דיוויס-
"אתה צריך ללכת למאחורי הקלעים ולחכות לתורך!" היא אומרת.
"אוקיי, תודה!" אני אומר והולך אל מאחורי הקלעים.Originally posted by Loveless@Jun 29 2009, 09:05 PM
דיוויס-
"אתה צריך ללכת למאחורי הקלעים ולחכות לתורך!" היא אומרת.
ספוילר
"אממ... אוקיי! צ'רובי! הבמה שלך!" אני קורא בקול ומוציא את צ'רובי ומחכה לתגובת הקהל על הפוקימון שלי.Originally posted by Loveless@Jun 29 2009, 09:13 PM
דיוויס-
רבע שעה אחרי התחרות קוראים לך. אתה עולה על הבמה בטוח בעצמך עד שאתה רואה את כל הקהל שעומד ומריע לך! הלב נופל לך לתחתונים! השופטים מסמנים לך להתחיל!
"צ'רובי, קפצי לאוויר והשתמשי בעלי קסם, ואז הסתובבי באוויר והשתמשי באבקת שינה!"
ספוילר
"קייט^^ אתה רוצה קרב פוקימונים?"Originally posted by Loveless@Jun 29 2009, 08:47 PM
קייט-
את הולכת בדרכך ופתאום את שומעת קול "היי חכה לי!" כעבור כמה שניות את רואה אלקטריקרץ לכיוונך ואחריו מאמן
![]()
"אוי תודה שעצרת אותו!" הוא אומר ומתנשף "אני רודף אחריו כבר מתחילת היער! אני כ"כ רוצה לתפוס אותו!" הוא אומר בחיוך "אני אריק ואת?"
"אוקיי! עכשיו השתמשי בדחיפה כך שתגיעי אל האוויר והשתמשי בשאיבת מגה תוך כדי שאת מסתובבת ומשתמשת בעלי קסם!"Originally posted by Loveless@Jun 29 2009, 09:16 PM
דיוויס-
צ'רובי עושה את מה שאתה אומר. עלי הקסם מתסתובבים במעגלים ואבקת השינה מנצנצת ביניהם.
השופטים מהנהנים נישארו לך עוד שלוש דק' שלמות להרשים את השופטים!
ספוילר
קייט-
"אין בעיות" הוא אומר בחיוך "צא וולביט!" ויוצא וולביט קטן"תשתמש במהירות ואז קרן בילבול! הוא אומר
דיוויס-
צ'רבי עושה את זה אבל המראה לא נראה הכי מוצלח אבל עדיין מרשים מאוד!
השופטים מהנהנים ונותנים לך את הציון 24 מתוך 30!
אתה יורד מהבמה ומחכה שיקראו לך שוב
"צ'רובי, זה היה מדהים!" אני אומר לו ומחבק אותו.Originally posted by Loveless@Jun 29 2009, 09:19 PM
דיוויס-
צ'רבי עושה את זה אבל המראה לא נראה הכי מוצלח אבל עדיין מרשים מאוד!
השופטים מהנהנים ונותנים לך את הציון 24 מתוך 30!
אתה יורד מהבמה ומחכה שיקראו לך שוב
אחרי זה אני מחכה שיקראו לי שוב.
ספוילר
אני מוציאה את נידורין "תשתמש בבעיטה כפולה ואחר כך בעוקץ רעל!"Originally posted by Loveless@Jun 29 2009, 09:19 PM
קייט-
"אין בעיות" הוא אומר בחיוך "צא וולביט!" ויוצא וולביט קטן"תשתמש במהירות ואז קרן בילבול! הוא אומר
דיוויס-
אחרי עשר דק' קוראים לך לעלות שוב. אתה עולה ורואה נער שנראה מבוגר ממך בשנה שנתיים![]()
"זה יהיה קרב זוגות! על כל המתמודדים להוציא את הפוקימונים שלהם עכשיו! מתאם ששני הפוקימונים שלו לא יכולים להילחם יפסק!" קורא אחד השופטים
אתה רואה מעליך מסך ענק שרואים בו תמונה שלך ושל הילד ואתה מגלה שקוראים לו טומי.
הוא מוציאו-
מה אתה מוציא?
קייט-
וולביט מתחמק בעזרת מתקפת מהירות מהבעיטה הכפולה אבל נפגע קל מהעוקץ רעל! לאחר מכן הוא שולח את הקרן בילבול זה לא נראה שהזיז לנידורן "עכשיו וולביט תשתמש ברוח כסופה וקרן איתור!"
אני לוקח את אבן הירח וממשיך ללכת לכיוון העיר הבאOriginally posted by Loveless@Jun 29 2009, 07:44 PM
ג'ון-
אתה זורק את הפוכדור על מרקרוו אחרי מספר נידנודים תפסת מרקרוו!
מה עכשיו?
קרדיט לי^
"אוקיי! ליקיטונג! צ'רובי! אני בוחר בכם!" אני קורא בקול.Originally posted by Loveless@Jun 29 2009, 09:30 PM
דיוויס-
אחרי עשר דק' קוראים לך לעלות שוב. אתה עולה ורואה נער שנראה מבוגר ממך בשנה שנתיים![]()
"זה יהיה קרב זוגות! על כל המתמודדים להוציא את הפוקימונים שלהם עכשיו! מתאם ששני הפוקימונים שלו לא יכולים להילחם יפסק!" קורא אחד השופטים
אתה רואה מעליך מסך ענק שרואים בו תמונה שלך ושל הילד ואתה מגלה שקוראים לו טומי.
הוא מוציאו-
מה אתה מוציא?
"ליקיטונג, השתמש בקרן קרח על סוויפר, הוא המטרד העיקרי כאן! צ'רובי! השתמשי באבקת שינה על ראיצ'ו!" אני צועק.
ספוילר
ג'ון-
אתה ממשיך ללכתורואה שלט שרשום עליו "ברוכים הבאים לדרך 26! העיר ג'נטה עוד 3 ק"מ!".
אתה רוצה לחפש פוקימונים או ישר לעיר?
דיוויס-
סוויפר משתמש בערפל והפוקימונים שלך לא יכולים לראות!
פתאום אתה שומא זעיקה של צ'רבי כנראה סוויפר השתמש בקשירה עליה
ליקטיטונג יורה קרן קרח כמו משוגע לכיוון של ר'יצו וכנראה פוגע כי שומעים את ר'יצו נופל!
אני אולך לכיוון העיר. בזמן שאני אולך אני מסתכל לפעמים לראות אם יש עוד פוקימונים טובים בסביבה לתפוסOriginally posted by Loveless@Jun 29 2009, 09:34 PM
ג'ון-
אתה ממשיך ללכתורואה שלט שרשום עליו "ברוכים הבאים לדרך 26! העיר ג'נטה עוד 3 ק"מ!".
אתה רוצה לחפש פוקימונים או ישר לעיר?
קרדיט לי^
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)