Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 171 ראשוןראשון ... 1725262728293777127 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 2565
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    "ברור,צא הוטהוט!" אני אומר ומוציא את הוטהוט ואומר לו להתמש בראיית הנולד

עריכה:
    ג'ון-
    הילד מסתכל עליך באושר "אתה באמת תעשה את זה בשבילי?" הוא מחייך וקם מהרצפה "נעשה קרב 2 על 2?" הוא שואל ומוציא מאוויל שנראת מאוד חזקה.
    O:

2. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 01:17 PM

דיוויס-
    "חכה!" היא אומרת ותופסת לך את היד "תודה שעזרת לי" היא אומרת ומחבקת אותך "אבל אני באה איתך" היא אומרת בנחישות ואתה מתחילים ללכת אחרי מספר דק' אתם מגיעים לאזור שבו צ'יטוט נקרע לשתיים. לאן תלכו עכשיו?
    "איפה הסטארפטור הזה?!" אני צועק ומנסה להסתכל לכל הכיוונים בשביל למצוא אותו.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    אתה ניכנס ורואה את המנהל עומד בחדר גדול שכולו נראה לך החלום המושלם של כל ילד הכל רך ונעים!
    הרצפה אתה זורך עליה בחוסר נעימות בגלל שאתה לא רוצה לכלך אותה ואז אתה שם לב שגם ככה היא מלוכלכת בבוץ. המנהל מסתכל עליך "אז באת לאתגר אותי?" הוא שואל ומוציא שלט מהכיס ולחוץ על כפתור ופתאום כל החדר ניהיה נקי ונוצץ!
    "זה יהיה קרב 2 על 2 אסור להחליף פוקימונים עד שהם לא בחוץ" הוא אומר בקשיחות
    "צא טוגפי!" הוא אומר ומוציא טוגפי .
    את מי תוציא?
    אני מוצי את מריפ ואומר "תשתמשי בדחיפה ואז תעברי מהר למכת ברק"

קרדיט לי^

4. משתמש מנוסה
    קייט-
    כן XD
    הנה הדף שלו מסרבי http://www.serebii.net/pokedex-dp/328.shtml
    ____
    טריפניץ מחייך והולך בדרך נטושה וחשוכה במיוחד ואת הולכת אחריו. הרעשים מעט מלחיצים אותם. לאחר רבע שעה שאתה הולכים אתם רואים הוא אוכל כמה פירות שהוא מצא ומחייך בזמן שהוא אוכל.
    "טרפינץ' תפתיע אותו עם סופת חול והתקפת עילוף!"

5. the bitch is back
    טורי-
    הצלחת עם ציטוט D:
    ___
    הוטהוט משתמש בראיית הנולז ומתחמק מהנשיכה של מאוויל "מאוויל תשתמשי בריח מתוק ואז ראש ברזל!" הילד אומר הוטהוט לא יכול להימנע מהריח הטוב שיוצא ממאויל ומתקרב אליה ומקבל חזק את הראש ברזל ממאויל ועף אחורה אבל עדיין עומד ומחכה לפקודה!

דיוויס-
    בשנייה שאת צועק סטאפטור קורא הדבר שהכי לא רצית שיקרה אתה רואה באוויר ארבעה פוקימונים מעופפים ובעזרת הפוקידע אתה מזהה שהם , , ו- עפים לכיוונך במהירות והם נראים עצבנים!
    מה תעשה?

ג'ון-
    מריפ משתמשת בדחיפה שמעיפה את טוגפי לצד השני ואז הוא משתמש במטרונות ויוצר קבר אבנים על מריפ שתקוע בפנים והוא מתחיל לרוץ לעבר האבן עם אגרוף ממוקד!

קייט-
    סופת החול גורמת להדוואר לא לראות והוא תוקף בכל מקום עם להביור שפוגע בטריפניץ, טריפניץ משתמש בהתקפת עילוף ופוגע בהדאוור. הנדאוור משתמש בגחת בשביל ליצור סביבו מעגל אש שמונע מטריפניץ להתקרב.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 01:37 PM

דיוויס-
    בשנייה שאת צועק סטאפטור קורא הדבר שהכי לא רצית שיקרה אתה רואה באוויר ארבעה פוקימונים מעופפים ובעזרת הפוקידע אתה מזהה שהם , , ו- עפים לכיוונך במהירות והם נראים עצבנים!
    מה תעשה?
    "טוטודייל צא! אקדח מים מהר! ליקיטונג, צא! תקפיא מהר את המים כך שיצרו קיר ענקי מסביבנו, וככה הם לא יוכלו להתקרב ואנחנו נתכנן בינתיים אסטרטגיה להלחם נגדם!" אני אומר בלחץ.
    "קלי, יש לך רעיון?" אני שואל בחשש.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    מריפ משתמשת בדחיפה שמעיפה את טוגפי לצד השני ואז הוא משתמש במטרונות ויוצר קבר אבנים על מריפ שתקוע בפנים והוא מתחיל לרוץ לעבר האבן עם אגרוף ממוקד!

"מריפ תשתמשי בהבזק כדי לסנברה את טוגפי ואז תשתמשי בדחיפה כדי להשתחרר ואז תתקפי במכת ברק" אני אומר

קרדיט לי^

8. משתמש מנוסה
    קייט-
    סופת החול גורמת להדוואר לא לראות והוא תוקף בכל מקום עם להביור שפוגע בטריפניץ, טריפניץ משתמש בהתקפת עילוף ופוגע בהדאוור. הנדאוור משתמש בגחת בשביל ליצור סביבו מעגל אש שמונע מטריפניץ להתקרב.
    "טרפינץ' תנסה להשתמש בחול מסופת החול בשביל לכבות את האש וא שוב מתקפת עילוף!"

9. the bitch is back
    דיוויס-
    הקרח והמים יוצרים כיפת קרח ענקית שמונעת מהם לתקוף אותכם, קלי המשותקת מפחד מוציאה פאצ'יריסו "תשתמש במכת ברק על הקרח ככה הם לא יוכלו לגעת בה" הוא עושה כבקשתה וטוען את הקרח בחשמל.
    אבל עכשיו אתם לא יכולים לברוח!
    אתה צריך לחשוב על תוכנית.

ג'ון-
    מריפ משתמש בהבזק אבל בגלל שהיא כלואה עדיין באבנים זה לא מזיז כל כך לטוגפי שמתקדם עם האגוף פתאום מריפ מצליחה בעזרת דחיפה לצאת מהקבר וטוגפי מתגש באחת האבנים שמתפוצצת ופגעת גם בטוגפי וגם במריפ.
    מריפ שולחת מ כת חשמל בטוגפי במגיב בהגנה. המכת ברל לא פגעה! "טוגפי מטרונום ואז משאלה!"
    טוגפי מתחיל להזיז את אצבעותיו!
    מה תעשה?

קייט-
    טריפניץ מצליח לכבות את האש, אבל האנדוור קופץ על טריפניץ' בנשיכה! משום מה טריפניץ לא נפגע הוא ניהיה קשיח!
    *טריפניץ למד היתקשחות!*
    ואז הוא תוקף את האנדאוור במתקפת עילוף ופוגע בו האנדוואר שולח שוב להביור והוא מתקרב לטריפניץ'
    גיל! 3>

10. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 01:50 PM
    דיוויס-
    הקרח והמים יוצרים כיפת קרח ענקית שמונעת מהם לתקוף אותכם, קלי המשותקת מפחד מוציאה פאצ'יריסו "תשתמש במכת ברק על הקרח ככה הם לא יוכלו לגעת בה" הוא עושה כבקשתה וטוען את הקרח בחשמל.
    אבל עכשיו אתם לא יכולים לברוח!
    אתה צריך לחשוב על תוכנית.
    "תשתמשי בוולפיקס שיעשה חור קטן במרכז הכיפה בעזרת להביור, ושלא יפסיק" אני אומר.
    "ליקיטונג, תתכונן, ברגע שוולפיקס לא יוכל להמשיך עם הלהביור הזה תשתמש בקרן קרח לאיזור ההוא ותקפיא אותו מחדש." אני לוחש לו בפחד.

Spoiler ספוילר

11. the bitch is back
    דיוויס-
    וולפיקס עושה חור וליקטיטונג אוטם אותו מחדש.
    אתה נמצאים באותה נקודה
    פתאום אתם שומעים "קדימה לוקיסריו ברק!" אתם דרך הקרח רואים ילדה שיושבת על לוקסריו ובמכה אחת הוא מחסל את כל הפוקימונים שמתעלפים על הריצפה.
    תוך כמה שניות מגיעים כמה שוטרים ותופסים את הפוקימונים בפוקדורים ומתחילים לתחקר אותכם מה קרה.
    אחרי התחקור והכל אתם מחפשים את הילדה אבל לא מוצאים אותה בשום מקום.
    לאן עכשיו?
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    קייט-
    טריפניץ מצליח לכבות את האש, אבל האנדוור קופץ על טריפניץ' בנשיכה! משום מה טריפניץ לא נפגע הוא ניהיה קשיח!
    *טריפניץ למד היתקשחות!*
    ואז הוא תוקף את האנדאוור במתקפת עילוף ופוגע בו האנדוואר שולח שוב להביור והוא מתקרב לטריפניץ'
    "טרפינץ' תתקשח ואז נשיכה!"

13. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 02:05 PM
    דיוויס-
    וולפיקס עושה חור וליקטיטונג אוטם אותו מחדש.
    אתה נמצאים באותה נקודה
    פתאום אתם שומעים "קדימה לוקיסריו ברק!" אתם דרך הקרח רואים ילדה שיושבת על לוקסריו ובמכה אחת הוא מחסל את כל הפוקימונים שמתעלפים על הריצפה.
    תוך כמה שניות מגיעים כמה שוטרים ותופסים את הפוקימונים בפוקדורים ומתחילים לתחקר אותכם מה קרה.
    אחרי התחקור והכל אתם מחפשים את הילדה אבל לא מוצאים אותה בשום מקום.
    לאן עכשיו?
    "בואי נלך, קלי" אני אומר והולך למרכז הפוקימונים.
    "את רוצה לאכול?" אני שואל אותה.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה

ג'ון-
    מריפ משתמש בהבזק אבל בגלל שהיא כלואה עדיין באבנים זה לא מזיז כל כך לטוגפי שמתקדם עם האגוף פתאום מריפ מצליחה בעזרת דחיפה לצאת מהקבר וטוגפי מתגש באחת האבנים שמתפוצצת ופגעת גם בטוגפי וגם במריפ.
    מריפ שולחת מ כת חשמל בטוגפי במגיב בהגנה. המכת ברל לא פגעה! "טוגפי מטרונום ואז משאלה!"
    טוגפי מתחיל להזיז את אצבעותיו!
    מה תעשה?
    "תשתמשי בסיבי כותנה ואז עוד פעם מכת ברק בכול הכוח"אני אומר למריפ

קרדיט לי^

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 10:24 AM
    טרביס-
    "אני אלחם נגדך אבל יש לי פה עוד כמה סידורים ועוד שלושה אנשים לפניך כבר נרשמו לקרב"הוא אומר ונראה טיפה מדוכא "אם תרצה תוכל לחכות פה ואפילו אולי לנסות להרבות את הפוקימונים שלך" הוא אומר ומחייך "ויש בעיר גם תחרות סרט תוכל גם לבדוק את זה" הוא אומר וחוזר לעיסוקיו. מה תעשה עכשיו?
    אני ילך להסתכל על תחרות הסרט

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

עמוד 27 מתוך 171 ראשוןראשון ... 1725262728293777127 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •