דילגת שוב...
דילגת שוב...
חמוף
אני מנסה להיכנס מהר למכון ואם הוא נכנס לפני אני אומרת "הייתי פה לפניך"Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 12:01 AM
דיוויס-
"קודם כדאי שתרפא את הפוקימונים שלך! הם בטח מותשים!" היא אומרת בחיוך
לכל אלא שאני מדלג עליהם אני מיצטער מראש!
דיוויס-
אתה נכנסים למכרז פוקימונים ורואים קבוצת ילדים עם מיאו קטן שבוכה. אתה ולך לאחות ג'וי ומבקשת שתרפא לך אותם "אין בעיות מספר דק' אני חוזרת" היא אומרת בחיוך היא מחזירה לך את הפוקימונים. לאן עכשיו?
ג'ון+קייט
אתם רצים בכל הכוח ואתם מגיעים ביחד שוב!
המנהל יוצא ואומר ברוגז "פשוט שאחד מכם יכנס כבר אין לי את כל היום!"
אתם צריכים למצוא פתרון לזה O:
אתם יכולים לדבר אחד עם השני.
לני-
אני מצטער V.V
אכן היה קרב שלוש על שלוש אבל המאמן הפסיד ולכן ברח...
אתה מגיע לעיר ונדהם מהיופי שלה! אף פעם לא היית בעיר חוץ משלך
אתה הולך למרכז הפוקימונים. "כן במה אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיוך
"טוב קלי, שנלך למכון?" אני אומר ומתחיל ללכת לכיוון המכון.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 12:13 AM
דיוויס-
אתה נכנסים למכרז פוקימונים ורואים קבוצת ילדים עם מיאו קטן שבוכה. אתה ולך לאחות ג'וי ומבקשת שתרפא לך אותם "אין בעיות מספר דק' אני חוזרת" היא אומרת בחיוך היא מחזירה לך את הפוקימונים. לאן עכשיו?
ספוילר
אני שואל את מאמן המכון "איזה סוג פוקימונים אתה משתמש פה" ואז אומר לילדה איתי פה כבר מזמן אבל המכון היה סגור אז אלכתי לחפש את המנהל שלוOriginally posted by Loveless@Jun 30 2009, 12:13 AM
ג'ון+קייט
קרדיט לי^
"בוא נעשה קרב, המנצח נכנס ראשון"Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 12:13 AM
דיוויס-
ג'ון+קייט
לני-
אני מצטער V.V
אכן היה קרב שלוש על שלוש אבל המאמן הפסיד ולכן ברח...
אתה מגיע לעיר ונדהם מהיופי שלה! אף פעם לא היית בעיר חוץ משלך
אתה הולך למרכז הפוקימונים. "כן במה אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיוך
"סליחה, אני עובר" אני אומר ועובר בין שני הילדים ומנסה להכנס למכון.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 12:30 AM
דיוויס-
אתה הולכים למכון ורואים שני ילדים מתווכחים מי יכנס ראשון ולא נראה שהם יתנו לכם להיכנס
ספוילר
אני רוצהOriginally posted by Loveless@Jun 30 2009, 12:30 AM
ג'ון+קייט
אתם רוצים קרב אחד על אחד?
המנצח יכנס.
ואם אני יכולה להגיב לדיוויס אני אומרת "יש תור"
"אני מסכים, תבחרי את הפוקימון שלך" אני אומרOriginally posted by Loveless@Jun 30 2009, 12:30 AM
ג'ון+קייט
אתם רוצים קרב אחד על אחד?
המנצח יכנס.
קרדיט לי^
"אוקיי, צא נידורן, תשתמש בבעיטה כפולה ובעוקץ רעל"Originally posted by rebbitt@Jun 30 2009, 12:32 AM
"אני מסכים, תבחרי את הפוקימון שלך" אני אומר
"תנו לי לעבור, או שנעשה קרב, אם אני אנצח תתנו לי לעבור, בסדר?" אני אומר בזעם.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 12:33 AM
דיוויס-
הילדים חוסמים את דרכך ולא נותנים לכם לעבור.
כנראה תיהיו צריכים לעשות משהו אחר במקום או לחכות.
ספוילר
"צאי סנובול תשתמשי במשיכה ואז שירה ואחרי זה בה ניב קרח וניב אש"אני אומר לסנובולOriginally posted by Loveless@Jun 30 2009, 12:33 AM
ג'ון+קייט-
תבחרו פוקימון אחד ותתחילו להילחם הראשון שמנצח יכול להיכנס.
קרדיט לי^
דיוויס-
אתה בא להוציא פוקימון אבל אז קלי אומרת לך "תפסיק הם הגיעו לכאן קודם בוא נלך אולי להתאמן! הבטחת לי קרב כפול גם זוכר?" היא אומרת ותפוסת לך את היד וגוררת אותך משם.
ג'ון+קייט
סונובול מציחה לגרום לנידורן להימשך עליה אז הוא מצליח להשתחרר מזה וקתוקף בבעיטה כפולה שמעיפה את סנובול קצת ואז היא רצה לכיוון נידורן עם פה פתוח והניבים שלה בולטים החוצה והם פוגעים קלות בנידורן, נדורן פוגע בתגובה עם עוקץ רעל בסנובול!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)