Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 171 ראשוןראשון 12341252102 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 2565
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jun 29 2009, 12:29 PM
    נהדר! ^_^
    יש עוד מקום לאחד אחרון D:

התחלה:
    אתם קמים מוקדם בבוקר אפילו לפני שהוריכם היתעוררו. אתה קמים בשקט מוחלט ומתארגנים ליציאה ולוקחים איתכם כל מה שחשבתם לנכון לקחת. אחרי שהיסתדרתם אתם יורדים מטה אוכלים ארוחת בוקר בשקט שוטפים את הצלחת ומשאירים מכתב פרידה להוריכם ומסבירים להם את הסיבות למסע את יוצאים החוצה מהבית ורוח בוקר קלילה נושבת על פניכם, אתם מחייכים וחושבים 'זהו עכשיו אני יוצא למסע חיי! אני אגלה מה קרה לאחותי!' ואז אתם מתחילים לרוץ לבית של הפרופסור. כשאתם מגיעים את דופקים בדלת ולאחר כמה דקות קם אליכם הפרופסור בפיג'מה "מה את\ה רוצה?" הוא שואל ברוגז ומחכה לתשובה
    "פרופסור?OO אני מצתערת להפריע אבל אני אמורה לקבל היום את הפוקימון שלי למסעOO"

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by Loveless@Jun 29 2009, 12:29 PM
    נהדר! ^_^
    יש עוד מקום לאחד אחרון D:

התחלה:
    אתם קמים מוקדם בבוקר אפילו לפני שהוריכם היתעוררו. אתה קמים בשקט מוחלט ומתארגנים ליציאה ולוקחים איתכם כל מה שחשבתם לנכון לקחת. אחרי שהיסתדרתם אתם יורדים מטה אוכלים ארוחת בוקר בשקט שוטפים את הצלחת ומשאירים מכתב פרידה להוריכם ומסבירים להם את הסיבות למסע את יוצאים החוצה מהבית ורוח בוקר קלילה נושבת על פניכם, אתם מחייכים וחושבים 'זהו עכשיו אני יוצא למסע חיי! אני אגלה מה קרה לאחותי!' ואז אתם מתחילים לרוץ לבית של הפרופסור. כשאתם מגיעים את דופקים בדלת ולאחר כמה דקות קם אליכם הפרופסור בפיג'מה "מה את\ה רוצה?" הוא שואל ברוגז ומחכה לתשובה
    "באתי לפה כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי ואחר כך לצאת למסע שלי" אני אומר לו בחיפזון.
    "אני רוצה ללכת למסע ולהבין מה קרה לאחותי" אני אומר לו ואחרי זה אני מסביר לו מה עד עכשיו אני יודע שקרה לה.
    חמוף

3. the bitch is back
    טרביס-
    "בשעה כזאת?" הוא אומר ברוגז ונושב "טוב בוא תיכנס" הוא אומר בקוצר רוח ומכניס אותך לביתו. אתה רואה חדר גדול ומאוד מבולגן עם מסמכים ומפות בכל מקום ובאמצע החדר מכשיר ענק ובתוכו שישה פוקדורים."טוב קדימה קח אחד וצא מפה!" הוא אומר . איזה אתה לוקח?

דיוויס-
    "הנוער של היום!" הוא מתחיל לרטון "טוב קדימה תקח פוכדור ותעוף מפה!" הוא צועק ומכניס אותך לביתו. אתה בית מאוד לא מסודר. משהו אומר לך שהפרופסור לא נשוי.. אתה מתקרב למכשיר גדול ובתוכו יש שישה פוכדורים. "קדימה למה אתה מחכה קח אחד ולך מפה!". איזה אתה לוקח?

ג'ון-
    "הו שלום לך" הוא אומר ומפהק "עוד לא זרחה אפילו השמש!" הוא אומר טיפה ברוגז "פוקימון אתה רוצה? טוב כנס ותבחר אחד" הוא אומר ומכניס אותך פנימה. "איזה אתה בוחר?

קייט-
    "זה טוב מאוד שלפחות נימוסים יש לך" הוא אומר בנימה צינית "טוב בואי נעשה את זה זריז "תיכנסי תיכנסי".
    את נכנסת ורואה את החדר הגדול מאוד מאוד מבולגן טפטים מקולפים לוחות שעם עם תמונות של פוקימונים נדירים וכרזה ענקית של ליגת הפוקימונים. "טוב אז איזה את רוצה?" הוא שואל ומראה לך מכונה גדולה שבה יש שישה פוכדרים בשורה. איזה תקחי?

לני-
    "או מטרה חשובה בהחלט! אני זוכר איך היא נכנסה לפה גם לפני כמעט חמש שנים וביקשה איווי" הוא אומר בעצב ומכניס אותך פנימה. "איזה תבחר הוא אומר?" ומראה לך שישה פוכדורים בשורה.

כולם- הכוונה "איזה תבחר" במספר -_-
    מ 1 עד 6
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Loveless@Jun 29 2009, 12:44 PM
    לני-
    "או מטרה חשובה בהחלט! אני זוכר איך היא נכנסה לפה גם לפני כמעט חמש שנים וביקשה איווי" הוא אומר בעצב ומכניס אותך פנימה. "איזה תבחר הוא אומר?" ומראה לך שישה פוכדורים בשורה.
    "את זה!" אני אומר במהירות ומצביע על הכדור האמצעי משמאל.
    חמוף

5. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    "הו שלום לך" הוא אומר ומפהק "עוד לא זרחה אפילו השמש!" הוא אומר טיפה ברוגז "פוקימון אתה רוצה? טוב כנס ותבחר אחד" הוא אומר ומכניס אותך פנימה. "איזה אתה בוחר?
    "אני בוחר בזה" אני אומר ולוקח את הפוקדור של החמישי

קרדיט לי^

6. Kibō no chi

דיוויס-
    "הנוער של היום!" הוא מתחיל לרטון "טוב קדימה תקח פוכדור ותעוף מפה!" הוא צועק ומכניס אותך לביתו. אתה בית מאוד לא מסודר. משהו אומר לך שהפרופסור לא נשוי.. אתה מתקרב למכשיר גדול ובתוכו יש שישה פוכדורים. "קדימה למה אתה מחכה קח אחד ולך מפה!". איזה אתה לוקח?
    "אני רוצה את הכדור ה... זה!" אני אומר ומצביע על הכדור השני.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    קייט-
    "זה טוב מאוד שלפחות נימוסים יש לך" הוא אומר בנימה צינית "טוב בואי נעשה את זה זריז "תיכנסי תיכנסי".
    את נכנסת ורואה את החדר הגדול מאוד מאוד מבולגן טפטים מקולפים לוחות שעם עם תמונות של פוקימונים נדירים וכרזה ענקית של ליגת הפוקימונים. "טוב אז איזה את רוצה?" הוא שואל ומראה לך מכונה גדולה שבה יש שישה פוכדרים בשורה. איזה תקחי?

כולם- הכוונה "איזה תבחר" במספר -_-
    מ 1 עד 6
    "אמ.... אני אקח את השלישי"

8. the bitch is back
    לני-
    "טוב הנה קח!" הוא אומר ונותן לך את הפוקדור "קח גם את אלו" הם אומר ומגיש לך פוקדע וחמישה פוקדורים.
    אתה יוצא החוצה וזורק את הפוכדור לשמיים ויוצא ממנו לא אחר מאשר טורצ'יק קטן וחמוד הוא מחייך עליך באושר.
    מה תעשה עכשיו?

ג'ון-
    "הנה קח" הוא אומר לך ומגיש לך את הפוכדור ועוד חמישה פוכדורים ופוקידע "עכשיו לך מפה אני חזור לישון" הוא אומר וסוגר את הדלת.
    אתה יוצא החוצה ומוציא את אברא הוא לא נראה מאושר במיוחד ואז הוא קם ומשתגר לך על הראש ומחייך.
    מה תעשה עכשיו?

דיוויס-
    "בסדר קח אותו ועוף לי מהבית!" הוא אומר ברוגז. "קח גם את אלה הם בטוח יעזרו לך" הוא אומר וקורץ לך.
    אתה יוצא החוצה ומחכה לפוקימון מדהים ויוצא משם טוטודייל מאושר והוא מתחיל לרקד סביבך באושר.
    מה תעשה עכשיו?

קייט-
    "אוקי" הוא אומר בחיוך ומגיש לך את הפוקדור. את באה לצאת ואז הוא קורא "חכי! קחי גם את אלו" הוא אומר ונותן לך חמישה פוכדורים ופוקידע.
    את יוצאת החוצה ומתחילה ללכת ואז מהפוכדור יוצא טריפניץ' הוא נראה טיפה כעוס.
    מה תעשי עכשיו?
    גיל! 3>

9. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jun 29 2009, 12:54 PM

דיוויס-
    "בסדר קח אותו ועוף לי מהבית!" הוא אומר ברוגז. "קח גם את אלה הם בטוח יעזרו לך" הוא אומר וקורץ לך.
    אתה יוצא החוצה ומחכה לפוקימון מדהים ויוצא משם טוטודייל מאושר והוא מתחיל לרקד סביבך באושר.
    מה תעשה עכשיו?
    "מגניב, טוטודייל!" אני אומר ומחייך.
    "אז... אתה בא לפה הרבה?" אני שואל אותו ומתחיל לצחוק.
    "בוא נלך לחפש פוקימון להתאמן נגדו" אני אומר לטוטודייל בשמחה ומתחיל לחפש פוקימונים.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jun 29 2009, 11:44 AM
    טרביס-
    "בשעה כזאת?" הוא אומר ברוגז ונושב "טוב בוא תיכנס" הוא אומר בקוצר רוח ומכניס אותך לביתו. אתה רואה חדר גדול ומאוד מבולגן עם מסמכים ומפות בכל מקום ובאמצע החדר מכשיר ענק ובתוכו שישה פוקדורים."טוב קדימה קח אחד וצא מפה!" הוא אומר . איזה אתה לוקח?
    "אני בוחר ב2" אני עונה לו

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

11. משתמש מנוסה

ג'ון-
    "הנה קח" הוא אומר לך ומגיש לך את הפוכדור ועוד חמישה פוכדורים ופוקידע "עכשיו לך מפה אני חזור לישון" הוא אומר וסוגר את הדלת.
    אתה יוצא החוצה ומוציא את אברא הוא לא נראה מאושר במיוחד ואז הוא קם ומשתגר לך על הראש ומחייך.
    מה תעשה עכשיו?

"היי אברה אני המאמן החדש שלך"אני אומר לו ונותן לו קצת אוכל למיקרה שהוא רעב

קרדיט לי^

12. משתמש מנוסה
    קייט-
    "אוקי" הוא אומר בחיוך ומגיש לך את הפוקדור. את באה לצאת ואז הוא קורא "חכי! קחי גם את אלו" הוא אומר ונותן לך חמישה פוכדורים ופוקידע.
    את יוצאת החוצה ומתחילה ללכת ואז מהפוכדור יוצא טריפניץ' הוא נראה טיפה כעוס.
    מה תעשי עכשיו?
    "אמ... היי טרפינץ'^^" אני קייט ואני אהיה המאמנת שלך"

13. אבל הופיר יותר
    לני-
    "טוב הנה קח!" הוא אומר ונותן לך את הפוקדור "קח גם את אלו" הם אומר ומגיש לך פוקדע וחמישה פוקדורים.
    אתה יוצא החוצה וזורק את הפוכדור לשמיים ויוצא ממנו לא אחר מאשר טורצ'יק קטן וחמוד הוא מחייך עליך באושר.
    מה תעשה עכשיו?
    "שלום לך טורצ'יק" אני אומר לו בחיבה ויוצא איתו החוצה.
    "מה דעתך שנלך להתאמן קצת?" אני שואל את טורצ'יק בזמן שאני ממשיך ללכת.
    חמוף

14. the bitch is back
    דיוויס-
    אתה וטוטודייל מתחילים ללכת ואתה רואה קטן אוכל תותים.

טרביס-
    "הנה קח אבל שתדע זאת נקבה והיא יכולה להיות טיפה אכזרית" הוא אומר ומגיש לך את הפוכדור ועוד פוקדע וחמישה פוקדורים. אתה יוצא החוצה ולא מבין מה יכול להיות כ"כ אכזרי וזורק את הפוכדור ויוצאת משם באלבאזורית קטנה שמחייכת עליך.

ג'ון-
    אברה לא רעב כ"כ אבל הוא מחייך אליך ופתאום הוא מתחיל לשגר אותכם ממקום למקום ונראה מאושר ממראה הבחילה שקיבלת.

קייט-
    הוא מחייך ומתחיל ללכת לאט ומסמן לך לעקוב אחריו.

לני-
    טורצ'יק מחייך אלייך ומתחיל לרוץ במעגלים מאושר. אתה הולכים כמה דקות ופוגשים
    הוא מחייך אליכם ורץ לכיוון טורציק באושר.
    גיל! 3>

15. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Loveless@Jun 29 2009, 01:15 PM
    לני-
    טורצ'יק מחייך אלייך ומתחיל לרוץ במעגלים מאושר. אתה הולכים כמה דקות ופוגשים
    הוא מחייך אליכם ורץ לכיוון טורציק באושר.
    "שלום!" אני קורא לפוקימון ומתקרב אליו.
    "מה אתה עושה במקום הזה?" אני שואל אותו ומנסה לראות איך טורצ'יק מגיב לזה שהוא בא אלינו.
    חמוף

עמוד 2 מתוך 171 ראשוןראשון 12341252102 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •