Pokemon GO
עמוד 130 מתוך 171 ראשוןראשון ... 3080120128129130131132140 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,936 עד 1,950 מתוך 2565
  1. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    Originally posted by Loveless@Jun 29 2009, 10:50 AM
    התחלה:
    אתם קמים מוקדם בבוקר אפילו לפני שהוריכם היתעוררו. אתה קמים בשקט מוחלט ומתארגנים ליציאה ולוקחים איתכם כל מה שחשבתם לנכון לקחת. אחרי שהיסתדרתם אתם יורדים מטה אוכלים ארוחת בוקר בשקט שוטפים את הצלחת ומשאירים מכתב פרידה להוריכם ומסבירים להם את הסיבות למסע את יוצאים החוצה מהבית ורוח בוקר קלילה נושבת על פניכם, אתם מחייכים וחושבים 'זהו עכשיו אני יוצא למסע חיי! אני אגלה מה קרה לאחותי!' ואז אתם מתחילים לרוץ לבית של הפרופסור. כשאתם מגיעים את דופקים בדלת ולאחר כמה דקות קם אליכם הפרופסור בפיג'מה "מה את\ה רוצה?" הוא שואל ברוגז ומחכה לתשובה
    "בוקר טוב פרופסור, סליחה שאני מפריעה לך אבל.." אני מתחילה לומר בחיוך מעט מאולץ ומגרדת את ראשי במבוכה, "אני יוצאת היום למסע פוקימונים ובאתי לקבל פוקימון שילווה אותי בהמשך המסע." אני מסבירה.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 26 2009, 11:30 PM
    תומאס-
    לדמות שלך קוראים תומאס XD
    האפיני משתמשת במתקפת נגד, המתקפה פוגעת בטוגפי שמתחיל לבכות. האפיני רצה אליו לבדוק אם הוא בסדר וטוגפי מחזיר לה אגרוף ממוקד פוגעה בה דיי חזק. "טוגפי משאלה ואז שוב אגרוף ממוקד!" אומר דני. טוגפי זוהר באור בהיר וכחלכל ומתקדם לעבר האפיני.
    מצטער, הרגל XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ""שלחי נשיקה חביבה לעברו! אם הוא מתחמק, תקפי עם חבטה!" אני מצווה עליה.

3. the bitch is back
    דיוויס-
    פראליגאטר משתמש בהבחנה ומתחמק מהכדור בר ותוקף את בנט בלעיסה. בנט ניפצע ושולח קללה על פראליגאטר שניפגע מעט אבל עדיין עומד. פראליגאטר מישתמש בריקוד גשם ומבול שוטף את הזירה. בנט מנצל את ההיזדמנות ושולח כדור ברק!

אליס-
    "כמובן" הוא אומר בחיוך ומכניס אותך לביתו. הבית מאוד מבולגן ומאוד מסריח. אתה מבחינה בהמון קלסרים עם מחקרים, תמונות של פוקימונים נדירים, פוקדורים פתוחים ומפורקים, שלד ענק של צ'אריזקד (שטיפה מלחיץ למען האמת). לבסוף מגיש לה הפרופסור פוקדור ועוד חמישה פוקדורים ופוקידע. "זה פוקימון מאוד מיוחד" הוא מוסיף בחיוך "את כבר תגלי לבד מה זה" הוא אומר וקורץ לך. אתה יוצאת החוצה ורוח בוקר קרירה נושבת על עורפך, המסע שלך התחיל!
    מה תעשי?

תומאס-
    האפיני מישתמשת בנשיקה מתוקה. טוגפי נירדם והאפיני מנצלת את ההיזדמנות ותוקפת אותו עם חבטה חזקה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    Originally posted by Loveless@Jul 26 2009, 02:26 PM
    רייבן-
    אתה רואה את אינג'ל מצחקקת קלות."פיזור ערפל" היא אומרת וטוגטיק מתחיל לנפנף בכנפיו הקטנות וכל החול מתעופץ מאוויר. "יום שמש ויבלום ואז ריקוד עלי כותרת" היא אומרת וויבלום משתמש ביום שמש,מה שגורם לחול לנצנץ ואז שולח את עלי הכותרת. אפילו אתה מתרשם. לוטד ולארביטר מנצלים את ההיזדמנות ומשתמשים שניהם במרדף ופוגעים בויבלום.
    "לוטאד, תשתמש בבועות ותהפוך את החול לבוץ. הבוץ יפגע בכנפיים של טוגטיק והוא לא יכול להשתמש בהם!" אני אומר, "עכשיו, לוטאד תשתמש בעלי טער ואז בספיגה! לארביטאר תתקיף בנשיכה!"

5. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 27 2009, 03:16 PM
    דיוויס-
    פראליגאטר משתמש בהבחנה ומתחמק מהכדור בר ותוקף את בנט בלעיסה. בנט ניפצע ושולח קללה על פראליגאטר שניפגע מעט אבל עדיין עומד. פראליגאטר מישתמש בריקוד גשם ומבול שוטף את הזירה. בנט מנצל את ההיזדמנות ושולח כדור ברק!
    "פראךיגאטר, מהר! קפוץ לאוויר עם הבחנה ואז תשתמש במשאבת הידרו!"

Spoiler ספוילר

6. NO SOUP FOR YOU!
    Originally posted by Loveless@Jul 27 2009, 01:16 PM
    אליס-
    "כמובן" הוא אומר בחיוך ומכניס אותך לביתו. הבית מאוד מבולגן ומאוד מסריח. אתה מבחינה בהמון קלסרים עם מחקרים, תמונות של פוקימונים נדירים, פוקדורים פתוחים ומפורקים, שלד ענק של צ'אריזקד (שטיפה מלחיץ למען האמת). לבסוף מגיש לה הפרופסור פוקדור ועוד חמישה פוקדורים ופוקידע. "זה פוקימון מאוד מיוחד" הוא מוסיף בחיוך "את כבר תגלי לבד מה זה" הוא אומר וקורץ לך. אתה יוצאת החוצה ורוח בוקר קרירה נושבת על עורפך, המסע שלך התחיל!
    מה תעשי?
    אני עומדת מחוץ למעבדה של הפרופסור ומחזיקה את הפוכדור של הפוקימון החדש שלי בשתי הידיים, 'מענין איזה פוקימון זה.' אני אומרת בליבי. "צא החוצה!" אני קוראת ומשליכה את הפוכדור לאוויר, מצפה בקוצר רוח לראות איזה פוקימון יופיע.

יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

7. the bitch is back
    רייבן-
    לוטאד מישתמש בבועות והופך את סופת החול לבוץ סמיך שנופל על כל המגרש. לוטד ולרביטר מצליחים להיתחמק בקלות מהבוץ. לוטד שולח עלי טער שניפגשים עם הבוץ ומקבלים יותר חוזק ופוגעים חזק בטוגטיק שנפגע גם מהשאיבה של לוטד. לרביטר לעומת זאת יוצא בנשיכה אל ויפלום שמגיבה בעלי טער גם ומעיפה את לרביטר אחורה.

דיוויס-
    פראליגאטר קופץ לאוויר ומישתמש במשאבת הידרו כדי להישאר באוויר ומוסיף אגרוף קרב בשביל שהוא לא יפול. בנט שלוח אש רפאים על העמוד קרח וממיס אותו. פראליגאטר עומד ליפול.

אליס-
    את זורקת את הפוקדור ומתוכו יוצא פוקימון מוזר למראה עם הבעה טיפה טיפשית. את מזהה שזה הופיפ. אבל ההופיפ הזה זוהר () הוא מחייך אליך וקופץ לך לידיים.
    גיל! 3>

8. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 27 2009, 03:26 PM
    דיוויס-
    פראליגאטר קופץ לאוויר ומישתמש במשאבת הידרו כדי להישאר באוויר ומוסיף אגרוף קרב בשביל שהוא לא יפול. בנט שלוח אש רפאים על העמוד קרח וממיס אותו. פראליגאטר עומד ליפול.
    "פראליגאטר, מהר! תשתמש בריקוד גשם שוב, ואז משאבת הידרו! עד שבנט יתמלא במים, ואז תקפיא אותו באגרוף קרח!"

Spoiler ספוילר

9. NO SOUP FOR YOU!
    Originally posted by Loveless@Jul 27 2009, 01:26 PM
    אליס-
    את זורקת את הפוקדור ומתוכו יוצא פוקימון מוזר למראה עם הבעה טיפה טיפשית. את מזהה שזה הופיפ. אבל ההופיפ הזה זוהר () הוא מחייך אליך וקופץ לך לידיים.
    רגע מה הופיפ? לא בחרתי האנדוור? >:
    ~~
    'הופיפ, מה?' אני חושבת ובוחנת אותו במשך מספר שניות, 'הוא לא נראה חזק כל כך, אני בספק אם הוא יכול לתקוף בכלל.' אני מוסיפה. "טוב, אז שלום הופיפ, אני אליס ואני המאמנת החדשה שלך." אני אומרת בחיוך ומתקרבת אליו מעט.

10. the bitch is back
    אליס-
    אמממ ^^"
    האנדאוור לא יכול להיות התחלתי!
    אבל את יכולה לתפוס אחד D:

דיוויס-
    פראליגאטר מישתמש בריקוד שוב וממלא כבר את הזירה בגשם כבד. בנט מישתמש בהיפנוזה על פראליגאטר. פראליגאטר ישן וניפגע מהקללה.
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    Originally posted by Loveless@Jul 27 2009, 03:26 PM
    רייבן-
    לוטאד מישתמש בבועות והופך את סופת החול לבוץ סמיך שנופל על כל המגרש. לוטד ולרביטר מצליחים להיתחמק בקלות מהבוץ. לוטד שולח עלי טער שניפגשים עם הבוץ ומקבלים יותר חוזק ופוגעים חזק בטוגטיק שנפגע גם מהשאיבה של לוטד. לרביטר לעומת זאת יוצא בנשיכה אל ויפלום שמגיבה בעלי טער גם ומעיפה את לרביטר אחורה.

דיוויס-

אליס-
    "לארביטאר! תתקיף את טוגטיק במרדף ומתעיף אותו לערמת בוץ קרובה! לוטאד, תשתמש בעלי טער ותעלה עליהם, עוף במהירות לכיוון ויילפלום ותשתמש במרדף!"

12. NO SOUP FOR YOU!
    Originally posted by Loveless@Jul 27 2009, 01:49 PM
    אליס-
    אמממ ^^"
    האנדאוור לא יכול להיות התחלתי!
    אבל את יכולה לתפוס אחד D:

~~
    "מעולה, זה יכול להיות אימון טוב להתחלה. קדימה הופיפ התקדם אליו והשתמש קודם בעלי קסם!" אני פוקדת.

13. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 27 2009, 03:49 PM

דיוויס-
    פראליגאטר מישתמש בריקוד שוב וממלא כבר את הזירה בגשם כבד. בנט מישתמש בהיפנוזה על פראליגאטר. פראליגאטר ישן וניפגע מהקללה.
    הולי שיט אני כבר לא וורוד :o
    "פראליגאטר, תתעורר מהר ותשתמש באגרוף קרח!" אני צועק.

Spoiler ספוילר

14. the bitch is back
    אליס-
    הופיפ זוהר שמן ועלוב :P
    והוא לא עד כדי כך עלוב >:

דיוויס-
    אל תתלהב כ"כ XP
    בנט מנצל את ההיזדמנות שפראליגאטר ישן ותוקף אותו בכדור צל. פראליגאטר מתעורר ומישתמש באגרוף קרח על האדמה ומקפיא אותה. פראליגאטר מחליק על הקרח ומנסה ליפגוע בבנט באגרוף קרח שוב, אבל בנט מישתמש בצוות כפול ומיתחמק.
    גיל! 3>

15. NO SOUP FOR YOU!
    Originally posted by Loveless@Jul 27 2009, 02:17 PM
    אליס-
    הופיפ זוהר שמן ועלוב :P
    והוא לא עד כדי כך עלוב >:

עמוד 130 מתוך 171 ראשוןראשון ... 3080120128129130131132140 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •