תוסיף את הרוח קרה .אינג'ל-
ספיל מישתמש ברוח קרה ובכדור קרח ופוגע בטנגלה. טנגלה שולחת נבגי שיתוק. ספיל משותק ולא מצליח לתקוף. טנגלה מנצלת את ההזמנות ווגעת בו בגפן מצליפה.
---
"ספיל תשתמש בצווחה ואז תנסה להשתמש בכדור קרח "אני אומר .
תוסיף את הרוח קרה .אינג'ל-
ספיל מישתמש ברוח קרה ובכדור קרח ופוגע בטנגלה. טנגלה שולחת נבגי שיתוק. ספיל משותק ולא מצליח לתקוף. טנגלה מנצלת את ההזמנות ווגעת בו בגפן מצליפה.
---
"ספיל תשתמש בצווחה ואז תנסה להשתמש בכדור קרח "אני אומר .
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
אליס-
היפודון משתמשת בקבר אבנים במקום קבר חול (*היפודון למדה קבר אבנים!*) והמתקפה נעצרת. היפודון שולחת קבר חול בשילוב עם קבר אבנים וסלגמה תקוע בפנים. סלגמה משתמש בפיצוץ אש ומעיף את כל האבנים. סלוגמה משתמש בפהיוק שמתקרב לעבר היפודון.
תומאס-
אומנייט קופץ למים והאפיני הולכת לסלופוקים. כעבור כמה שניות אתה רואה ששלושת הסלופוקים משתמשים עליה באקדח מים. ומתוך האגם קופץ וורטלטל () ומעיף את אומנייט מהאגם.
רונלד-
דסקונייר שולח כדורי צל לעבר המטרות. בהתחלה הוא פוגע בקצוות שלהם, אבל לבסוף מצליח לפגוע ברובן בדיוק במרכז. חלק בכלל הוא משמיד לגמרי.
אינג'ל-
אני אוסיף עוד מעט X:
ספיל צווח, אבל זה לא נראה משפיע כ"כ על טנגלה. ספיל שולח כדור קרח על טנגלה ופוגע בה קשה. ספיל עדיין משותק.
"מצויין" אני אומר ומחזיר אותו" צא קבוטו,פעימות מים על המטרות"Originally posted by Loveless@Jul 31 2009, 03:08 PM
רונלד-
דסקונייר שולח כדורי צל לעבר המטרות. בהתחלה הוא פוגע בקצוות שלהם, אבל לבסוף מצליח לפגוע ברובן בדיוק במרכז. חלק בכלל הוא משמיד לגמרי.
"טוב קבוטו,נלך לקרב נגד פוקימון המרכז" אני אומרOriginally posted by Loveless@Jul 31 2009, 04:25 PM
רונלד-
קבוטו יוצא ושולח עשרות פעימות מים לעבר המטרות הגדולות שבצד השני של החדר. עצומת הפעימות חזקה אבל הוא מפספס את רוב המטרות. ואם הוא פגע זה רק בשוליים שלהם.
"השתמשי במתקפת חול ונסי להמנע מהפיהוק! תקפי בפיהוק גם את!" אני קוראת.Originally posted by Loveless@Jul 31 2009, 01:08 PM
אליס-
היפודון משתמשת בקבר אבנים במקום קבר חול (*היפודון למדה קבר אבנים!*) והמתקפה נעצרת. היפודון שולחת קבר חול בשילוב עם קבר אבנים וסלגמה תקוע בפנים. סלגמה משתמש בפיצוץ אש ומעיף את כל האבנים. סלוגמה משתמש בפהיוק שמתקרב לעבר היפודון.
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
Originally posted by Loveless@Jul 31 2009, 03:08 PM
אינג'ל-
אני אוסיף עוד מעט X:
ספיל צווח, אבל זה לא נראה משפיע כ"כ על טנגלה. ספיל שולח כדור קרח על טנגלה ופוגע בה קשה. ספיל עדיין משותק.
---------
"ספיל תשתמש באקדח מים ואז ברוח קרה עוד פעם ואז תשלח במהירות כדור קרח !"אני אומר .
"אם הוא תוקף תשתמש בכיפוף הגנה !"אני מוסיף .
"היי וורטלטל, מה עשית?! לא תקפנו אותך!" אני קורא בסעם "שלח לעברו מי מלח! האפיני מתקפת נגד על הסלופוקים!"Originally posted by Loveless@Jul 31 2009, 03:08 PM
תומאס-
אומנייט קופץ למים והאפיני הולכת לסלופוקים. כעבור כמה שניות אתה רואה ששלושת הסלופוקים משתמשים עליה באקדח מים. ומתוך האגם קופץ וורטלטל () ומעיף את אומנייט מהאגם.
רונלד-
אתם הולכים לפינה של הקרב. אתה רואה זירה גדולה. אתה ניכנס לזירה. מולכם עולה אגסקיוטור ().
אליס-
היפודון שולחת מתקפת חול, אבל הפיהוק ממשיך. במהירות על היפודון שולחת גם פיהוק. שני הפוקימונים רדומים.
אינג'ל-
ספיל מנסה לתקוף, אבל הוא משותק. טנגלה שולחת שוב גפן מצליפה ופוגעת בספיל.
תומאס-
לא אמרת שאתה בטבריה? X:
ורטלטל מוציא לשון ושולח אקדח מים לפרצוף שלך ואז קופץ למים וחובט באחריו בשביל להרגיז אותך. האפיני משתמשת בינתיים במתקפת נגד ומעיפה את שלושת הסלופוקים אחורה. שלושת מתעצבנים ופוגעים בה בפעימת מים חזקה במיוחד!
'לפחות הוא לא יכול לתקוף את היפודון עכשיו.' אני חושבת לעצמי בהקלה ומשחררת אנחה קטנה, "התעוררי היפודון, והשתמשי בנשיכה!"Originally posted by Loveless@Jul 31 2009, 07:02 PM
אליס-
היפודון שולחת מתקפת חול, אבל הפיהוק ממשיך. במהירות על היפודון שולחת גם פיהוק. שני הפוקימונים רדומים.
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
"ספיל תצא מזה !"אני צועק .Originally posted by Loveless@Jul 31 2009, 09:02 PM
אינג'ל-
ספיל מנסה לתקוף, אבל הוא משותק. טנגלה שולחת שוב גפן מצליפה ופוגעת בספיל.
"תשתמש באקדח מים ואז ברוח קרה בשביל להקפיא אותו ואז בכדור קרח !"אני מוסיף .
"השתלטי על הסיחרור ותחזרי לעצמך! השתמשי בהפלה בכל העוצמה!" אני קוראת בקול.Originally posted by Loveless@Jul 31 2009, 08:38 PM
אליס-
היפודון מתעוררת לפני סלגמה ותוקפף אותו בנשיכה. סלגמה מתעורר ושולח להביור שפוגע בה ישירות. שני הפוקימונים מסוחררים.
~~
הפלה = הורדה למטה
הפירוש המתאים ביותר זה "הפלה"
יאללה אנשים היום 150!!!!! D:
אליס-
אני אשנה D:
והמתקפה מורידה חיים גם למשתמש X:
היפודון משתמשת בהפלה ומעלפת את סלגמה, אבל נפגעת גם בעצמה. היריב שלך מוציא קקונה()
אינג'ל-
ספיל קם לאט ולבסוף נעמד. ספיל שולח אקדח מים, אבל מפספס ואז שולח רוח קרהה ומקפיט את טנגלה. טנגלה קפואה. ספיל שולח כדור קרח ומחסל את טנגלה. מה תעשה?
"קדימה היפודון, תתחילי בניב אש, עכשיו!" אני קוראת ומקווה שהמתקפה תעבוד לפני שתתעלף.Originally posted by Loveless@Jul 31 2009, 09:49 PM
יאללה אנשים היום 150!!!!! D:
אליס-
אני אשנה D:
והמתקפה מורידה חיים גם למשתמש X:
היפודון משתמשת בהפלה ומעלפת את סלגמה, אבל נפגעת גם בעצמה. היריב שלך מוציא קקונה()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)