"נו יופי... הלכתי לאיבוד"Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 05:59 PM
קייט-
את מנסה ללכת אחרי השמש אבל את חוזרת לביקתה איכשהו. כנראה השמש לא תעזור לך.
אני מנסה ללכת בכיוון ההפוך מהכיוון שהלכתי בו קודםOO
"נו יופי... הלכתי לאיבוד"Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 05:59 PM
קייט-
את מנסה ללכת אחרי השמש אבל את חוזרת לביקתה איכשהו. כנראה השמש לא תעזור לך.
אני מנסה ללכת בכיוון ההפוך מהכיוון שהלכתי בו קודםOO
"תשתמש בחתך לילה ואז ניקור" אני אומר להונצ'קרווOriginally posted by Loveless@Jun 30 2009, 05:59 PM
ג'ון-
הונצ'קרוו מפעיל ערפל הסנדשרו המבולבל מתחיל לילל מפחד ואז הונצ'קרוו פוגע בו חזק עם עם חתך לילה ומעיף את סנדשרו לתוך שיח. סנדשרו קם ושולח עוקץ רעל לקל מקום ופוגע קצת בהונצ'קרוו!
קרדיט לי^
אני עובר למטרות.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 05:59 PM
לני-
טורצ'יק מנסה שוב והפעם מגיע לגובה של חמש מטר! הוא מאושר מעצמו ומתחיל לרדת למטה באותה דרך
אתה רוצה להמשיך עם הטיפוס או לעבור לנסות לפגוע במטרות?
"טורצ'יק תנסה אש רפאים בכל הכוח!" אני אומר לו.
חמוף
דיוויס-
"אוקי! אני אנסה" היא אומרת ומחייכת וזורקת פוכדור על וולביט אחד והוא נתפס!
*קלי תפסה וולביט*
היא מחייכת ומחבקת אותך
קייט-
את הולכת מהכיוון ההפוך ומגיעה לאגם קטן ואת רואה בתוכו כמה מג'יקאפרים שוחים
פתאום את שומעת רשרוש מאחוריך ואת רואה משהו רץ שם זה היה מהיר מאוד! כשאת הולכת לבדוק מה זה היה, זה כבר נעלם. את רוצה ללכת לראות מה עוד יש באגם או לנסות לחפש את מה שרץ שם?
ג'ון-
הונצ'קרוו פוגע חזק בסנדשרו בחיותך לילה ומעיף אותו על האדמה ומחסל אותו עם ניקור!
לני-
טורצ'יק שולח אש רפאים על המטרה אבל פוגע בה קצת בקצה. הוא מתעצבן ומנסה שוב וגם זה לא מצליח כ"כ.
"אוקיי, תודה, אני חושב..." אני אומר ומחבק אותה בחזרה.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 06:28 PM
דיוויס-
"אוקי! אני אנסה" היא אומרת ומחייכת וזורקת פוכדור על וולביט אחד והוא נתפס!
*קלי תפסה וולביט*
היא מחייכת ומחבקת אותך
"עכשיו בואי נלך לבדוק את המכון" אני אומר לה.
ספוילר
"בטח" אני אומר ונכנס למכון.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 06:38 PM
דיוויס-
אתם הולכים למכון ורואים שהוא פנוי "אתה רוצה להיכנס ראשון?" היא שואלת בחיוך
"בואי אבל תכנסי איתי, תצפי בקרב" אני אומר לה.
ספוילר
"כן!" אני אומר למנהיג.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 06:42 PM
דיוויס-
אתה תכנס ורואה את המאמן של המכון לראשונה-הוא עומד בחדר שנראה כמו חדר תינוקות מעט הכל רך ונעים התקרה,הרצפה הקירות הכל רך ונעים! "אז אתה רוצה קרב?" הוא שואל
"אוקיי קלי, תתכונני כי הקרב הזה יסתיים מהר!" אני מכריז ומצחקק.
"אז... באיזה פוקימון תשתמש?" אני שואל אותו.
ספוילר
"טורצ'יק! קח את הזמן, תנסה לכוון ואז תשתמש בזה" אני אומר לו ומנסה להרגיע אותו.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 06:28 PM
לני-
טורצ'יק שולח אש רפאים על המטרה אבל פוגע בה קצת בקצה. הוא מתעצבן ומנסה שוב וגם זה לא מצליח כ"כ.
חמוף
דיוויס-
"קודם כל לפני שאתה מודיע לחברה שלך עוד כמה זמן הקרב יסתיים... אולי תשמע את החוקים?" הוא אומר ברוגז ואתה וקלי מסמיקים שניכם ובמהירות מסיטים את המבט אחד מהשנייה. "החוקים הם קלים הקרב הוא 2 על 2 אסור להחליף פוקימונים, ברור?" הוא שואל ומוציא מידחמוד, אתה רואה מזווית את העין את קלי נמסה מהחמידות שלו.
לני-
טורצ'יק נרגע ומתרכז כמה שיותר פתאום הוא מתחיל לזוז ויורה את האש הרפאים ושורף את המטרה כולה!
*טורציק למד ריכוז אנרגיה!* הוא מסתכל עליך באושר ומתחיל לקפץ סביבך. מה עכשיו? אתה רוצה לאמן עוד פוקימון שלך או להמשיך עם טורצ'יק?
"אוקיי! בוא נסיים את זה מהר!" אני צועק ושולף כדור מאחד הכיס שלי.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 06:49 PM
דיוויס-
"קודם כל לפני שאתה מודיע לחברה שלך עוד כמה זמן הקרב יסתיים... אולי תשמע את החוקים?" הוא אומר ברוגז ואתה וקלי מסמיקים שניכם ובמהירות מסיטים את המבט אחד מהשנייה. "החוקים הם קלים הקרב הוא 2 על 2 אסור להחליף פוקימונים, ברור?" הוא שואל ומוציא מידחמוד, אתה רואה מזווית את העין את קלי נמסה מהחמידות שלו.
"ליקטונג, אני בוחר בך!" אני צועק ומוציא את ליקיטונג.
"ליקיטונג, קרן בילבול ואז דריכה!"
ספוילר
אני מאמן את הסנאי הזה (שחכתי איך קוראים לו :XD: )Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 06:49 PM
לני-
טורצ'יק נרגע ומתרכז כמה שיותר פתאום הוא מתחיל לזוז ויורה את האש הרפאים ושורף את המטרה כולה!
*טורציק למד ריכוז אנרגיה!* הוא מסתכל עליך באושר ומתחיל לקפץ סביבך. מה עכשיו? אתה רוצה לאמן עוד פוקימון שלך או להמשיך עם טורצ'יק?
חמוף
אני מנסה לרוץ אחרי הדבר הזהOriginally posted by Loveless@Jun 30 2009, 06:28 PM
קייט-
את הולכת מהכיוון ההפוך ומגיעה לאגם קטן ואת רואה בתוכו כמה מג'יקאפרים שוחים
פתאום את שומעת רשרוש מאחוריך ואת רואה משהו רץ שם זה היה מהיר מאוד! כשאת הולכת לבדוק מה זה היה, זה כבר נעלם. את רוצה ללכת לראות מה עוד יש באגם או לנסות לחפש את מה שרץ שם?
דיוויס-
ליקיטונג שולח קרן בילבול אבל טוגפי מגיב בהגנה כך הבילבול לא מזיז לו ואז הוא משתמש בצוות כפול ומטרונום ויוצא עם נקמה חזקה עם ליקטיטונג ומעיף אותו אחורה ליקטיטונג מנסה לתקוף בדריכה אבל מפספס "טוגפי אגרוף ממוקד!" דני אומר וטוגפי מתקרב יותר ויותר לליקטיטונג עם האגרוף!
לני-
סנטרט XD
איפה אתה רוצה לאמן אותה בטיפוס, להלחם מול פוקימון של המרכז, או גם פגיעה במטרה?
קייט-
אתה רצה אחרי הדבר אבל את לא רואה כלום, מה שזה לא היה הוא היה מאוד מהיר.
לאן עכשיו?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)