Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 171 ראשוןראשון ... 1624252627283676126 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 2565
  1. the bitch is back
    קייט-
    האנשים מחייכים "אין כ"כ הרבה טיפים את צריכה להשקיע בה אהבה וחום והיא תבקע לפי דעתי" אומר לך האיש ומשפשף את סנטרו "תוך יום יומיים היא תבקע לך" הוא מחייך אליך.

טורי-
    באמת המשכנו מלא P:
    __
    אתה ניגש אליו והוא מסתכל עליך עצוב "בטח שאני יודע איפה זה" הוא אומר ומתחיל לרוץ לצד השני בוכה. תרדוף אחריו או שתחפש את המרכז?

דיוויס-
    "אני לא אוהבת פוקימונים מעופפים, יש לי בחילה לראות משהו עם כנפיים" היא אומרת ואתה רואה צמרמורת עוברת בגופה. אתה בא להושיט לצ'אטוט יד ואז אתה שומע צווחה חזקה מאוד עף במיהורת לכייונכם ומרים את צ'יטוט הקטן ברגליו ועף משם!
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 12:42 PM

דיוויס-
    "אני לא אוהבת פוקימונים מעופפים, יש לי בחילה לראות משהו עם כנפיים" היא אומרת ואתה רואה צמרמורת עוברת בגופה. אתה בא להושיט לצ'אטוט יד ואז אתה שומע צווחה חזקה מאוד עף במיהורת לכייונכם ומרים את צ'יטוט הקטן ברגליו ועף משם!
    "חזור הנה!" אני צורח ואז מוציא את הכדור של ליקיטונג.
    "ליקיטונג, צא! קרן קרח אל עבר סטארפטור, תנסה לעצור אותו! הוא חטף את הצ'אטוט הזה!" אני צועק בלחץ.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    קייט-
    האנשים מחייכים "אין כ"כ הרבה טיפים את צריכה להשקיע בה אהבה וחום והיא תבקע לפי דעתי" אומר לך האיש ומשפשף את סנטרו "תוך יום יומיים היא תבקע לך" הוא מחייך אליך.
    "אוקיי, תודה רבה לכם^^"אני אומרת ומתחילה להתקדם לכיוון דרך 28

4. the bitch is back
    דיוויס-
    המתקפה של ליקטיטונג לא פוגעת וסטאפטור מתחיל לעוף במעגלים מעליכם, פתאום הוא עושה את הדבר הכי אכזרי שראית אי פעם הוא פשוט קורע את צ'אטוט הקטן לשתיים! כל הדם נשפך על קלי שמתעלפת מהמראה. סטאפטור מחייך אליך ברשעות ועף משם, מה תעשה תעקוב אחריו או שתנסה להעיר את קלי?

קייט את מטיילת לך באושר בדרך 28 ומולך עובר חמוד ומנופף לך לשלום ומחייך. מה תעשי?
    גיל! 3>

5. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 12:49 PM
    דיוויס-
    המתקפה של ליקטיטונג לא פוגעת וסטאפטור מתחיל לעוף במעגלים מעליכם, פתאום הוא עושה את הדבר הכי אכזרי שראית אי פעם הוא פשוט קורע את צ'אטוט הקטן לשתיים! כל הדם נשפך על קלי שמתעלפת מהמראה. סטאפטור מחייך אליך ברשעות ועף משם, מה תעשה תעקוב אחריו או שתנסה להעיר את קלי?
    "טוטודייל, צא! תשתמש באקדח מים חלש מאוד על קלי בכדי לנקות אותה מהדם!" אני אומר ואחרי שהוא מסיים אני שם אותה על גבי, מנסה להביא אותה אל מרכז הפוקימונים.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 12:49 PM
    קייט את מטיילת לך באושר בדרך 28 ומולך עובר חמוד ומנופף לך לשלום ומחייך. מה תעשי?
    "כשטארפינץ' יתפתח הוא יהיה מסוג חרק מעופף, ובגלל זה אני לא רוצה לתפוס עוד אחד, ואני לא רוצה לפגוע בך רק בשביל להתאמן^^" אני עוקפת אותו וממשיכה בדרך, בתקווה למצוא מאמנים

7. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    טורי-
    באמת המשכנו מלא P:
    __
    אתה ניגש אליו והוא מסתכל עליך עצוב "בטח שאני יודע איפה זה" הוא אומר ומתחיל לרוץ לצד השני בוכה. תרדוף אחריו או שתחפש את המרכז?
    "חכה!,מה קרה?,אולי אני אוכל לעזור"

8. the bitch is back
    דיוויס-
    אתה מגיע עם קלי המעולפת למרכז פוקימונים וקורא לאחות ג'וי היא מיסתכלת עליך ועליה "מה אתה רוצה שאני אעשה בדיוק? אני אחות פוקימונים" היא אומרת "תקח אותה לבית חולים זה בסוף הרחוב."

קייט-
    פלייגון הוא אדמה ודרקון O.O
    את ממשיכה ללכת ומגיעה ליער איילין! את רואה שהיער מתפצל לשלושה שבילים עיקריים ועוד חמישה שבילים שנראים נטושים. באיזו דרך תבחרי?

טורי-
    "עזוב..." הוא אומר בוכה "זאת הפעם השלישית שאני מפסיד מול המאמן מכון!" הוא אומר "אני לא מבין איך אני מפסיד כל פעם מחדש" הוא אומר ומתיישב על הריצפה.
    גיל! 3>

9. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 12:56 PM
    דיוויס-
    אתה מגיע עם קלי המעולפת למרכז פוקימונים וקורא לאחות ג'וי היא מיסתכלת עליך ועליה "מה אתה רוצה שאני אעשה בדיוק? אני אחות פוקימונים" היא אומרת "תקח אותה לבית חולים זה בסוף הרחוב.
    "אוקיי" אני אומר ורץ במהירות אל בית החולים

Spoiler ספוילר

10. the bitch is back
    דיוויס-
    אתה מגיע במהירות לבית חולים. אתה מגיע לדלפק והאחות אומרת לך שתספר לה כל מה שקרה ואז לוקחת את קלי המעולפת לבדיקות. אחרי שעתיים. קלי יוצאת היא נראת בסדר גמור.
    לאן עכשיו?
    גיל! 3>

11. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    דיוויס-
    אתה מגיע עם קלי המעולפת למרכז פוקימונים וקורא לאחות ג'וי היא מיסתכלת עליך ועליה "מה אתה רוצה שאני אעשה בדיוק? אני אחות פוקימונים" היא אומרת "תקח אותה לבית חולים זה בסוף הרחוב."

קייט-
    את ממשיכה ללכת ומגיעה ליער איילין! את רואה שהיער מתפצל לשלושה שבילים עיקריים ועוד חמישה שבילים שנראים נטושים. באיזו דרך תבחרי?

טורי-
    "עזוב..." הוא אומר בוכה "זאת הפעם השלישית שאני מפסיד מול המאמן מכון!" הוא אומר "אני לא מבין איך אני מפסיד כל פעם מחדש" הוא אומר ומתיישב על הריצפה.
    "אני מבין שזה תוקע את המסע שלך... בוא נעשה קרב ואני אנסה לבדוק מה הבעיה בדרך הקרב שלך,בסדר?"

12. משתמש מנוסה
    קייט-
    באמת?XD
    לא מכירה את הפוקימון אז הייתי בטוחה שהוא חרק ומעופףXDDDDD

13. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 01:02 PM
    דיוויס-
    אתה מגיע במהירות לבית חולים. אתה מגיע לדלפק והאחות אומרת לך שתספר לה כל מה שקרה ואז לוקחת את קלי המעולפת לבדיקות. אחרי שעתיים. קלי יוצאת היא נראת בסדר גמור.
    לאן עכשיו?
    "אז את בסדר, כן?" אני שואל את קלי ומסתכל עליה, ומתקדם אל עבר היציאה מבית החולים עד שלבסוף אני כבר יוצא.
    "אני צריך לבדוק משהו" אני אומר לה ורץ אל המקום בו סטארפטור רצח את הצ'אטוט המסכן.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 11:24 AM
    ג'ון-
    אתה זורק את הפוקדור על מגנמייט המעולף אחרי כמה שניות הפוקדור מאשר שתפסת את מגנמייט!
    אתה משתגר למרכז פוקימונים ומרפא את אברה ומגנמייט ואז משתגר למכון ומגלה שהילדה הלכה!

ני מחפש שם את מאמן המכון ומאתגר אותו

קרדיט לי^

15. the bitch is back
    ג'ון-
    הילד מסתכל עליך באושר "אתה באמת תעשה את זה בשבילי?" הוא מחייך וקם מהרצפה "נעשה קרב 2 על 2?" הוא שואל ומוציא מאוויל שנראת מאוד חזקה.

דיוויס-
    "חכה!" היא אומרת ותופסת לך את היד "תודה שעזרת לי" היא אומרת ומחבקת אותך "אבל אני באה איתך" היא אומרת בנחישות ואתה מתחילים ללכת אחרי מספר דק' אתם מגיעים לאזור שבו צ'יטוט נקרע לשתיים. לאן תלכו עכשיו?

קייט-
    כן XD
    הנה הדף שלו מסרבי http://www.serebii.net/pokedex-dp/328.shtml
    ____
    טריפניץ מחייך והולך בדרך נטושה וחשוכה במיוחד ואת הולכת אחריו. הרעשים מעט מלחיצים אותם. לאחר רבע שעה שאתה הולכים אתם רואים הוא אוכל כמה פירות שהוא מצא ומחייך בזמן שהוא אוכל.

ג'ון-
    אתה ניכנס ורואה את המנהל עומד בחדר גדול שכולו נראה לך החלום המושלם של כל ילד הכל רך ונעים!
    הרצפה אתה זורך עליה בחוסר נעימות בגלל שאתה לא רוצה לכלך אותה ואז אתה שם לב שגם ככה היא מלוכלכת בבוץ. המנהל מסתכל עליך "אז באת לאתגר אותי?" הוא שואל ומוציא שלט מהכיס ולחוץ על כפתור ופתאום כל החדר ניהיה נקי ונוצץ!
    "זה יהיה קרב 2 על 2 אסור להחליף פוקימונים עד שהם לא בחוץ" הוא אומר בקשיחות
    "צא טוגפי!" הוא אומר ומוציא טוגפי .
    את מי תוציא?
    גיל! 3>

עמוד 26 מתוך 171 ראשוןראשון ... 1624252627283676126 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •