אליס-
הופיפ עף לעבר וופר ופוגע בו בדחיפה. וופר ניפגע ומנסה לשלוח שוב יריית בוץ. אבל מפספס. וופר מתחיל להיסתחרר.
וורוד זה מקור הרשע!Originally posted by Loveless@Jul 27 2009, 04:17 PM
דיוויס-
אל תתלהב כ"כ XP
בנט מנצל את ההיזדמנות שפראליגאטר ישן ותוקף אותו בכדור צל. פראליגאטר מתעורר ומישתמש באגרוף קרח על האדמה ומקפיא אותה. פראליגאטר מחליק על הקרח ומנסה ליפגוע בבנט באגרוף קרח שוב, אבל בנט מישתמש בצוות כפול ומיתחמק.
"פראליגאטר, תשתמש באגרוף הקרח הכי חזק שלך, ככה שכל הזירה תקפא לגמרי! אחרי זה הוא כבר לא יוכל להלחם!"
ספוילר
"מעולה הופיפ, תנצל את זה שהוא מסוחרר, השתמש בהצלפת זנב ומיד אחר כך בדחיפה פעם נוספת!" אני קוראת בנחישות ומצביעה לכיוונו של וופר.Originally posted by Loveless@Jul 27 2009, 02:25 PM
אליס-
הופיפ עף לעבר וופר ופוגע בו בדחיפה. וופר ניפגע ומנסה לשלוח שוב יריית בוץ. אבל מפספס. וופר מתחיל להיסתחרר.
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
"פראליגאטר, תשתמש בלעיסה, ואז במהירות בסילון אקווה!"Originally posted by Loveless@Jul 27 2009, 04:38 PM
דיוויס-
פראליגאטר משתמש באגרוף קרח ומקפיא את הזירה. אבל בנט עדיין נישאר בסדר ולא נראה שמפריע לו הקור. בנט מישתמש באגרוף צל על פראליגאטר שניפגע.
ספוילר
"רוח קרירה ושיאבה על כולם" אני פוקד.Originally posted by Loveless@Jul 26 2009, 06:57 PM
רונלד-
קבוטו מתקשח ומתחמק מהמכה. הוא משתמש בשאיבה ומקבל קצת חיים מטוגפי ואז שולח פעימת מים, אבל טוגפי מתחמק בעזרת צוות כפול ושולח שוב גל הלם.
דיוויס-
פראליגאטר תופס את בנט בלעיסה ומכאיב לו מאד. בנט מצעבן ושולח כדוק ברק היישר על פראליגאטר. שניהם פצועים. פראליגאטר מישתמש בסילון אקווה ופוגע ישירות בבנט. בנט מישתמש בקשר גורלי ואז שולח שוב אגרוף צל.
רונלד-
קבוטו יוצא עם רוח קרה ומקפיא כמה מהכפילים ואז מישתמש בשאיבה על כולם ומקבל חיים. טוגפי יוצא במפתיע מאחורה ומישתמש בגל הלם על קבוטו ופוגע בו.
"השתמשי בינתיים בביצת ריפוי על עצמך, ואלרח מכן חבטה!" אני מצווה עליה.Originally posted by Loveless@Jul 27 2009, 03:16 PM
תומאס-
האפיני מישתמשת בנשיקה מתוקה. טוגפי נירדם והאפיני מנצלת את ההיזדמנות ותוקפת אותו עם חבטה חזקה.
מהקרב הזה יצא תיקו, מה הרעיון? ><Originally posted by Loveless@Jul 27 2009, 04:58 PM
דיוויס-
פראליגאטר תופס את בנט בלעיסה ומכאיב לו מאד. בנט מצעבן ושולח כדוק ברק היישר על פראליגאטר. שניהם פצועים. פראליגאטר מישתמש בסילון אקווה ופוגע ישירות בבנט. בנט מישתמש בקשר גורלי ואז שולח שוב אגרוף צל.
"פארליגאטר, תשיב עם אגרוף קרח בכל העצמה שיש לך!"
ספוילר
"תשלח פעימת מים ותקפיא אותה עם רוח קרירה" אני פוקד.Originally posted by Loveless@Jul 27 2009, 04:58 PM
רונלד-
קבוטו יוצא עם רוח קרה ומקפיא כמה מהכפילים ואז מישתמש בשאיבה על כולם ומקבל חיים. טוגפי יוצא במפתיע מאחורה ומישתמש בגל הלם על קבוטו ופוגע בו.
תומאס-
אני מניח שזה לאחר מכן >>
רונלד-
קבוטו מוציא פעימת מים ומקפיא אותה. הפעימה יוצאת כמו חנית ארוכה ופוגעת קשה בטוגפי. טוגפי לא מוותר ושולח שוב גם הלם.
"תתחמק ושריטה" אני אומר.Originally posted by Loveless@Jul 27 2009, 05:13 PM
רונלד-
קבוטו מוציא פעימת מים ומקפיא אותה. הפעימה יוצאת כמו חנית ארוכה ופוגעת קשה בטוגפי. טוגפי לא מוותר ושולח שוב גם הלם.
רייבן-
סליחה >>
"התחמקי ותקפי עם מתקפת נגד!" אני מצווה עליה.Originally posted by Loveless@Jul 27 2009, 05:13 PM
תומאס-
אני מניח שזה לאחר מכן >>
"שאיבה ושריטה בכל הכוח" אני אומר לו.Originally posted by Loveless@Jul 27 2009, 05:32 PM
רונלד-
קבוטו מתחמק ושורט את טוגפי. טוגפי תשוש וגם קבוטו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)