אני אולך לחנות לקנות 4 פוקדורים רגילים ואבן חושך כדי לפתח את מורקרווOriginally posted by Loveless@Jun 30 2009, 04:48 PM
ג'ון-
אתה הולך למרכז פוקימונים ואחרי כמה דקות הפוקימונים שלך בריאים ושלמים. לאן תלך?
אני אולך לחנות לקנות 4 פוקדורים רגילים ואבן חושך כדי לפתח את מורקרווOriginally posted by Loveless@Jun 30 2009, 04:48 PM
ג'ון-
אתה הולך למרכז פוקימונים ואחרי כמה דקות הפוקימונים שלך בריאים ושלמים. לאן תלך?
קרדיט לי^
אוקיי, זה מפחידOriginally posted by Loveless@Jun 30 2009, 04:48 PM
קייט-
האמת חשבתי על עמי ותמי XP
__
את נכנסת פנימה ורואה קדירה גדולה מתבשלת על אח גדול, את סוקרת את הבית ורואה כמה פוחלצים ומפות אבל את לא מתרכזת בהם כ"כ אלה בעיקר באוכל שעומד מולך. את מוצאת צלחת ואוכל לא יותר משלוש צלחות, כמובן את גם נותנת לפוקימונים שלך לאכול. בזמן שאת אוכלת את שמה לב לנרתיק ניראה שיש בו דברים.
אני הולך למרכז הפוקימונים ואז לראות אם יש שם איזור אימונים כדי שאני יוכל להתאמן עם הפוקימונים שלי.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 04:48 PM
לני-
טורציק מנסה לעשות את מה שאתה אומר ומצליח! פתאום הוא שולח מהפה שלו כדור אש בצבע סגול שפוגע בפוינק ושורף אותו!
*טורצ'יק למד אש רפאים!*
ואז טורציק מתקדם לספוינק וגומר אותו עם גחלת!
"אנחנו עוד לא סיימנו!" אומרת הילדה ובורחת "אנחנו עוד ניפגש!"
אתה מביט בה בשוק. לאן תלך עכשיו?
-------------------------------------
*יש תחריות סרט במשחק?*
חמוף
דיוויס-
"מה באמת?" היא אומרת "תביא תביא תביא תביא לראות אותה!" ביא אומרת באושר "יש פה עוד אילומיס?!" היא שואלת בהתלהבות יתרה.
קייט-
אתה מסתכלת ואת רואה בפנים שתי תרופות ופוכדור ריק, תיקחי אותם?
לני-
יש תחרויות סרט ואפילו בעיר הזאת D:
____
אתה הולך למרכז פוקימונים ושואל את האחות ג'וי "אוו כן יש בקומת המרתף" היא אומרת בחיוך ולוקחת אותך.
אתם יורדים למטה ואתה רואה מין מסלול ענקי שלטפס על עמודים גבוהים, לשחות ולהילחם בפוקימונים של המרכז במה תתחיל?
ג'ון-
אתה הולך לחנות ואתה רואה מוכר מחוייך "כן במה אוכל לעזור לך?" הוא שואל "אני רוצה ארבעה פוכדורים ואבן חושך!" אתה אומר לו המוכר נותן לך את המוצרים "זה יעלה לך 450$ " הוא אומר אתה מגיש לו את הכסף ויוצא החוצה. מה עכשיו?
טיפוס על עמודים גבוהים עם טורצ'יק (אחר כך אם אפשר אז מטרות כדי להתאמן על מתקפות).Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 05:08 PM
לני-
יש תחרויות סרט ואפילו בעיר הזאת D:
____
אתה הולך למרכז פוקימונים ושואל את האחות ג'וי "אוו כן יש בקומת המרתף" היא אומרת בחיוך ולוקחת אותך.
אתם יורדים למטה ואתה רואה מין מסלול ענקי שלטפס על עמודים גבוהים, לשחות ולהילחם בפוקימונים של המרכז במה תתחיל?
חמוף
אני משתמש באבן החושך כדי לפתח את מורקרוו ואז אולך לדרך 28Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 05:08 PM
ג'ון-
אתה הולך לחנות ואתה רואה מוכר מחוייך "כן במה אוכל לעזור לך?" הוא שואל "אני רוצה ארבעה פוכדורים ואבן חושך!" אתה אומר לו המוכר נותן לך את המוצרים "זה יעלה לך 450$ " הוא אומר אתה מגיש לו את הכסף ויוצא החוצה. מה עכשיו?
קרדיט לי^
"אני... אני לא יודע..." אני ממלמל.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 05:08 PM
דיוויס-
"מה באמת?" היא אומרת "תביא תביא תביא תביא לראות אותה!" ביא אומרת באושר "יש פה עוד אילומיס?!" היא שואלת בהתלהבות יתרה.
"אבל" התכלתי לומר והמשכתי: "יש וולביטים שם, להקה למען האמת, אולי את רוצה אחד?" אני שואל אותה
ספוילר
אם אני מסיימת לאכול ואני לא רואה אף אחד בא אני מפלחתXDOriginally posted by Loveless@Jun 30 2009, 05:08 PM
קייט-
אתה מסתכלת ואת רואה בפנים שתי תרופות ופוכדור ריק, תיקחי אותם?
ואני רוצה לחזור לעיר הקודמת בשביל להתחרות בתחרות הסרט:o
כשהייתי שם לא ידעתי שיש
לני-
אתה הולך לעזור של העמודים ואומר לטורצ'יק לטפס עליהם, הוא מסתכל עליך בטיפה חחש ומנסה בכל הרוח לעלות עליהם הוא משתמש במקום שלו בשביל להתקדם ומצליח שני מטר ואז מחליק למטה.
ג'ון-
אתה שם את אבל החושך עם מרקרוו ומרקרו מתחיל לזהור עשן עוטף את מרקרו כשהוא מתפתח אתה רואהגדול מחייך אליך
*מרקרוו התפתח גם יצורפו לו עוד מתקפות*
אתה מתחיל ללכת לכיוון היער ורואה כדור מתגלגל ככל שאתה מתקרב אליו אתה מבין שזה לא כדור אלא-שמתגלגל לו.
דיוויס-
"באמת גם וולביטים?! איזה יופי!" היא אומרת ולוקחת לך את היד "תראה לי איפה הם!"
קייט-
אין שום בן אדם באופק ואת מרשה לעצמך לגנוב. את יוצאת מהבקתה ומתחילה לרוץ משם ליתר ביטחון שאף אחד לא יבוא. את ממשיכה לרוץ אבל את לא יודעת לאן ליפנות נראה שהלכת לאיבוד
"תנסה להשתמש בשריטה הרבה פעמים ככה הציפורניים שלך יתפסו בעמוד ותוכל לעלות" אני אומר לו בביטחון.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 05:33 PM
לני-
אתה הולך לעזור של העמודים ואומר לטורצ'יק לטפס עליהם, הוא מסתכל עליך בטיפה חחש ומנסה בכל הרוח לעלות עליהם הוא משתמש במקום שלו בשביל להתקדם ומצליח שני מטר ואז מחליק למטה.
חמוף
"בסדר" אני אומר ונאנח, ומתחיל לקחת אותה למקום בו מצאתי את אילומיס.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 05:33 PM
דיוויס-
"באמת גם וולביטים?! איזה יופי!" היא אומרת ולוקחת לך את היד "תראה לי איפה הם!"
ספוילר
"צא הונצקרווו תשתמש בערפל ואז חתך לילה " אני אומרOriginally posted by Loveless@Jun 30 2009, 05:33 PM
ג'ון-
אתה שם את אבל החושך עם מרקרוו ומרקרו מתחיל לזהור עשן עוטף את מרקרו כשהוא מתפתח אתה רואהגדול מחייך אליך
*מרקרוו התפתח גם יצורפו לו עוד מתקפות*
אתה מתחיל ללכת לכיוון היער ורואה כדור מתגלגל ככל שאתה מתקרב אליו אתה מבין שזה לא כדור אלא-שמתגלגל לו.
קרדיט לי^
אני מנסה להבין איפה אני לפי השמש, ומתחילה ללכת לכיוון העיר (לפי מה שהבנתי מהשמשXD)Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 05:33 PM
קייט-
אין שום בן אדם באופק ואת מרשה לעצמך לגנוב. את יוצאת מהבקתה ומתחילה לרוץ משם ליתר ביטחון שאף אחד לא יבוא. את ממשיכה לרוץ אבל את לא יודעת לאן ליפנות נראה שהלכת לאיבוד
לני-
טורצ'יק מנסה שוב והפעם מגיע לגובה של חמש מטר! הוא מאושר מעצמו ומתחיל לרדת למטה באותה דרך
אתה רוצה להמשיך עם הטיפוס או לעבור לנסות לפגוע במטרות?
ג'ון-
הונצ'קרוו מפעיל ערפל הסנדשרו המבולבל מתחיל לילל מפחד ואז הונצ'קרוו פוגע בו חזק עם עם חתך לילה ומעיף את סנדשרו לתוך שיח. סנדשרו קם ושולח עוקץ רעל לקל מקום ופוגע קצת בהונצ'קרוו!
קייט-
את מנסה ללכת אחרי השמש אבל את חוזרת לביקתה איכשהו. כנראה השמש לא תעזור לך.
דיוויס-
אתה לוקח אותה למקום בו עילפת את הוולביטים ואתם רואים עוד שניים שעדיין שם מעולפים
"כדאי לי לתפוס אחד?" היא שואלת בחשש
"לדעתי כן" אני אומר לה ומסתכל על הוולביטים.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 05:59 PM
דיוויס-
אתה לוקח אותה למקום בו עילפת את הוולביטים ואתם רואים עוד שניים שעדיין שם מעולפים
"כדאי לי לתפוס אחד?" היא שואלת בחשש
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)