"אם האח דולק יכול להיות להם הלכו לאן שהוא ועוד מעט יחזרו "אני חושב ומחכה בשביל לראות אם מישהו מגיעה .Originally posted by Loveless@Jul 27 2009, 10:54 PM
אינג'ל-
אתה סוקר את הבית. אין שם נפש חייה,חוץ ממך כמובן. מה תעשה?
"אם האח דולק יכול להיות להם הלכו לאן שהוא ועוד מעט יחזרו "אני חושב ומחכה בשביל לראות אם מישהו מגיעה .Originally posted by Loveless@Jul 27 2009, 10:54 PM
אינג'ל-
אתה סוקר את הבית. אין שם נפש חייה,חוץ ממך כמובן. מה תעשה?
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
דיוויס-
האיש משפשף בסנטרו וחושב כמה דקות בשקט. "טוב. כל אחד מכם 300$ לשעה" הוא אומר עם חיוך זדוני.
רונלד-
מתקפות רוח לא עובדות עליה =\
דסקונייר יוצא עם היתחמקות צללים, אבל המתקפה איננה עובדת עליה ונפגע מהפעימת מים. דסקונייר שולח פיצוץ פוקוס. איגליבאף ניפגעת קשה. איגליבאף מישתמשת בשירה ומרדימה את דסקונייר, ומשתמש בשינה. שני הפוקימונים ישנים. איגליבאף מישתמש בנחירה ודסקונייר נפגע קלות.
אליס-
ראיתי 3:
"טוב יכול להיות שהם יצאו לחופשה או משהו "אני חושב .Originally posted by Loveless@Jul 28 2009, 11:33 AM
אינג'ל-
אתה יושב שעתיים ואף אחד לא מגיע. אתה רעב מאוד וממש מאוחר.
אני מתחיל לחפש את המטבח שאני מוצא אני מכין לי משהו קטן לאכול .
אחר כך אני הולך לישון במיטה שראיתי מקודם.
---------
עוד מעט יגיעו 3 אורסרינג עצבניים נכון ?
זהבה ושלושת הדובים![]()
"כדור צל!?" אני קורא מופתע "שאגה! לאחר מכן, גל רעם!" אני מצווה עליו.Originally posted by Loveless@Jul 28 2009, 01:35 AM
תומאס-
אלקטריק שולח גל הלם ופוגע בבאיגליפף. איגליבאף שולחת עוד פעימות מים שאלקטריק מתחמק מרובן אבל ניפג מהאחרונה. הוא תוקף אותה בגל רעם חזק. איגליבאף חלשה אבל עדיין עומדת. איגליבאף שולחת כדור צל אימתני לעבר אלקטריק.
Originally posted by Loveless@Jul 28 2009, 11:53 AM
אינג'ל-
אם אתה רוצה אני יכול לארגן את זה![]()
אתה לא מוצא מטבח רק את האחש שעליו מתבשל סיר גדול. אתה פותח את הסיר ורואה תבשיל חם מתבשל לו. אתה מוצא כמה צלחות ולוקח לך ולפוקימונים שלך את האוכל. אתה הולך לישון וקם בבוקר, עדיין אף אחד לא חזר. מה תעשה?אני עדיף כמה אורסארינג נחמדים שלא יודעים איפה לשים את הטאידאורסה שלהם D: ויתנו לי אותו D:
--------------
"מעניין למה אף אחד עדיין לא בא "אני חושב לעצמי .
"טוב זה לא ענייני "אני חושב ומתחיל ללכת לכיוון הדלת .
תומאס-
הוא מחייך "אם תרצה אני גם יכול להראות לך את המתקפות היותר חזקות שלה" הוא אומר וצוחק לעצמו. באותו זמן אלקטריק שואג לעבר איגליבאף ואז שולח גל רעם. איגליבאף משותקת, אבל עדיין על הרגליים ושולחת עוד פעימת מים.
אינג'ל-
נחשוב עליך~ :P
P: אני מקווה חשיבה חיובית U_UOriginally posted by Loveless@Jul 28 2009, 12:58 PM
אינג'ל-
נחשוב עליך~ :P
אני מתקרב אל השיח ובודק מה זה .
----
מה הפעם אנטי :P :rolleyes:
"שלום לך" אני עולה על הבמה. "צאו! סורסקיט, לוטאד!"Originally posted by Loveless@Jul 28 2009, 01:09 AM
רייבן-
"בשמחה" היא אומרת ואתם מרפאים את הפוקימונים שלכם. "טוב אני הולכת לתפוס מקום!" היא אומרת בחיוך והולכת ונעלמת.
כעבור כמה דקות קוראים לך לעלות על הבמה.
הלחץ.
המתח.
ההתרגשות.
הכל מתערבבים ביחד.
אתה עולה לבמה ומלך נעמדת בחורהשנראת רצינית למדי. היא מוציא וויגליטאף (
) ונידוקווין (
)
"לוטאד, תשתמש בעלי טער וטוס עליהם. תשתמש בהרבה צרחות שיבלבלו אותם, והם גם לא ידעו מאיפה הם באות!"
"סורסקיט, אתה תשתמש בבועות ואז בקרן בועות, הבועות ישבשו את הראייה שלהם והם יתקשו לראות! אחר כך קפוץ על הבועות ותשתמש בקרן על חושית!"
אינג'ל-
מתוך השיח קופצת טנגלה ()
רייבן-
לוטד מישתמש בעלי טער וגולש עליהם ומשתמש בצווחות מחרישות אוזניים. נידוקווין מנסה להעיף את לוטד בעזרת אגרוף ממוקד וכמעט פוגעת. סורסקיט מנצל את ההיזדמנות ושולח אלפי בועות לעברן. הן שתיהן לא רואות את סורסקיט מקיץ אליהן ופוגע בוויגליטאף בקרן על חושית. נידוקווין וויגליטאף מנפצות את הבועות בעזרת להביור. וויגליטאף שולחת כדור ברק לעבר סורסקיט ונידוקווין מישתמשת באגוף ממוקד על לוטד.
"מה זה?!" אני צורח עליו.Originally posted by Loveless@Jul 28 2009, 11:33 AM
דיוויס-
האיש משפשף בסנטרו וחושב כמה דקות בשקט. "טוב. כל אחד מכם 300$ לשעה" הוא אומר עם חיוך זדוני.
"יש לי מלא פוקימונים מים שיכולים לקחת אותנו בקלות אל הקצה השני של הנהר, אבל חשבנו שיהיה כיף בסירה. 300 דולר זה מוגזם, ואין לי בעיה שלא לשכור אחת!" אני אומר לו.
ספוילר
"אמרתי שנשחה על פוקימוני מים, אנחנו לא נשכור סירה במחיר כזה. ואפשר לחשוב שם ניקח סירה הם לא יתקפו אותנו"Originally posted by Loveless@Jul 28 2009, 04:24 PM
דיוויס-
בשנייה שאתה אומר את זה שאגות עזות נישמעות מבחוץ. אתם יוצאים החוצה ולא יוצא מ חמישה עשר גרידוסים ענקיים() נלחמים שם בפראות וזעם. הצבע יורד לך מהפנים. האיש יוצא החוצה החיוך "אז מה אמרת?"
ספוילר
"ואיך אני אדע שאתה לא משקר?"Originally posted by Loveless@Jul 28 2009, 04:48 PM
דיוויס-
"אז זהו שהם לא" הוא אומר "הסירות מלאות בחומרי דחייה של פוקימונים" הוא אומר וממשיך "אתה בטוח?"
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)