אני לא מתיחס עלו וממשיך ללכתOriginally posted by Loveless@Jun 30 2009, 11:51 PM
ג'ון-
אתם הולכים בשביל ופתאוםמגיח משום מקום
אני לא מתיחס עלו וממשיך ללכתOriginally posted by Loveless@Jun 30 2009, 11:51 PM
ג'ון-
אתם הולכים בשביל ופתאוםמגיח משום מקום
קרדיט לי^
דיוויס-
"אתה יודע אולי מה פגע בו כ"כ קשה?" היא שואלת ולקחת את הפוכדור ממך.
טורי-
הזקנה עונה לך בקול חביב "דני חזר מזמן למכון באו לפה כ"כ הרבה אנשים ולחשוב שאף אחד מהם לא רוצה להרבות את הפוקימונים שלהם!" היא אומרת לך.
ג'ון-
אחרי עוד כמה דקות אברה מסמן לך שיש פוקימון בסביבה. תחפש אותו או תמשיך ללכת?
"לא ממש, אני וקלי ישבנו על הגבעה כשלפתע שמענו אותו צורח.Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 12:00 AM
דיוויס-
"אתה יודע אולי מה פגע בו כ"כ קשה?" היא שואלת ולקחת את הפוכדור ממך.
כשהגענו הוא היה פצוע, אבל ראינו מעין הבזק מוזק מאחוריו" אני אומר.
"הוא יהיה בסדר, נכון?" אני שואל את האחות ג'וי
ספוילר
אני מחפש את הפוקימון אבל גם מנסה שהוא לא ירא אותיOriginally posted by Loveless@Jul 1 2009, 12:00 AM
ג'ון-
אחרי עוד כמה דקות אברה מסמן לך שיש פוקימון בסביבה. תחפש אותו או תמשיך ללכת?
קרדיט לי^
דיוויס-
"אני ממש מקווה" היא אומרת "קודם הלהקת ציוםרים שתקפה מלא פוקימונים ודווחו יותר מ 200 הריגות שלהם בלבד! אח"כ איזה מאמן ניפץ למיאו החמוד הזה את הגולגלת ועכשיו הסקארומי הפצוע הזה" היא אומרת ושוקעת בכיסאה.
ג'ון-
אברה משגר אותכם שני מטר מהפוקימון ואתה קולט שזהקטן מלקק דבש מאחד העצים
"טוב, תודה האחות ג'וי. יש פה אכסניה גם, נכון?" אני שואל אותהOriginally posted by Loveless@Jul 1 2009, 12:06 AM
דיוויס-
"אני ממש מקווה" היא אומרת "קודם הלהקת ציוםרים שתקפה מלא פוקימונים ודווחו יותר מ 200 הריגות שלהם בלבד! אח"כ איזה מאמן ניפץ למיאו החמוד הזה את הגולגלת ועכשיו הסקארומי הפצוע הזה" היא אומרת ושוקעת בכיסאה.
ספוילר
"למה את מתכוונת להרבות?" אני דואל בקול ענייניOriginally posted by Loveless@Jul 1 2009, 12:00 AM
טורי-
הזקנה עונה לך בקול חביב "דני חזר מזמן למכון באו לפה כ"כ הרבה אנשים ולחשוב שאף אחד מהם לא רוצה להרבות את הפוקימונים שלהם!" היא אומרת לך.
"צא הונצ'קרוו" אני אומר ומוצי את הונצ'קרוו ואז אומר לו "תשתמש בערפל ואז תקוף את טדיאורסה בחתך לילה ואז תשתמש בהתקפת עילוף "אני אומרOriginally posted by Loveless@Jul 1 2009, 12:06 AM
ג'ון-
אברה משגר אותכם שני מטר מהפוקימון ואתה קולט שזהקטן מלקק דבש מאחד העצים
קרדיט לי^
דיוויס-
"כן בוודאי, בואו אני אראה לכם את האזור חדרים" היא אומרת לכם ומובילה אותכם למעלית היא לוחצת על כפתור 2 אתם עולים, כעבור כמה שניות אתם מוציאים את עצמכם בחדר ענק עם שתי מיטות גדולות טלוויזיה ומחשב ואיפלו כמה ערסלים לפוקימונים. מה עכשיו?
טורי-
האישה מסתכלת עליך מוזר "להרבות הכוונה להביא שני פוקימונים זכר ונקבה ואנחנו דואגים שתצא ביצת פוקימון"
היא אומרת לך. אתה נישאר פה או הולך למכון?
ג'ון-
הונצ'קרוו מפתיע את טדירסה המסכן עם ערפל ומעיף אותו מהעץ בעזרת חתך לילה טדירוסאה מתחיל לבכות בקולי קולות ומתוך היער יוצאתעצבנית מזה שפגעת לה בתינוק והיא שולחת קרן על שמעלפת את הונצ'קרווהיא וטדיורסאה מתחילים ללכת משם.
"טוב קלי, את רוצה ללכת לישון?" אני שואל אותה.Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 12:22 AM
דיוויס-
"כן בוודאי, בואו אני אראה לכם את האזור חדרים" היא אומרת לכם ומובילה אותכם למעלית היא לוחצת על כפתור 2 אתם עולים, כעבור כמה שניות אתם מוציאים את עצמכם בחדר ענק עם שתי מיטות גדולות טלוויזיה ומחשב ואיפלו כמה ערסלים לפוקימונים. מה עכשיו?
"אני מת מעייפות" אני אומר לה.
ספוילר
אני מחזיר את הונצ'קרוו וחוזר לשביל ומתחיל ללכתOriginally posted by Loveless@Jul 1 2009, 12:22 AM
ג'ון-
הונצ'קרוו מפתיע את טדירסה המסכן עם ערפל ומעיף אותו מהעץ בעזרת חתך לילה טדירוסאה מתחיל לבכות בקולי קולות ומתוך היער יוצאתעצבנית מזה שפגעת לה בתינוק והיא שולחת קרן על שמעלפת את הונצ'קרווהיא וטדיורסאה מתחילים ללכת משם.
קרדיט לי^
"מצטער,אבל יש לי רק שלושה פוקמונים ואני לא יכול לאבד שניים מהם כרגע" אני אומר והלך למכוןOriginally posted by Loveless@Jul 1 2009, 12:22 AM
טורי-
האישה מסתכלת עליך מוזר "להרבות הכוונה להביא שני פוקימונים זכר ונקבה ואנחנו דואגים שתצא ביצת פוקימון"
היא אומרת לך. אתה נישאר פה או הולך למכון?
"בוקר טוב קלי" אני אומר.Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 12:26 AM
דיוויס-
קלי מהנהנת ונכנסת לשירותים וחוזרת עם פיג'מה. אתם נועלים את הדלת והולכים לישון.
אחרי כמה שעות אתם קמים בבוקר. מה תעשו עכשיו?
"דרך אגב, מה שרציתי לומר לך אתמול, אני חושב ש... אני חושב שאני אוהב אותך" אני אומר וקם מהמיטה, מסמיק.
"טוב, אני הולך לבדוק מה שלום סקארמורי וחוזר" אני אומר לה ויוצא מהחדר.
ספוילר
ג'ון-
אתה ואברה הולכים ומגיעים לבקתה, היא נראית טיפה נשוטה חוץ מהעשן שיוצא מהערובה והריח הטוב של האוכל שבקתה מפיצה. תכנס?
טורי-
האישה מחייכת עליך "אם תרצה אתה יודע איפה אנחנו" היא אומרת בחיוך ומנופפת לכם לשלום. לאן אתם הולכים עכשיו?
דיוויס-
לפני שאתה יוצא אתה רואה שקלי מסמיקה. אתה יורד למרכז פוקימונים ורואה את האחות ג'וי עם כוס כפה מפהקת ומדברת עם הצ'אנסי שלה שמייד נעלמת מאחורה הדלפק "בוקר טוב איך ישנתם?" היא שואלת בחיוך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)