אני מוציא את דסקלופ ונותן לו את שטיח הרפאים.Originally posted by Loveless@Jul 24 2009, 07:40 PM
רונלד-
"אין בעיות" היא אומרת ולוקחת לך את הפוקימונים. כעבור כמה דקות היא מחזירה לך אותם. מה תעשה?
אני מוציא את דסקלופ ונותן לו את שטיח הרפאים.Originally posted by Loveless@Jul 24 2009, 07:40 PM
רונלד-
"אין בעיות" היא אומרת ולוקחת לך את הפוקימונים. כעבור כמה דקות היא מחזירה לך אותם. מה תעשה?
אני צועד לעבר מרכז הפוקימונים, לטפל בפוקימונים שלי שם. לאחר מכן, אני יוצא אל עבר מרכז הרבייה.Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 03:26 PM
תומאס-
איווי מלקק את עצמו ולא מקשיב לך ולבסוף מחזיר את עצמו לפוקדור. אתה ממשיך ללכת ומגיע לעיר. אתה רואה שם מרכז,חנות,מרכז רבייה, מוזאוןנים וגלריות, מכון והמון בתים מה תעשה?
"בואו נשב קצת" אני אומר לפלארי וטאקר והולך להתיישב על אחד הספסלים.Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 03:26 PM
דיוויס-
"כן,כן, בהחלט" היא אומרת ולוקחת את הפוקימונים שלך. אתה רואה במרכז כמה ספסלים ומחשב. מה תעשה?
"עדיין לא הסברת לי, איך פלארי הצטרפה אלינו?" אני שואל את טאקר.
ספוילר
רונלד-
אתה נותן לדאסקלופ את הגלימת רפאים. דאסקלופ מתחיל לזהור באור בוהק ושחור. הוא היתפתח לדאסקנויר () שנוהם בחוזקה.
תומאס-
אתה מרפא את הפוקימונים שלך ומתחיל ללכת למרכז רבייה. כשאתה מגיע אתה רואה כמה אנשים יושבים שם וליד דלפק גדול אישה זקנה מעשנת סיגריה.
דיוויס-
"כשהיתחרת בתחרות סרט, התחלנו לנדבר והיא אמרה לי שהיא מאמנת והיא צריכה להגיע למכון שבעיר פה, אז אמרתי שתצטרף אלינו. למה יש בעיות?" אומר לך טאקר.
אני מחזיר אותו והולך למכון.Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 03:52 PM
רונלד-
אתה נותן לדאסקלופ את הגלימת רפאים. דאסקלופ מתחיל לזהור באור בוהק ושחור. הוא היתפתח לדאסקנויר () שנוהם בחוזקה.
"סליחה?" אני פונה לעבר האישה הזקנה בדלפק "רציתי לדעת אם כאן במרכז הרבייה גם עוזרים בקשר להתנהגות של פוקימונים שונים" אני שואל אותה.Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 03:52 PM
תומאס-
אתה מרפא את הפוקימונים שלך ומתחיל ללכת למרכז רבייה. כשאתה מגיע אתה רואה כמה אנשים יושבים שם וליד דלפק גדול אישה זקנה מעשנת סיגריה.
"לא, ממש לא" אני אומר.Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 03:52 PM
דיוויס-
"כשהיתחרת בתחרות סרט, התחלנו לנדבר והיא אמרה לי שהיא מאמנת והיא צריכה להגיע למכון שבעיר פה, אז אמרתי שתצטרף אלינו. למה יש בעיות?" אומר לך טאקר.
"פשוט זה עניין אותי, אבל גם אני צריך ללכת כאן למכון. פלארי, זה בסדר אם אני אלחם במנהיג ראשון?"
ספוילר
"מובן,צא קבוטו" אני אומר "פעימת מים ורוח קרירה" אני פוקד.Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 04:22 PM
רונלד-
אתה ניכנס למכון ורואה שם בחור"שלום, אני מניח שבאת להלחם מולי" הוא אומר בחיוך ומוציא טוגפי (
)
"הקרב פשוט 2 על 2 אסור להחליף. ברור?"
"תודה רבה" אני אומר לה בשמחה ומוציא את איווי החוצה, שתראה אותו.Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 04:22 PM
תומאס-
"טוב, אנחנו יכולים לעזור במעט, הוא יקשיב לך אבל לא יותר מזה" היא אומרת בחיוך ומכבה את הסיגריה.
דיוויס-
"אני מניחה שכן" היא אומרת בחיוך. "אתה רוצה ללכת עכשיו?" טאקר שואל.
רונלד-
קבוטו שולח פעימת מים ורוח קרירה, אבל טוגפי משתמש בצוות כפול ואז גל הלם ופוגע בקבוטו. טוגפי מנסה שוב גם הלם.
תומאס-
"האמ..." אומר האישה לעצמה ומשפשפת את סנטרה "אני מניחה שלאלף אותו יקח קצת זמן משהו כמה שלושה עד ארבע ימים" היא מוסיפה ואומרת "זה יעלה לך בערך 350$ לכל השלושה ימים".
"כן, אתם יודעים איפה הוא?" אני שואל אותם.Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 06:46 PM
דיוויס-
"אני מניחה שכן" היא אומרת בחיוך. "אתה רוצה ללכת עכשיו?" טאקר שואל.
ספוילר
"התקשחות,ורוח קרירה" אני פוקד.Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 06:46 PM
רונלד-
קבוטו שולח פעימת מים ורוח קרירה, אבל טוגפי משתמש בצוות כפול ואז גל הלם ופוגע בקבוטו. טוגפי מנסה שוב גם הלם.
"ב-בסדר" אני אומר לה, ומחטט אחר כסף בבגדים שלי.Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 06:46 PM
תומאס-
"האמ..." אומר האישה לעצמה ומשפשפת את סנטרה "אני מניחה שלאלף אותו יקח קצת זמן משהו כמה שלושה עד ארבע ימים" היא מוסיפה ואומרת "זה יעלה לך בערך 350$ לכל השלושה ימים".
דיוויס-
"לא" הם עונים ביחד.
רונלד-
קבוטו מתקשח ולכן המתקפה לא משפיע קשה. קבוטו שולח רוח קרירה שפוגעת מעט בטוגפי שמתעצבן ומשתמש באגרוף ממוקד שפוגע בקבוטו. טוגפי מישתמש במשאלה ושולח שוב גל הלם.
תומאס-
אתה נותן לה את הכסף ואת הפוקדור של איווי. "טוב, אם תתקדם אני אשלח לך אותו" היא אומרת בחיוך ומנופפת לך לשלום.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)