אחי מה עושה הסוכרייה נדירהOriginally posted by Loveless@Jul 1 2009, 02:00 AM
ג'ון-
אתה הולך ורואה שנינלחמות את בשנייה
------------------------------------
אני ממשיך ללכת בשביל
אחי מה עושה הסוכרייה נדירהOriginally posted by Loveless@Jul 1 2009, 02:00 AM
ג'ון-
אתה הולך ורואה שנינלחמות את בשנייה
------------------------------------
אני ממשיך ללכת בשביל
קרדיט לי^
אני מנסה לגרום לה לשים לב עליOriginally posted by Loveless@Jun 30 2009, 11:49 PM
טרביס-
אתה הולך למאחורי הקלעים ורואה אותה מדברת עם כמה חברות, היא לא שמה לב אליך.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
דיוויס-
"אין בעיות" היא אומרת אני כבר באה אתה יורד למטה ורואה את פרופסור אוק המפורסם יושב וקורא.
טורי-
זובאט המבולבל מנסה אבל נופל ונפגע מהאגרוף של טוגפי! פתאום מתרומם ותוקף את טוגפי עם ניב רעל!
*זובאט למד ניב רעל!* טוגפי נופל מהשן הוא ניראה תשוש "טוגפי משאלה ואז צוות כפול!" דני אומר טוגפי זוהר באור מוזר ומתחיל ליצור מלא כפילים שלו בכל מקום זובאט מבולבל לא יודע במי לפגוע!
ג'ון-
אל תתיאש מהיער XD
___
אתה ממשיך ואז אתה שם לב שעוקבת אחריך.
טרביס-
אתה משתעל קלות וגורם לה להסתכל עליך "כן? הלכת לאיבוד ילד?" היא שואלת ומצחקקת עם החברות שלה
"היי, אתה לא פרופסור אוק המפורסם?!" אני אומר ונידהם כשאני מתקרב אליו ומזהה אותו.Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 01:06 AM
דיוויס-
"אין בעיות" היא אומרת אני כבר באה אתה יורד למטה ורואה את פרופסור אוק המפורסם יושב וקורא.
"מה אתה עושה פה?" אני שואל אותו.
ספוילר
"לא להלכתי לאיבוד אני מאמן פוקימונים" אני עונה להOriginally posted by Loveless@Jul 1 2009, 12:06 AM
טרביס-
אתה משתעל קלות וגורם לה להסתכל עליך "כן? הלכת לאיבוד ילד?" היא שואלת ומצחקקת עם החברות שלה
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
He's frozen,
The great believer,
Doesn't believe anyone
מה הסוכרייה נדירה עושהOriginally posted by Loveless@Jul 1 2009, 02:06 AM
ג'ון-
אל תתיאש מהיער XD
___
__________________________________________________ ___________________________
אני נעצר ומסתכל עליו במבט כועס "מה אתה רוצה?, אתה לא רואה שאני מספיק עצבני מההליך בעיר"אני אומר בקול עצבני ואז ממשיך ללכת וממלמל לעצמי "בכול מכום בעיר אזות יש פוקימוני חרק, אני שונה אותם"
קרדיט לי^
"זובאט,רק לאחד מהם יש צל!,תתקוף את האחד בלי הצל בקרן בילבול!"Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 01:06 AM
דיוויס-
טורי-
זובאט המבולבל מנסה אבל נופל ונפגע מהאגרוף של טוגפי! פתאום מתרומם ותוקף את טוגפי עם ניב רעל!
*זובאט למד ניב רעל!* טוגפי נופל מהשן הוא ניראה תשוש "טוגפי משאלה ואז צוות כפול!" דני אומר טוגפי זוהר באור מוזר ומתחיל ליצור מלא כפילים שלו בכל מקום זובאט מבולבל לא יודע במי לפגוע!
ג'ון-
אל תתיאש מהיער XD
___
טרביס-
עריכה: O:,קורה
דיוויס-
"כן זה אני." הוא אומר "באתי לבדוק פה כמה דברים" אתה שם לב שנופל מהכיס שלו פוכדור מוזהב.
מה תעשה תקח את הכדור או תחזיר לפרופסור?
טרביס-
סאקורה מגלגלת את עינייה וקמה ומתחילה ללכת לכיוונך ומנקשת אותך קלות "עכשיו אני יודעת שאני מושלמת, אבל אני לא פנויה כרגע לקשר" היא מחייכת ונותנת לך מעטפה כשחברותיה לא רואות ומסמנת לך ללכת.
ג'ון-
*מההליכה ביער הזה O:*
___
טנגלה מחייכת עלייך ושלחת את אחד הגפנים שלה ומדגדגת אותך. היא פשוט כנראה לא רוצה שתיהיה כזה כועס.
טורי-
זובאט מוצא במקום את זה עם הצל ותוקף אותו עם קרן בילבול ואז ניכנס בו עם ניב רעל!
טוגפי מתחיל להיסתחרר אבל אז המשאלה פועלת והוא מקבל חיים חדשים והוא שולח גם שוק לכיוון זובאט!
"פרופסור, הכדור הזה נפל לך" אני אומר בזמן שאני מתכופף ומרים אותו.Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 01:14 AM
דיוויס-
"כן זה אני." הוא אומר "באתי לבדוק פה כמה דברים" אתה שם לב שנופל מהכיס שלו פוכדור מוזהב.
מה תעשה תקח את הכדור או תחזיר לפרופסור?
"בבקשה" אני אומר ומושיט לו אותו.
ספוילר
מה הסוכרייה נדירה עושהOriginally posted by Loveless@Jul 1 2009, 02:14 AM
ג'ון-
*מההליכה ביער הזה O:*
___
טנגלה מחייכת עלייך ושלחת את אחד הגפנים שלה ומדגדגת אותך. היא פשוט כנראה לא רוצה שתיהיה כזה כועס.
---------
"תתרחקי ממני אני" אומר ומתחיל לרוץ ~איזה פוקמוני קרצייות~ אני חושב
קרדיט לי^
"זובאט,אל תוותר!,תשתמש עליו בדחיפה עד שהוא ייפול!"Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 01:14 AM
טורי-
זובאט מוצא במקום את זה עם הצל ותוקף אותו עם קרן בילבול ואז ניכנס בו עם ניב רעל!
טוגפי מתחיל להיסתחרר אבל אז המשאלה פועלת והוא מקבל חיים חדשים והוא שולח גם שוק לכיוון זובאט!
דיוויס-
אתה מזחיר לפרופסור את הפוקדור "וואו תודה רבה!" אומר הפרוספר "אין לך מושג מה היה קורא אם הייתי מאבד אותו. אני רוצה לתגמל אותך איכשהו אתה רוצה אני יכול ללמד את הפוקימון שלך מתקפה" הוא אומר בחיוך "רק איזה פוקימון יש לך?" הוא שואל מופתע.
ג'ון-
הסוכרייה הנדירה מעלה את הפוקימון שלך RARE CANDY...
___
אתה רץ מטנגה שנשארת שם עצובה. אתה ממשיך ללכת ורואה פוקימון מהיר בטרוף רץ מולך! הוא כ"כ מהיר שאתה אפילו לא מספיק לזהות אותו.
תרדוף אחריו או שתמשיך?
טורי-
זובאט לא מצליח להתחמק מהמתקפה וניפגע קשה מאוד ואז הוא דוחף את טוגפי בכל הכוח ומעלף אותו!
השופט מכריז "טוגפי לא יכול להילחם זובאט המנצח!"
"חזור טוגפי צאי איגליבאף!תשתמשי בפעימת מים!" ואכן יגיליבאף משתמשת בפעימת מים שמחסלת את זובאט.
"יש לי טוטודייל, תוכל ללמד אותו מתקפה?" אני שואל אותו ומחייך.Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 01:27 AM
דיוויס-
אתה מזחיר לפרופסור את הפוקדור "וואו תודה רבה!" אומר הפרוספר "אין לך מושג מה היה קורא אם הייתי מאבד אותו. אני רוצה לתגמל אותך איכשהו אתה רוצה אני יכול ללמד את הפוקימון שלך מתקפה" הוא אומר בחיוך "רק איזה פוקימון יש לך?" הוא שואל מופתע.
ספוילר
~איזה מהירות איתי רודף אחרו אבל אני מת לצת מעיר הזה~אני חושב וממשיך ללכתOriginally posted by Loveless@Jul 1 2009, 02:27 AM
ג'ון-
הסוכרייה הנדירה מעלה את הפוקימון שלך RARE CANDY...
___
אתה רץ מטנגה שנשארת שם עצובה. אתה ממשיך ללכת ורואה פוקימון מהיר בטרוף רץ מולך! הוא כ"כ מהיר שאתה אפילו לא מספיק לזהות אותו.
תרדוף אחריו או שתמשיך?
קרדיט לי^
אני יוצא ופותח את המעטפהOriginally posted by Loveless@Jul 1 2009, 12:14 AM
טרביס-
סאקורה מגלגלת את עינייה וקמה ומתחילה ללכת לכיוונך ומנקשת אותך קלות "עכשיו אני יודעת שאני מושלמת, אבל אני לא פנויה כרגע לקשר" היא מחייכת ונותנת לך מעטפה כשחברותיה לא רואות ומסמנת לך ללכת.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
He's frozen,
The great believer,
Doesn't believe anyone
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)