אני מחליט לעזוב את אודיש ולחפש פוקימון אחר שיוכל להילחם נגד האפיני.Originally posted by Loveless@Jul 26 2009, 03:27 PM
תומאס-
האפיני משתמש בכמה חבטות ומעיפה את אודיש הצידה. אודיש עדיין ישן.
אני מחליט לעזוב את אודיש ולחפש פוקימון אחר שיוכל להילחם נגד האפיני.Originally posted by Loveless@Jul 26 2009, 03:27 PM
תומאס-
האפיני משתמש בכמה חבטות ומעיפה את אודיש הצידה. אודיש עדיין ישן.
"תתחמק,פעימת מים ושריטה בכל בכוח" אני פוקד.Originally posted by Loveless@Jul 25 2009, 07:10 PM
רונלד-
קבוטו מתקשח ולכן המתקפה לא משפיע קשה. קבוטו שולח רוח קרירה שפוגעת מעט בטוגפי שמתעצבן ומשתמש באגרוף ממוקד שפוגע בקבוטו. טוגפי מישתמש במשאלה ושולח שוב גל הלם.
אינג'ל-
אתה מתחיל לחפש. אחרי כמה דקות חיפושים אתה מוצא עקבות שמובילות היישר לאגם.
תומאס-
אתה והאפיני הולכים מאודיש. כעבור כמה דקות אתה מבחין בבאנרי () מקפצת לה ליד אבן גדולה.
רונלד-
קבוטו מתחמק ושולח פעימת מים חזקה שפוגעת בטוגפי. קבוטו שורט את טוגפי,שמתחיל לבכות. פתאום טוגפי זוהר,המשאלה פועלת והוא מתרפא. ושולח אגרוף ממוקד לעבר קבוטו.
"ספיל צא "אני אומר ומוציא את ספיל החוצה .Originally posted by Loveless@Jul 26 2009, 05:02 PM
אינג'ל-
אתה מתחיל לחפש. אחרי כמה דקות חיפושים אתה מוצא עקבות שמובילות היישר לאגם.
"אתה יכול להיכנס למים ולהגיד לי אם אתה רואה שם את סוויקון ?"אני שואל את ספיל .
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
"חבטה האפיני!" אני מצווה עליה.Originally posted by Loveless@Jul 26 2009, 05:02 PM
תומאס-
אתה והאפיני הולכים מאודיש. כעבור כמה דקות אתה מבחין בבאנרי () מקפצת לה ליד אבן גדולה.
"התקשחות,שאיבה ופעימת מים בשיא הכוח!"אני פוקד.Originally posted by Loveless@Jul 26 2009, 05:02 PM
רונלד-
קבוטו מתחמק ושולח פעימת מים חזקה שפוגעת בטוגפי. קבוטו שורט את טוגפי,שמתחיל לבכות. פתאום טוגפי זוהר,המשאלה פועלת והוא מתרפא. ושולח אגרוף ממוקד לעבר קבוטו.
חחח איזה בן ז!נה הסנסרט הזה XDDOriginally posted by Loveless@Jul 26 2009, 02:36 AM
קאמי-
סנטרט מתחיל לצחקק בכולי קולות ומצביע עליך. הוא עולה על עץ ומתתיישב שם וממשיך לצחקק.
אני מזעיף פנים וממשיך ללכת, ומפיל 'בטעות' שאריות אוכל פוקימונים, מנסה למשוך אליי את סנסרט.
בברכה, רוי - בליצ'ר, וואן פיס פאנבוי, פוקימון-פאנגירל, רוקיסט מקצועי ומטאליסט מתלמד.
כה, אני עוד... טוב... מחפש איך להשתמש בקלפי פוקימון שלי XP
דברו איתי חופשי~
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>CODE </td></tr><tr><td id=\'CODE\'>
descent_roy@hotmail.com
זה המסנג'ר שלי D:
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
![]()
![]()
![]()
![]()
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>
תמיד רציתי להגיד את זה~ בבקשה תחממו לי ת'ביצים!
</span>
קרדיט לכל המתחלפות לאנשים מפורום אחר~
אני Murcielago חבר צוות בליץ' מפורום אנימה ישראל~
אינג'ל-
אתה מוציא את ספיל והוא צולל למתחת למים. שעה ארוכה הוא שם שלבסוף הוא חוזר,טיפה חבול, ומהנהן בראשו.
תומאס-
תפסת גם אומנייט? ^^"
קאמי-
התוכנית שלך פועלת וסנטרט יורד מהעץ ומתחיל לאכול את האוכל בהנאה רבה.
"ספיל מה קרה ?!"אניי שואל בדאגה .Originally posted by Loveless@Jul 26 2009, 06:57 PM
אינג'ל-
אתה מוציא את ספיל והוא צולל למתחת למים. שעה ארוכה הוא שם שלבסוף הוא חוזר,טיפה חבול, ומהנהן בראשו.
אני מחזיר את ספיל ואז שם קצת אוכל ליד האגם ומחכה לרגע שבוא סויקון יוצא החוצה .
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
כעOriginally posted by Loveless@Jul 26 2009, 06:57 PM
תומאס-
תפסת גם אומנייט? ^^"
לול עכשיו שאני חשוב על זה...Originally posted by Loveless@Jul 26 2009, 06:57 PM
קאמי-
התוכנית שלך פועלת וסנטרט יורד מהעץ ומתחיל לאכול את האוכל בהנאה רבה.
לא חשבתי מה אני אעשה הלאה O-ם
אני מחכה שיתקרב אלי אחרי השביל של האוכל פוקימונים, ומושיט יד מלאה באוכל קדימה.
בברכה, רוי - בליצ'ר, וואן פיס פאנבוי, פוקימון-פאנגירל, רוקיסט מקצועי ומטאליסט מתלמד.
דברו איתי חופשי~
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>CODE </td></tr><tr><td id=\'CODE\'>
descent_roy@hotmail.com
זה המסנג'ר שלי D:
![]()
![]()
![]()
![]()
</span>
אינג'ל-
אתה משאיר אוכל ליד שפת האגם. אבל כל מה שעולה למעלה זה פיפלאפ() וקורסולה (
) שמתחילים לאכול במהירות את האוכל.
תומאס-
הוספתי 3:
"נשיקה חביבה!" אני מצווה עליה.Originally posted by Loveless@Jul 26 2009, 08:51 PM
תומאס-
הוספתי 3:
אני מרים אותו ומתחיל ללטף מעט את הראש שלו.Originally posted by Loveless@Jul 26 2009, 08:51 PM
קאמי-
סנטרט אוכל את כל האוכל ומתקרב לאט לאט ליד שלך. הוא טיפה חושש ומתחיל לאכול מהיד שלך.
דברו איתי חופשי~
descent_roy@hotmail.com
זה המסנג'ר שלי D:
![]()
![]()
![]()
![]()
</span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)