Pokemon GO
עמוד 57 מתוך 171 ראשוןראשון ... 747555657585967107157 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 841 עד 855 מתוך 2565
  1. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 5 2009, 03:00 PM

דיוויס-
    טוטדייל קופץ למים ונעלם מעינייך במים האפלים. אתה ממשיך לחפש את קלי אבל אין שום סימן.
    אתה מתחיל להיתיאש כשאתה שומע את טוטדייל חוזר ובידו גולגולת אנושית שהייתה בתוך המים!
    המקום הזה מתחיל מאוד להלחיץ אותך. אתה ממשיך להיתרכז ופתאום זרועה ארוכה תופסת את טוטדייל ומושכת אותו למים!
    "טוטודייל! אם אתה שומע אותי תנסה להשתמש בסילון אקווה כדי לברוח מהזרוע ולצאת מהמים!" אני אומר בחשש ומנסה לעצור את עצמי מלצרוח.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 5 2009, 02:00 PM
    טרביס-
    הניסוח הנכון זה אני מתעלם ממנו והולך לרפא את הפוקימונים שלי...

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    לני-
    טורצ'יק מתאושש ושורף קליל את ויגליטאף שנראת מעט עייפה ואז שולחת כדורי צל לכיוון טורצ'יק. מהצד השני טיילו מתחמק מהפעימות דרקון של נידוקויין ותוקף אותה בעזרת מהירות וכנף ברזל, נידוקויין נראית טיפה פצועה אבל עדיין עומדת "ג'יגלי נידו שתיכן אגרוף ממוקד!" בלו אומרת ושתי הפוקימוניות מתקרבות עם אגרופים ממוקדים!
    "טורצ'יק תחמוק ותשתמש בלהביור!" אני אומר לו.
    "טיילו תחמוק עם מתקפת מהירות ואז צוות כפול וסופה עם כולם" אני אומר לו.
    חמוף

4. משתמש מנוסה
    שם: ליד צלחת עוגיות ריקה
    שם בפורום: WickeD
    שם במשחק: קאמי 'וויקד' טורינו
    רקע: קאמי [פירוש - אל] הינו ילד קשוח, שלא פותח את ליבו לאנשים בקלות, אם בכלל.
    -תראה אני מעדיף לעשות לעצמי רקע אחר ממה שאתה רשמת שם, שאחותי נעלמה וזה. אם זה בסדר אז:
    אביו נטש אותו כשהיה בן שנה, מסיבות לא ברורות, ואימו חולה בסרטן כבר כמה שנים. אימו סיפרה לו אל אחותו התאומה, שאביו לקח חד איתו, והוא נחוש בדעתו למצוא אותה, בזמן שהוא מחפש בערים שונות תרופה למחלה של אימו. לקאמי חבר אחד, אך ורק אחד - טאקירה, אשר היה גדול ממנו בשנה, אך זה עזב את העיירה כבר מזמן במסע עם הפוקימון שלו.
    תמונה/ ספרייט: עדיף ספרייט - מאיפה אני לוקח? אני מצטער שאני שואל הרבה שאלות XP
    פוקימון התחלתי: מאצ'וק...
    סרטים: אני יכול להחליט על ההתחלה כמה יש לי?... אם כן, 1 ם_ם
    תגים: 0
    כסף:1000$
    ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
    הערות/הארות: דיי אתה צוחק עליי... מאצ'וק? -מאצ'וק-? זה במקרה קצת מתאים לאופי של הדמות אבל בחייאת, משו אחר?
    אגב, אני לא מבין כזה גדול במתפקות אז נאי צריך לחקור קצת XD
    תגיד לי כשאתה מאשר את הטופס [מן הסתם אני אוסיף תמונה וכו' קודם]
    אם הרקע לא מושקע מספיק אין לי בעיה לכתוב עוד
    בברכה, רוי - בליצ'ר, וואן פיס פאנבוי, פוקימון-פאנגירל, רוקיסט מקצועי ומטאליסט מתלמד.
    כה, אני עוד... טוב... מחפש איך להשתמש בקלפי פוקימון שלי XP
    דברו איתי חופשי~
    </div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>CODE </td></tr><tr><td id=\'CODE\'>
    descent_roy@hotmail.com
    זה המסנג&#39;ר שלי D&#58;
    </td></tr></table><div class=\'signature\'>

<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>
    תמיד רציתי להגיד את זה~ בבקשה תחממו לי ת&#39;ביצים&#33;
    </span>

קרדיט לכל המתחלפות לאנשים מפורום אחר~

אני Murcielago חבר צוות בליץ&#39; מפורום אנימה ישראל~

5. the bitch is back
    היום בשעה שמונה בערב יתפרסמו החמישה שימשיכו. מי שלא עובר מצטער מראש V.V

ירין-
    "כן. הם אפילו היסתדרו בסדר בהתחלה" היא אומרת "ואז יצאתי למסע ומאז הוא ככה" היא אומרת ביאוש.

דיוויס-
    אתה רואה בועות יוצאות מתוך המים וטוטדייל לשנייה ואז הוא נמשך למתחת המים. אתה מנסה לקרוא לו ואז הפנס נכבה. הצרחה של טוטדייל נישמעת. עכשיו אתה לא יודע מה עם טוטדייל,אין לך אור ונראה לך שהלכת לאיבוד במערה&#33;

טרביס-
    אתה מחפש בעיר אבל כל מה שאתה רואה כמה נשים זקנות ישבות בפארק וסורגות.

לני-
    טורצ&#39;יק מצליח להיתחמק ושולח להביור על נידוקווין פוגע בה חזק וגורם לה לאבד את הריכוז והאגרוף נעלם ובמקום זה היא מתקרבת אל טורצ&#39;יק עם אגרוף ברק. טיילו מצד שני לא מצליח להיתחמק מהאגרוף של וויגליטאף וניפגע קשה אבל משתמש בצוות כפול וסופה מכל כיוון וכולא את ויגליטאף המפוחדת בפנים והיא לא מצליחה לצאת.

קאמי-
    הרקע שלך אפילו לא מתקרב לעלילת הסיפור. מצטער לא רשום.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 5 2009, 03:42 PM
    דיוויס-
    אתה רואה בועות יוצאות מתוך המים וטוטדייל לשנייה ואז הוא נמשך למתחת המים. אתה מנסה לקרוא לו ואז הפנס נכבה. הצרחה של טוטדייל נישמעת. עכשיו אתה לא יודע מה עם טוטדייל,אין לך אור ונראה לך שהלכת לאיבוד במערה&#33;
    "אילומיס, ליקיטונג&#33; צאו&#33; אילומיס, השתמשי באור ירח&#33;" אני אומר.
    "אבל יותר חשוב.." אני אומר לעצמי וקופץ אל המים.
    "תקשיב ליקיטונג, תגן על אילומס מפוקימונים שיתקפו אתכם, אני הולך לחפש את טוטודייל&#33;" אני צועק וצולל אל המים במטרה למצוא את טוטודייל.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ירין-
    "כן. הם אפילו היסתדרו בסדר בהתחלה" היא אומרת "ואז יצאתי למסע ומאז הוא ככה" היא אומרת ביאוש.

"זה פעם ראשונה שהוא יוצא למסע?" אני שואל
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. אבל הופיר יותר
    היום בשעה שמונה בערב יתפרסמו החמישה שימשיכו. מי שלא עובר מצטער מראש V.V

לני-
    טורצ&#39;יק מצליח להיתחמק ושולח להביור על נידוקווין פוגע בה חזק וגורם לה לאבד את הריכוז והאגרוף נעלם ובמקום זה היא מתקרבת אל טורצ&#39;יק עם אגרוף ברק. טיילו מצד שני לא מצליח להיתחמק מהאגרוף של וויגליטאף וניפגע קשה אבל משתמש בצוות כפול וסופה מכל כיוון וכולא את ויגליטאף המפוחדת בפנים והיא לא מצליחה לצאת.
    "טורצ&#39;יק תחמוק ואז תשתמש בלהביור שוב&#33;" אני אומר לו.
    "טיילו גמור אותה עם צוות כפול וכנף ברזל בכל הכוח&#33;" אני אומר לו.
    אני מחכה לראות מה יקרה ומקווה שמה שאמרתי להם יצליח.
    חמוף

9. משתמש מנוסה
    קייט-
    רעיונות איך לשפר? ^_^
    ____
    פלאסל מתחיל להיתגלגל במהירות לכיוון טוגטיקשמנסה להתחמק אבל נפגע קשות מהמכת ברק.
    טוגטיק מעולף. "קייט היא המנצחת&#33; אנחנו נצא עכשיו לרבע שעה הפסקה" הכרוז אומר. מה תעשי עכשיו?
    אממ... אולי שתהיה יותר מעורבות עם הדתות האלה שיש

10. the bitch is back
    דיוויס-
    אתה מוציא את ליקיטונג ואילומיס והם נשארים על האדמה בעוד שאתה קופץ למים, אתה לוקח נשימה ארוכה וצולל לאין נודע אתה מצליח לשהות מתחת למים חמש שדות ואז מרגיש שאין לך אוויר ועולה למעלה, אילמיס וליקטיטונג מחכים לך שם ונראים ממש משועממים. אתה צולל שוב ומגיע לקרקעית ומתחיל למשש את אדמת האגם ומרגיש המון עצמות. אתה מצליח לשחות עוד כחמש דקות מבלי אוויר ומגיע לנקיב באגם ובו יש אוויר.
    אתה לוקח נשימה ארוכה. וממשיך לשחות אבל הכל נעלם, אתה לא רואה או שומע פוקימונים.
    מה עכשיו?

ירין-
    "כן. הוא היה גם מאוד ממושמע, ממש לא יודעת מה קרה לו ומאז שתפסתי את פצ&#39;ירסו ההיתנהגות שלו ממש הידרדרה."

לני-
    טורצ&#39;יק מתחמק ושורף את נידוקווין קליל, נידוקווין העצבנית מתקרבת אל טורצ&#39;יק עם בעיטה כפולה ומעיפה אותו הצידה. מהגזרה השנייה טיילו תוקף בלי סוף את וויגליטאף עם כנף ברזל, היא נראת תשושה.
    "ג&#39;יגלי תשתמשי בקרן קרח על הסופה ואז תשתמשי באגרוף ממוקד בשביל לשבור אותה, נידו תשתמשי בעוקץ רעל על טורצ&#39;יק&#33;" בלו אומרת וג&#39;יגלי מצליחה להקפיא את הסופה ושוברת אותה ורסיסי קרח חותכים את כולם גם את הפוקימונים שלה ונידו שולחת עוקץ רעל מהיר לטורצ&#39;יק&#33;

קייט-
    אין בעיה אם תקראי בעלילות של אחרים כבר התחלתי אבל בקטנה =]
    בקרוב הם יגיעו ובגדול D:
    ____
    את הולכת למרכז ומרפאת את הפוקימונים שלך וחוזרת למתחם התחרות ושומעת קצת רעשים ומילמולים מכיוון חדר ההמתנה.
    גיל! 3>

11. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 5 2009, 04:30 PM
    דיוויס-
    אתה מוציא את ליקיטונג ואילומיס והם נשארים על האדמה בעוד שאתה קופץ למים, אתה לוקח נשימה ארוכה וצולל לאין נודע אתה מצליח לשהות מתחת למים חמש שדות ואז מרגיש שאין לך אוויר ועולה למעלה, אילמיס וליקטיטונג מחכים לך שם ונראים ממש משועממים. אתה צולל שוב ומגיע לקרקעית ומתחיל למשש את אדמת האגם ומרגיש המון עצמות. אתה מצליח לשחות עוד כחמש דקות מבלי אוויר ומגיע לנקיב באגם ובו יש אוויר.
    אתה לוקח נשימה ארוכה. וממשיך לשחות אבל הכל נעלם, אתה לא רואה או שומע פוקימונים.
    מה עכשיו?
    אני יוצא מהאגם אל עבר היבשה, מחפש את טוטודייל וקלי, או כל אחד שיכול לעזור לי.

Spoiler ספוילר

12. אבל הופיר יותר
    לני-
    טורצ&#39;יק מתחמק ושורף את נידוקווין קליל, נידוקווין העצבנית מתקרבת אל טורצ&#39;יק עם בעיטה כפולה ומעיפה אותו הצידה. מהגזרה השנייה טיילו תוקף בלי סוף את וויגליטאף עם כנף ברזל, היא נראת תשושה.
    "ג&#39;יגלי תשתמשי בקרן קרח על הסופה ואז תשתמשי באגרוף ממוקד בשביל לשבור אותה, נידו תשתמשי בעוקץ רעל על טורצ&#39;יק&#33;" בלו אומרת וג&#39;יגלי מצליחה להקפיא את הסופה ושוברת אותה ורסיסי קרח חותכים את כולם גם את הפוקימונים שלה ונידו שולחת עוקץ רעל מהיר לטורצ&#39;יק&#33;
    "טורצ&#39;יק תחמוק ותגמור אותה עם סחרור אש ואש רפאים ביחד&#33; בכל הכוח&#33;" אני אומר לו.
    "טיילו תשתמש במתקפת מהירות כדי לחמוק מאחוריה ואז תתקוף עם כנף ברזל&#33;" אני אומר לו.
    "תנסה להשתמש באס אוירי&#33;" אני מוסיף לדברי אל טיילו.
    חמוף

13. משתמש מנוסה
    את הולכת למרכז ומרפאת את הפוקימונים שלך וחוזרת למתחם התחרות ושומעת קצת רעשים ומילמולים מכיוון חדר ההמתנה.
    אני הולכת לחדר ההמתנה ומנסה להקשיב למה שאחרים אומרים

14. the bitch is back
    דיוויס-
    אתה יוצא מהמים ויש חושך פוקימוניך נעלמו&#33; אתה מתחיל לרוץ על גדת האגם ופוגע במשהו ונופל על הפנים.
    אתה מרגיש שזה פוקימון אבל לא יודע מי זה פתאום אתה רואה אור קטן בוקע מתחתית האגם, האור הולך וגדל עד שזה ממש צף על המים אתה מזהה שזה והוא רוצה לעזור לך&#33;

לני-
    טורצ&#39;יק שולח סחרור אש ואש רפאים ומחסל את נידוקווין ואילו טיילו נפגע קשות מאגרוף ממוקד של ויגליטאף ומתעלף. טורצ&#39;יק העצבני מתחיל לזהור אתה עוצם את עיניך מהאור הבוהק וכשאתה פותח אותן עומד מולך והוא מחסל את ווגילטאף בבעיטה כפולה.
    אתה המנצח&#33;

קייט-
    את שומעת את המילמולים ומזהה את הקול של אינג&#39;ל שמקללת ועצבנית בטרוף.
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 5 2009, 05:08 PM
    קייט-
    את שומעת את המילמולים ומזהה את הקול של אינג&#39;ל שמקללת ועצבנית בטרוף.
    אני חושבת לעצמי "וואו, פסיכית" מתיישבת ומתחילה להכין את הפוקימונים שלי לתחרות

עמוד 57 מתוך 171 ראשוןראשון ... 747555657585967107157 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •