Pokemon GO
עמוד 59 מתוך 171 ראשוןראשון ... 949575859606169109159 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 871 עד 885 מתוך 2565
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 5 2009, 06:10 PM
    קייט-
    פתאום הדלת נפתחת בחוזקה ואת רואה את אינג'ל יוצאת משם בכעס את מנסה לא להקים רעש אבל היא שמה לב אליך "את תשלמי על זה" היא אומרת והולכת משם ברוגז.
    חמש דקות אח"כ קוראים לך לבמה.
    את עולה לבמה ורואה מולך בחורה "בהצלחה שיהיה לך!" היא אומרת ומוציאה ו- .
    "צאו פלאסל וטרפינץ'. פלאסל תשתמש בנשיקה מתוקה ואז גלגול בשילוב עם מכת ברק על בלסטויז. טרפינץ' תשתמש בקבר חול ואחר כך במתקפת עילוף"

2. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by Loveless@Jul 3 2009, 06:16 PM
    טורי-
    שאתה לא תיהיה כמה ימים?
    ___
    אתה מוציא את ספירו שמעיף את עלי הטער בעזרת סופה ומתקרב לבספורט על מכת כנף, אבל בלספורט מתחמק ושולח גפן מצליפה על ספירו ומתחיל להצליף בו בחוזקה.
    חזרתי מוקדם O:

"ספירו!,תשתמש במכת כנף כנף על החול ואז כשיווצר עשן תפשיט אותו בעזרת סופה כדי שיכסה את כל האזור,ואז תתרקוף את בלספורט בניקור עד שייפול!"

מותר לי להתמש בשתי בפוקמונים בקרב כזה?

3. the bitch is back
    לני-
    היא מסתובבת אליך "אתה רוצה אולי לבוא איתי?" היא שואלת בחיוך.

דיוויס-
    "אני בסדר הוא פשוט נשך אותי חזק בכתף" היא אומרת ומחזיקה את הכתף.
    אתה זורק את הפוקדור אבל ארבוק לא ניתפס וזוחל לו משם. קלי מאבדת את ההכרה!

טרביס-
    אתה ממשיך לטייל בעיר ומגיע לחורשה קטנה ובחורשה אתה רואה משחק יחד עם .

קייט-
    למראה פלאסל וטריפניץ' הקטנים הפוקימונים של בלו מתחילים לצחוק בקולי קולות ואת שמה לב שגם בלו מחייכת. פלאסל וטריפניץ מתעצבנים ומתחילים לתקוף, פלאסל שולח נשיקה מתוקה ומבלבל את בלסטויז ואז הפוכך את עצמו לכדור ברק וניכנס בבלסטויז המבולבל. טריפניץ תוקף בקבר חול על נידוקווין שלא נראה מזיז לה כ"כ ואז תוקף אותה עם מתקפת עילוף שפוגעת בה מעט "עד עכשיו זה היה קל!" בלו אומרת "טורטלי תשתמש בגלישה על פלאסל וטרפניץ ואז תשתמש בניפוץ גולגולת על פלאסל, נידו תשתמשי בבעיטה כפולה על פלאסל ואז תשלחי אגרוף ממוקד על טריפניץ!" אומרת בלו ברוגז ואז גל ענק מגיע מבלסטויז ופוגע בטריפניץ ולפאסל ומתוך הגל נידוקווין יוצאת ופוגעת בפלאסל באופן בינוני. נידוקווין מתקרבת אל טריפניץ' באגרוף ממוקד ובלאסטויז אל פלאסל בניפוץ גולגולת.

טורי-
    ברוך השב
    ___
    אתה לא יכול בשני פוקימונים.
    ____
    הבנתי רק את החלק של ספירו תקוף במתקפת כנף, אח"כ כלום V.V
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 5 2009, 06:37 PM
    טרביס-
    אתה ממשיך לטייל בעיר ומגיע לחורשה קטנה ובחורשה אתה רואה משחק יחד עם .
    אני מוציא את באלבאזור ואת פוליוויג
    "באלבאזור זרע אלוקה על בידוף
    פוליוויג אקדח מים על השני(שכחתי איך קוראים לו?)"

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

5. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by Loveless@Jul 5 2009, 07:37 PM
    טורי-
    ברוך השב
    ___
    ____
    O:

התכוונתי שהוא יתקוף במתקפת כנף את האדמה כדי שיווצר מעט אבק באוויר ואז אני אומר לו להתמש בסופה כדי לפזר אותו,וכשבלספורט לא יראה בגלל מסך העשן ספירו יתקוף אותו בניקור עד שייפול O:

6. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    לני-
    היא מסתובבת אליך "אתה רוצה אולי לבוא איתי?" היא שואלת בחיוך.
    "אין לי משהו יותר טוב לעשות, אז כן" אני עונה לה והולך אחריה לפרופסור.
    חמוף

7. the bitch is back
    טוב, אחרי שיקולים רבים(מאוד) החלטתי על החמישה האנשים שנשארים במשחק. מי שלא ממשיך אני מצטער מאוד ואם יש לכם שאלות מדוע ולמה בפרטיי בלבד תודה.
    אז הרשימת האנשים שנשארים הם: (תופים בבקשה)

Zapdos

scops owl

tomer14

Dingo

Ducky

*אני חוזר ואומר מי שלא היתקבל זה לא משהו אישי נגדו אלו שיקולים שלי שהתבססו בכמה גורמים*

כל מי שנשאר במשחק מקבל תוספת של 1500$ ועוד שישה פוכדורים.

בנוסף:
    אני מזכיר בעמוד 75 מי שפותח ראשון את הדף יקבל פוקימון התחלתי מפותח שהוא כבר לא בבחירה (כלומר אי אפשר טוצ'יק או טוטדייל) מאיזה מחוז שהוא רוצה.
    ובעמוד 100 יהיה ספיישל מגניב ביותר ויהיו המון פרסים מגניבים במיוחד!

אני משאיר את הדף הזה לכמה שאלות מהאנשים שנשארו.
    ערב טוב לכולם ^_^
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    קייט-
    למראה פלאסל וטריפניץ' הקטנים הפוקימונים של בלו מתחילים לצחוק בקולי קולות ואת שמה לב שגם בלו מחייכת. פלאסל וטריפניץ מתעצבנים ומתחילים לתקוף, פלאסל שולח נשיקה מתוקה ומבלבל את בלסטויז ואז הפוכך את עצמו לכדור ברק וניכנס בבלסטויז המבולבל. טריפניץ תוקף בקבר חול על נידוקווין שלא נראה מזיז לה כ"כ ואז תוקף אותה עם מתקפת עילוף שפוגעת בה מעט "עד עכשיו זה היה קל!" בלו אומרת "טורטלי תשתמש בגלישה על פלאסל וטרפניץ ואז תשתמש בניפוץ גולגולת על פלאסל, נידו תשתמשי בבעיטה כפולה על פלאסל ואז תשלחי אגרוף ממוקד על טריפניץ!" אומרת בלו ברוגז ואז גל ענק מגיע מבלסטויז ופוגע בטריפניץ ולפאסל ומתוך הגל נידוקווין יוצאת ופוגעת בפלאסל באופן בינוני. נידוקווין מתקרבת אל טריפניץ' באגרוף ממוקד ובלאסטויז אל פלאסל בניפוץ גולגולת.

טורי-
    ברוך השב
    ___
    ____
    "פלאסל תשתמש בצוות כפול ובזריזות בשביל להתחמק, אתה קטן ומהיר והוא גדול איטי וטיפש. טרפינץ' תשתמש בסופת חול בשביל להפריע לנידוקווין, ואז תשתמש עליה בשילוב בין מתקפת עילוף לנשיכה"

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 5 2009, 04:30 PM
    ירין-
    "כן. הוא היה גם מאוד ממושמע, ממש לא יודעת מה קרה לו ומאז שתפסתי את פצ'ירסו ההיתנהגות שלו ממש הידרדרה."

"את חושבת שהוא מקנה בפצ'ריסו?" אני שואל
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. the bitch is back
    לני-
    אתם הולכים ביחד בעיר והיא מובילה אותך לבית בקצה העיר, בלו לא דופקת בדלת וישר ניכנסת "היי פרפסור תכיר זה לני, לני זה פרופסור אוק" היא מציגה ופרוספור אוק לוחץ את ידך בחום "טוב בלו תקשיבי, קיבלתי לידי פוקדור אחד מהמוזרים הוא כולו צבוע בזהב וכתוב עליו GS לפי השמועות יש ביער איילין מקדש קטן ממוקם ביער ואם תניחי את הפוקדור שם הוא יפתח ויגלה פוקימון חדש שאף אחד עוד לא ראה&#33;" הוא אומר באושר "הייתי עושה את זה בעצמי אבל אני כבר זקן מידי להרפתקאות כאלה" הוא אומר וצוחק. "אין בעיה פרופסור אוק&#33; אם תצוץ בעיה אתקשר אליך&#33;" היא אומרת "לני אתה רוצה לבוא?" היא שואלת בחיוך.

קייט-
    פלאסל מצליח להתחמק מהניפוץ גולגולת של בלאסטויז ותוקף אותו עם מכת ברק בלסטויז משתמש בהגנת ברזל כתגובה ושולח משאבת הידרו. טריפניץ שולח סופת חול שמכבה את כל המגרש וכול הפוקימונים מפסיקים לתקוף טריפניץ&#39; משתמש במתקפת עילוף ונשיכה על נידוקווין המופתעת וגורל לה לנזק רציני.
    "טורטלי תשתמש משאבת הידרו בשביל להעיף את סופת החול ואז תשתמש באגרוף שאיבה על פלאסל&#33; נידו תישתמשי בכוח אדמה על טריפניץ&#33;"בלו אומרת. בלסטויז משתמש במשאבת הידרו והורס את הסופת חול שהופכת לבוץ ומכסה את כולם ומתקרב לפלאסל עם אגרוף שאיבה&#33; נידו משתמשת בכוח אדמה על טריפניץ&#39; שלא מצליח להיתחמק וניפגע&#33;
    לפתע טריפניץ זוהר באור בהיר וחזק ומונע מכולם לראות, את מסתכלת ורואה מולך
    *טריפניץ&#39; היתפתח&#33; אני אעדכן מאוחר יותר גם את המתקפות שלו*
    ויברבה משתמש בנשימת דרקון ומחסל את נידוקווין&#33;

ירין-
    "אני בספק, אם כבר פצ&#39;יריסו הגביר את הקנאה שלו... אני חושבת שזה בגלל קלפרי אבל אני לא יודעת למה&#33;" היא אומרת בעצב.
    גיל! 3>

11. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Loveless@Jul 5 2009, 11:58 PM
    לני-
    אתם הולכים ביחד בעיר והיא מובילה אותך לבית בקצה העיר, בלו לא דופקת בדלת וישר ניכנסת "היי פרפסור תכיר זה לני, לני זה פרופסור אוק" היא מציגה ופרוספור אוק לוחץ את ידך בחום "טוב בלו תקשיבי, קיבלתי לידי פוקדור אחד מהמוזרים הוא כולו צבוע בזהב וכתוב עליו GS לפי השמועות יש ביער איילין מקדש קטן ממוקם ביער ואם תניחי את הפוקדור שם הוא יפתח ויגלה פוקימון חדש שאף אחד עוד לא ראה&#33;" הוא אומר באושר "הייתי עושה את זה בעצמי אבל אני כבר זקן מידי להרפתקאות כאלה" הוא אומר וצוחק. "אין בעיה פרופסור אוק&#33; אם תצוץ בעיה אתקשר אליך&#33;" היא אומרת "לני אתה רוצה לבוא?" היא שואלת בחיוך.
    "נשמע כמו הרפתקה&#33; אני בא&#33;" אני אומר לה ומחייך חיוך קל.
    אני הולך אחריה ליער.
    חמוף

12. משתמש מנוסה

קייט-
    פלאסל מצליח להתחמק מהניפוץ גולגולת של בלאסטויז ותוקף אותו עם מכת ברק בלסטויז משתמש בהגנת ברזל כתגובה ושולח משאבת הידרו. טריפניץ שולח סופת חול שמכבה את כל המגרש וכול הפוקימונים מפסיקים לתקוף טריפניץ&#39; משתמש במתקפת עילוף ונשיכה על נידוקווין המופתעת וגורל לה לנזק רציני.
    "טורטלי תשתמש משאבת הידרו בשביל להעיף את סופת החול ואז תשתמש באגרוף שאיבה על פלאסל&#33; נידו תישתמשי בכוח אדמה על טריפניץ&#33;"בלו אומרת. בלסטויז משתמש במשאבת הידרו והורס את הסופת חול שהופכת לבוץ ומכסה את כולם ומתקרב לפלאסל עם אגרוף שאיבה&#33; נידו משתמשת בכוח אדמה על טריפניץ&#39; שלא מצליח להיתחמק וניפגע&#33;
    לפתע טריפניץ זוהר באור בהיר וחזק ומונע מכולם לראות, את מסתכלת ורואה מולך
    *טריפניץ&#39; היתפתח&#33; אני אעדכן מאוחר יותר גם את המתקפות שלו*
    ויברבה משתמש בנשימת דרקון ומחסל את נידוקווין&#33;
    "כל הכבוד ויברבה&#33; פלאסל תשתמש בזריזות בשביל להתחמק ואז שילוב בין גלגול ומכת ברק&#33; ויברבה נשימת דרקון על בלסטויז"

13. משתמש מנוסה

ירין-
    "אני בספק, אם כבר פצ&#39;יריסו הגביר את הקנאה שלו... אני חושבת שזה בגלל קלפרי אבל אני לא יודעת למה&#33;" היא אומרת בעצב.
    "טריוג אז מה קרה?" אני מנסה להבין
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

14. the bitch is back
    לני-
    אתם יוצאים מעיר ועוברים מהר בדרך 28 ומגיעים ליער עצום בגודלו וממשיכים בשביל שפתאום מתפצל לשלושה שבילים ראשיים שנראים מפותחים למדי ועוד חמישה שבילים שנראים נטושים ואפלים במיוחד.
    באיזו דרך תבחרו?

קייט-
    פלאסל לא מצליח להחמק בזמן ומקבל את האגרוף היישר בבטן ועף אחורה מעולף.
    הקרב הוא בין בלסטויז לבירבה, שניהם נראים נחושים בניצחון.
    ויברבה שולח נשימת דרקון אבל בלסטויז מתחמק בקלות, ויברבה לא מספיק מאומן עם המתקפה הזאת.
    "טורטלי תשתמש בתותחי הבזק&#33;" בלו אומרת והתותחים על גבו של בלסטויז מתחילים לזהור באור בוהק מאוד&#33;

ירין-
    טריוג מתעלם ממך ומתחיל ללכת לכיוון חורשה בלעדיכם.
    גיל! 3>

15. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Loveless@Jul 6 2009, 01:18 AM
    לני-
    אתם יוצאים מעיר ועוברים מהר בדרך 28 ומגיעים ליער עצום בגודלו וממשיכים בשביל שפתאום מתפצל לשלושה שבילים ראשיים שנראים מפותחים למדי ועוד חמישה שבילים שנראים נטושים ואפלים במיוחד.
    באיזו דרך תבחרו?
    אני מתחיל לחשוב על זה.
    "את הימני&#33;" אני קורא ומתחיל ללכת.
    חמוף

עמוד 59 מתוך 171 ראשוןראשון ... 949575859606169109159 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •