Pokemon GO
עמוד 154 מתוך 171 ראשוןראשון ... 54104144152153154155156164 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,296 עד 2,310 מתוך 2565
  1. the bitch is back
    כריס-
    אתה זורק את הפוקדור לאוויר בהיתלהבות יוצאת דופן.
    מתוך הפוקדור יוצא חייכני למראה שמנופף לך לשלום.

רונלד-
    אתה מתקרב למיאו שנלחץ ומתחיל לרוץ במעגלים. המראה משעשע אותך מעט עד שהוא רץ לתוך קיר היישר עם הראש ומאבד את ההכרה.

אינג'ל-
    צ'ארמיליון יוצאת מוכנה לקרב. היא שולחת גחלת לא על סאנפלורה אלה על הריצפה ושורפת את הרגליים של סאנפלורה. סאנפלורה המשותקת למקום, לא יכולה לזוז ושולחת עלי קסם שעוצרים את הטפרי פלדה של צ'ארמיליון. "סאני תנסי לשלוח עלי טער על הריצפה בשביל שתוכלי לזוז ואז תשתמשי בחבטה!" אומרת לילה. וכך עשרות עלי טער משמשים לסאנפלורה שטיח שחוץ בינה לריצפה והיא מתקרב אל צ'ארמיליון במהירות עם חבטה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by Loveless@Aug 8 2009, 12:30 PM
    כריס-
    אתה זורק את הפוקדור לאוויר בהיתלהבות יוצאת דופן.
    מתוך הפוקדור יוצא חייכני למראה שמנופף לך לשלום.
    אבל רציתי טורצ'יק וזה גם מתחבר לרקע. וחוץ מזה איך אני אפתח אותו למצ'אמפ עם אפשר רק דרך החלפה? :o
    -----------------
    "שלום מאצ'ופ,אני כריס ואני המאמן שלך!" אני אומר לו ומושיט לו יד.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג'ל-
    צ'ארמיליון יוצאת מוכנה לקרב. היא שולחת גחלת לא על סאנפלורה אלה על הריצפה ושורפת את הרגליים של סאנפלורה. סאנפלורה המשותקת למקום, לא יכולה לזוז ושולחת עלי קסם שעוצרים את הטפרי פלדה של צ'ארמיליון. "סאני תנסי לשלוח עלי טער על הריצפה בשביל שתוכלי לזוז ואז תשתמשי בחבטה!" אומרת לילה. וכך עשרות עלי טער משמשים לסאנפלורה שטיח שחוץ בינה לריצפה והיא מתקרב אל צ'ארמיליון במהירות עם חבטה.
    "צארמיליון תחכי לרגע האחרון ואז תשתמשי בגחלת ובשריטה ביחד !"אני אומר לצארמיליון ברצינות .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה

רונלד-
    אתה מתקרב למיאו שנלחץ ומתחיל לרוץ במעגלים. המראה משעשע אותך מעט עד שהוא רץ לתוך קיר היישר עם הראש ומאבד את ההכרה.

אני מרים את מיאו ורץ אני איתו למרכז הפוקימונים.

5. the bitch is back
    כריס-
    זה נבחר רנדומלי, עד שיצא פוקימון ברמה ראשונה ושיש לו עוד שתי שתפתחויות X:
    ואתה לא צריך להחליף~
    מאצ'ופ מחייך ולוחץ את ידך. אתה מחייך אליו והוא אליך. כעבור כמה שניות הוא מסמן לך לעקוב אחריו.

אינג'ל-
    צ'ארמיליון מחכה עד שסאנפלורה מתקרבת אליה ואז יוצרת אגרוף אש ומעיפה את סאנפלורה רחוק על הריצפה. סאנפלורה פסולה.
    "טוב צאי רוזי!" אומרת לילה ומוציאה רוזרייד() שנראת חזקה מאוד. "רוזי תתחילי עם פצצת רפש ואז כדור מזג אוויר!" לילה צועקת. רוזרייד שולחת פצצה גדולה,סגולה ומריחה מאוד שפוגעת בצ'ארמיליון. צ'ארמיליון נופלת על הריצפה מורעלת. כדור מזג האוויר מתקרב במהירות.

רונלד-
    אתה מרים אותו ורץ למרכז פוקימונים. "שוב פעם מיאו" היא אומרת ומגלגלת את עייניה. "תביא אותו" היא אומרת ולוקחת אותו לחדר סמוך. "תודה רבה שהחזרת אותו. הוא מקרה אבוד כבר" היא אומרת עם מבט מושפל. "בכל מקרה יום טוב!" היא אומרת בחיוך מאולץ.
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by Loveless@Aug 8 2009, 01:02 PM
    כריס-
    זה נבחר רנדומלי, עד שיצא פוקימון ברמה ראשונה ושיש לו עוד שתי שתפתחויות X:
    ואתה לא צריך להחליף~
    מאצ'ופ מחייך ולוחץ את ידך. אתה מחייך אליו והוא אליך. כעבור כמה שניות הוא מסמן לך לעקוב אחריו.

"לאן אתה לוקח אותנו" אני שואל אותו ומתחיל ללכת אחריו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

7. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    צ'ארמיליון מחכה עד שסאנפלורה מתקרבת אליה ואז יוצרת אגרוף אש ומעיפה את סאנפלורה רחוק על הריצפה. סאנפלורה פסולה.
    "טוב צאי רוזי!" אומרת לילה ומוציאה רוזרייד() שנראת חזקה מאוד. "רוזי תתחילי עם פצצת רפש ואז כדור מזג אוויר!" לילה צועקת. רוזרייד שולחת פצצה גדולה,סגולה ומריחה מאוד שפוגעת בצ'ארמיליון. צ'ארמיליון נופלת על הריצפה מורעלת. כדור מזג האוויר מתקרב במהירות.
    "צארמיליון תקפצי הצידה ואז תשתמשי בגחלת"אני אומר במהירות .
    "אחר כך תרוצי לעברה ותשתמשי באגרוף אש "אני מוסיף .
    ---------
    תוסיף שצאמיליון למדה אגרוף אש X3

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Aug 8 2009, 12:49 AM
    תומאס-
    גרובייל יוצא ומתחיל לסקור את המקום וגם באטרפריי. כעבור כמה דקות באטרפריי חוזר אליך ומאותת לך לכיוון מסויים . אתה מתחיל ללכת ואז גרובייל חוזר ומצביע לך לכיוון השני.
    "איך שניכם מצביעים לכיוונים שונים? זה לא הגיוני.." אני חושב לעצמי "בסדר, בוא נבדוק קודם כל את הכיוון של גרובייל ואח"כ את של באטפרי. מוסכם?" אני שואל אותם ומתחיל לרוץ לכיוון של גרובייל.

9. משתמש מנוסה

רונלד-
    אתה מרים אותו ורץ למרכז פוקימונים. "שוב פעם מיאו" היא אומרת ומגלגלת את עייניה. "תביא אותו" היא אומרת ולוקחת אותו לחדר סמוך. "תודה רבה שהחזרת אותו. הוא מקרה אבוד כבר" היא אומרת עם מבט מושפל. "בכל מקרה יום טוב!" היא אומרת בחיוך מאולץ.
    "להתראות" אני אומר בלחש ויוצא."איזה מסכן" אנימחושב לעצמי תוך כדי התקדמות לכיוון היער.

10. the bitch is back
    כריס-
    מאצ'ופ מוביל אותך לשדה קטן. אתה הולך אחריו. אתה רואה שהוא עוצר ומרים ביצת פוקימונים ונותן לך אותה.
    אח"כ הוא ממשיך לאותת לך להמשיך.

אינג'ל-
    אל תגיד לי מה לעשות <_<
    צ&#39;ארמיליון קופצת הצידה ושורפת את כדור מזג האוויר. צ&#39;ארמיליון מזנקת לעבר רוזרייד עם אגרוף אש אבל רוזרייד יותר מהירה וקופצת הצידה ומישתמשת בריקוד עלי כותרת לעבר צ&#39;ארמיליון.

תומאס-
    אתה עוקב אחרי גרובייל שעה ארוכה. לבסוף הוא מוביל אותך למערה גדולה וחשוכה. רוח קלילה ומסריחה יוצאת מהמערה. כמה שרידים של פוקימונים נמצאים שם בצד. המראה מבחיל. בינתיים באטרפריי מנסה שוב לסמן לך לצד השני.

רונלד-
    אתה הולך כמה דקות ומגיע ליער עבות ענק. אתה רואה שלט לצד הדרך "יער איילין". אתה ניכנס פנימה ורואה את הדרך מתפצלת לשלושה דרכים גדולות ולעוד חמישה דרכים קטנות וחשוכות.
    גיל! 3>

11. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by Loveless@Aug 8 2009, 01:31 PM
    אינג&#39;ל-
    אל תגיד לי מה לעשות <_<
    צ&#39;ארמיליון קופצת הצידה ושורפת את כדור מזג האוויר. צ&#39;ארמיליון מזנקת לעבר רוזרייד עם אגרוף אש אבל רוזרייד יותר מהירה וקופצת הצידה ומישתמשת בריקוד עלי כותרת לעבר צ&#39;ארמיליון.

------
    "צארמיליון תשתמשי בגחלת אחר כך תשתמשי במסך עשן ואז בטפרי ברזל משולב אם אגרוף אש &#33;"אני אומר.

12. the bitch is back
    אינג&#39;ל-
    צ&#39;ארמילון שולחת גחלת לשורפת חלק מהעלי כותרת, אבל נפגעת גם. צ&#39;ארמיליון יוצאת עם טפרי פלדה יחד עם אגרוף אש ויוצרת אגרוף טפרי פלדה בוהרים, אבל מפספסת את רוזרייד שמישתמשת בצוות כפול. צ&#39;ארמיליון ניפגעת מההרעלה. רוזרייד שולחת קרן סולרית לעבר צ&#39;ארמיליון.
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה עוקב אחרי גרובייל שעה ארוכה. לבסוף הוא מוביל אותך למערה גדולה וחשוכה. רוח קלילה ומסריחה יוצאת מהמערה. כמה שרידים של פוקימונים נמצאים שם בצד. המראה מבחיל. בינתיים באטרפריי מנסה שוב לסמן לך לצד השני.
    "גרובייל, אתה בטוח שהיא נמצאת כאן?" אני שואל אותו "באטרפרי, נבדוק את המקום עוד טיפה ונלך לשם" אני אומר לו.

14. the bitch is back
    תומאס-
    *הוא נימצא*
    גרובייל שותק וניכנס פנימה. באטרפריי מתעופף מאוכזב לתוף הפוקדור שלו. אתה ניכנס פנימה והולך דקות אחדות. אתה רואה המון זובטים (), גולבטים () ומק () גדול ומסריח חוסם את המשך הדרך.
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה

רונלד-
    אתה הולך כמה דקות ומגיע ליער עבות ענק. אתה רואה שלט לצד הדרך "יער איילין". אתה ניכנס פנימה ורואה את הדרך מתפצלת לשלושה דרכים גדולות ולעוד חמישה דרכים קטנות וחשוכות.
    "אני אלך בדרך השמאלית המרכזית" אני חושב ומתחיל לפסוע.

עמוד 154 מתוך 171 ראשוןראשון ... 54104144152153154155156164 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •