Pokemon GO
עמוד 153 מתוך 171 ראשוןראשון ... 53103143151152153154155163 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,281 עד 2,295 מתוך 2565
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Aug 7 2009, 05:49 PM
    תומאס-

החזרת רק אותם XP
    אתה רץ שעה ארוכה בדרך ומוצא את האגם בקלות. אתה מחפש את אומנייט זמן מה אבל אין שום סימן לו. מה תעשה?
    אני מוציא את גרובייל שילך לחפש אותם מהקרקע, ואת באטרפרי מהאוויר.

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    כתוב שהתפנה מקום אז..

שם בפורום: Y-CORE 13
    שם במשחק: Chris Volcan
    רקע : המשפחה של כריס היא משפחה מפורסמת בגלל הפוקימונים הרבים שהם גידלו,אבל כשכריס היה קטן הוא שנא פוקימונים,הוא טען שחוץ מקרבות הם חסרי תועלת ואף פעם הוא לא התייחס אליהם,אבל יום אחד כשהוא חזר מבית הספר ברגל הוא עבר דרך שדה ופתאום דמות מסתורית עם גלימה שחורה,חייל מתנועת הצללים,אותו חייל זרק פוקדור שממנו יצא מייטינאה שהתנפל ותקף את כריס,מאחד השיחים יצא בלייזיקן שתקף את המייטיאנה והחייל החזיר אותו לפוקדור וברח,ומאותו הרגע כריס התחיל להעריך פוקימונים והוא נשבע לעצמו שכשהוא יצא למסע הוא ימצא את אותו דמות מסתורית וינקום בה,וגם הוא הבטיח שיהיה לו בלייזיקן.
    תמונה/ ספרייט:
    פוקימון התחלתי: טורצ'יק
    סרטים:
    תגים:
    כסף:1000$
    ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
    הערות/הארות: ללכוד גסטלי ופיפלאפ.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. the bitch is back
    אינג'ל-
    בבקשה 3:
    דלקטי מתחיל עם צוות כפול ויוצר עשרות כפילים שממלאים את הזירה. בלוסום מנסה לשלוח עלי טער, אבל היא רק הורסת כמה כפילים. בינתיים דלקטי האמיתי יוצא עם ראשיית זן ופוגע בבלוסום ישירות. "אוי לא בלוסום" אומרת לילה "טוב סאנפלורה צאי!" היא צועקת בזעם ומוציאה סנפלורה() "סאני תתחילי עם משרוקית דשא ואז תעברי לפצצת זרע!" לילה אומרת. סאנפלורה קופצת ממול ומתחילה לשרוק בקול חרישי ומרדימה את דלקטי. סאנפלורה שולחת פצצת זרע אבל פוגעת בכפילים.

תומאס-
    גרובייל יוצא ומתחיל לסקור את המקום וגם באטרפריי. כעבור כמה דקות באטרפריי חוזר אליך ומאותת לך לכיוון מסויים . אתה מתחיל ללכת ואז גרובייל חוזר ומצביע לך לכיוון השני.

גריס-
    רק תערוך את הרקע שיתאים לרקע של המשחק ואתה רשום 3:
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by Loveless@Aug 8 2009, 12:49 AM
    אינג'ל-
    בבקשה 3:
    דלקטי מתחיל עם צוות כפול ויוצר עשרות כפילים שממלאים את הזירה. בלוסום מנסה לשלוח עלי טער, אבל היא רק הורסת כמה כפילים. בינתיים דלקטי האמיתי יוצא עם ראשיית זן ופוגע בבלוסום ישירות. "אוי לא בלוסום" אומרת לילה "טוב סאנפלורה צאי!" היא צועקת בזעם ומוציאה סנפלורה() "סאני תתחילי עם משרוקית דשא ואז תעברי לפצצת זרע!" לילה אומרת. סאנפלורה קופצת ממול ומתחילה לשרוק בקול חרישי ומרדימה את דלקטי. סאנפלורה שולחת פצצת זרע אבל פוגעת בכפילים.
    זה רק אני או שתמיד מרדימים לי את דלקטי :mellow:
    ------
    "דלקטי אתה חייב להתעורר !"אני אומר לדלקטי במהירות .
    "תשתמש בפעמון ריפוי ואז בכדור צל !"אני אומר .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. Kibō no chi

דיוויס-
    פלריאון יוצא בסילון אש ומעיף את אבסול אחורה. אבל תוך כדי מרדף אחרי פלריאון מייטנה פוגע בנידוקווין ישירות ומעיף אותה אחורה. נידוקווין נפצעת וניהיית מסוחררת. נידוקווין יוצאת עם דחיפת רעל ופוגעת במייטנה ישירות. מייטנה ניהייה מורעל. "מייטנה אבסול כדור צל!" צועקת D ושני הפוקימונים יוצרים כדורי צל ענקיים שעפים במהירות לעבר נידוקווין ופלריאון.
    "נידוקווין, חפירה, מהר!!! פלאריון, תטוס לאוויר עם סילון אש, ואז תצנח מהר אל עבר אבסול! נידוקווין, תמקדי רעל באגרוף שלך, ותצאי אל עבר מייטאנה עם אגרוף ממוקד מורעל!"

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    Originally posted by Loveless@Aug 2 2009, 03:31 AM
    רייבן-
    לרביטר רץ לכיוון צ'רים שמבחינה ושולחת אבקת שינה עליו ולרביטר נירדם.
    מוט'ים מהצד השני משתמש באס אווירי על טוגטיק שנפגע מעט. אבל בגלל שהוא גם יכול לעוף הוא ישתמש גם באס אווירי על מוט'ים שנפגע מעט. טוגטיק שולח מהאוויר אגרוף ממוקד וצ'רים מתחילה לטעון קרן סולרים לעבר לרביטר.
    "מוטים, תחזיק את לארביטאר חזק ותטוס איתו לאוויר עד שהוא מתעורר!" ברגע שלארביטאר מתעורר אני אומר לו "לארביטאר, תשתמש במפולת סלעים על טוגטיק, מהאוויר! נקרא לקומבו הזה 'גשם סלעים'!"
    "מוטים, עכשיו תעזוב את לרביטאר ותן לו ליפול! לארביטאר תפנה את הקרן שעל הראש שלך על טוגטיק ותפגע בו בחוזקה! זה יהיה 'נגיחה אווירית'!"
    "ועכשיו מוטים, תנסוק אל צ'רים בעוצמה מלאה של אס אווירי! ומיד אחר כך נשיכת חרק!"

7. משתמש מנוסה
    שם בפורום: arad1021
    שם במשחק: ארתור
    רקע ארתור תמיד ילד חמוד שאהב מאוד לשחק עם אחותו
    הם תמיד שיחקו ביחד עשו קרבות פוקימונים ביחד ובקיצור עשו הכול ביחד
    יום אחד אחותו ששל ארתור הכריזה שהיא הולכת לצאתת למסע פוקימונים וארתור היה ממש עצוב מזה והוא לא ידע מה לשות ולא ידע עם מי ישחק יותר אך לפחות שמח מהעובדה שהיא תחזור מתישהו
    כשהידעו לארתור שאחותו עומדת לבצע את קרב המכון השמיני הוא שמח כי עוד צעד אחד והיא תחזור אך לפתע היא נעלמה ולא חזרה עוד ולא שמעו ממנה כלום
    ארתור הבטיח לעצמו שהוא ימצא אותה ולא משנה מה יהיה בדרך
    תמונה/ ספרייט:
    פוקימון התחלתי:טרטוויג ואם תפוס אז איווי
    סרטים:
    תגים:
    כסף:1000$
    ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
    הערות/הארות: אני רוצה ללכוד סנורנט

8. משתמש מנוסה

רונלד-
    התווסף.
    וזאת קלפרי לא קלפרה Oם
    הפוקימונים שלך יוצאים ומתחילים לאכול באושר את האוכל לפוקימונים. אתה מחייך למראה הפוקימונים שלך ואז נזכר בתחרות ורואה שנשארו לך רק עוד שלוש דקות להגיע לשם!
    "טוב,למי אחפת מהתחרות" אני אומר ומחכה שיסיימו.

9. the bitch is back
    בגלל בעיה טכנית קלה (יותר מידי תמונותבדף השחקנים) יצטרף רק שחקן אחד. אני רוצה ששחקנים ותיקים יותר תיהיו נחמדים! זה הכל בהצלחה ושבת שלום D:

אינג'ל-
    :unsure: :unsure: :unsure:
    סאנפלורה מזהה את הרקע ושולחת קרן סולרית על דלקטי הישן. הקרן יוצאת גדולה וצבעונית ושנייה לפני שהקרן פוגעת דלקטי מתעורר ומישתמש בצוות כפול ומתחמק מהמכה. "סאני תשתמשי ביום שמש ואז בחיצוניות (Facade)!" אומרת לילה ומצביעה על דלקטי. סאנפלורה יוצאת ויוצרת שמש חזקה באמצע המגרש. דלקטי טיפה מסתנוור ושולח כדור צל לעבר סאנפלורה. סאנפלורה מתחמקת אבל מפסיקה עם החיצוניות. "סאני אל תוותרי ותישתמשי במאמץ (Endeavor)" היא אומרת. סאנפלורה יוצאת ומשמשת במאמץ ופוגעת ישירות בדלקטי. דלקטי ניפסל.

דיוויס-
    שני הפוקימונים שלך מקשיבים לך. נידוקווין יוצרת בור ענקי ונעלמת בתוכו. בינתיים פלריאון הופך את עצמו לסילון אש ועולה באוויר. בדיוק באותה שנייה שני הפוקימונים שלה מישתמשים בצוות כפול ויוצרים עשרות כפילים. פלריאון המבולבל צונח על הריצפה ונידוקווין יוצאת ומרסקת אבן עצומה במקום הפוקימונים שלה. "מייטנה צא עם ניב רעל! אבסול אגרוף יניקה!" אומרת D ומייטנה יוצא עם ניב שנראית גדולה וסגולה לעבר פלריאון ואבסול רת לעבר נידוקווין עם אגרוף יניקה.

רייבן-
    מוט'ים מצליח בכוח אדיר להרים את לרביטר לאוויר ומתחיל להתעופף איתו. לרביטר מתעורר, אבל שכחת משהו אחד גם טוגטיק יכול לעוף והוא עף במהירות לכיוון מוטים. לרביטר שרואה את ההתקדמות המהירה של טוגטיק שולח מפולת אבנים שגדל וגדל והופך לחלקיקי אבן גדולים שנופלים על טוגטיק. טוגטיק לא מצליח להיתחמק ונופל על הריצפה. צ'רים רואה את מה שהולך להיות ושולחת עלי טער לעבר לרביטר ,שמתחיל לצבור תאוצה מהנפילה, ופוגעת בו. לרביטר לא מוותר וממשיך עם הנגיחה ופוגע בטוגטיק ישירות. צ'רים המבוהלת לא שמה לב וניפגעת מהמתקפות של מוטי'ים. "טוגטיק תשתמש במשאלה ואז אגרוף ממוקד צ'רים עלי קסם!" אומרת אינג'ל. טוגטיק זוהר לרגע באור חיוור ויפה ואז יוצא עם אגרוף ממוקד לעבר מוטי'ם. צ'רים לעומת זאת שולחת עשרות עלים צבעוניים לעבר לרביטר.

רונלד-
    הפוקימונים שלך אוכלים בהנאה ולאחר עשר דקות מתפוצצים מרוב אכילה. מה תעשה?

כריס-
    רשום. התחלה בעמוד 2.

arad1021
    מצטער, זה לא קשור לטופס זאת בעיה עם כמות התמונות בדף ואין לי איפה עוד להוסיף אותך.
    סליחה ושבת שלום 3:
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    התחלה:
    אתם קמים מוקדם בבוקר אפילו לפני שהוריכם היתעוררו. אתה קמים בשקט מוחלט ומתארגנים ליציאה ולוקחים איתכם כל מה שחשבתם לנכון לקחת. אחרי שהיסתדרתם אתם יורדים מטה אוכלים ארוחת בוקר בשקט שוטפים את הצלחת ומשאירים מכתב פרידה להוריכם ומסבירים להם את הסיבות למסע את יוצאים החוצה מהבית ורוח בוקר קלילה נושבת על פניכם, אתם מחייכים וחושבים 'זהו עכשיו אני יוצא למסע חיי! אני אגלה מה קרה לאחותי!' ואז אתם מתחילים לרוץ לבית של הפרופסור. כשאתם מגיעים את דופקים בדלת ולאחר כמה דקות קם אליכם הפרופסור בפיג'מה "מה את\ה רוצה?" הוא שואל ברוגז ומחכה לתשובה
    "אני מתחיל את המסע שלי ואני צריך לקבל ממך פוקימון וציוד" אני אומר לפרופסור.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Aug 8 2009, 11:49 AM

רונלד-
    הפוקימונים שלך אוכלים בהנאה ולאחר עשר דקות מתפוצצים מרוב אכילה. מה תעשה?

"טוב זמן להמשיך" אני אומר ומחזיר אותם."ליער איליין" אני חושב תוך כדי יציאה מהעיר.

12. the bitch is back
    כריס-
    "פוקימון וציוד. הא?" הוא שואל ומכניס אותך לביתו. אתה ניכנס לביתו שמתגלה כחדר גדול ומבולגן מאוד.
    "טוב בוא נראה מה יש לי" הוא אומר ומתחיל לחפש משהו באחת מהמגירות.
    אתה מפחד ללכת בתוך החדר ולכן עומד בכניסה.
    "טוב מצאתי אחד. אני לא זוכר מי זה" הוא אומר וזורק לך את הפוקדור.
    אתה תופס את הפוקדור בשתי ידייך.
    "קח גם את אלה" הוא אומר ומגיש לך פוקדורים ופוקידע.
    "בהצלחה במסע! אל תהסס להתקשר אם אתה צריך משהו" הוא אומר ופותח את הדלת.
    אתה יוצא החוצה בהתרגשות.
    מה תעשה?

רונלד-
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך ועולה למעלה. אתה מתחיל ללכת לכיוון היער. בדרך אתה רואה מיאו () קטן משחק עם תחבושת שמסביב לראשו.
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Aug 8 2009, 12:13 PM
    כריס-
    "פוקימון וציוד. הא?" הוא שואל ומכניס אותך לביתו. אתה ניכנס לביתו שמתגלה כחדר גדול ומבולגן מאוד.
    "טוב בוא נראה מה יש לי" הוא אומר ומתחיל לחפש משהו באחת מהמגירות.
    אתה מפחד ללכת בתוך החדר ולכן עומד בכניסה.
    "טוב מצאתי אחד. אני לא זוכר מי זה" הוא אומר וזורק לך את הפוקדור.
    אתה תופס את הפוקדור בשתי ידייך.
    "קח גם את אלה" הוא אומר ומגיש לך פוקדורים ופוקידע.
    "בהצלחה במסע! אל תהסס להתקשר אם אתה צריך משהו" הוא אומר ופותח את הדלת.
    אתה יוצא החוצה בהתרגשות.
    מה תעשה?

אני זורק את הפוקדור לאוויר ומחכה לראות איזה פוקימון קיבלתי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Aug 8 2009, 12:13 PM

רונלד-
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך ועולה למעלה. אתה מתחיל ללכת לכיוון היער. בדרך אתה רואה מיאו () קטן משחק עם תחבושת שמסביב לראשו.
    "מעניין למה יש לו תחבושות?" אני חושב."כדי שאקח אותו למרכז הפוקימונים"
    אני חושב תוך כדי שאני מרים אותו והולך למרכז הפוקימונים.

15. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by Loveless@Aug 8 2009, 11:49 AM
    בגלל בעיה טכנית קלה (יותר מידי תמונותבדף השחקנים) יצטרף רק שחקן אחד. אני רוצה ששחקנים ותיקים יותר תיהיו נחמדים! זה הכל בהצלחה ושבת שלום D:

אינג'ל-
    :unsure: :unsure: :unsure:
    סאנפלורה מזהה את הרקע ושולחת קרן סולרית על דלקטי הישן. הקרן יוצאת גדולה וצבעונית ושנייה לפני שהקרן פוגעת דלקטי מתעורר ומישתמש בצוות כפול ומתחמק מהמכה. "סאני תשתמשי ביום שמש ואז בחיצוניות (Facade)!" אומרת לילה ומצביעה על דלקטי. סאנפלורה יוצאת ויוצרת שמש חזקה באמצע המגרש. דלקטי טיפה מסתנוור ושולח כדור צל לעבר סאנפלורה. סאנפלורה מתחמקת אבל מפסיקה עם החיצוניות. "סאני אל תוותרי ותישתמשי במאמץ (Endeavor)" היא אומרת. סאנפלורה יוצאת ומשמשת במאמץ ופוגעת ישירות בדלקטי. דלקטי ניפסל.
    "דלקטי תחזור היית מצוין "אני אומר ומחזיר את דלקטי .
    "צארמיליון צאי!"אני אומר ומוציא צארמיליון.
    "תשתמשי בגחלת ואז בטפרי ברזל !"אני אומר לצארמיליון.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

עמוד 153 מתוך 171 ראשוןראשון ... 53103143151152153154155163 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •