"אני תומאס" אני אומר ומושיט את ידי ללחיצה "נפגשנו ביער" אני מסביר לה בקצרה.Originally posted by The Cheshire Cat@Aug 11 2009, 04:02 PM
תומאס-
"זה יקח זמן" היא אומרת. "אני אספר לך בקצרה, ברגע שמרי תגיעה תוכל לשאול אותה יותר שאלות" היא אומרת ומתחילה לדבר.
"לפני מאתיים חמישים שנה הייתה תנועה דתית אחת ששמה היה "האחד". הם שלטו מבחינה דתית בכל המחוזות. משהו קרה והתנועה היתפצלה לשתיים. 'הנהורים' ו'הצללים'. שתי התנועות התחילו לפעול במהירות אחת כנגד השנייה והיה קרב גדול. לפי כמה עדויות הם הישתמשו בפוקימונים אגדיים שלא נראו לפני זה. לבסוף שתי התנועות נעלמו קליל מהאדמה. לפני כחמישים שנה הם התחילו לפעול שוב ולסחוף אחריהם עוד ועוד מאמינים." היא אומרת. "לפני עשר שנים הוקמה אחוות הבנים. אני אישית, לא יודעת מי הקים אותה. הבנתי שהוא היה בן אדם חשוב או משהו כזה." היא אומרת ושותקת לכמה דקות ואז ממשיכה." התנועה שלנו מאמינים בחופש ושכל אחד יעשה כרצונו. בלי חוקים בלי נורמות. כל אחד יעשה כרצונו" היא אומרת שוב.
אתה יושב מרוכז ומקשיב לכל מילה שלה. לבסוף מתוך השיחים יוצאת אישה/ "מרי" קוראים מלני וריקי ביחד וניגשים אליה. היא מחייכת מעט. "מי זה?" היא שואלת ומביטה לכיוונך.