Pokemon GO
עמוד 152 מתוך 171 ראשוןראשון ... 52102142150151152153154162 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,266 עד 2,280 מתוך 2565
  1. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    Originally posted by Loveless@Aug 1 2009, 11:59 PM
    רייבן-
    עדיין חם Oם
    "תתפלא למה עוד אני מסוגלת" היא אומרת בחיוך ערמומי. "צ'רים סופת עלים טוקטיק משאלה ואז אגרוף ממוקד!" אומרת אינג'ל. לרביטר מישתמש במפולת אבנים על צ'רים ואז מישתמש בנגיחה ומעיף אותן עליה, אבל הסופת עלים 'קוצצת' את האבנים והופכת אותן לחול גס, שלא משפיע עליה כ"כ. מהצד השני מוט'ים יוצא עם סופה שמעיפה מעט את טוגטיק אחורה ואז מוטים יוצא עם אס אווירי, אבל מקבל ישירות לבטן אגרוף ממוקד. מוט'ים ניפגע מעט אבל עדיין ממשיך.
    "לארביטאר תתקרב אל צ'רים ואז תשתמש במרדף! זה יגרום לה נזק גדול מקרוב!"
    "מוטים תמשיל במתקפות אז אווירי מהירות אחת אחרי השנייה, ותתחמק מהאגרופים!"

2. the bitch is back
    דיוויס-
    אתה רואה את D מצחקקת לעצמה. "לא חשבת על זה, שפלריאון לא יודע חפירה?" היא שואלת בצחוק.
    בינתיים שני הפוקימונים שלה משתמשים בלעיסה על הידיים של נידוקויין וחוסמים אותה מלזוז. נידוקויין לא מצליחה לזוה והפוקימונים ממשיכים ללעוס את הידיים שלה. נידוקווין מתחילה לייבב מכאב.

רייבן-
    לרביטר רץ לכיוון צ'רים שמבחינה ושולחת אבקת שינה עליו ולרביטר נירדם.
    מוט'ים מהצד השני משתמש באס אווירי על טוגטיק שנפגע מעט. אבל בגלל שהוא גם יכול לעוף הוא ישתמש גם באס אווירי על מוט'ים שנפגע מעט. טוגטיק שולח מהאוויר אגרוף ממוקד וצ'רים מתחילה לטעון קרן סולרים לעבר לרביטר.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Aug 2 2009, 03:31 AM
    דיוויס-
    אתה רואה את D מצחקקת לעצמה. "לא חשבת על זה, שפלריאון לא יודע חפירה?" היא שואלת בצחוק.
    בינתיים שני הפוקימונים שלה משתמשים בלעיסה על הידיים של נידוקויין וחוסמים אותה מלזוז. נידוקויין לא מצליחה לזוה והפוקימונים ממשיכים ללעוס את הידיים שלה. נידוקווין מתחילה לייבב מכאב.
    "נידוקווין, תנסי להשתמש בדחיפת רעל, אבל תרכזי את הרעל בידיים שלך בלי לזוז, ככה שהרעל אמור לעבור אליהם! אם הם יהיו מספיק חכמים הם יעזבו אותך!" אני צועק בחשש.
    "פלאריון, מה יהיה איתך? תנסה להשתמש בלהביור ותעטוף את עצמך בלהבות האלה, ואז תשחרר אותם בפיצוץ במהירות בשביל לצבור תאוצה, ממש כמו בסילון אקווה!"

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Aug 1 2009, 11:00 PM

רונלד-
    תצטט את שלך ולא של אחרים XD
    קבוטו שולח פעימת מים חחזקה ופוגע ישירות באגסיוטור. אגסיוטור מישתמש בזרע עלוקה על קבוטו ושואב ממנו חיים.

טוב בסדר <_<
    ---------------------------------------------------
    "קבוטו זוכר איך הצלחתה לייצר חנית מפעימת מים ורוח קרירה בקרב נגד טוגופי במכון?תנסה לעשות את זה שוב,אתה יכול&#33;" אני אומר לקבוטו בתקווה שיבין ויצליח.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Aug 1 2009, 11:59 PM
    תומאס-
    אתה זורק פוקדור על וורטלטל.
    גילגול ראשון,שני,שלישי,רביעי,חמישי.
    נתפס&#33;
    *תפסת וורטלטל&#33;*
    מה תעשה?
    אני מרים את הפוכדור (שבטח השתגר בינתיים למעבדה), מחזיר את גרובייל והאפיני לפוכדורים שלהם, וממשיך לצעוד בדרך.

6. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by Loveless@Aug 2 2009, 01:10 AM
    אינג&#39;ל-
    אינג&#39;ל. הוט הוט משתמש בראיית הנולד ומצליח להתחמק בקלות מהקרן הסולרית. אבל לפתע, בלוסום מתנפלת עליו עם להב עלה. הוט הוט פסול. מה תעשה?
    "דלקטי צאי &#33;"אני אומר .
    "תשתמשי בצוות כפול ואז בקצה כפול "אני אומר לדלקטי .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

7. the bitch is back
    שחקנים יקרים&#33; אני ממש ממש ממש מיצטער על חוסר הפעילות לכן אני אתן לכם פיצוי קטן. פוקימון מתנה לכולם&#33; D: בנוסף קאמי ואליס. אני מיצטער אבל אתם מחוץ למשחק.

דיוויס-
    קיבלת
    נידוקווין הופכת את ידייה לסוג של אגרופי רעל ומעיפה ממנה את אבסול ומייטנה. הם נרעים פגועים מאוד.
    פלריאון באותו זמן הופך את עצמו לסוג של טיל אש גדול ומרחף למעלה מוכן ומזומן.

רונלד-
    אין על מה להתעצבן OO
    קיבלת
    קבוטו מייצר סוג של חנית לא מוגדת שפוגעת באגסקיוטור. אגסקיוטור מתעצבן ומישתמש ברעידת אדמה ופוגע בקבוטו.

תומאס-
    קיבלת-
    אתה מתחיל ללכת שעה ארוכה ביער ואז אתה נזכר לפתע ששכחת את אומנייט ליד האגם&#33;

אינג&#39;ל-
    קיבלת
    דלקטי יוצא עם צוות כפול ויוצר עשרות כפילים שלו. בלוסום המבולבלת מנסה לשלוח עלי טער, אבל מפספסת את דלקטי האמיתי שבינתיים קופץ עליה עם קצה כפול. אבל מפספס בשנייה. בלוסום מתחילה לטעון שוב קרן סולרית.
    גיל! 3>

8. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Aug 7 2009, 12:30 AM
    דיוויס-
    קיבלת
    נידוקווין הופכת את ידייה לסוג של אגרופי רעל ומעיפה ממנה את אבסול ומייטנה. הם נראים פגועים מאוד.
    פלריאון באותו זמן הופך את עצמו לסוג של טיל אש גדול ומרחף למעלה מוכן ומזומן.
    "טוב נידוקווין&#33; תשתמשי בבעיטה כפולה ואז באגרוף ממוקד על אבסול&#33; פלאריון, תשתמש באותו המהלך שוב בשילוב של מתקפת זריזות על מייטיאנה&#33;"

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה

רונלד-
    אין על מה להתעצבן OO
    קיבלת
    קבוטו מייצר סוג של חנית לא מוגדת שפוגעת באגסקיוטור. אגסקיוטור מתעצבן ומישתמש ברעידת אדמה ופוגע בקבוטו.
    למה אני לא קיבלתי את פוקימון הכריש <_< <_< <_<

---------------------------

"מצויי, תמשיך לייצר חניות" אני אומר לקבוטו בגאווה.

10. the bitch is back
    דיוויס-
    נידוקווין יוצאת עם בעיטה כפולה אבל אבסול מישתמש בחתך לילה ומעיף אותה אחורה. נידוקווין נופלת אחורה אבסול משתמש בחיתוך פיסכו לעבר נידוקווין. פלריאון מהצד השני יוצא במהירות עם סילון אש *פלריאון למד סילון אש&#33;* לעבר מייטנה ופוגע בו ישירות. מייטנה ניפגע, אבל לא מוותר ויוצא עם התנגשות ג&#39;יגה לעברו פלריאון.

רונלד-
    זה היה ברנדום~ =&#092;
    קבוטו יוצר עשרות חניתות קרח גדולות שפוגעות ישריות באגסקיוטר. אגסקיוטור נופל אחורה מעולף.
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    תומאס-
    קיבלת-
    אתה מתחיל ללכת שעה ארוכה ביער ואז אתה נזכר לפתע ששכחת את אומנייט ליד האגם&#33;
    WTF אבל החזרתי אותו XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    &#39;אוי לא&#39; אני אומר בכעס על עצמי וחוזר לשם בריצה.

12. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Aug 7 2009, 02:36 PM
    דיוויס-
    נידוקווין יוצאת עם בעיטה כפולה אבל אבסול מישתמש בחתך לילה ומעיף אותה אחורה. נידוקווין נופלת אחורה אבסול משתמש בחיתוך פיסכו לעבר נידוקווין. פלריאון מהצד השני יוצא במהירות עם סילון אש *פלריאון למד סילון אש&#33;* לעבר מייטנה ופוגע בו ישירות. מייטנה ניפגע, אבל לא מוותר ויוצא עם התנגשות ג&#39;יגה לעברו פלריאון.
    "פלאריון, מהר&#33; תשתמש בסילון אש אל עבר אבסול בשביל לחמוק ממייטיאנה ולתקוף&#33; נידוקווין, תחקי שמייטיאנה יעקוב אחרי פלאריון ותחסמי אותו עם דחיפת רעל&#33;"

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Aug 7 2009, 02:36 PM

רונלד-
    זה היה ברנדום~ =&#092;
    קבוטו יוצר עשרות חניתות קרח גדולות שפוגעות ישריות באגסקיוטר. אגסקיוטור נופל אחורה מעולף.
    אז תוסיף את מתקפת חנית הקרח לרשימת המתקפות שלו?

--------------------------------------

"מצויין" אני אומר לקבוטו.
    אני מוציא את דסקינור קלפרה וקריקטון ומגיש לכולם אוכל.

14. the bitch is back
    תומאס-
    אני מרים את הפוכדור (שבטח השתגר בינתיים למעבדה), מחזיר את גרובייל והאפיני לפוכדורים שלהם, וממשיך לצעוד בדרך.
    החזרת רק אותם XP
    אתה רץ שעה ארוכה בדרך ומוצא את האגם בקלות. אתה מחפש את אומנייט זמן מה אבל אין שום סימן לו. מה תעשה?

דיוויס-
    פלריאון יוצא בסילון אש ומעיף את אבסול אחורה. אבל תוך כדי מרדף אחרי פלריאון מייטנה פוגע בנידוקווין ישירות ומעיף אותה אחורה. נידוקווין נפצעת וניהיית מסוחררת. נידוקווין יוצאת עם דחיפת רעל ופוגעת במייטנה ישירות. מייטנה ניהייה מורעל. "מייטנה אבסול כדור צל&#33;" צועקת D ושני הפוקימונים יוצרים כדורי צל ענקיים שעפים במהירות לעבר נידוקווין ופלריאון.

רונלד-
    התווסף.
    וזאת קלפרי לא קלפרה Oם
    הפוקימונים שלך יוצאים ומתחילים לאכול באושר את האוכל לפוקימונים. אתה מחייך למראה הפוקימונים שלך ואז נזכר בתחרות ורואה שנשארו לך רק עוד שלוש דקות להגיע לשם&#33;
    גיל! 3>

15. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג&#39;ל-
    קיבלת
    דלקטי יוצא עם צוות כפול ויוצר עשרות כפילים שלו. בלוסום המבולבלת מנסה לשלוח עלי טער, אבל מפספסת את דלקטי האמיתי שבינתיים קופץ עליה עם קצה כפול. אבל מפספס בשנייה. בלוסום מתחילה לטעון שוב קרן סולרית.
    תודה D:
    -------
    "דלקטי תשתמשי בצוות כפול עוד פעם ואז תשתמשי בראשיית זן ובקצה כפול אחד אחריי השני"אני אומר במהירות.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

עמוד 152 מתוך 171 ראשוןראשון ... 52102142150151152153154162 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •