תומאס-
העיר נאמור X:
האחות ג'וי ניכנסת למרכז והולכת לדלפק שלה. "מה אתה רוצה?" היא שואלת בקצרה.
"להתנצל על מקודם, ובבקשה שתרפאי לי את הפוקימונים" אני אומר לה ומניח את הפוכדורים על הדלפק "האפיני, צאי!" אני קורא ומשחרר אותה חוצה "האפיני שלי יכולה לעזור קצת במרכז, וגם אני" אני אומר להOriginally posted by The Cheshire Cat@Aug 11 2009, 06:57 PM
תומאס-
העיר נאמור X:
האחות ג'וי ניכנסת למרכז והולכת לדלפק שלה. "מה אתה רוצה?" היא שואלת בקצרה.
"רדפו אחרי כמה פוקימונים פראיים אחרי שנלחמתי בהם.." אני משקר לה, כדי לא לגלות את הסיבה האמיתית "אני יכול לקבל חדר ללילה?" אני שואל אותה. בינתיים, אני בודק מה השעהOriginally posted by The Cheshire Cat@Aug 11 2009, 07:57 PM
יאללה עמוד 170 איוונט! אני רוצה שנגיע לשם היום! אז להתחיל להגיב!!
תומאס-
"אין צורך" היא אומרת בחיוך מאולץ ולוקחת לך את הפוקדורים. כעבור כמה שניות היא מחזירה לך אותם. "הם בריאים ושלמים. אז תגיד מה קרה שרצת כ"כ מהר?" היא שואלת בהתענינות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אולי תקדים את האוונט בעמוד-2 אחורה? :o
סבבה :םOriginally posted by The Cheshire Cat@Aug 11 2009, 08:11 PM
תומאס-
לעמוד 168? :o
************************+
"חדר?" היא אומרת. "אני מניחה אבל השעה היא רק ארבע אחרי הצהריים" היא אומרת ומנסה להסתיר חיוך על פניה. "אתה יכול להיסתובב בעיר" היא אומרת לך "או שתלך למכון" היא מוסיפה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"יש עוד משהו מלבד המכון? אני רוצה קצת להתאמן לפניו" אני אומר לה.
מצידי עמוד 165 חOriginally posted by The Cheshire Cat@Aug 11 2009, 08:28 PM
תומאס-
אני שאלתי לא אמרתי XD
"אמממ.." היא אומרת ושותקת. "יש פה רק מוזאונים וגלריות" היא אומרת. "אתה יכול לחפש אולי מאמנים" היא אומרת.
אתה יודע שהאפיני מתפתחת בעזרת אבן נכון? O:
וואלה? לא ידעתי :ם
"את מכירה אזור שבו הם אוהבים להסתובב?" אני שואל אותה.
"גדול! תודה רבה" אני אומר לה, מסתובב ועומד לצאת, כשלפתע נזכר במשהו "תגידי, איך אני יכול לפתח את ההאפיני שלי?" אני שואל אותה.Originally posted by The Cheshire Cat@Aug 11 2009, 08:55 PM
תומאס-
עמוד 167 O: באמצע XD
כן אבן O:
"אין הרבה מקומות שהם מיסתובבים. אם אתה רוצה לאמן יש למטה מתחם אימונים" היא אומרת.
"תודה!" אני אומר לה ויוצא החוצה. אני הולך לחפש את מתחם האימונים.Originally posted by The Cheshire Cat@Aug 11 2009, 09:02 PM
תומאס-
"אתה צריך את אבן האובל ולתת לה אותה בזמן שיש שמש" היא אומרת בפליאה. "אני חושבת שמוכרים אותן גם בחנות בקצה העיר" היא אומרת.
תומאס-Originally posted by Bugs Bunny@Aug 11 2009, 09:28 PM
"תודה!" אני אומר לה ויוצא החוצה. אני הולך לחפש את מתחם האימונים.
המתחם מתחת למרכז O:
אתה מתחיל לחפש את המתחם, אבל אין שום סימן לו. אתה מיסתובב בעיר ועובר ליד המון גלריות ומוזאונים.
מה תעשה?
"ארודקטייל תחכה לשניה האחרונה ואז תברח ותעוף עליו עם נשיכה ועם אתה תופס אותו תשתמש בניב אש !"אני אומר במרץ.Originally posted by The Cheshire Cat@Aug 11 2009, 04:58 PM
אינג'ל-
ארודקטייל מישתמש בעל קולי. משהו נופל על הריצפה. אתה רואה שזה. ארודטייל פוגע בו בניב אש ופוגע בו. "סטאר אגרוף שביט ואז קרן סולרית!" קוראת אלכסיס.
לדיאן יוצא עם אגרופי שביט ופוגע בארודקייט ארבע פעמים.
לדיאן טוען קרן סולרית.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
אני חוזר למרכז הפוקימונים ויורד אל מתחם האימונים.Originally posted by The Cheshire Cat@Aug 11 2009, 09:32 PM
תומאס-
המתחם מתחת למרכז O:
אתה מתחיל לחפש את המתחם, אבל אין שום סימן לו. אתה מיסתובב בעיר ועובר ליד המון גלריות ומוזאונים.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)