Pokemon GO
עמוד 46 מתוך 171 ראשוןראשון ... 3644454647485696146 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 676 עד 690 מתוך 2565
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by Loveless@Jul 2 2009, 03:46 PM
    עקב ארועים כאלה וכאלה אני במהלך הזמן הקרוב מאוד אעשה ניפויים. בבקשה שלא לשלוח לי הודעות "תשאיר אותי" וכאלה זה לא יעזור לאף אחד

לני-
    טיילו משתמש בסופה ומרים את טוגפי המפוחד והבוכה באוויר ומשתמש בניקור ופוגע בטוגפי שמחזיר באגרוף ממוקד. שניהם מותשים.
    "תגמור אותו בסופה ואז מהר מכת כנף בכל הכוח!" אני אומר לטיילו ומקווה שמה שאמרתי יצליח.
    חמוף

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 2 2009, 09:58 PM
    ג'ון-
    אי בעיה תבלה
    ותזכור חשיפה מרובה לשמש גורמת למחלות אז תתמרח טוב D:
    ___
    סורסקיט שולח את משאבהת ההידרו על אברה שנפגע מעט ומשתגר מאחורי סורסקיט ופוגע בו באגרוף אש חזק ואז תוקף בילבול "סורסקיט שאיבת ג'יגה ואז תשלח קרן סולארית!" סורסקיט שואב אנרגיה מאברה שנחלש ומתחיל לטעון קרן סולארית.

"אברה ברגע שהוא משגר את הקרן תשתגר מאחורו ותשתמש באגרוף אש וגל על חושי"אני אומר

קרדיט לי^

3. the bitch is back
    לני-
    טיילו שולח סופה שפוגעת בטוגפי ומעיפה אותו על הרצפה בחוזקה ואז מחסל אותו בכנף ברזל!
    *טיילו למד כנף ברזל!*
    השופט מכריז "טוגפי אינו יכול עוד להילחם טיילו המנצח!"
    דני מחייך "חזור טוגפי צאי איגליבאף! תשתמשי בפעימת מים יחד עם גל שוק!" הוא אומר ואיגליבאף שולחת פעימת מים חשמלית שמעיפה את טיילו ומעלפת אותו.

ג'ון-
    סורסקיט משחרר את הקרן הסולרית שמתפוצצת על אחד מהשיחים מאחוריך אברה משתגר מעל סורסקיט ונוחט עליו עם אגרוף אש שפוגע בו קשה ומחסל אותו לגמרי עם גל-על חושי.
    אלכסיס מופתעת מהניצחון המהיר ואז אומרת ברוגז "באגי חזור! צא סמיילי!" היא אומרת וזורקת את הפוכדור על העץ ומשחררת פוקימון על העץ שאתה לא רואה מי הוא "סמיילי תשתמשי בעוקץ רעל ואז חוט יריעה!" הפויקמון שולח עוקץ רעל שפוגע קשה באברה וקושרת אותו בחוט ומתחילה להטיח אותו ברצפה.
    אברה מעולף.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 2 2009, 10:55 PM

ג'ון-
    סורסקיט משחרר את הקרן הסולרית שמתפוצצת על אחד מהשיחים מאחוריך אברה משתגר מעל סורסקיט ונוחט עליו עם אגרוף אש שפוגע בו קשה ומחסל אותו לגמרי עם גל-על חושי.
    אלכסיס מופתעת מהניצחון המהיר ואז אומרת ברוגז "באגי חזור! צא סמיילי!" היא אומרת וזורקת את הפוכדור על העץ ומשחררת פוקימון על העץ שאתה לא רואה מי הוא "סמיילי תשתמשי בעוקץ רעל ואז חוט יריעה!" הפויקמון שולח עוקץ רעל שפוגע קשה באברה וקושרת אותו בחוט ומתחילה להטיח אותו ברצפה.
    אברה מעולף.
    אני מחזיר את אברה ומוצי את הונצ'קרוו "תשתמש בערפל ואז תשתמש ברדיפה ואז תשתמש בחתך לילה אל העץ ההוא"אני אומר ומצביע על העץ שמימנו תקף הפוקימון

קרדיט לי^

5. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Loveless@Jul 2 2009, 10:55 PM
    לני-
    טיילו שולח סופה שפוגעת בטוגפי ומעיפה אותו על הרצפה בחוזקה ואז מחסל אותו בכנף ברזל!
    *טיילו למד כנף ברזל!*
    השופט מכריז "טוגפי אינו יכול עוד להילחם טיילו המנצח!"
    דני מחייך "חזור טוגפי צאי איגליבאף! תשתמשי בפעימת מים יחד עם גל שוק!" הוא אומר ואיגליבאף שולחת פעימת מים חשמלית שמעיפה את טיילו ומעלפת אותו.
    "חזור!" אני אני אומר ומחזיר את טיילו לפוקדור שלו.
    "צא סנטרט!" אני אומר וזורק את הפוקדור שלו.
    "תשתמש בכיפוף הגנה ואז תחפור כדי לבלבל אותו!" אני אומר במהירות לסנטרט.
    "תקפוץ מאחוריו כשהוא לא יהיה מוכן ואז תתקיפף אותו במתקפת מהירות ושריטה" אני אומר בלחש לסנטרט.
    חמוף

6. the bitch is back
    ג'ון-
    אלכסיס מתחילה לצחקק "נראה לך שאת הפוקימון הזה אתה תגלה בכ"כ קלות? בנגוד לסוסקיט שלי הפוקימון הזה יודע טוב מאוד איך להיתחמק מפולשים!" היא אומרת ואז הונצ'קרו משתמש בערפל שמכסה את המגרש, הונצ'קרו מנסה להישתמש ברדיפה וכלום לא קורה ואז תוקף בחתך לילה על העץ שמרעיד אותו "אל תנסה לכרות את העץ היא צועקת זה בטון מחוזק בפלדה יצוקה קדימה סמיילי תשתמשי בצל לילה יחד עם הערפל יפחיד כבר את הוצ'קרו ואז תשלחי אבקת שינה!" היא צועקת הונצ'קרו המבולבל נתקף ע"י הצל לילה שמפחיד אותו מאוד. אתה רואה מהערפל את הניצנוצים של האבקת שינה שמתקרבת לכיוון הנוצ'אקרו.

לני-
    סנטרט משתמש בכיפוף הגנה וההגנה שלו גדלה ואז הוא חופר בריצפת המכון ומצליח להעיף את איגליבאף ולפגוע בה "איגליבאף תתנפחי ואז פעימת מים!" דני צועק ואיגליבאף מתחילה להיתנפח וסנטרט מותח על הקיר אבל לא ניפגע קשה מידי בגלל שהקיר מרופד, איגליבאף מתכווצת ושולחת פעימת מים לכיוון סנטרט!
    גיל! 3>

7. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Loveless@Jul 2 2009, 11:23 PM
    לני-
    סנטרט משתמש בכיפוף הגנה וההגנה שלו גדלה ואז הוא חופר בריצפת המכון ומצליח להעיף את איגליבאף ולפגוע בה "איגליבאף תתנפחי ואז פעימת מים!" דני צועק ואיגליבאף מתחילה להיתנפח וסנטרט מותח על הקיר אבל לא ניפגע קשה מידי בגלל שהקיר מרופד, איגליבאף מתכווצת ושולחת פעימת מים לכיוון סנטרט!
    "תחמוק מזה עם מתקפת מהירות ואז תשתמש בשריטה!!" אני צועק לסנטרט.
    "תחפור ותצא מאחוריה שוב ואז תנסה להשתמש בכמה שריטות ברצף" אני אומר בלחש לסנטרט.
    חמוף

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 2 2009, 11:23 PM
    ג'ון-
    אלכסיס מתחילה לצחקק "נראה לך שאת הפוקימון הזה אתה תגלה בכ"כ קלות? בנגוד לסוסקיט שלי הפוקימון הזה יודע טוב מאוד איך להיתחמק מפולשים!" היא אומרת ואז הונצ'קרו משתמש בערפל שמכסה את המגרש, הונצ'קרו מנסה להישתמש ברדיפה וכלום לא קורה ואז תוקף בחתך לילה על העץ שמרעיד אותו "אל תנסה לכרות את העץ היא צועקת זה בטון מחוזק בפלדה יצוקה קדימה סמיילי תשתמשי בצל לילה יחד עם הערפל יפחיד כבר את הוצ'קרו ואז תשלחי אבקת שינה!" היא צועקת הונצ'קרו המבולבל נתקף ע"י הצל לילה שמפחיד אותו מאוד. אתה רואה מהערפל את הניצנוצים של האבקת שינה שמתקרבת לכיוון הנוצ'אקרו.

"תשתמש בכנפיים שלך כדי לפזר את הערפל ולהעיף את האבקת השינה " אני אומר ואחרי שהוא עושה את זה אני מחזיר אותו ומוצי את מגנמיט ואומר לו" תשתמש ברעש מטאלי לכיוון העץ ואז מכת ברק אל העץ או על הפוקימון אם תיראה אותו"

קרדיט לי^

9. the bitch is back
    בגלל שאני כזה מושלם ונחמד P: החלטתי להוסיף לכל פוקימון מתקפה חדשה (המתקפות נבחרו בצורה רנדומלית מתוך רשימת מתקפות) אז תכנסו תראו את המתקפות החדשות והמגניבות של הפוקימונים המגניבים שלכם ותתעדכנו על הדרך בחוקים החדשים,בחנות,ספארי,תחרות סרט וכדומה ^^

לני-
    סנטרט מתחמק מהפעימת מים בעזרת מתקפת המהירות ומתחיל לשרוט בכוח את איגליבאף ואז יורד למתחת האדמה, אתה רואה מזווית העין שדני מחייך "איגליבאף תשתמשי בפעימת מים לתוך הבור וכשהוא יוצא גם שוק בכל הכוח!" איגליבאף משתמשת בפעימת מים וממלאת את הבור במים. סנטרט לא עולה. אתה מתחיל להילחץ ברמות וגם דני נראה טיפה מודאג ואז סנטרט קופץ מאחורי איגליבאף ומשתמש בהמון שריטות איגליבאף נפצעת "איגליבאף משאלה ואז שירה!" איגליבאף זוהרת באור בוהק ואז מתחילה לשיר וסנטרט נירדם.

ג'ון-
    הונצ'קרו מפזר את העשן ואת האבקת שינה, אתה מחזיר אותו ומוציא את מגנמיט ששולח צליל מתכתי על העץ ואז מחשמל אותו.
    אתה לא שומע כלום "סמיילי חוט יריעה ואז והתחמקות צללים!" היא אומרת ואז אתה רואה לראשונה את סמיילי שבזמן שהונצ'קרו פיזר את העשן חמקה לאחד השיחים מגנמיט נצפע קל אבל ממשיך להילחם
    גיל! 3>

10. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Loveless@Jul 3 2009, 12:03 AM
    בגלל שאני כזה מושלם ונחמד P: החלטתי להוסיף לכל פוקימון מתקפה חדשה (המתקפות נבחרו בצורה רנדומלית מתוך רשימת מתקפות) אז תכנסו תראו את המתקפות החדשות והמגניבות של הפוקימונים המגניבים שלכם ותתעדכנו על הדרך בחוקים החדשים,בחנות,ספארי,תחרות סרט וכדומה ^^

לני-
    סנטרט מתחמק מהפעימת מים בעזרת מתקפת המהירות ומתחיל לשרוט בכוח את איגליבאף ואז יורד למתחת האדמה, אתה רואה מזווית העין שדני מחייך "איגליבאף תשתמשי בפעימת מים לתוך הבור וכשהוא יוצא גם שוק בכל הכוח!" איגליבאף משתמשת בפעימת מים וממלאת את הבור במים. סנטרט לא עולה. אתה מתחיל להילחץ ברמות וגם דני נראה טיפה מודאג ואז סנטרט קופץ מאחורי איגליבאף ומשתמש בהמון שריטות איגליבאף נפצעת "איגליבאף משאלה ואז שירה!" איגליבאף זוהרת באור בוהק ואז מתחילה לשיר וסנטרט נירדם.
    "סנטרט! תנסה להתעורר!!!!" אני צועק לו בתקווה שזה יעיר אותו.
    'אוי לא! אם סנטרט לא יתעורר אני יפסיד על בטוח!' אני חושב לעצמי ומתחיל להילחץ.
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 2 2009, 09:58 PM
    ירין-
    לא הבנתי מילה ממה שכתבת~

"מהרגל רעם כדי לפזר את האבקה! ואז גל רעם וצווחה בכל הכח! ואז שוב ניצוצות וגל רעם עליו בכל הכח! אם הוא פוגע בך תתחיל בדמעות מזויפות!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. the bitch is back
    לני-
    אתה מתחיל להילחץ יותר כדני אומר "תחסלי אותו עם פעימת מים" חצי שנייה לפני שהפעימה פוגעת בסנטרט הוא מתעורר וחומק מהמתקפה ומתחיל לדגדג את איגליבאף ואז תוקף אותה בשריטה, איגליבאף ממש פצועה ואתה מתעודד ואז המשאלה פועלת ואיגליבאף מתאוששת ועומדת על הרגליית "קדימה תשתמשי בקול היפר&#33;"

ירין-
    מינון משתמש בגל רעם ושורף את האבקת שינה ואז משתמש שוב בגל רעם ומשתק את הופיפ שמשותקת ונופלת על הריצפה היא שולחת זרע עלוקה שנדבק למינון והיא מקבלת אנרגיה מינון תוקף בניצוצות ומחסל את הופיפ.
    גיל! 3>

13. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Loveless@Jul 3 2009, 12:34 AM
    לני-
    אתה מתחיל להילחץ יותר כדני אומר "תחסלי אותו עם פעימת מים" חצי שנייה לפני שהפעימה פוגעת בסנטרט הוא מתעורר וחומק מהמתקפה ומתחיל לדגדג את איגליבאף ואז תוקף אותה בשריטה, איגליבאף ממש פצועה ואתה מתעודד ואז המשאלה פועלת ואיגליבאף מתאוששת ועומדת על הרגליית "קדימה תשתמשי בקול היפר&#33;"
    "סנטרט תתחמק מזה בחפירה&#33;" אני אומר לו במהירות.
    "תצא ותשתמש בצוות כפול ואז מתקפה רצופה של הרבה שריטות&#33; תן את כל הכוח שלך בזה&#33;" אני צועק אחרי שהמתקפה חולפת ומקווה שמה שאני אומר יצליח.
    חמוף

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 3 2009, 12:34 AM
    ירין-
    מינון משתמש בגל רעם ושורף את האבקת שינה ואז משתמש שוב בגל רעם ומשתק את הופיפ שמשותקת ונופלת על הריצפה היא שולחת זרע עלוקה שנדבק למינון והיא מקבלת אנרגיה מינון תוקף בניצוצות ומחסל את הופיפ.
    "פוכדור צא&#33; היית מצויין מינון&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

15. the bitch is back
    לני-
    סנטרט מתחמק בעזרת חפירה ומפתיע את איגליבאף עם מלא שריטות שהופכות לחבטות זעם&#33;
    *סנטרט לבד חבטות זעם&#33;*
    איגליבאף מאוד תשושה "קדימה אל תוותרי שלחי גם שוק&#33;" הוא אומר ואיגליבאף מתחילה עם גל שוק שמתקרב במהירות.

ירין-
    הפוכדור מתנדנד כמה פעמים ואז מאשר לך שתפסת את הופיפ. לאן תלך עכשיו?
    גיל! 3>

עמוד 46 מתוך 171 ראשוןראשון ... 3644454647485696146 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •