Pokemon GO
עמוד 49 מתוך 171 ראשוןראשון ... 3947484950515999149 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 721 עד 735 מתוך 2565
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by Loveless@Jul 3 2009, 12:47 PM
    טורי-
    כתבתי איך אתה יכול לבדוק X:
    (דף ראשי...)
    נשארו לך עוד שלושה פוקדורים
    ____
    אתה זורק פוקדור על ווינגל המעולף.
    גלגול ראשון,שני,שלישי נתפס!
    תפסת ווינגל.
    לא עכשיו?
    עכשיו נשארו לי שתיים?

אני הולך לכיוון המכון השני ומנסה לא להתעכב בדרך

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 3 2009, 12:11 PM
    ירין-
    כתוב בדף הראשון P:
    ____
    אתה זורק את הפוקדור שכולא את ווישמאר.
    נידנוד ראשון,שני,שלישי,רביעי,חמישי... נתפס!
    לאן תלך עכשיו?

"יופי! בוא נמשיך לדרך 26 לתפוס פוקימון מעופף!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 3 2009, 11:11 AM
    טרביס-
    סימרגול המפותע מתחיל לצייר ושולח גם היפנוזה שמבטלת את ההיפנוזה של פווליואג ואז ממשיך לצייר ושולח כדור אנרגיה לכיוון פוליוואג&#33;
    "פוליוויג אקדח מים על כדור האנגריה כדי לנתרל אותו ואז היפנוזה" אני אומר

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

4. the bitch is back
    אינג&#39;ל-
    אין חנות בעיר הזאת.
    ____
    סקיטי וספיל מסתדרים יפה ומתחילים לשחק, אתה שואל את סקיטי אם הוא רוצה להיתפתח והוא לא בדיוק יודע איך לענות על זה ונראה טיפה מובח מהשאלה.
    אתה ממשיך ללכת ורואה את התחלת שביל 25 ואתה הולך בו אתה שומע רישרוש מאחד השיחים.

לני-
    אתה הולך למרכז ומתחיל ללכת לכיוון המרתף כשהאחות ג&#39;וי קוראת לך "יש לנו אפרות חדשה במרכזי פוקימונים לבדוק מתי הפוקימונים שלך מתפתחים תרצה אולי לבדוק?" היא שואל בחיוך ומחכה לתשובתך.

טורי-
    כן.
    ___
    אתה ממשיך ללכת ומגיע להיתפצלות דרים אתה יכול לפנות ימינה או שמאלה באיזו דרך תבחר?

ירין-
    אתה הולך בדרך ורואה על אחד העצים מזמר לעצמו.

טרביס-
    פוליוואג משתמש באקדח מים והורס את הכדור אנרגיה ומשתמש בהיפנוזה ומרדים את סמירגול.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג&#39;ל-
    אין חנות בעיר הזאת.
    ____
    סקיטי וספיל מסתדרים יפה ומתחילים לשחק, אתה שואל את סקיטי אם הוא רוצה להיתפתח והוא לא בדיוק יודע איך לענות על זה ונראה טיפה מובח מהשאלה.
    אתה ממשיך ללכת ורואה את התחלת שביל 25 ואתה הולך בו אתה שומע רישרוש מאחד השיחים.
    אני מוציא את סקיטי ואז הולך לבדוק איתו מה יש בשיחים שם .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 3 2009, 01:20 PM
    ירין-
    אתה הולך בדרך ורואה על אחד העצים מזמר לעצמו.

"ג&#39;י צא&#33; מהר תתחיל בנקודות בוץ על צ&#39;אטוט ואז דחיפה משולב בגילגול בכל הכח בלי הפסקה&#33; השתמש בכיפוף הגנה אם הוא מתקיף אותך&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    לני-
    אתה הולך למרכז ומתחיל ללכת לכיוון המרתף כשהאחות ג&#39;וי קוראת לך "יש לנו אפרות חדשה במרכזי פוקימונים לבדוק מתי הפוקימונים שלך מתפתחים תרצה אולי לבדוק?" היא שואל בחיוך ומחכה לתשובתך.
    "כן, אני רוצה&#33;" אני עונה לה ונותן לה את הפוקדורים של טיילו וטורצ&#39;יק.
    חמוף

8. the bitch is back
    אינג&#39;ל-
    אתה וסקיטי ניגשים לשיחים ורואים שם קטנה ישנה שם.

ירין-
    גי&#39;אדוד יוצא ומשתמש בנקודות בוץ על צ&#39;אטוט ומדביק אותו לחלוטין וגורם לו ליפול על הריצפה ואז תוקף אותו בשילוב של גילגול ודחיפה ומעיף את צ&#39;אטוט הקטן על העץ ומעלף אותו.

לני-
    "אין בעיה" היא אומרת ולוקחת את הפוקימונים שלך "אתה לא רוצה לבדוק עם השניים האחרים?" היא אומרת ולוקחת את הטורצ&#39;יק ואת טיילו ואחרי כמה דקות חוזרת "טורצ&#39;יק עומד להיתפתח בקרוב מאוד לטיילו יש עוד קצת זמן" היא אומרת בחיוך ומגישה לך את הפוקדורים.
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 3 2009, 12:11 PM

ג&#39;ון-
    ופעם הבאה תפרט מה אתה רוצה שהוא יעשה לא כל המתקפות שהוא מכיר.
    ____
    הונצ&#39;קרו משתמש בערפל ומכסה את המגרש ומנסה לחוש את הפוקימון, לאחר כמה רגעים הוא עף במהירות לצמרת העץ ומשתמש בצל לילה. אתה שומע צרחה של פוקימון. "קדימה סטאר תתחמק עם צוות כפול ואז תשתמש בפיזור ערפל ואז קרן-על חושית&#33;" אומר אלכסיס ואז אתה רואה משהו זז במהירות בערפל ומתחיל לפזר את הערפל ואתה רואה שזה והוא מתחיל להכות את הונצ&#39;קרו באגרוף שביט.

"תשתמש בשאגה ואז תעבור מהר לנקור ואז חתך לילה בכול הכוח" אני אומר

קרדיט לי^

10. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by Loveless@Jul 3 2009, 01:56 PM
    לני-
    "אין בעיה" היא אומרת ולוקחת את הפוקימונים שלך "אתה לא רוצה לבדוק עם השניים האחרים?" היא אומרת ולוקחת את הטורצ&#39;יק ואת טיילו ואחרי כמה דקות חוזרת "טורצ&#39;יק עומד להיתפתח בקרוב מאוד לטיילו יש עוד קצת זמן" היא אומרת בחיוך ומגישה לך את הפוקדורים.
    "יופי&#33; בקשר לפוקימונים האחרים, שיהיה" אני אומר ומביא לה את שני הפוקדורים האחרים.
    חמוף

11. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by Loveless@Jul 3 2009, 01:56 PM
    אינג&#39;ל-
    אתה וסקיטי ניגשים לשיחים ורואים שם קטנה ישנה שם.
    מתעלם וממשיך ללכת
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

12. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    טורי-
    כן.
    ___
    אתה ממשיך ללכת ומגיע להיתפצלות דרים אתה יכול לפנות ימינה או שמאלה באיזו דרך תבחר?
    ימינה O:

13. the bitch is back
    ג&#39;ון-
    הונצ&#39;קרו משתמש בשאגה שמפחיה את לדיאן שעף אחורנית ומשתמש ברוח כסופה שנפגשת עם הניקור של הונצ&#39;קרו שניהם נפגעים, הונצ&#39;קרו משתמש בחתך לילה שפוגע קשות בלדיאן ומעיף אותו על הריצפה "סטאר קדימה שאיבת ג&#39;יגה ואז אגרוף שביט&#33;" אלכסיס אומרת ולדיאן משתמש בשאיבת ג&#39;יגה ומחזיר לעצמו חיים והוא מתקרב להונצ&#39;קרו עם אגרוף שביט&#33;

לני-
    "אין בעיות" ולוקחת את גלופין ואת סנטרט ונעלמת בחדר שלה אחרי כמה שניות היא חוזרת "טוב שני הפוקימונים האלה הולכים להיתפתח ממש בקרוב&#33;" היא אומרת בחיוך.

אינג&#39;ל-
    אתה הולך ורואה קטנה והיא רצה מתוך השיחים היא נראת מפוחדת מאוד.

טורי-
    אתה ממשיך ורואה
    משתמש בגפן מצליפה על תפוח ומוריד אותו מהעץ ומתחיל לאכול אותו. הוא חוסם לך את הדרך
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    גי&#39;אדוד יוצא ומשתמש בנקודות בוץ על צ&#39;אטוט ומדביק אותו לחלוטין וגורם לו ליפול על הריצפה ואז תוקף אותו בשילוב של גילגול ודחיפה ומעיף את צ&#39;אטוט הקטן על העץ ומעלף אותו.
    איפה נמצא פרופסור אוק?
    "פוכדור צא&#33; הייתה מצויין&#33;" אני אומר
    --------

-------

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 3 2009, 02:21 PM
    ג&#39;ון-
    הונצ&#39;קרו משתמש בשאגה שמפחיה את לדיאן שעף אחורנית ומשתמש ברוח כסופה שנפגשת עם הניקור של הונצ&#39;קרו שניהם נפגעים, הונצ&#39;קרו משתמש בחתך לילה שפוגע קשות בלדיאן ומעיף אותו על הריצפה "סטאר קדימה שאיבת ג&#39;יגה ואז אגרוף שביט&#33;" אלכסיס אומרת ולדיאן משתמש בשאיבת ג&#39;יגה ומחזיר לעצמו חיים והוא מתקרב להונצ&#39;קרו עם אגרוף שביט&#33;

"תשתמש בערפל ותחמוק ואז תעבור מהר לצל לילה ואחרי זה חתך לילה"

קרדיט לי^

עמוד 49 מתוך 171 ראשוןראשון ... 3947484950515999149 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •