Pokemon GO
עמוד 44 מתוך 171 ראשוןראשון ... 3442434445465494144 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 2565
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 02:40 PM

ג'ון- אתה ממשיך לעיר אתה יוצא מהעיר ושמש מסנוורת אותך. אתה ממשיך ללכת ורואה מלא מוזיאונים,בתי קפה, גלריות מרכז פוקימונים ואת המכון.
    לאן תלך?

אני ממשיך ללכת לכיוון פרדס התפוחים: לחפש שם פוקימון אש ורק פוקימון אש

קרדיט לי^

2. the bitch is back
    דיוויס-
    אתם ממשיכים ללכת ורואים נחיל עפים מהר לכיוונם!

טורי-
    ספירו בוחר באחד מהשבילים הנטושים ואחרי כעשר דקות אתם רואים מתעופף ומתיישב על אחד העצים עם גבו אליכם.

לני-
    כן X:
    ___
    "טיילו הא? צא טוגפי! תשתמש בצוות כפול ואז גל שוק!" טוגפי מצליח להתחמק מהסופה ותוקף את טיילו בגל שוק, טיילו נפצע מעט אבל ממשיך לעופף ומחכה לפקודה.

ג'ון-
    אתה הולך לכיוון הדרך של הפרדס ואתה רואה שם שני שומרים עומדים בכניסה.
    "מצטער ילד לא תוכל לעבור עכשיו עורכים עכשיו ניסוי בשטח ואינך מורשה לעבור תחזור מאוחר יותר" אחד מהשומרים אומר לך ושולח אותך משם.

ירין-
    אתה זורק את הפוכדור ואחרי כמה שניות הפוכדור מאשר את התפיסה שלך!
    *בירכותי תפסת את הפוקימון הראשון שלך מינון!
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 03:08 PM

ג'ון-
    אתה הולך לכיוון הדרך של הפרדס ואתה רואה שם שני שומרים עומדים בכניסה.
    "מצטער ילד לא תוכל לעבור עכשיו עורכים עכשיו ניסוי בשטח ואינך מורשה לעבור תחזור מאוחר יותר" אחד מהשומרים אומר לך ושולח אותך משם.
    אני הולך למכון השני

קרדיט לי^

4. Kibō no chi
    דיוויס-
    אתם ממשיכים ללכת ורואים נחיל עפים מהר לכיוונם!
    "סקארמורי, טוטודייל, ליקיטונג, ביוטיפלי, צ'רובי, אילומיס! צאו!" אני צועק ומוציא את ששת הפוקימונים מהכדורים שלהם.
    "ליקיטונג, קרן קרח! סקארמורי, מהירות כוכבים! אילומיס, רוח כסופה! ביוטיפליי, סופה! צ'רובי, עלי קסם! טוטודייל, אקדח מים! תכוונו את המתקפות שלכם טוב טוב על הבידרילים!" אני אומר להם.
    "אם אתם תפספסו כולנו נאכל אותה, תנסו לדייק!" אני מתחנן מהם.*

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ירין-
    אתה זורק את הפוכדור ואחרי כמה שניות הפוכדור מאשר את התפיסה שלך!
    *בירכותי תפסת את הפוקימון הראשון שלך מינון!
    "יופי! בוא נלך לתפוס פוקמוני מעופף\עשב בדרך 26!" אני אומר וממשיך בדרכי
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    לני-
    כן X:
    ___
    "טיילו הא? צא טוגפי&#33; תשתמש בצוות כפול ואז גל שוק&#33;" טוגפי מצליח להתחמק מהסופה ותוקף את טיילו בגל שוק, טיילו נפצע מעט אבל ממשיך לעופף ומחכה לפקודה.
    "אז, ככה אתה רוצה לשחק" אני אומר למאמן.
    "טיילו צוות כפול ואז מכת כנף&#33;" אני אומר לו.
    "אם הוא תוקף תחמוק עם מתקפת מהירות" אני אומר לטיילו בלחש.
    חמוף

7. the bitch is back
    ג&#39;ון-
    אתה הולך בעיר ואתה רואה את המכון מרחוק אתה ניכנס פנימה ואתה רואה שבתוך המכון יש עצים ושיחים וכמה פוקימנים בין העצים. אתה ממשיך ומגיע לעץ ענק ואתה רואה ילדה יושבת מתחת לעץ ומשחקת עם פידג&#39;י קטן שבורח כשהוא רואה אותך "הו&#33; שלום אתה מחפשת אותי בטח, נכון?" היא שואל בחיוך.

דיוויס-
    הפוקימונים שלך פוגעים בכל הבידרלים ומחסלים אותם אבל הם היתעייפו המון מכל המתקפות.
    מה עכשיו?

ירין-
    אתה וג&#39;יאדוד הולכים לכם ליד שדות ומתחילים להריח ריח מתוק. אתה תלכו אחרי הריח או תמשיכו?

לני-
    טיילו יוצר מלא כפילים שפוגעים בטוגפי חזק ומעיפים אותו אחורה "טוגפי משאלה ואז מטרונום&#33;" אומר דני.
    טוגפי מתחיל לזהור באור בוהק ואז מזיז את אצבעותיו ויוצר כדור אנרגיה ושולח אותו לכיוון טיילו&#33;

לא לשכוח את הפרס בעמוד 50&#33; ^_^
    גיל! 3>

8. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 03:30 PM

דיוויס-
    הפוקימונים שלך פוגעים בכל הבידרלים ומחסלים אותם אבל הם היתעייפו המון מכל המתקפות.
    מה עכשיו?
    "עבודה טובה, מגיעה לכם מנוחה&#33; חזרו&#33;" אני אומר ומחזיר אותם לכדורים.
    "קדימה קלי, לפני שהבדירילים יחזרו להכרה&#33;" אני אומר לה, תופס בידה ורץ מהר.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ירין-
    אתה וג&#39;יאדוד הולכים לכם ליד שדות ומתחילים להריח ריח מתוק. אתה תלכו אחרי הריח או תמשיכו?

"אני אלך אחרי הריח המתוק, אולי זה אוכל?" אני חושב
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. אבל הופיר יותר
    לני-
    טיילו יוצר מלא כפילים שפוגעים בטוגפי חזק ומעיפים אותו אחורה "טוגפי משאלה ואז מטרונום&#33;" אומר דני.
    טוגפי מתחיל לזהור באור בוהק ואז מזיז את אצבעותיו ויוצר כדור אנרגיה ושולח אותו לכיוון טיילו&#33;

לא לשכוח את הפרס בעמוד 50&#33; ^_^
    "תחמוק עם מתקפת מהירות ואז סופה בכל הכוח&#33;" אני אומר לטיילו.
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    ג&#39;ון-
    אתה הולך בעיר ואתה רואה את המכון מרחוק אתה ניכנס פנימה ואתה רואה שבתוך המכון יש עצים ושיחים וכמה פוקימנים בין העצים. אתה ממשיך ומגיע לעץ ענק ואתה רואה ילדה יושבת מתחת לעץ ומשחקת עם פידג&#39;י קטן שבורח כשהוא רואה אותך "הו&#33; שלום אתה מחפשת אותי בטח, נכון?" היא שואל בחיוך.

"כן אני רוצה להילחם אם מנהגתה המכון" אני ומר ומסתכל עליה ואז שואל "איזה סוג פוקימונים את משתמשת?"

קרדיט לי^

12. the bitch is back
    דיוויס-
    אתה בורחים משם ואחרי חצי שעה אתם מגיעים לביקתה שנראת נטושה חוץ מעשן שיוצא מהערובה וריח האוכל שהביקתה מדיפה. תכנסו או תמשיכו?

ירין-
    אתה וגיאדוד הולכים בעקבות הריח חושבים על אוכל. אתם עוקבים אחרי הריח כחמש דקות ואז אתה רואה שזה בעצם מפזר את הריח ומתעופף ברוח בחיוך.

לני-
    טיילו מצליח לחמוק מהכדור אנרגיה ,שמתפוצץ על אחד מהקירות לידך , ותוקף בסופה שפוגעת קשות בטוגפי&#33; טיילו בא להישתמש בעוד סופה לגמור אותו אבל אז טוגפי מתחיל לזהור האנרגיה שלו חזרה&#33; "טוגפי צוות כפול אגרוף ממוקד" אומר דני עשרות טוגפים מקיפים את טיילו ומתקרבים עם אגרוף ממוקד&#33;

ג&#39;ון-
    "אתה תראה" היא אומרת בחיוך "אני אלכסיס דרך אגב" היא אומרת ולחוצת את ידך "טוב החוקים מאוד פשוטים כל אחד ילחם עם שלושה פוקימונים למאמן מותר להחליף פוקימון בכל זמן שירצה החוקים ברורים?" היא שואלת והולכת לצד השני של המכון אתה לא רואה את פיניה כי העץ הענק מסתיר אותה "מוכן?" היא צועקת לך "צאי באגי" היא אומרת ומוציאה פוקימון שאתה לא מצליח לראות בגלל העץ הענק.
    במי תבחר?
    גיל! 3>

13. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 03:43 PM
    דיוויס-
    אתה בורחים משם ואחרי חצי שעה אתם מגיעים לביקתה שנראת נטושה חוץ מעשן שיוצא מהערובה וריח האוכל שהביקתה מדיפה. תכנסו או תמשיכו?
    "בואי נכנס לנוח קצת, אני עייף מכל ההליכה" אני אומר לקלי ונכנס פנימה בלי לבדוק בכלל אם יש מישהו בתוכה.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה

ג&#39;ון-
    "אתה תראה" היא אומרת בחיוך "אני אלכסיס דרך אגב" היא אומרת ולחוצת את ידך "טוב החוקים מאוד פשוטים כל אחד ילחם עם שלושה פוקימונים למאמן מותר להחליף פוקימון בכל זמן שירצה החוקים ברורים?" היא שואלת והולכת לצד השני של המכון אתה לא רואה את פיניה כי העץ הענק מסתיר אותה "מוכן?" היא צועקת לך "צאי באגי" היא אומרת ומוציאה פוקימון שאתה לא מצליח לראות בגלל העץ הענק.
    במי תבחר?
    "צא אברה"אני אומר ואז נותן לו לאכול את הסוכרייה הנדירה אומר לו בשקט "תנסה להרגיש את הפוקימון שלה ואז תשתגר לידו ותשתמש באגרוף אש ואז גל על חושי בכול הכוח"

קרדיט לי^

15. אבל הופיר יותר
    לני-
    טיילו מצליח לחמוק מהכדור אנרגיה ,שמתפוצץ על אחד מהקירות לידך , ותוקף בסופה שפוגעת קשות בטוגפי&#33; טיילו בא להישתמש בעוד סופה לגמור אותו אבל אז טוגפי מתחיל לזהור האנרגיה שלו חזרה&#33; "טוגפי צוות כפול אגרוף ממוקד" אומר דני עשרות טוגפים מקיפים את טיילו ומתקרבים עם אגרוף ממוקד&#33;
    "מהר&#33; צוות כפול ומכת כנף&#33;" אני אומר לו.
    "אחרי זה תשתמש במתקפת מהירות ותגמור אותו&#33;" אני מוסיף.
    חמוף

עמוד 44 מתוך 171 ראשוןראשון ... 3442434445465494144 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •