"תשתמש בזעם ואז בניקור עליו ספירו!"Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 03:08 PM
טורי-
ספירו בוחר באחד מהשבילים הנטושים ואחרי כעשר דקות אתם רואיםמתעופף ומתיישב על אחד העצים עם גבו אליכם.
"תשתמש בזעם ואז בניקור עליו ספירו!"Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 03:08 PM
טורי-
ספירו בוחר באחד מהשבילים הנטושים ואחרי כעשר דקות אתם רואיםמתעופף ומתיישב על אחד העצים עם גבו אליכם.
דיוויס-
אתם נכנסים ולא רואים אף בן אדם. אתם סוקרים את החדר ורואים בפינה אח שעליה מתבשלת קדירה גדולה.
באחת מהפינות אתם רואים נרתיק ולידו כמה מפות גדולות, על לוח שעם יש המון סיכומים ותמונות ועוד פתק שכתוב בגדול ובאדום מה זה הפוקימון הזה?
מה תעשו עכשיו?
ג'ון-
אברה אוכל את הסוכרייה וכבר נראה יותר חזק.
הוא משתמש בחשבה רגועה! ומשתגר ממש ליד הפויקמון המיסתורי ומפתיע אותו!
הוא דוחף אותו עם אגרוף אש לכיוונך ואז אתה רואה שזה בעצםסורסקיט משתמש בקרן בועות ומונע את ההתקפה של הגל על חושי והוא מתקרב לאברה עם רוח קפואה!
לני-
הצוותים הכפולים של שני הצדדים מתגשים זה בזה ונעלמים אתה רואה את טיילו באוויר ואת טוגפי המבולבל על הרצפה כועס על זה שהוא לא מצליח להגיע לטיילו, טיילו תוקף אותו מכת כנף ומעיף את טוגפי שמתחיל בבכי מר.
מה עכשיו?
טורי-
סתם שאלה למה רק מעופפים? XD
___
ספירו מפתיע את ווינגל בזעם ומעיף אותו למטה ווינגל המפותע שולח אקדח מים וסופה שפוגעים בספירו המונעים מספירו להתקדם עם הניקור!
"בואי קלי, נבדוק את המפות, נאכל קצת, נבדוק את הפתק ונלך, המקום הזה עושה לי צמרמורת" אני אומר לה בדאגה.Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 03:59 PM
דיוויס-
אתם נכנסים ולא רואים אף בן אדם. אתם סוקרים את החדר ורואים בפינה אח שעליה מתבשלת קדירה גדולה.
באחת מהפינות אתם רואים נרתיק ולידו כמה מפות גדולות, על לוח שעם יש המון סיכומים ותמונות ועוד פתק שכתוב בגדול ובאדום מה זה הפוקימון הזה?
מה תעשו עכשיו?
ספוילר
בגלל הרקע O:Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 03:59 PM
טורי-
סתם שאלה למה רק מעופפים? XD
___
ספירו מפתיע את ווינגל בזעם ומעיף אותו למטה ווינגל המפותע שולח אקדח מים וסופה שפוגעים בספירו המונעים מספירו להתקדם עם הניקור!
"ספירו תשתמש בסופה לכיוון השני כדי לעצור את הסופה הזאת,ואז תשתמש במכת כנף!"
"תשתמש בסופה כדי להעיף אותו למעלה ואז תשתמש בניקור הכי חזק שלך" אני אומר לטיילו.Originally posted by Loveless@Jul 1 2009, 03:59 PM
לני-
הצוותים הכפולים של שני הצדדים מתגשים זה בזה ונעלמים אתה רואה את טיילו באוויר ואת טוגפי המבולבל על הרצפה כועס על זה שהוא לא מצליח להגיע לטיילו, טיילו תוקף אותו מכת כנף ומעיף את טוגפי שמתחיל בבכי מר.
מה עכשיו?
חמוף
"אברה תשתגר מאחורו ותשתמש בגל על חושי במהירות" אני אומרOriginally posted by Loveless@Jul 1 2009, 03:59 PM
ג'ון-
אברה אוכל את הסוכרייה וכבר נראה יותר חזק.
הוא משתמש בחשבה רגועה! ומשתגר ממש ליד הפויקמון המיסתורי ומפתיע אותו!
הוא דוחף אותו עם אגרוף אש לכיוונך ואז אתה רואה שזה בעצםסורסקיט משתמש בקרן בועות ומונע את ההתקפה של הגל על חושי והוא מתקרב לאברה עם רוח קפואה!
קרדיט לי^
"מין מהר צא! השתמש בתתחיל בצווחה ואז בניצוצות ואז גל הלם ושוב ניצוצות! אם הוא פוגע בך תתחיל בדמעות מזויפות ואז כשהוא יאמין צווחה לאוזן שלו ושוב ניצוצות בכל בכח!" אני אוחמOriginally posted by Loveless@Jul 1 2009, 03:43 PM
ירין-
אתה וגיאדוד הולכים בעקבות הריח חושבים על אוכל. אתם עוקבים אחרי הריח כחמש דקות ואז אתה רואה שזה בעצםמפזר את הריח ומתעופף ברוח בחיוך.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"ספיל אתה מוכן להילחם ?"אני שואל ומחכה לתגובה שלו ,אינג'ל-
אתה וספיל הולכים לכם בנאה ןמאחד השיחים קופצת מחיוכת ומתחילה לדלג ליד השיחים.
"תשתמש בצווחה ואז באבקת שלג "אני אומר לספיל .
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
עקב ארועים כאלה וכאלה אני במהלך הזמן הקרוב מאוד אעשה ניפויים. בבקשה שלא לשלוח לי הודעות "תשאיר אותי" וכאלה זה לא יעזור לאף אחד
דיוויס-
אתם מתחילים לחטט בין המפות ורואים באחת מהמפות של היער סימון דרך ו-X גדול ואדום. "טוב בוא נקח את זה ונתחפף מפה באמת המקום הזה מלחיץ" היא אומרת ואתם לוקחים את המפה ויוצאים משם. לאן עכשיו?
טורי-
ספירו משתמש בסופה אבל במקום לעצור את הסופה השנייה היא רק מחזקת אותה. הוא מנסה לעוף דרך הסופה להישתמש במכת כנף אבל ניפגע בגלל הסופה ועף אחורה.
לני-
טיילו משתמש בסופה ומרים את טוגפי המפוחד והבוכה באוויר ומשתמש בניקור ופוגע בטוגפי שמחזיר באגרוף ממוקד. שניהם מותשים.
ג'ון-
אברה משתגר מאחורי סורסקיט ופוגע בו עם גל-על חושי סורסקיט משתמש בריח מתוק שמושך את אברה לכיוונו ואז תוקף בקרן בועות שפוגעת באברה "קדימה סורסקיט עכשיו משאבת הידרו!" אלכסיס צועקת
ירין-
זה מינון O.O
___
מינון שולח צווחה לכיוון הופיפפ שנהבל ממנה ואז שולח עלי טער לכיוון מינון שמצליח להתחמק ומשתמש בניצוצות ופוגע קלות בהופיפ. הופיפ משתמש בסופה ומשלב בפנים אבקת שינה שמתקרבת מהר לכיוון מינון!
אינג'ל-
ספיל מחייך אליך ותוקף את סקיטי בצווחה מחרישת אוזניים שמבהילה את סקיטי. סקיטי משתמש בנגיחת זן ופוגעת בספיל שעדיין עומד על הרגליים.
אחי מיום ראשון הקרוב עד יום שישי אני באילתOriginally posted by Loveless@Jul 2 2009, 03:46 PM
ג'ון-
אברה משתגר מאחורי סורסקיט ופוגע בו עם גל-על חושי סורסקיט משתמש בריח מתוק שמושך את אברה לכיוונו ואז תוקף בקרן בועות שפוגעת באברה "קדימה סורסקיט עכשיו משאבת הידרו!" אלכסיס צועקת
ספיל מחייך אליך ותוקף את סקיטי בצווחה מחרישת אוזניים שמבהילה את סקיטי. סקיטי משתמש בנגיחת זן ופוגעת בספיל שעדיין עומד על הרגליים.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
"מינון מהר תנסהלברוח מהאקת שינה וותיל מהר בדמעות מזויפות ואז גל הלם ושוב ניצוצות!" אני אומרOriginally posted by Loveless@Jul 2 2009, 03:46 PM
ירין-
זה מינון O.O
___
מינון שולח צווחה לכיוון הופיפפ שנהבל ממנה ואז שולח עלי טער לכיוון מינון שמצליח להתחמק ומשתמש בניצוצות ופוגע קלות בהופיפ. הופיפ משתמש בסופה ומשלב בפנים אבקת שינה שמתקרבת מהר לכיוון מינון!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אחלה דרך לגרום למשתמשים להשקיע ^^"Originally posted by Loveless@Jul 2 2009, 03:46 PM
עקב ארועים כאלה וכאלה אני במהלך הזמן הקרוב מאוד אעשה ניפויים. בבקשה שלא לשלוח לי הודעות "תשאיר אותי" וכאלה זה לא יעזור לאף אחד
טורי-
ספירו משתמש בסופה אבל במקום לעצור את הסופה השנייה היא רק מחזקת אותה. הוא מנסה לעוף דרך הסופה להישתמש במכת כנף אבל ניפגע בגלל הסופה ועף אחורה.
"ספירו חזור!" אני אומר ומחזיר את ספירו לפוכדור "צא!,הוטהוט!,תשתמש בראיית הנולד וכשתוכל תתקוף אותו עם מכת כנף!"
אני הולך על מחוץ לעיר לחפש פוקימון אשOriginally posted by Loveless@Jul 1 2009, 12:51 PM
טרביס-
אתה הולך בעיר ואתה רואהמשחקת עם הזנב שלה.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
ג'ון-
אי בעיה תבלה
ותזכור חשיפה מרובה לשמש גורמת למחלות אז תתמרח טוב D:
___
סורסקיט שולח את משאבהת ההידרו על אברה שנפגע מעט ומשתגר מאחורי סורסקיט ופוגע בו באגרוף אש חזק ואז תוקף בילבול "סורסקיט שאיבת ג'יגה ואז תשלח קרן סולארית!" סורסקיט שואב אנרגיה מאברה שנחלש ומתחיל לטעון קרן סולארית.
אינג'ל-
ספיל משתמש בצווחה חזקה וגם סקיטי שתי הצווחות לא משפיעות כ"כ אחת על השנייה ואז ספיל שולח אבקת שלג שמקפיאה לסקיטי את הרגליים. סקיטי לא מוותר ושולח כדור צל שפוגע בספיל. שניהם מעט עייפים.
ירין-
לא הבנתי מילה ממה שכתבת~
טורי-
זה לא קשור להשקעה יש עוד גורמים בנוסף.
___
ספירו חוזר והוטהוט יוצא, הוא משתמש בראיית הנולד וקולט מתי הרוח מתחילה להיחלש ומתי ווינגל לא שם לב ותוקף את ווינגל מכת כנף. ווינגל לא מוותר ושולח חיתוך אוויר שמתקדם במהירות אל הוטהוט.
טרביס-
אתה מחפש פוקימוני אש אבל כל מה שאתה מוצא![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)