"מה זה היה?!" אני שואל את קלי.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 11:11 PM
דיוויס-
אתה מתחילים ללכת ואז אתם שומעים צווחה מאחורי הגבעה. מה תעשו?
"טוב, בואי נלך לברר!" אני אומר, אוחז בידה ומתחיל לרוץ אל הכיוון שממנו באה הצרחה
"מה זה היה?!" אני שואל את קלי.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 11:11 PM
דיוויס-
אתה מתחילים ללכת ואז אתם שומעים צווחה מאחורי הגבעה. מה תעשו?
"טוב, בואי נלך לברר!" אני אומר, אוחז בידה ומתחיל לרוץ אל הכיוון שממנו באה הצרחה
ספוילר
"הסקארמורי הזה זקוק לעזרה, בואי ניקח אותו למרכז הפוקימונים!" אני אומר ומנסה להרים את סקארמורי על גבי.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 11:15 PM
דיוויס-
אתם רצים לכיוון הצעקה ואתה רואה סקאמורירץ לכיוונם והוא פצוע מאוד ואחריו אתה רואה הבזק של פוקימון שנעלם אחרי שנייה. מה תעשה?
ספוילר
"טוב סקארמורי, אתה לא משאיר לי ברירה! סילקון, צא!" אני צועק וזורק את הכדור של סילקון.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 11:20 PM
דיוויס-
אתה מנסה אבל סקארומי לא בדיוק קל והוא שורט אותך! אתה לא יכול להרים אותו והוא עכשיו נראה כועס.
"השתמש בירית חוט!"
ספוילר
"סילקון, אהה.... ביוטיפלי, לא חשבתי שתגזים ככה, אבל..." אני אומר ומוציא כדור מכיסי.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 11:31 PM
דיוויס-
סיליקון מציחה לקשור את סאקרומי לרצפה, פתאום סליקון מתחיל לזהור!
הגולם של סיליקון נפתח ומשם יוצאיפה ביוטיפליי משתמשת בשאיבה ומעלפת את סאקורמי~
"פוקדור, צא!" אני צועק וזורק את הכדור על סקארמורי.
ספוילר
"קקונה חסר אונים נגד פוקימונים של טווח קרוב,ולכן אני לא ממליץ לך עליו בכלל ספוקימון קבוע" אני אומר ומוסיף "עם מוויל אתה יכול רק קרב מגע,ולכן אין לך סיכוי נגד פוקימוני קרקע חזקים" אני אומר ואז שואל "אז,אתה מוכן להגיד לי איפה מכון הרבייה?"Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 10:58 PM
טורי-
ספירו מתחמק מהמתקפות של קקונה ומעלף אותו עם מתקפת כנף!
ניצחת
אני הולך בשביל הימיני ומוצי את אברה שישב על הראש שלי למקרה שאני ירצה להישתגר בחזרה לאיפו שהואOriginally posted by Loveless@Jun 30 2009, 08:52 PM
ג'ון-
*אני הולך בשביל האמצעי*
_______
אתה הולך כרבע שעה ומגיע לפיצול ימין או שמאל באיזה דרך תבחר?
קרדיט לי^
דיוויס-
אתה זורק את הפכדור האחרון שנשאר לך הוא פוגע בסקארומי
סאקרומי נתפס!
לאן תלכו עכשיו?
טורי-
"וואו תודה" הילד אומר "שכחתי לומר לך איך קוראים לי אני ברוס" הוא אומר ולחץ את ידך "המרכז ממש חמש דק' מפה אתה רוצה שאני אראה לך אותו? הוא שואל בחיוך
ג'ון-
אתם הולכים בשביל ופתאוםמגיח משום מקום
"בואי קלי!" אני אומר ולוקח את ידה ורץ במהירות למרכז הפוקימונים בשביל שהאחות ג'וי תטפל בסקארמורי.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 11:51 PM
דיוויס-
אתה זורק את הפכדור האחרון שנשאר לך הוא פוגע בסקארומי
סאקרומי נתפס!
לאן תלכו עכשיו?
ספוילר
"בטח" אני עונה לו בחיוךOriginally posted by Loveless@Jun 30 2009, 11:51 PM
טורי-
"וואו תודה" הילד אומר "שכחתי לומר לך איך קוראים לי אני ברוס" הוא אומר ולחץ את ידך "המרכז ממש חמש דק' מפה אתה רוצה שאני אראה לך אותו? הוא שואל בחיוך
"מצאתי את הסקארמורי הזה פצוע ליד גבעה אחת, הוא לא הסכים שאעזור לו אז לכדתי אותו בשיל שאת תטפלי בו" אני אומר ומושיט לה את הכדור.Originally posted by Loveless@Jun 30 2009, 11:55 PM
דיוויס-
אתם רצים למרכז פוקימונים "מה קרה?" האחות ג'וי שואלת מופתעת
ספוילר
"סליחה,אולי מאמן המכון נמצא כאן?" אני שואל אותם בנימוסOriginally posted by Loveless@Jun 30 2009, 11:55 PM
טורי-
אתם הולכים שחמש דק' בדיוק ומגיעים מרכז רבייה ואתה רואה כמה אנשים שיושבים שם וליד דלפק אישה זקנה שנראית נחמדה קוראת עיתון
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)