רייבן-
אתה מרפא את סורסקיט ומחכה. כעבור עשרים דקות קוראים לך לבמה, אתה עולה פחות לחוץ. מולך עומדת נערה"היי אני אינג'ל" היא אומרת בחיוך ומוציאה ויפלום(
) וטוגטיק (
)
"תקשיב לי ותקשיב לי טוב! עברתי דרך די ארוכה בשביל להגיע לפה, כמעט מתתי לפחות 4 פעמים וכל מה שאתה אומר לי זה שלא בא לך להלחם?!" אני צורח בזעם על האיש הזה.Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 11:14 PM
דיוויס-
"נראה לך שבאמת אכפת לי?" הוא שואל בזעם.
ספוילר
"טוב, צא ליקיטונג! קרן קרח ואז רעל!"Originally posted by Loveless@Jul 26 2009, 03:54 AM
האיש נלחץ ובסוף מתעשת על עצמו "טוב, שיהיה" הוא אומר "הקרב שלוש על שלוש, אסור להחליף פוקימונים" הוא אומר ומוציא שדינינג'ה ()
ספוילר
"מהר ליקיטונג, תנסה להשתמש בקרן קרח על שדנינג'ה ואז גל על קולי!"Originally posted by Loveless@Jul 26 2009, 04:02 AM
דיוויס-
שדינינג'ה מישתמש בצוות כפול ושמירה. לכן המתקפות לא עובדות עליו "גריג' תישתמש בקרן בילבול ואש רפאים!" הוא אומר ושדינינג'ה מבלבל את ליקיטונג ואז שורף אותו. "גריג' רוח כסופה!" רונדל אומר ורוח יררקרקה-כסופה יצאת לעבר ליקיטונג.
ספוילר
"שלום לך!" אני אומר, "יש לך פוקימונים לא רעים!"Originally posted by Loveless@Jul 26 2009, 03:51 AM
רייבן-
אתה מרפא את סורסקיט ומחכה. כעבור עשרים דקות קוראים לך לבמה, אתה עולה פחות לחוץ. מולך עומדת נערה"היי אני אינג'ל" היא אומרת בחיוך ומוציאה ויפלום(
) וטוגטיק (
)
"צאו! לוטאד, לארביטאר!" אני מוציא אותם ואז אומר, "לארביטאר! תשתמש בסופת חול! לוטאד! תשלח אקדח מים אל טוגטיק וווילפלום ותכלא אותם מתחת לבוץ!
"אחרי זה לארביטאר ולוטאד! תשתמשו במרדף ותעיפו אותם!"
"סאנקורן תשתמש בשאיבת מגה ואז במשרוקית עשב "אני אומר לסאנקורן.Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 11:44 PM
אינג'ל-
סאנקורן יוצא ומשתמש בריח מתוק, אבל הפוקימון משתמש בסופה והמתקפה ניכשלת. פתאום קרן בעונית יצאת ממקום מסויים ופוגעת בסאנקורן חזק ועף אחורה.
"אחר כך תשתמש בקללה "אני מוסיף
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
רייבן-
אתה רואה את אינג'ל מצחקקת קלות."פיזור ערפל" היא אומרת וטוגטיק מתחיל לנפנף בכנפיו הקטנות וכל החול מתעופץ מאוויר. "יום שמש ויבלום ואז ריקוד עלי כותרת" היא אומרת וויבלום משתמש ביום שמש,מה שגורם לחול לנצנץ ואז שולח את עלי הכותרת. אפילו אתה מתרשם. לוטד ולארביטר מנצלים את ההיזדמנות ומשתמשים שניהם במרדף ופוגעים בויבלום.
אינג'ל-
סאנקורן מישתמש בשאיבה בכל מקום, אבל הפוקימון שולח עו ד פעם קרן בהירה וצבעונית שמעלפת את סאנקורן. מתוך אחד השיחים אתה רואה,משהו שלא חשבת לראות, את סוויקיון () מקפץ ומזנק משם ונעלם באחד השיחים.
"חבטה, האפיני!" אני מצווה עליה.Originally posted by Loveless@Jul 26 2009, 12:51 AM
תומאס-
האפיני מישתמשת בנשיקה חביה. אודיש ישן חזק.
"זה זה סוויקון "אני אומר בהתפעלות .Originally posted by Loveless@Jul 26 2009, 02:26 PM
אינג'ל-
סאנקורן מישתמש בשאיבה בכל מקום, אבל הפוקימון שולח עו ד פעם קרן בהירה וצבעונית שמעלפת את סאנקורן. מתוך אחד השיחים אתה רואה,משהו שלא חשבת לראות, את סוויקיון () מקפץ ומזנק משם ונעלם באחד השיחים.
"סאנקורן תחזור "אני אומר ומחזיר את סאנקורן .
"אולי כאדי שאני יעקוב אחריו ..."אני חושב ומתחיל ללכת לאן שסוויקון הלך .
"לאן הוא הלך "אני חושב ומנסה לחפש את הדרך שהוא הלך בא .Originally posted by Loveless@Jul 26 2009, 03:32 PM
אינג'ל-
אתה עוקב אחרי סוויקון, שנעלם לך ליד אגם קטן. מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)