"ברור,צא הוטהוט!" אני אומר ומוציא את הוטהוט ואומר לו להתמש בראיית הנולד
עריכה:O:ג'ון-
הילד מסתכל עליך באושר "אתה באמת תעשה את זה בשבילי?" הוא מחייך וקם מהרצפה "נעשה קרב 2 על 2?" הוא שואל ומוציאמאוויל שנראת מאוד חזקה.
"ברור,צא הוטהוט!" אני אומר ומוציא את הוטהוט ואומר לו להתמש בראיית הנולד
עריכה:O:ג'ון-
הילד מסתכל עליך באושר "אתה באמת תעשה את זה בשבילי?" הוא מחייך וקם מהרצפה "נעשה קרב 2 על 2?" הוא שואל ומוציאמאוויל שנראת מאוד חזקה.
"איפה הסטארפטור הזה?!" אני צועק ומנסה להסתכל לכל הכיוונים בשביל למצוא אותו.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 01:17 PM
דיוויס-
"חכה!" היא אומרת ותופסת לך את היד "תודה שעזרת לי" היא אומרת ומחבקת אותך "אבל אני באה איתך" היא אומרת בנחישות ואתה מתחילים ללכת אחרי מספר דק' אתם מגיעים לאזור שבו צ'יטוט נקרע לשתיים. לאן תלכו עכשיו?
ספוילר
אני מוצי את מריפ ואומר "תשתמשי בדחיפה ואז תעברי מהר למכת ברק"Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 01:17 PM
ג'ון-
אתה ניכנס ורואה את המנהל עומד בחדר גדול שכולו נראה לך החלום המושלם של כל ילד הכל רך ונעים!
הרצפה אתה זורך עליה בחוסר נעימות בגלל שאתה לא רוצה לכלך אותה ואז אתה שם לב שגם ככה היא מלוכלכת בבוץ. המנהל מסתכל עליך "אז באת לאתגר אותי?" הוא שואל ומוציא שלט מהכיס ולחוץ על כפתור ופתאום כל החדר ניהיה נקי ונוצץ!
"זה יהיה קרב 2 על 2 אסור להחליף פוקימונים עד שהם לא בחוץ" הוא אומר בקשיחות
"צא טוגפי!" הוא אומר ומוציא טוגפי.
את מי תוציא?
קרדיט לי^
"טרפינץ' תפתיע אותו עם סופת חול והתקפת עילוף!"Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 01:17 PM
קייט-
כן XD
הנה הדף שלו מסרבי http://www.serebii.net/pokedex-dp/328.shtml
____
טריפניץ מחייך והולך בדרך נטושה וחשוכה במיוחד ואת הולכת אחריו. הרעשים מעט מלחיצים אותם. לאחר רבע שעה שאתה הולכים אתם רואיםהוא אוכל כמה פירות שהוא מצא ומחייך בזמן שהוא אוכל.
טורי-
הצלחת עם ציטוט D:
___
הוטהוט משתמש בראיית הנולז ומתחמק מהנשיכה של מאוויל "מאוויל תשתמשי בריח מתוק ואז ראש ברזל!" הילד אומר הוטהוט לא יכול להימנע מהריח הטוב שיוצא ממאויל ומתקרב אליה ומקבל חזק את הראש ברזל ממאויל ועף אחורה אבל עדיין עומד ומחכה לפקודה!
דיוויס-
בשנייה שאת צועק סטאפטור קורא הדבר שהכי לא רצית שיקרה אתה רואה באוויר ארבעה פוקימונים מעופפים ובעזרת הפוקידע אתה מזהה שהם,
,
ו-
עפים לכיוונך במהירות והם נראים עצבנים!
מה תעשה?
ג'ון-
מריפ משתמשת בדחיפה שמעיפה את טוגפי לצד השני ואז הוא משתמש במטרונות ויוצר קבר אבנים על מריפ שתקוע בפנים והוא מתחיל לרוץ לעבר האבן עם אגרוף ממוקד!
קייט-
סופת החול גורמת להדוואר לא לראות והוא תוקף בכל מקום עם להביור שפוגע בטריפניץ, טריפניץ משתמש בהתקפת עילוף ופוגע בהדאוור. הנדאוור משתמש בגחת בשביל ליצור סביבו מעגל אש שמונע מטריפניץ להתקרב.
"טוטודייל צא! אקדח מים מהר! ליקיטונג, צא! תקפיא מהר את המים כך שיצרו קיר ענקי מסביבנו, וככה הם לא יוכלו להתקרב ואנחנו נתכנן בינתיים אסטרטגיה להלחם נגדם!" אני אומר בלחץ.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 01:37 PM
דיוויס-
בשנייה שאת צועק סטאפטור קורא הדבר שהכי לא רצית שיקרה אתה רואה באוויר ארבעה פוקימונים מעופפים ובעזרת הפוקידע אתה מזהה שהם,
,
ו-
עפים לכיוונך במהירות והם נראים עצבנים!
מה תעשה?
"קלי, יש לך רעיון?" אני שואל בחשש.
ספוילר
"מריפ תשתמשי בהבזק כדי לסנברה את טוגפי ואז תשתמשי בדחיפה כדי להשתחרר ואז תתקפי במכת ברק" אני אומרOriginally posted by Loveless@Jun 30 2009, 01:37 PM
ג'ון-
מריפ משתמשת בדחיפה שמעיפה את טוגפי לצד השני ואז הוא משתמש במטרונות ויוצר קבר אבנים על מריפ שתקוע בפנים והוא מתחיל לרוץ לעבר האבן עם אגרוף ממוקד!
קרדיט לי^
"טרפינץ' תנסה להשתמש בחול מסופת החול בשביל לכבות את האש וא שוב מתקפת עילוף!"Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 01:37 PM
קייט-
סופת החול גורמת להדוואר לא לראות והוא תוקף בכל מקום עם להביור שפוגע בטריפניץ, טריפניץ משתמש בהתקפת עילוף ופוגע בהדאוור. הנדאוור משתמש בגחת בשביל ליצור סביבו מעגל אש שמונע מטריפניץ להתקרב.
דיוויס-
הקרח והמים יוצרים כיפת קרח ענקית שמונעת מהם לתקוף אותכם, קלי המשותקת מפחד מוציאה פאצ'יריסו "תשתמש במכת ברק על הקרח ככה הם לא יוכלו לגעת בה" הוא עושה כבקשתה וטוען את הקרח בחשמל.
אבל עכשיו אתם לא יכולים לברוח!
אתה צריך לחשוב על תוכנית.
ג'ון-
מריפ משתמש בהבזק אבל בגלל שהיא כלואה עדיין באבנים זה לא מזיז כל כך לטוגפי שמתקדם עם האגוף פתאום מריפ מצליחה בעזרת דחיפה לצאת מהקבר וטוגפי מתגש באחת האבנים שמתפוצצת ופגעת גם בטוגפי וגם במריפ.
מריפ שולחת מ כת חשמל בטוגפי במגיב בהגנה. המכת ברל לא פגעה! "טוגפי מטרונום ואז משאלה!"
טוגפי מתחיל להזיז את אצבעותיו!
מה תעשה?
קייט-
טריפניץ מצליח לכבות את האש, אבל האנדוור קופץ על טריפניץ' בנשיכה! משום מה טריפניץ לא נפגע הוא ניהיה קשיח!
*טריפניץ למד היתקשחות!*
ואז הוא תוקף את האנדאוור במתקפת עילוף ופוגע בו האנדוואר שולח שוב להביור והוא מתקרב לטריפניץ'
"תשתמשי בוולפיקס שיעשה חור קטן במרכז הכיפה בעזרת להביור, ושלא יפסיק" אני אומר.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 01:50 PM
דיוויס-
הקרח והמים יוצרים כיפת קרח ענקית שמונעת מהם לתקוף אותכם, קלי המשותקת מפחד מוציאה פאצ'יריסו "תשתמש במכת ברק על הקרח ככה הם לא יוכלו לגעת בה" הוא עושה כבקשתה וטוען את הקרח בחשמל.
אבל עכשיו אתם לא יכולים לברוח!
אתה צריך לחשוב על תוכנית.
"ליקיטונג, תתכונן, ברגע שוולפיקס לא יוכל להמשיך עם הלהביור הזה תשתמש בקרן קרח לאיזור ההוא ותקפיא אותו מחדש." אני לוחש לו בפחד.
ספוילר
דיוויס-
וולפיקס עושה חור וליקטיטונג אוטם אותו מחדש.
אתה נמצאים באותה נקודה
פתאום אתם שומעים "קדימה לוקיסריו ברק!" אתם דרך הקרח רואים ילדהשיושבת על לוקסריו
ובמכה אחת הוא מחסל את כל הפוקימונים שמתעלפים על הריצפה.
תוך כמה שניות מגיעים כמה שוטרים ותופסים את הפוקימונים בפוקדורים ומתחילים לתחקר אותכם מה קרה.
אחרי התחקור והכל אתם מחפשים את הילדה אבל לא מוצאים אותה בשום מקום.
לאן עכשיו?
"טרפינץ' תתקשח ואז נשיכה!"Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 01:50 PM
קייט-
טריפניץ מצליח לכבות את האש, אבל האנדוור קופץ על טריפניץ' בנשיכה! משום מה טריפניץ לא נפגע הוא ניהיה קשיח!
*טריפניץ למד היתקשחות!*
ואז הוא תוקף את האנדאוור במתקפת עילוף ופוגע בו האנדוואר שולח שוב להביור והוא מתקרב לטריפניץ'
"בואי נלך, קלי" אני אומר והולך למרכז הפוקימונים.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 02:05 PM
דיוויס-
וולפיקס עושה חור וליקטיטונג אוטם אותו מחדש.
אתה נמצאים באותה נקודה
פתאום אתם שומעים "קדימה לוקיסריו ברק!" אתם דרך הקרח רואים ילדהשיושבת על לוקסריו
ובמכה אחת הוא מחסל את כל הפוקימונים שמתעלפים על הריצפה.
תוך כמה שניות מגיעים כמה שוטרים ותופסים את הפוקימונים בפוקדורים ומתחילים לתחקר אותכם מה קרה.
אחרי התחקור והכל אתם מחפשים את הילדה אבל לא מוצאים אותה בשום מקום.
לאן עכשיו?
"את רוצה לאכול?" אני שואל אותה.
ספוילר
"תשתמשי בסיבי כותנה ואז עוד פעם מכת ברק בכול הכוח"אני אומר למריפOriginally posted by Loveless@Jun 30 2009, 01:50 PM
ג'ון-
מריפ משתמש בהבזק אבל בגלל שהיא כלואה עדיין באבנים זה לא מזיז כל כך לטוגפי שמתקדם עם האגוף פתאום מריפ מצליחה בעזרת דחיפה לצאת מהקבר וטוגפי מתגש באחת האבנים שמתפוצצת ופגעת גם בטוגפי וגם במריפ.
מריפ שולחת מ כת חשמל בטוגפי במגיב בהגנה. המכת ברל לא פגעה! "טוגפי מטרונום ואז משאלה!"
טוגפי מתחיל להזיז את אצבעותיו!
מה תעשה?
קרדיט לי^
אני ילך להסתכל על תחרות הסרטOriginally posted by Loveless@Jun 30 2009, 10:24 AM
טרביס-
"אני אלחם נגדך אבל יש לי פה עוד כמה סידורים ועוד שלושה אנשים לפניך כבר נרשמו לקרב"הוא אומר ונראה טיפה מדוכא "אם תרצה תוכל לחכות פה ואפילו אולי לנסות להרבות את הפוקימונים שלך" הוא אומר ומחייך "ויש בעיר גם תחרות סרט תוכל גם לבדוק את זה" הוא אומר וחוזר לעיסוקיו. מה תעשה עכשיו?
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)