Pokemon GO
עמוד 161 מתוך 171 ראשוןראשון ... 61111151159160161162163 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,401 עד 2,415 מתוך 2565
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by Loveless@Aug 10 2009, 05:05 PM
    אינג'ל-
    צ'ארמיליון מנסה לשרוט את החוטים, אבל כלום לא קורא.
    "סמיילי פצצות רפש!" קוראת אלכסיס
    וספינראק שולחת פצצות גדולות ומסריחות.
    צ'ארמיליון שולחת לפתע להביור לעבר ספינרק ומעיפה אותה אחורה.
    "סמיילי קרן איתור!" קוראת אלכסיס וספינרק שולחת קרן איתור צבעוני לעבר צ'ארמיליון.
    "צארמיליון תשתמשי בגחלת על החוטים ואז בלהביור על הקרן איתור"אני אומר לצארמיליון .
    "אחר כך תקפצי הצידה ותרוצי לכיוונה של ספינק ותשתמשי בלהביור מתווח אפס"אני מוסיף .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Aug 10 2009, 05:05 PM
    תומאס-
    תרגיש טוב 3:
    גם ככה הפורום לא עבד עד עכשיו XP
    אומנייט וגרובייל יוצאים החוצה. הבחור איתך מוציא . בינתיים שני הפוקימונים שלך משתקים את גרמפיג המופתע ואז מרדימים אותו. הבחור עם המסיכה משלך עליהם את סקנטנק עם מסך עשן. המסך עשן מכסה את האזור. אתה שומע גם עוד שתי קולות. אחד של גבר ואחד של נערה. "סופינק צא", "ראלטס צא!" ושני קרנות אור אדומות נראות בערפל הסמיך. "ספוינק פיצוץ פוקוס!" קוראת הילדה. "ראלטס על חושי!" קורא הבחור. לפתע העשן מתפזר ואתה רואה שהבחור במסיכה ברח ושני האנשים שראית מקודם עומדים מולכם והחבור עם הגארפיג הוציא בינתיים . "מר' מיים אגרוף ממוקד!" קורא הבחור. כל הפוקימונים שלהם מסתערים על שלכם.
    מה תעשה?
    "אוקיי גרובייל השתמש בחפירה! ואז אלקטריק כנס יחד איתו פנימה, ותקפו אותם עם קליע זרעים וגל רעם!" אני מצווה עליהם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הם יוצאים החוצה ותוקפים ואז מסתתרים חזרה בבור

3. the bitch is back
    כריס-
    סנדשרו מתחיל להיתגלגל לידך והסנטרט המוזר עדיין מנסה לעוף. תשובה מהם לא תקבל. אתה ממשיך ללכת, אבל האודישים חוסמים את הדרך. מה תעשה?

דיוויס-
    "ממש דאגנו" אומרת D ועוזרת לך להתיישב.. "בזמן הרעידת אדמה עץ נפל ופגע בך" היא אומרת. "נראה לי שנסיים להיום" אומר F. "ריפינו לך את הפוקימונים" הוא מוסיף ומגיש לך ארבע פוקדורים. אתה מרגיש שמשהו חסר, אבל לא יודע מה. "תרצו להשאר פה?" שואלת פתאום C שישבה בקצה החדר.

רונלד-
    קריקטון מתחיל לשיר, אבל אורסרינג כ"כ מרוכז וממשיך לרוץ לכיוונך במהירות. אם לא תחשוב מהר הוא ימחץ אותך. מה תעשה?

אינג'ל-
    צ'ארמיליון שולחת גחלת על החוטים ומצליחה להישתחרר, אבל לא מצליחה לשלוח בזמן להביור וניפגעת ישירות מהקרן איתור. "סמייל התחמקות צללים!" אומרת אלכסיס וספינרק נעלמת בצללים ותוקפת את צ'רמיליון מאחורה. צ'רמיליון קופצת ושולחת להביור שפוגע קשה בספינרק. "סמיילי שאיבת ג'יגה ואז קרן סולרית!" קוראת אלכסיס. סמיילי משתמשת בשאיבת ג'יגה ומקבלת חיים מצ'ארמיליון, שנחלשת מעט, ואז טוענת קרן סולרית.

תומאס-
    רגע אמרת אומניט שיצא החוצה X:
    אין לו גל רעם >>
    אז אני מניח שהתכוונת לאלקטריק~
    גרובייל חופר בור גדול והוא ואלקטריק קופצים פנימה. בינתיים הבחור אומר משהו ופרס יוצא החוצה ומישתמש בנבגים ומרדים את כולם. "בוא" הוא אומר במהירות ומחזיר את פרס לפוקדור ומסמן לך לעזור לו להרים את האישה. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך ועוזר לו להרים אותה. אתם רצים בחזרה ביער. אחרי שעה ארוכה מלני מתעוררת. "טוב מה אתה רוצה לדעת?" שואל הנער.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. Kibō no chi
    Originally posted by The Cheshire Cat@Aug 11 2009, 01:58 AM
    דיוויס-
    "ממש דאגנו" אומרת D ועוזרת לך להתיישב.. "בזמן הרעידת אדמה עץ נפל ופגע בך" היא אומרת. "נראה לי שנסיים להיום" אומר F. "ריפינו לך את הפוקימונים" הוא מוסיף ומגיש לך ארבע פוקדורים. אתה מרגיש שמשהו חסר, אבל לא יודע מה. "תרצו להשאר פה?" שואלת פתאום C שישבה בקצה החדר.
    "רגע אחד, יש לי שישה פוקדורים!" אני צועק בפתאומיות.
    "איפה האחרים?!" אני שואל אותם בחשש.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    כריס-
    סנדשרו מתחיל להיתגלגל לידך והסנטרט המוזר עדיין מנסה לעוף. תשובה מהם לא תקבל. אתה ממשיך ללכת, אבל האודישים חוסמים את הדרך. מה תעשה?
    "סטארלי,מאצ'ופ צאו!"אני צועק ומוציא אותם מהפוקדורים,"סטארלי תתעופף מעל האודישים ותקוף אותם בסופה!מאצ'ופ אחרי שסטארלי יתקוף תתקוף את כולם במכת קראטה!" אני אומר להם.

--------------------
    דרך אגב,מה עם הביצת פוקימון שיש לי? :o
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

6. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    צ'ארמיליון שולחת גחלת על החוטים ומצליחה להישתחרר, אבל לא מצליחה לשלוח בזמן להביור וניפגעת ישירות מהקרן איתור. "סמייל התחמקות צללים!" אומרת אלכסיס וספינרק נעלמת בצללים ותוקפת את צ'רמיליון מאחורה. צ'רמיליון קופצת ושולחת להביור שפוגע קשה בספינרק. "סמיילי שאיבת ג'יגה ואז קרן סולרית!" קוראת אלכסיס. סמיילי משתמשת בשאיבת ג'יגה ומקבלת חיים מצ'ארמיליון, שנחלשת מעט, ואז טוענת קרן סולרית.
    "תירה לו מהר גחלת לעיניים בשביל שהוא לא יראה ואז תשתמש בלהביור לכיוון הפה שלו בשביל שהוא לא יצליח להוציא את המתקפה !"אני אומר בחשיבה מהירה .

7. the bitch is back
    דיוויס-
    היו לך 5...
    פלריגאטר נחטף.
    "על מה אתה מדבר?" שואלת אותך C בתמיהה. "היו עליך רק שלושה פוקדורים ואת פידג'יוט שהיה אצלך B" אומר F. "יש פה את פלפי,נידוקווין,פלריאון ואת פידג'יוט" אומרת D ומסתכלת עליך בתדהמה. "חסר פה משהו?" שואלת לפתע פלרי שאתה רואה ישבה בצד השני של המיטה שלך כל הזמן.

כריס-
    יקח לה עוד קצת זמן~
    הפוקימונים שלך יוצאים במתקפות. אבל לפתע סנטרט נעמד מולם וחוסם לפוקימונים שלך את הדרך. בינתיים סנדשרו בורח משם וכמה מהאדושים. סנטרט המוזר מסתכל עליך בזעם.
    מה תעשה?

אינג'ל-
    שתיהן בנות~
    תפנה אליהן בגוף נקבה >>
    צ'ארמיליון שולחת גחלת שפוגעת בספינרק היישר בפרצוף. ספינרק עפה לאחור ומשחררת קרן סולרית חלשה שפוגעת בריצפה. צ'ארמיליון שולחת להביור, אבל ספינרק מתחמקת עם צוות כפול ושולחת פצצות רפש על צ'ארמיליון. מה תעשה?
    גיל! 3>

8. Kibō no chi
    Originally posted by The Cheshire Cat@Aug 11 2009, 02:20 AM
    דיוויס-
    היו לך 5...
    פלריגאטר נחטף.
    "על מה אתה מדבר?" שואלת אותך C בתמיהה. "היו עליך רק שלושה פוקדורים ואת פידג'יוט שהיה אצלך B" אומר F. "יש פה את פלפי,נידוקווין,פלריאון ואת פידג'יוט" אומרת D ומסתכלת עליך בתדהמה. "חסר פה משהו?" שואלת לפתע פלרי שאתה רואה ישבה בצד השני של המיטה שלך כל הזמן.
    נו פסדר, אבל היו לי 6 ><
    "פלארי, חסר כאן משהו. את יודעת, ה-כדור של ה-פוקימון" אני אומר בניסיון לרמוז לה.
    "עכשיו, איפה הכדור החמישי שלי?" אני צורח.

Spoiler ספוילר

9. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג&#39;ל-
    שתיהן בנות~
    תפנה אליהן בגוף נקבה >>
    צ&#39;ארמיליון שולחת גחלת שפוגעת בספינרק היישר בפרצוף. ספינרק עפה לאחור ומשחררת קרן סולרית חלשה שפוגעת בריצפה. צ&#39;ארמיליון שולחת להביור, אבל ספינרק מתחמקת עם צוות כפול ושולחת פצצות רפש על צ&#39;ארמיליון. מה תעשה?
    צארמיליון תשתמשי בלהביור על הפצצות רפש ואז תרוצי לכיוונה של ספינרק ותשתמשי בציפורני אש וישר אחר כך בלהביור מתווך אפס"אני אומר במהירות .

10. משתמש מנוסה

רונלד-
    קריקטון מתחיל לשיר, אבל אורסרינג כ"כ מרוכז וממשיך לרוץ לכיוונך במהירות. אם לא תחשוב מהר הוא ימחץ אותך. מה תעשה?
    "צא,קבוטו חניתות קרה,קריקטון מספרי אקס" אני אומר.

11. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

כריס-
    יקח לה עוד קצת זמן~
    הפוקימונים שלך יוצאים במתקפות. אבל לפתע סנטרט נעמד מולם וחוסם לפוקימונים שלך את הדרך. בינתיים סנדשרו בורח משם וכמה מהאדושים. סנטרט המוזר מסתכל עליך בזעם.
    מה תעשה?
    "מאצ&#39;ופ תקוף את הסנטרט בבעיטה נמוכה&#33;" אני אומר לו בכעס.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

12. משתמש מנוסה
    תומאס-
    רגע אמרת אומניט שיצא החוצה X:
    אין לו גל רעם >>
    אז אני מניח שהתכוונת לאלקטריק~
    גרובייל חופר בור גדול והוא ואלקטריק קופצים פנימה. בינתיים הבחור אומר משהו ופרס יוצא החוצה ומישתמש בנבגים ומרדים את כולם. "בוא" הוא אומר במהירות ומחזיר את פרס לפוקדור ומסמן לך לעזור לו להרים את האישה. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך ועוזר לו להרים אותה. אתם רצים בחזרה ביער. אחרי שעה ארוכה מלני מתעוררת. "טוב מה אתה רוצה לדעת?" שואל הנער.
    "את כל הסיפור. מי אתם, מי היו האנשים הללו ולמה אמרתם לי לברוח מהמקום ולא להתערב" אני אומר להם.

13. the bitch is back
    דיוויס-
    אתה מורח וצועק. אף אחד מהם לא עונה לך. לבסוף אתה שומע קול. "אתה מתכוון לפוקדור הזה?" שואל אותך פתאום בן אדם זקן שנכנס לחדר והוא מחזיק פוקדור בצבע תכלת בהיר.

אינג&#39;ל-
    צ&#39;ארמיליון שולחת להביור על הפצצות רפש ושורפת אותן. היא רצה במהיות לעבר ספינרק ופוגעת בה ישירות בטפרי אש ופוגעת בה חזק. "סמיילי שאיבת ג&#39;יגה&#33;" קוראת במהירות אלכסיס. אבל לפני שספינרק מצליחה לעשות משהו היא נפגעת ישירות מהלהביור. ספינרק מעולפת. "סמיילי חזרי" אומרת אלכסיס בזעם. "צא סטאר&#33;" אומרת שוב אלכסיס וזורקת פוקדור לאוויר. ושוב אתה לא רואה את הפוקימון.

רונלד-
    שני הפוקימונים שלך תוקפים בחוזקה את אורסרינג. אורסרינג עף אחורה תשוש. לפתע האורסרינג השני מתעורר ונעמד לי האורסרינג הראשון. הם יוצאים ביחד עם אגרופים ממוקדים לעבר הפוקימונים שלך.
    מה תעשה?

כריס-
    מאצ&#39;ופ יוצא עם בעיטה נמוכה ופוגע בסנטרט. לפתע הסנטרט מתחיל לזהור ולהישתנה.
    אתה חושב שהוא מתפתח. אבל לפתע הוא מפסיק לזהור ומולך מרחף לו קטן. אתה מופתע מאוד. מיו מתעופף ונעלם בצמרות העצים.
    אתה מופתע עד מאוד.
    מה תעשה?

תומאס-
    "אנחנו אחוות הבנים. תנועה שמאמינה שכל אדם יחייה את חיו כמו שהוא רוצה. בלי חוקים בלי נורמות" אומר הבחור.
    "אנחנו לא יכולים לספר יותר מזה. מהסיבה הפשוטה שאנחנו חדשים" אומרת לפתע מלני שהיתיישבה לגמרי.
    "האנשים האלה בלבן היו מהתנועה הנהורים והאיש עם המסכה זה היה מאמין הדוק ביותר של הצללים." מוסיף הבחור.
    "אמרנו לך לברוח כי שתי התנועות רוצחות אנשים שלא מאמינים כמוהן" אומר הבחור. "דרך אגב אני ריקי" הוא אומר ומושיט את ידו.
    "כרגע הכי טוב להשאר במחבוא. תתקשר אל מרי" אומרת מלני.
    ריקי קם והולך ליד העץ ומדבר בשקט אל טלפון סוללרי.
    "תרצה לדעת עוד משהו?" שואלת מלני.
    גיל! 3>

14. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by The Cheshire Cat@Aug 11 2009, 01:45 PM
    אינג&#39;ל-
    צ&#39;ארמיליון שולחת להביור על הפצצות רפש ושורפת אותן. היא רצה במהיות לעבר ספינרק ופוגעת בה ישירות בטפרי אש ופוגעת בה חזק. "סמיילי שאיבת ג&#39;יגה&#33;" קוראת במהירות אלכסיס. אבל לפני שספינרק מצליחה לעשות משהו היא נפגעת ישירות מהלהביור. ספינרק מעולפת. "סמיילי חזרי" אומרת אלכסיס בזעם. "צא סטאר&#33;" אומרת שוב אלכסיס וזורקת פוקדור לאוויר. ושוב אתה לא רואה את הפוקימון.
    "צארמיליון תחכי לרגע שהוא שהוא יתקוף ואז תשלחי לעברו להביור "אני אומר במהירות .
    "תנסי לא להיפגע "אני מוסיף

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Cheshire Cat@Aug 11 2009, 01:45 PM

רונלד-
    שני הפוקימונים שלך תוקפים בחוזקה את אורסרינג. אורסרינג עף אחורה תשוש. לפתע האורסרינג השני מתעורר ונעמד לי האורסרינג הראשון. הם יוצאים ביחד עם אגרופים ממוקדים לעבר הפוקימונים שלך.
    מה תעשה?

"קבוטו רוח קרירה,קריקטון שירה" אני ממלמל תוך כדי פחד מהאורסרינגים

עמוד 161 מתוך 171 ראשוןראשון ... 61111151159160161162163 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •