Pokemon GO
עמוד 43 מתוך 171 ראשוןראשון ... 3341424344455393143 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 631 עד 645 מתוך 2565
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 12:47 PM
    לני-
    הוא היתשמש בריכוז אנרגיה והיתחמק ותקף מרצונו בשריטה :o
    ___
    טורצ'יק תוקף באש רפעים ושורף את בידוף! בידוף השרוף מנסה לקום ואחרי כמה ניסינות מצליח והוא מתחיל להישתמש בחבטת ראש!
    "כתגובה תשתמש בגחלת!" אני אומר במהירות לטורצ'יק ומקווה שזה יצליח.
    חמוף

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 01:51 PM
    ירין-
    עידכנתי את ג'יאדוד >>"
    ___
    זה מינון..
    ___
    ג'יאדוד מחייך עליך ונעמד לפניך מוכן שתחלק לו פקודות.
    "ג'י תתחיל בדחיפה ואז תקפוץ לאוויר ונקודות בוץ! אם הואתוקף אותך תשתמש בכיפוף הגנה ואז שוב דחיפה!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. the bitch is back
    דיוויס-
    סקארומי המסובבת מצליחה לשלוח מהירות כוכבים אבל נפגעת מאגרוף שאיבה של ספינדה והיא עפה טיפה אחורנית

קייט-
    פלאסל עושה עוד לב גדול והצוות הכפול טיפה הורס אותו יחד עם הגלגול והלב נעלם פצוף כל הכפילים יוצרים ביחד במקום לב מהחשמל&#33;
    השופטים נראים מאוד מרוצים
    הכרוז מכריז על עשר דק&#39; הפסקה ושתיגמר יתחילו הקרבות&#33;
    טורי-
    אתה בטוח? הזכר יכול להתפתח למעופף O:
    __
    אתה ממשיך ללכת אבל לא רואה שום פוקימון אחר בסביבה ואתה רואה מרחוק את הכניסה ליער.
    אתה ממשיך ליער או מנסה לחפש עוד פוקימון באזור?

לני-
    טורצ&#39;ק מצליח לשרוף את בידוף שגם ככה שרוף ומעלף אותו&#33; טורצ&#39;ק המנצח&#33;

ירין-
    ג&#39;יאדוד תוקף את מינון בדחיפה ושולח נקודות בוץ על מינון, מינון כולו מכוסה בוץ מנסה לשלוח מכת ברק אבל מתקפות מסוג זה לא פוגעות בג&#39;יאדוד&#33;
    ג&#39;יאדוד מחייך ומחכה לתגובה ממך

ג&#39;ון-
    לא ראיתי שהגבת בכלל @_@
    __
    אודיש ופרש שניהם מוכנים לקרב פרס שולח נבגים לעבר פוציאנה ומרדים אותו בזמן שאודיש מעיף אותו עם עלי טער.
    פוצ&#39;יאנה מחוסל והנער בורח.
    אודיש ופרס מסמנים לך להישאר במקום ותוך כמה דקות אתה רואה אותם מביאים
    מסתבר שאודיש ופרס לקחו לך את הפוכדורים לצ&#39;אנסי והיא ריפאה לך אותם. אתה לוקח את הפוקדורים וממשיך ללכת לכיוון היציאה מהיער ואחריך אודיש ופרס מחיוכים

כל מי שלא נלחם במכון הוא פנוי&#33;
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 02:08 PM
    ירין-
    ג&#39;יאדוד תוקף את מינון בדחיפה ושולח נקודות בוץ על מינון, מינון כולו מכוסה בוץ מנסה לשלוח מכת ברק אבל מתקפות מסוג זה לא פוגעות בג&#39;יאדוד&#33;
    ג&#39;יאדוד מחייך ומחכה לתגובה ממך

המכון פתוח למי שעוד לא היה בו&#33;
    "יופי&#33; עכשיו דחיפה ללא הפסקה&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה
    מה איתי

קרדיט לי^

6. Kibō no chi
    דיוויס-
    סקארומי המסובבת מצליחה לשלוח מהירות כוכבים אבל נפגעת מאגרוף שאיבה של ספינדה והיא עפה טיפה אחורנית

"השתמשי בהגנת ברזל ובמתקפת כנף ותחסלי אותו&#33;" אני אומר לה בביטחון.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    קייט-
    פלאסל עושה עוד לב גדול והצוות הכפול טיפה הורס אותו יחד עם הגלגול והלב נעלם פצוף כל הכפילים יוצרים ביחד במקום לב מהחשמל&#33;
    השופטים נראים מאוד מרוצים
    הכרוז מכריז על עשר דק&#39; הפסקה ושתיגמר יתחילו הקרבות&#33;
    "כל הכבוד פלאסל היית מעולה^^" אני אומרת ומלטפת אותו, וגם נותנת לו איזה משהו קטן לאכול לפני השלב הבא

8. משתמש מנוסה

ג&#39;ון-
    לא ראיתי שהגבת בכלל @_@
    __
    אודיש ופרש שניהם מוכנים לקרב פרס שולח נבגים לעבר פוציאנה ומרדים אותו בזמן שאודיש מעיף אותו עם עלי טער.
    פוצ&#39;יאנה מחוסל והנער בורח.
    אודיש ופרס מסמנים לך להישאר במקום ותוך כמה דקות אתה רואה אותם מביאים
    מסתבר שאודיש ופרס לקחו לך את הפוכדורים לצ&#39;אנסי והיא ריפאה לך אותם. אתה לוקח את הפוקדורים וממשיך ללכת לכיוון היציאה מהיער ואחריך אודיש ופרס מחיוכים

כל מי שלא נלחם במכון הוא פנוי&#33;
    אני ממשיך לכיוון העיר הבא מחויך ושמחה

קרדיט לי^

9. אבל הופיר יותר
    לני-
    טורצ&#39;ק מצליח לשרוף את בידוף שגם ככה שרוף ומעלף אותו&#33; טורצ&#39;ק המנצח&#33;
    אני הולך לרפא אותו ואז אני הולך למכון.
    &#39;זה יהיה קל&#39; אני חושב לעצמי בדרך למכון.
    חמוף

10. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?

טורי-
    אתה בטוח? הזכר יכול להתפתח למעופף O:
    __
    אתה ממשיך ללכת אבל לא רואה שום פוקימון אחר בסביבה ואתה רואה מרחוק את הכניסה ליער.
    אתה ממשיך ליער או מנסה לחפש עוד פוקימון באזור?

אני בטוח

אני ממשיך לתוך היער כדי להגיע ליעדי

11. the bitch is back
    ירין-
    ג&#39;יאוד דוחץ את מינון על האדמה וממשיך לדחוף אותו עוד מספר פעמים&#33;
    מינון מעולף&#33;

דיוויס-
    קארומי משתמש בהגנת ברזל ומחסלת את ספינדה עם כנף ברזל&#33;
    ספינדה מעולף

קייט-
    פלאסל אוכל באור את האוכל שאת מביאה לו ומחייך עליך.
    כעבור רבע שעה קוראים לך לעלות לבמה.
    את עולה ורואה מולך
    "שלום אני אינג&#39;ל" היא אומרת ומחייכת ומוציאה ו-
    את מי תוציאי?

ג&#39;ון- אתה ממשיך לעיר אתה יוצא מהעיר ושמש מסנוורת אותך. אתה ממשיך ללכת ורואה מלא מוזיאונים,בתי קפה, גלריות מרכז פוקימונים ואת המכון.
    לאן תלך?

לני-
    אתה עולה למעלה והאחות ג&#39;וי מרפאת לך את הפוקימונים. משם אתה הולך ישירות למכון אתה דופק בדלת ואתה רואה בחור שעומד בחדר שנראה כאילו ילדה קטנה עיצבה הכל רך ונעים אפילו הריצפה "אז באת לאתגר אותי?" הוא שואל בחיוך "אני דני נעים להכיר" הוא אומר ולחוץ את ידך "זה יהיה קרב 2 על 2 ואסור להחליף פוקימונים, ברור?" הוא שואל ונעמד בצד שלו.
    את מי תוציא?

טורי-
    אתה ממשיך ליער ורואה את השביל מתפצל לשלושה שליבים גדולים ולעוד חמישה שבילים שנראים נטושים. באיזה תבחר ללכת?
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 02:40 PM

דיוויס-
    קארומי משתמש בהגנת ברזל ומחסלת את ספינדה עם כנף ברזל&#33;
    ספינדה מעולף
    "מצויין סקארמורי, חזרי" אני אומר ומחזיר אותה לכדור.
    "בואי קלי, נמשיך ללכת" אני אומר וממשיך ללכת.

Spoiler ספוילר

13. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    טורי-
    אתה ממשיך ליער ורואה את השביל מתפצל לשלושה שליבים גדולים ולעוד חמישה שבילים שנראים נטושים. באיזה תבחר ללכת?
    "ספירו,צא&#33;" אני אומר ומוציא את ספירו "ספירו,באיזה מהשבילים אני אמצא יותר פוקמונים מעופפים?"

אני מבקש שתגובה הבאה לא תהיה "ספירו מצביע על השביל הכזה וכזה" כי די ברור שאני אלך לאיפה שהוא מצביע

14. משתמש מנוסה
    ירין-
    ג&#39;יאוד דוחץ את מינון על האדמה וממשיך לדחוף אותו עוד מספר פעמים&#33;
    מינון מעולף&#33;
    "ג&#39;י הייתה מצויין&#33;פוכדור צא&#33;" אני זורק עליו פוכדור
    --------

-------

15. אבל הופיר יותר
    לני-
    אתה עולה למעלה והאחות ג&#39;וי מרפאת לך את הפוקימונים. משם אתה הולך ישירות למכון אתה דופק בדלת ואתה רואה בחור שעומד בחדר שנראה כאילו ילדה קטנה עיצבה הכל רך ונעים אפילו הריצפה "אז באת לאתגר אותי?" הוא שואל בחיוך "אני דני נעים להכיר" הוא אומר ולחוץ את ידך "זה יהיה קרב 2 על 2 ואסור להחליף פוקימונים, ברור?" הוא שואל ונעמד בצד שלו.
    את מי תוציא?
    אחד בכל פעם?
    ----------------------
    אם כן:
    "צא טיילו&#33;" אני קורא וזורק את הפוקדור שלו.
    "תקוף בסופה&#33;" אני מוסיף ומצביע על הפוקימון של היריב.
    חמוף

עמוד 43 מתוך 171 ראשוןראשון ... 3341424344455393143 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •