Pokemon GO
עמוד 53 מתוך 171 ראשוןראשון ... 343515253545563103153 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 781 עד 795 מתוך 2565
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 4 2009, 10:57 AM
    טרביס-
    אתה לא באזור של פוקימוני אש, אפילו לא היית במכון עדיין.
    ___
    אתה ממשיך ללכת ורואה

'טוב הוא לפחות עוד אימון נחמד' אני חושב
    "צאי באלבאזור דחיפה ואז זרע אלוקה" אני אומר

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 4 2009, 11:57 AM
    ירין-
    שוב כל המתקפות? XD
    גם שלוש בהודעה יהיו בסדרXD
    ______
    הופיפ יוצא ונראה מוכן לקרב אבל בשנייה שהוא לא מרוכז הוא מקבל סופת שלגים לפרצוף מהמטרונום של קלפרי ואינו מצליח להימנע מהשירה ונרדם, אבל לא לפני שהוא מצליח לשלוח אבקשת שינה על קלפרי.
    שניהם ישנים.
    הופיפ קום! אתה חייב להתעורר!" אני צועק בכל הכח
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. the bitch is back
    ג&#39;ון-
    אברה משתגר מאחורי ושולח בילבול על טורקול שמתעלף על אבן.
    פתאום אברה מתחיל לזהור באור בוהק ועשן מתחיל להיתפזר סביבו כשהעשן מתפזר אתה רואה מולך מחייך לכיוונך.
    אתה מאושר מההיתפתחות של אברה ולא שם לב שפוקדור נזרק על טורקול וטוקול ניתפס.
    "תודה אפס&#33;" אתה שומע ורואה בן אדם עם ברדס על הפנים ובורח משם עם טורקול.

טרביס-
    בלבאזור יוצאת מוכנה לקרב אבל דונספאן שולח הרדמה על בלבאזור שנרדמת מיד ואז תוקף אותה חבטת ראש חזקה במיוחד&#33;

ירין-
    הופיפ הרדום מנסה לקום אבל הוא עדיין קפוא בגלל הסופת שלגים "קדימה קלפרי תתעורי ותשתמשי בסטירת השקמה&#33;" היא אומרת וקלפרי מתעוררת ורצה אל הופיפ ותוקפת אותו עם סטירת השקמה. הופיפ פצוע.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 4 2009, 01:27 PM
    טרביס-
    בלבאזור יוצאת מוכנה לקרב אבל דונספאן שולח הרדמה על בלבאזור שנרדמת מיד ואז תוקף אותה חבטת ראש חזקה במיוחד&#33;

"חזרי באלבאזור" אני אומר
    "צא פוליוויג" אני אומר "פוליוויג היפנוזה ואז אקדח מים"

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 4 2009, 02:27 PM
    ירין-
    הופיפ הרדום מנסה לקום אבל הוא עדיין קפוא בגלל הסופת שלגים "קדימה קלפרי תתעורי ותשתמשי בסטירת השקמה&#33;" היא אומרת וקלפרי מתעוררת ורצה אל הופיפ ותוקפת אותו עם סטירת השקמה. הופיפ פצוע.
    "הופיפ מהר סופה ואז השפרצה&#33; נסה את שאית המגה כשאתה משתמש בדחיפה&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 4 2009, 02:27 PM
    ג&#39;ון-
    אברה משתגר מאחורי ושולח בילבול על טורקול שמתעלף על אבן.
    פתאום אברה מתחיל לזהור באור בוהק ועשן מתחיל להיתפזר סביבו כשהעשן מתפזר אתה רואה מולך מחייך לכיוונך.
    אתה מאושר מההיתפתחות של אברה ולא שם לב שפוקדור נזרק על טורקול וטוקול ניתפס.
    "תודה אפס&#33;" אתה שומע ורואה בן אדם עם ברדס על הפנים ובורח משם עם טורקול.

אני אומר "תחזור לכאן אפס אחד ,קדברה תשתגר ליד הבחור ושלח עלו הגרוף אש לכיוון הבטן שלו ואז תפוס אותו ותשגר אותו לכאן"

קרדיט לי^

7. the bitch is back
    טרביס-
    בלבאזור חוזרת ופוליוואג יוצא ומשתמש בהיפנוזה שמפספסת את דונספאן שמתמש בחפירה ומתחמק ואז הוא יוצא ממתחת לפוליואג ומעיף אותו על שיח.

ירין-
    הופיפ מנסה משמש בסופה שמעיפה את קלפרי מעט ומאז משתמש בהשפרה ומתחיל לסדוק את הקרח ואז שולח שאיבה מגה ומצליח לצאת מהקרח ואז תוקף את קלפרי בדחיפה והיא מגיבה לזה עם סטירה כפולה.
    שניהם נראים עיפים.

ג&#39;ון-
    אברה משתגר אליו במקום שאתה לא רואה. פתאום אתה שומע צעקה ואז קדברה עף מסילון מים על אבן מנפץ אותה ומתעלף. "אתה באמת חושב שתוכל לתפוס אותי?&#33;" הוא שואג מצחוק שהולך ונחלש.
    האיש ברח.
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 4 2009, 02:56 PM
    ירין-
    הופיפ מנסה משמש בסופה שמעיפה את קלפרי מעט ומאז משתמש בהשפרה ומתחיל לסדוק את הקרח ואז שולח שאיבה מגה ומצליח לצאת מהקרח ואז תוקף את קלפרי בדחיפה והיא מגיבה לזה עם סטירה כפולה.
    שניהם נראים עיפים.

"אל תוותר&#33; שוב סופה ואז דחיפה משולב בשאיבת מגה בכל בכח&#33;&#33;&#33;" אני קורא בכל
    --------

-------

9. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג&#39;ל-
    ציטוט פעם אחת יספיק.
    ______
    אתה זורק פוקדור על לינון ואחרי כמה שניות הפוקדור מאשר שתפסת את לינון.
    אתה עדיין בדרך 25.
    אתה ממשיך ללכת בדרך 25 ואז רואה שלט גדול "ברוכים הבאים לדרך 26 העיר ג&#39;נטה 6 ק"מ"
    אתה ממשיך ללכת ורואה את השביל מתפצל לשניים לאיזה תלך?
    אבל 2 זה יותר קול D:
    סתם אני כל הזמן שוכח שאני מצוטט <_<
    ---------------------------------------------------------
    "אין דאן דינו ... טוב ניכח את הדרך הימינית "אני חושב לעצמי
    והולך לדרך הימינית.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

10. the bitch is back
    ירין-
    הופיפ משתחרר מהקרח ושולח סופה חזקה שפוגעת בקלפרי ומעיפה אותה ואז מתקרב אל אל קלפרי עם שאיבת מגה ודחיפה "קלפרי צוות כפול ואז אור ירח ואז אגרוף ברק&#33;" הילדה אומרת וקלפרי מתחמקת עם הצוות כפול ומתרפאת עם אור הירח ומתקרבת אל הופיפ עם אגרוף ברק ומעלפת אותו.
    "וואו זה היה קרב ממש טוב אתה הולך לעיר ג&#39;נטה?" היא שואלת "דרך אגב אני נטלי" היא אומרת בחיוך.

אינג&#39;ל-
    אין ימנית יש או ישר או שמאלה.
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 4 2009, 04:13 PM
    ירין-
    הופיפ משתחרר מהקרח ושולח סופה חזקה שפוגעת בקלפרי ומעיפה אותה ואז מתקרב אל אל קלפרי עם שאיבת מגה ודחיפה "קלפרי צוות כפול ואז אור ירח ואז אגרוף ברק&#33;" הילדה אומרת וקלפרי מתחמקת עם הצוות כפול ומתרפאת עם אור הירח ומתקרבת אל הופיפ עם אגרוף ברק ומעלפת אותו.
    "וואו זה היה קרב ממש טוב אתה הולך לעיר ג&#39;נטה?" היא שואלת "דרך אגב אני נטלי" היא אומרת בחיוך.

"כן היה קרב טוב&#33; קוראים לי ירין&#33; כן, אני הולך לעיר ג&#39;נטה, רוצה לבוא איתי?" אני שואל
    --------

-------

12. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג&#39;ל-
    אין ימנית יש או ישר או שמאלה.
    עשית בכוונה אני בטח @: <_<
    ------------------------------------------
    ישר ...
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 4 2009, 02:56 PM

ג&#39;ון-
    אברה משתגר אליו במקום שאתה לא רואה. פתאום אתה שומע צעקה ואז קדברה עף מסילון מים על אבן מנפץ אותה ומתעלף. "אתה באמת חושב שתוכל לתפוס אותי?&#33;" הוא שואג מצחוק שהולך ונחלש.
    האיש ברח.
    אני מחזיר את קדברה לפוקדור ואז אולך למרכז הפוקימונים לטפל בו ואז חוזר לחפש פוקימון אש נוסף

קרדיט לי^

14. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by Loveless@Jul 4 2009, 01:03 AM
    לני-
    אתה מחכה בסביבות החצי שעה עד שקוראים לך לעלות לבמה. מולך עומד בחור והוא מוציא ו-
    שנראים מוכנים לקרב.
    *זה קרב כפול?*
    -----------------------
    "צאו&#33; טורצ&#39;יק וסנטרט&#33;" אני קורא וזורק את הפוקדורים שלהם.
    "טורצ&#39;יק תשתמש בריכוז אנרגיה" אני אומר לו.
    "סנטרט תחפה עליו&#33; צוות כפול ואז חבטות זעם על שניהם&#33;" אני אומר לו ומחכה לראות מה יקרה.
    חמוף

15. the bitch is back
    ירין-
    "כן" היא אומרת ואתם מתחילים ללכת "אז כמה זמן אתה מאמן?" היא שואלת "אני התחלתי את המסע שלי לפני חודש בערך"

אינג&#39;ל-
    שאני אעשה משהו בכוונה? :P
    ____
    אתה ממשיך ללכת ישר ואתה רואה שנראה קשוח.

ג&#39;ון-
    אתה חוזר למרכז פוקימונים מרפא את הפוקימונים שלך וממשיך לחפש. אחרי חצי שעה של חיפושים אתה רואה מרחוק אוכל דשא.

לני-
    כן.
    ____
    "סוויפר להביור יחד עם עוקץ רעל. ריצ&#39;ו תשתמש בזנב ברזל וכדור ברק&#33;"
    הוא אומר וסוופיר מוציא להבה סגולה מהפה ,שנראית מאוד מרשימה, ופוגע בטורצ&#39;יק. בינתיים ריצ&#39;ו מנסה לפגוע בסנטרט אבל מפספס וסנטרט משתמש עליו בהמון חבטות זעם ריצ&#39;ו נפגע מעט אבל ממשיך לעמוד.
    גיל! 3>

עמוד 53 מתוך 171 ראשוןראשון ... 343515253545563103153 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •