"אז בואו נלך לחפש אותו" אני אומר וממתין שהפוקימונים שלי יחזרו מהמנוחה שלהם, ואז יוצא החוצה ומתחיל לחפש את המכון.Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 07:10 PM
דיוויס-
"לא" הם עונים ביחד.
"אז בואו נלך לחפש אותו" אני אומר וממתין שהפוקימונים שלי יחזרו מהמנוחה שלהם, ואז יוצא החוצה ומתחיל לחפש את המכון.Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 07:10 PM
דיוויס-
"לא" הם עונים ביחד.
ספוילר
"אוקיי תודה" אני אומר לה. אני יוצא מהמרכז ומסתכל שחוב במפה כדי לראות מה יש בעיר.Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 07:10 PM
תומאס-
אתה נותן לה את הכסף ואת הפוקדור של איווי. "טוב, אם תתקדם אני אשלח לך אותו" היא אומרת בחיוך ומנופפת לך לשלום.
"פוכדור צא !"אני אומר וזורק פפוכדור על אקנס .Originally posted by Loveless@Jul 24 2009, 07:40 PM
אינג'ל-
דלקטי מישתמש בפעמון ריפוי ויוצא מהשיתוק. אקנס המבוהלת מנסה לשלוח שוב מבט בוהה, אבל דלקטי מתחמק מזה בעזרת צוות כפול ואז שולח כדור צל חזק יותר שמעלף לחלוטין את אקנס.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
דיוויס-
אתם מחפשים במשך שעה בעיר. כשאתם מיסתובבים שם אתם לא רואים אנשים בכלל, הכל נראה נטוש ועזוב.
לבסוף אתם מגיעים למבנה גדול,שנראה שהיה בעבר מפואר ועבר עליו הרבה, שעליו כתוב בכתב חצי מחוק "מכון העיר שונאן".
תומאס-
אתה מסתכל במפה ורואה שבצד השני של העיר יש את המכון. קצת צפונה יש את תחרות הסרט ובהמשך הדרך יש חנות. מסביב לכל העיר יש שדות.
אינג'ל-
אתה זורק את הפוקדור על אקנס.
אחרי כמה גילגולים היא ניתפסה.
מה תעשה?
אקנס D:::::::::::::::::::::::Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 08:42 PM
אינג'ל-
אתה זורק את הפוקדור על אקנס.
אחרי כמה גילגולים היא ניתפסה.
מה תעשה?
--------------
אני מחזיר את דלקטי וממשיך בדרכי .
"טוב, זה המקום" אני אומר, נכנס פנימה ומחפש את מנהיג המכון.Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 08:42 PM
דיוויס-
אתם מחפשים במשך שעה בעיר. כשאתם מיסתובבים שם אתם לא רואים אנשים בכלל, הכל נראה נטוש ועזוב.
לבסוף אתם מגיעים למבנה גדול,שנראה שהיה בעבר מפואר ועבר עליו הרבה, שעליו כתוב בכתב חצי מחוק "מכון העיר שונאן".
ספוילר
"מוכנים לתחרות הסרט?" אני אומר ואז הולך למבנה.Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 02:24 PM
רייבן-
אתה מסתובב בעיר ורואה חנות,כמה מוזאונים וגלריות, מרכז רבייה ואת המכון מרחוק ואת מבנה של תחרות הסרט.
"היי אדוני, תתעורר! אתה יודע איפה המנהיג?"Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 08:58 PM
דיוויס-
אתם ניכנסים לתוך המכון שנראה כמו אולם נשפים גדול. קורי עכביש ומנורות שבורות יש בכל מקום. המקום מעביר בך צמרמורת נוראי. לבסוף אתה רואה כסא גדול ועליו מנמם בחור.
ספוילר
'תחרות הסרט יכולה לעניין אותי, מקום בו האפיני תרגיש בבית' אני חושב, וניגש לשם.Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 08:42 PM
תומאס-
אתה מסתכל במפה ורואה שבצד השני של העיר יש את המכון. קצת צפונה יש את תחרות הסרט ובהמשך הדרך יש חנות. מסביב לכל העיר יש שדות.
אני מוציא את דלקטי ומתקרב ולכיוון הרשרושים .Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 08:58 PM
אינג'ל-
אתה ממשיך ללכת ומגיע לאגם גדול מאוד. אתה מתקרב יותר ושומע מלא רישרושים מאחוריך.
דיוויס-
האיש מתעורר בבהלה ועף מהכיסא, אחוז אימה. "מי אתם?" הוא שואל בפחד.
תומאס-
אתה הולך לתחרות. כשאתה ניכנס למבנה, אתה רואה אישה שמנה ומכוערת יושבת שם זעופת פנים. "כן מה אתה רוצה?" היא שואלת ברוגז.
אינג'ל-
אתה מתקרב לשיחים, אבל הרישרוש עובר מהר לצד אחר. מה שזה לא יהיה זה מהיר.
"מה לעזאזל "אני חושב .Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 09:46 PM
אינג'ל-
אתה מתקרב לשיחים, אבל הרישרוש עובר מהר לצד אחר. מה שזה לא יהיה זה מהיר.
אני מתקרב אליו ואומר לדלקטי ללכת המצד השני בשביל שנלכוד אותו באמצע .
"אני דיוויס, באתי לאתגר את מנהיג המכון!"Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 09:46 PM
דיוויס-
האיש מתעורר בבהלה ועף מהכיסא, אחוז אימה. "מי אתם?" הוא שואל בפחד.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)