Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 171 ראשוןראשון ... 1321222324253373123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 2565
  1. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 01:02 AM
    דיוויס-
    "לא נראה לי" היא אומרת וצוחקת "בלופ תשתמש הסתירה כפולה על כל הבועות ואז תשלח היפנוזה על טוטדייל פלאפי תשתמשי בלהביור ואש רפאים על ליקטיטונג!" היא אומרת וזה מה שבדיוק קורה פוליוואג הקטן מפוצץ את כל הבועות ומרדים את טוטדייל וולפיקס שולחת להביור חזק אל ליקטיטונג ובאה לשחרר אש רפאים שמתקרבת מהר אל ליקטיטנג!

"ליקיטונג, תשתמש בקרן קרח על הרצפה ככה שתזנק לאוויר, ואז קרן קרח ודריכה על פוליווג!
    טוטודייל, תנסה להתעורר!" אני צועק לעברם

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 01:02 AM

ג'ון+קייט-
    נידורן שולח עוקץ רעל חזק שמעלף את סנובול!

אני משתמש באברה כדי להישתגר למרכז הפוקימונים כדי לרפות את סנובול ואז משתגר בחזרה למכון כדי ליראות את הקרב של הילדה

קרדיט לי^

3. the bitch is back
    לני-
    אתה מטייל ופתאום אתה שומע ירייה ואז ילדה רצה מהכוון צוחקת בקולי קולות לתוך היער ואחריה מלא אנשים.
    תרדוף אחריה או שתעצור את ההמון?

קייט-
    את מחזירה את נידורן המותש לפוכדור. "אין בעיות" הוא אומר צא טוגפי קטן וחמוד נעמד מולך ואת נמסה מהמראה שלו "השתמש במטרונום ואז נשיקה חביבה!" הוא אומר בעזרת המטרונות טוגפי יוצר גל ענק שהוא גולש עליו מה שגורם לסופת חול להפוך לבוץ על הרצפה ואז הוא שולח נשיקה חביבה שגורמת לטריפניץ' להסתחרר!

דיוויס-
    ליקטייטונג מצליח להרים את עצמו באוויר אבל הלהביור גורם לקרח להינמס! ליקטיטונג משתמש בלשון הארוכה שלו להיתפס על אחד העצים הקרובים ואז נוחט על וולפיקס עם דריכה ושולח קרן קרח על פוליוואד שתוקף עם קרן קרח בעצמו. העוצמה נראת שווה, טוטודייל עדיין ישן.

ג'ון-
    אתה מרפא את סנובול וחוזר למכון.
    אתה רואה טוגפי קן נילחם בטריפניץ' אתה לא מבין של מי כל פוקימון. אתה יושב וצופה בקרב.
    *אם אתה רוצה אתה יכול ללכת לעיר לאמן את הפוקימונים שלך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 01:11 AM
    לני-
    אתה מטייל ופתאום אתה שומע ירייה ואז ילדה רצה מהכוון צוחקת בקולי קולות לתוך היער ואחריה מלא אנשים.
    תרדוף אחריה או שתעצור את ההמון?
    אני ארדוף אחריה ואבדוק מה קרה
    חמוף

5. Kibō no chi

דיוויס-
    ליקטייטונג מצליח להרים את עצמו באוויר אבל הלהביור גורם לקרח להינמס! ליקטיטונג משתמש בלשון הארוכה שלו להיתפס על אחד העצים הקרובים ואז נוחט על וולפיקס עם דריכה ושולח קרן קרח על פוליוואד שתוקף עם קרן קרח בעצמו. העוצמה נראת שווה, טוטודייל עדיין ישן.
    "ליקיטונג, מהר! קפוץ לאוויר והשתמש בקרן בילבול ואז בליקוק!
    טוטודייל, תקום כבר!" אני צועק ומנסה לזרוק אבנים קטנות לכיוונו בכדי שיתעורר.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    קייט-
    את מחזירה את נידורן המותש לפוכדור. "אין בעיות" הוא אומר צא טוגפי קטן וחמוד נעמד מולך ואת נמסה מהמראה שלו "השתמש במטרונום ואז נשיקה חביבה!" הוא אומר בעזרת המטרונות טוגפי יוצר גל ענק שהוא גולש עליו מה שגורם לסופת חול להפוך לבוץ על הרצפה ואז הוא שולח נשיקה חביבה שגורמת לטריפניץ' להסתחרר!
    "איזה חמווודX3... אבל טרפינץ' תנסה להתגבר על זה! תשתמש במשיכה ואז בנשיכה!"

7. משתמש מנוסה

ג'ון-
    אתה מרפא את סנובול וחוזר למכון.
    אתה רואה טוגפי קן נילחם בטריפניץ' אתה לא מבין של מי כל פוקימון. אתה יושב וצופה בקרב.
    *אם אתה רוצה אתה יכול ללכת לעיר לאמן את הפוקימונים שלך.
    "אברה תשגר אותנו לשדות כדי שניתפוס עוד פוקימונים" אני אומר לאברה וחושב ~שני הפוקימונים שם סתם אפסים הילדה אזות ניצח אותי רק בפוקס~

קרדיט לי^

8. the bitch is back
    לני- אתה רודף אחרי הילדה שמוציאה ספוינק קטן שיצר קיר מראה שחוצצת בינך ווהילדה לההמון הזוהם "מי אתה ולמה את בא אחרי?" הילדה שואל ואז אתה רואה אותה

דיוויס-
    ליקטיטונג קופץ באוויר אבל משום מה לא מצליח לקפוץ כ"כ גבוהה ואז אתה שם לב שהרגליים שלו קפואות!
    הוא מצליח להשתמש בקרן בילבול על פוליוואג שמתחיל להיסתחרר. טוטדייל מתעורר ורץ לולפיקס ותוקף אותה באין ספור בועות שגורמות לה לסבל רב בתגובה היא משתמשת בזנב ברזל שפוגע חזק בטוטדייל!

קייט-
    המשיכה לא עובדת בגלל ששניהם מאותו מין XD
    אז טריפניץ' מצליח לנשוך את טוגפי חזק! טוגפי משתמש שוב במטרונום ומשתמש בעל חושי! שפוגע חזק בטריפניץ!

ג'ון-
    אתה מטייל בשדות יחד עם אברה שלך ואז פתאום אתה מחליק על אבן ונופל על הפנים. אתה קם ומתעצבן אברה מושך לך בקצה החולצה ומסמן לך שזה לא אבן זה פוקימון! ג'אדוד עצבני מאוד! הוא תוקף אותכם בזריקת אבנים!
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 01:22 AM

ג'ון-
    אתה מטייל בשדות יחד עם אברה שלך ואז פתאום אתה מחליק על אבן ונופל על הפנים. אתה קם ומתעצבן אברה מושך לך בקצה החולצה ומסמן לך שזה לא אבן זה פוקימון! ג'אדוד עצבני מאוד! הוא תוקף אותכם בזריקת אבנים!
    "אברה תשגר אותנו מהר" אני אומר לאברה

קרדיט לי^

10. Kibō no chi

דיוויס-
    ליקטיטונג קופץ באוויר אבל משום מה לא מצליח לקפוץ כ"כ גבוהה ואז אתה שם לב שהרגליים שלו קפואות!
    הוא מצליח להשתמש בקרן בילבול על פוליוואג שמתחיל להיסתחרר. טוטדייל מתעורר ורץ לולפיקס ותוקף אותה באין ספור בועות שגורמות לה לסבל רב בתגובה היא משתמשת בזנב ברזל שפוגע חזק בטוטדייל!
    "טוטודייל! הוולפיקס הזה מזלזל בך ולא רואה בך יריב! זה לא גורם לך להתרגז?!" אני שואל בכדי לנסות להרגיז את טוטודייל.
    "עכשיו! זעם בשיא הכוח!!!" אני שואג.
    "ליקיטונג, תנסה להשתמש בקרן קרח על פוליווג ותחכה עד שהרגליים שלך יפשירו"

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    קייט-
    המשיכה לא עובדת בגלל ששניהם מאותו מין XD
    אז טריפניץ' מצליח לנשוך את טוגפי חזק! טוגפי משתמש שוב במטרונום ומשתמש בעל חושי! שפוגע חזק בטריפניץ!
    "טרפינץ' תנסה בבקשה להתאושש! תשתמ שוב בסופת חול ותנסה להפתיע אותו עם עוד נשיכה"

12. the bitch is back
    ג'ון-
    אברה משגר אותכם לחלק אחר של השדה אתה לא רואה או שומע את ג'יאדוד ואתה מרגיש בטוח.
    אתם ממשיכים לטייל לפתע אברה מאותת לך שיש פוקימון בסביבה ומתחיל לרוץ ואתה אחריו הוא מצביע לך על סאנקורן משתזף בשמש.

דיוויס-
    טוטדייל מתעצבן ושולח זעם חזק על וולפיקס שמשתמשת בצוות כפול בשביל להתחמק מהמתקפה! טוטדייל העצבני משגר פתאום סילון מים מהפה שלו ופוגע ישירות בוולפיקס ומעלף אותה!
    *טוטודייל למד אקדח מים*
    הוא מצטרף לקרב על פוליוואג ,ששולח עדיין קרן קרח עם ליטיטונג שרגליו עדיין קפואות, ומשתמש עליו בזעם ומעלף גם אותו.
    ניצחת!
    קלי באה אליך "זה היה קרב טוב" היא אומרת.

קייט-
    טריפניץ מתאושש ומתחיל את טוגפי הקטן שמתחיל לבכות טריפניץ משחרר אותו אז מקבל אגרוף ממוקד מטוגפי
    את מבינה שטוגפי הישתמש בדמעות מזויפות! טריפניץ' מתעצבן ותוקף את טוגפי התקפת עילוף ופוגע ישירות בטוגפי המותש.
    *טריפניץ' למדת התקפת עילוף!*
    השופט מכריז "טוגפי אינו יכול להלחם טריפניץ' מנצח"
    דני מחזיר את טוגפי
    "אל תדאגי טוגפי הוא רק ההתחלה! צאי איבליבאף! את מתחילה להבין למה בחרתי את השם הזה למכון?" הוא שואל "ביגלי תשתמשי בשירה ואז פעימת מים!" הוא אומר ומלפני שטריפנית מצליח להבין הוא בחוץ.
    השופט מכריז "טריפניץ' אינו מסוגל להילחם איביגליבאף המנצחת!"
    גיל! 3>

13. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 02:00 AM
    .

דיוויס-
    טוטדייל מתעצבן ושולח זעם חזק על וולפיקס שמשתמשת בצוות כפול בשביל להתחמק מהמתקפה! טוטדייל העצבני משגר פתאום סילון מים מהפה שלו ופוגע ישירות בוולפיקס ומעלף אותה!
    *טוטודייל למד אקדח מים*
    הוא מצטרף לקרב על פוליוואג ,ששולח עדיין קרן קרח עם ליטיטונג שרגליו עדיין קפואות, ומשתמש עליו בזעם ומעלף גם אותו.
    ניצחת!
    קלי באה אליך "זה היה קרב טוב" היא אומרת.
    "תודה, אבל גם את היית מצויינת." אני אומר.
    "בואי נחזור למכון" אני אומר לה ומתחיל לרוץ לכיוון המכון.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    אברה משגר אותכם לחלק אחר של השדה אתה לא רואה או שומע את ג'יאדוד ואתה מרגיש בטוח.
    אתם ממשיכים לטייל לפתע אברה מאותת לך שיש פוקימון בסביבה ומתחיל לרוץ ואתה אחריו הוא מצביע לך על סאנקורן משתזף בשמש.

אני עוזב אותו לנפשו וממשיך לחפש פוקימונים חזקים

קרדיט לי^

15. משתמש מנוסה
    קייט-
    טריפניץ מתאושש ומתחיל את טוגפי הקטן שמתחיל לבכות טריפניץ משחרר אותו אז מקבל אגרוף ממוקד מטוגפי
    את מבינה שטוגפי הישתמש בדמעות מזויפות! טריפניץ' מתעצבן ותוקף את טוגפי התקפת עילוף ופוגע ישירות בטוגפי המותש.
    *טריפניץ' למדת התקפת עילוף!*
    השופט מכריז "טוגפי אינו יכול להלחם טריפניץ' מנצח"
    דני מחזיר את טוגפי
    "אל תדאגי טוגפי הוא רק ההתחלה! צאי איבליבאף! את מתחילה להבין למה בחרתי את השם הזה למכון?" הוא שואל "ביגלי תשתמשי בשירה ואז פעימת מים!" הוא אומר ומלפני שטריפנית מצליח להבין הוא בחוץ.
    השופט מכריז "טריפניץ' אינו מסוגל להילחם איביגליבאף המנצחת!"
    "טרפינץ' תחזור. צא פלאספ! תשתמש בצוות כפול ואז מכת ברק!"

עמוד 23 מתוך 171 ראשוןראשון ... 1321222324253373123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •