן מנסה להישתמש בעוקץ רעל, אך מפספס וניפגע מהנשיכה. נידורן מעולף.
אינג'ל-
סוף סוף <_<
שיט הלך פוקדור >>:Originally posted by Loveless@Jul 22 2009, 09:53 PM
רייבן-
סורסקיט טובע Oם
הפוקדור אינו יכול לתפוס אותו ככה.
--
אני אומר ללוטאד "תרים את סורסקיט מעל המים ותעזור לו להיות יציב!" ואחרי שהוא עושה את זה אני אומר לו "תתקיף בעלי טער!"
פעם שלישית גלידה D:Originally posted by Loveless@Jul 22 2009, 10:40 PM
אינג'ל-
סוף סוף <_<
אחר כך אני ממשיך בדרכי לכיוון העיר הבאה .
אני ממשיך לצעוד בדרך לעבר העיר הקרובהOriginally posted by Loveless@Jul 22 2009, 10:40 PM
תומאס-
אלקטריק מקפץ לידך באושר. לאחר מכן אתה מחפש אוכל בתיק שלך ומניח ליד נידורן. לאן תלך עכשיו?
"מהר פלאפי, מכת ברק בשיא הכח על גארידוס! ארטיקונו, תשתמש ברוח רעה על אורסארינג לפני שהוא מצליח לזרוק את האבנים!"Originally posted by Loveless@Jul 22 2009, 09:07 PM
דיוויס-
פלאפי משתמשת בגל רעם, אבל מפספת את אורסרינג שפוגע בה חזק עם חוזק. ארטיקונו מנסה להישתמש ברוח רעה, אבל הוא מבולבל ופוגע עצמו ואז ניפגע קשה בנשימת הדרקון של גרידוס. גרידוס עומד להישתמש בלהביור על ארטיקונו ואורסרינג מתחיל לזרוק אבנים על פלאפי.
ספוילר
יש עוד מקום אחד!!!! (:
תומאס-
אתה ממשיך ללכת ורואה-שיושב לצד הדרך.
אינג'ל-
אתה זורק פודור על הוטהוט.
גילגול ראשון, שני,שלישי, רביעי.
[color=ghostwhite ]נתפס![/color]
מה תעשה?
דיוויס-
פלאפי שולח מכת ברק על גרידוס ופוגעת בו קשה. ארטיקונו משתמש ברוח רעה על אורסרינג, אבל המתקקפה לא משפיעה עליו והוא ממשיך לזרוק אבנים על פלאפי. פלאפי מתעלף. אורסרינג מתחיל לטעון קרן על וגרידוס שולח להביור על ארקטיקונו שפוגע קשה בארטיקונו.
"אומנייט?!" אני קורא בהפתעה גמורה "קדימה גרובייל, צא! השתמש בעלה להב!" אני קורא ומצווה עליוOriginally posted by Loveless@Jul 22 2009, 11:09 PM
יש עוד מקום אחד!!!! (:
תומאס-
אתה ממשיך ללכת ורואה-שיושב לצד הדרך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אם הוא עוד לא למד אז קליע זרעים.
"ישש תפסתי הוט הוט"אני אומר לעצמי .Originally posted by Loveless@Jul 22 2009, 11:09 PM
יש עוד מקום אחד!!!! (:
אינג'ל-
אתה זורק פודור על הוטהוט.
גילגול ראשון, שני,שלישי, רביעי.
[color=ghostwhite ]נתפס![/color]
מה תעשה?
אני ממשיך ללכת לכיוון העיר.
לא המשכת לי :בלאש:
רייבן-
מצטער >>"
.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)