אני מוציא את שינקס ומתחיל ללכת לכיוון הרשרושים.Originally posted by Loveless@Jul 23 2009, 07:23 PM
אינג'ל-
אתה ממשיך ללכת ומגיע להיתפצלות. אתה הפעם בוחר באחת מהדרכים הנטושות. אתה ממשיך בדרך כחצי שעה עד שאתה שומע רישרושים.
אני מוציא את שינקס ומתחיל ללכת לכיוון הרשרושים.Originally posted by Loveless@Jul 23 2009, 07:23 PM
אינג'ל-
אתה ממשיך ללכת ומגיע להיתפצלות. אתה הפעם בוחר באחת מהדרכים הנטושות. אתה ממשיך בדרך כחצי שעה עד שאתה שומע רישרושים.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
רונלד-
אתה ניכנס לחנות ובחור צעיר מחייך אליך "כן, במה אפשר לעזור לך?"
דיוויס-
פראליגאטר משתמש בגלישה ומקפיא אותה בעזרת אגרוף קרח. מראה הגל הפוא מאוד יפה, אבל לפני שפראליגאטר מנפץ אותו, גרידוס מישתמש בכדור ברק והוריקן עליו, ויוצר מראה מדהים.
מחיאות הכפיים עולות והקהל קורא בשמו של גרידוס.
אינג'ל-
אתה ושינקס מתקדמים ומתוך השיח קופצת![]()
"שטיח רפאים בבקשה" אני אומר.Originally posted by Loveless@Jul 23 2009, 07:46 PM
רונלד-
אתה ניכנס לחנות ובחור צעיר מחייך אליך "כן, במה אפשר לעזור לך?"
"וואו זה אקנס זוהר !"אני חושב לעצמי .Originally posted by Loveless@Jul 23 2009, 07:46 PM
אינג'ל-
אתה ושינקס מתקדמים ומתוך השיח קופצת![]()
"שינקס חייבים לתפוס אותו ,תשתמשי במכת ברק ואז בגל רעם "אני אומר לשינקס .
"תנסי לא להסתכל על העיניים שלו" אני מוסיף.
"אוקיי פראליגאטר, תשתמש בריקוד גשם, ואז בקרן בועות, ומים לאחר מכן תפוצץ אותם בעזרת זנב אקווה!!"Originally posted by Loveless@Jul 23 2009, 07:46 PM
דיוויס-
פראליגאטר משתמש בגלישה ומקפיא אותה בעזרת אגרוף קרח. מראה הגל הפוא מאוד יפה, אבל לפני שפראליגאטר מנפץ אותו, גרידוס מישתמש בכדור ברק והוריקן עליו, ויוצר מראה מדהים.
מחיאות הכפיים עולות והקהל קורא בשמו של גרידוס.
ספוילר
רונלד-
"אין בעיה" אומר הבחור ומגיש לך גלימת רפאים "תרצה עוד משהו?"
אינג'ל-
אתה אומר את זה לשינקס מאוחר מידי ואקנס מצליחה כבר לגרום לשניקס לפחד. אקנס שולחת זנב רעל על שינקס המשותקת.
דיוויס-
פראליגיטר עושה כדבריך. המראה ממש לא מלהיב את השופטים, כי כל מה שיצא זאת שלולית גדולה. לעומת זאת גרידוס משתמש בנשיפת דרקון ומערבולת ביחד ויוצר מחזה מדהים של מערבולת מים גדולה בצבעים מרהיבים.
אתה חייב לחשוב על משהו יצירתי, אם לא אתה תפסיד.
"לא תודה" ואני מגיש לו את הכסף.Originally posted by Loveless@Jul 23 2009, 08:39 PM
רונלד-
"אין בעיה" אומר הבחור ומגיש לך גלימת רפאים "תרצה עוד משהו?"
"פראליגאטר, קבר אבנים אל האוויר, ואז תנפץ אותם בעזרת סילון אקווה, ומשם תשתמש בכח על בשביל לרסק את הבנים לגמרי!"Originally posted by Loveless@Jul 23 2009, 08:39 PM
דיוויס-
פראליגיטר עושה כדבריך. המראה ממש לא מלהיב את השופטים, כי כל מה שיצא זאת שלולית גדולה. לעומת זאת גרידוס משתמש בנשיפת דרקון ומערבולת ביחד ויוצר מחזה מדהים של מערבולת מים גדולה בצבעים מרהיבים.
אתה חייב לחשוב על משהו יצירתי, אם לא אתה תפסיד.
ספוילר
"כל הכבוד אלקטריק!" אני משבח אותו "פוכדור צא!" אני קורא ומשליך פוכדור פעם נוספת לעבר אומנייט.Originally posted by Loveless@Jul 23 2009, 07:23 PM
תומאס-
אלקטריק יוצא ומשתמש בגל רעם ומשתק את אומנייט ואז יוצא בדעת עצמו עם נשיכה!
אומנייט מתעלף לגמרי.
"שינקס תחזרי " אני אומרOriginally posted by Loveless@Jul 23 2009, 08:39 PM
אינג'ל-
אתה אומר את זה לשינקס מאוחר מידי ואקנס מצליחה כבר לגרום לשניקס לפחד. אקנס שולחת זנב רעל על שינקס המשותקת.
"טוב יכול להיות שזה יעבוד דרך הבטן שלו "אני חושב ומוציא לאקנס קצת אוכל .
באותו הזמן אני מתכונן אם הפוכדור של דליקיטי למקרה שהוא יתקוף .
רונלד-
אתה משלם לבחור ויוצא החוצה. מה תעשה?
דיוויס-
פלאריגיטר יוצר קבר אבנים על האוויר, אבל האבנים נופלות על הריצפה. פלאריגיטר משתמש בסילון אקווה ומסתובב סביב האבנים ואז שובר אותן בעזרת כוח על. מה שנוצר זאת שלולית בוץ.
לעומת אותך גרידוס שולח להביור יחד עם ניב קרב ויוצר אש קפואה. המחזה מרשים ביותר.
גרידוס הזוכה.
סילבר לוחץ לידך ונעלם מאחורי הקלעים. מה תעשה?
תומאס-
אתה זורק פוקדור על אומנייט.
גלגול ראשון,שני,שלישי, רביעי, נתפס!
*תפסת אומנייט*
מה תעשה?
אינג'ל-
אתה מגיש לאקנס אוכל והיא אוכלת אותו בתאבון. כשהיא מסיימת היא מסתובבת וזוחלת משם.
איך אש קפואה? OםOriginally posted by Loveless@Jul 23 2009, 11:06 PM
דיוויס-
פלאריגיטר יוצר קבר אבנים על האוויר, אבל האבנים נופלות על הריצפה. פלאריגיטר משתמש בסילון אקווה ומסתובב סביב האבנים ואז שובר אותן בעזרת כוח על. מה שנוצר זאת שלולית בוץ.
לעומת אותך גרידוס שולח להביור יחד עם ניב קרב ויוצר אש קפואה. המחזה מרשים ביותר.
גרידוס הזוכה.
סילבר לוחץ לידך ונעלם מאחורי הקלעים. מה תעשה?
אני יוצא משם ומחפש את היציאה לכיוון העיר שונאן.
ספוילר
"אקנס חכי "אני אומר .
"את רוצה להצטרף אליי למסע ?"אני שואל.
אני מגיש לה פוכדור למקרה שהיא רוצה .
"את יודעת שאת תקבלי אוכל חינם כל הזמן "אני אומר בשביל לנסות לעודד אותה להיתפס .
שמח, אני מחזיר את אלקטריק לפוכדור שלו, לוקח את הפוכדור של אומנייט וממשיך לכיוון העיר מישיקאן.Originally posted by Loveless@Jul 23 2009, 11:06 PM
תומאס-
אתה זורק פוקדור על אומנייט.
גלגול ראשון,שני,שלישי, רביעי, נתפס!
*תפסת אומנייט*
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)