Pokemon GO
עמוד 60 מתוך 171 ראשוןראשון ... 1050585960616270110160 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 886 עד 900 מתוך 2565
  1. the bitch is back
    לני-
    אתם ממשיכים ללכת אבל לא רואים שום דבר, הדרך עושה מסביב ליער סיבוב.
    אתה מידי פעם רואים כמה , ו- . אחרי הליכה של חצי שעה בלי שום דבר בלו אומרת "אני חושבת שכדאי שנחזור גם כל הפוקימונים החזקים נמצאים בפנים לעשות סיבוב סביב היער לא יעזור לנו, אתה לא חושב?"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by Loveless@Jul 6 2009, 01:32 AM
    לני-
    אתם ממשיכים ללכת אבל לא רואים שום דבר, הדרך עושה מסביב ליער סיבוב.
    אתה מידי פעם רואים כמה , ו- . אחרי הליכה של חצי שעה בלי שום דבר בלו אומרת "אני חושבת שכדאי שנחזור גם כל הפוקימונים החזקים נמצאים בפנים לעשות סיבוב סביב היער לא יעזור לנו, אתה לא חושב?"
    "את צודקת, נחזור אחורה" אני אומר לה.
    "אבל לאיזה כיוון נלך עכשיו?" אני שואל אותה.
    חמוף

3. the bitch is back
    Originally posted by Zapdos@Jul 6 2009, 01:39 AM
    "את צודקת, נחזור אחורה" אני אומר לה.
    "אבל לאיזה כיוון נלך עכשיו?" אני שואל אותה.
    לני-
    "אני חושבת שנבחר באחת מהדרכים השוממות." היא אומרת "תחשוב על בטח פוקימונים חזקים ניצאים שם בריחוק מבני אדם ואנחנו צריכים למצוא איזה מקדש סודי או משהו כזה" היא אומרת בחיוך.
    אתם חוזרים להיתפצלות ויש לכם את אותם שבילים (בשביל להקל עליך תבחר מספר 1-5) ותלכו עליו...
    גיל! 3>

4. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Loveless@Jul 6 2009, 01:42 AM
    לני-
    "אני חושבת שנבחר באחת מהדרכים השוממות." היא אומרת "תחשוב על בטח פוקימונים חזקים ניצאים שם בריחוק מבני אדם ואנחנו צריכים למצוא איזה מקדש סודי או משהו כזה" היא אומרת בחיוך.
    אתם חוזרים להיתפצלות ויש לכם את אותם שבילים (בשביל להקל עליך תבחר מספר 1-5) ותלכו עליו...
    אני בוחר מס' 3.
    אני הולך יחד עם בלו בכיוון שבחרתי.
    חמוף

5. the bitch is back
    לני-
    אתה ממשיכים ללכת בשביל שבחרת וכעבור עשרים דקות של הליכה בחושך אתם שומעים רישרוש מאחד השיחים ומשם קופץ שמשתמש בגפן מצליפה וגונב לבלו את התיק ובורח משם "לא התיק שלי עם הפוקדורים שלי והפוקדור של הפרופסור!" היא אומרת ומתחילה לרוץ אחריו ונעלמת מהעין שלך.
    גיל! 3>

6. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Loveless@Jul 6 2009, 01:52 AM
    לני-
    אתה ממשיכים ללכת בשביל שבחרת וכעבור עשרים דקות של הליכה בחושך אתם שומעים רישרוש מאחד השיחים ומשם קופץ שמשתמש בגפן מצליפה וגונב לבלו את התיק ובורח משם "לא התיק שלי עם הפוקדורים שלי והפוקדור של הפרופסור!" היא אומרת ומתחילה לרוץ אחריו ונעלמת מהעין שלך.
    "בלו! איפה את!" אני צועק ומנסה לרוץ לכיוון האחרון שמננו ראיתי אותה רצה.
    "טילו צא! תחפש את בלו מהאויר!" אני קורא וזורק את הפוקדור שלו.
    חמוף

7. the bitch is back
    Originally posted by Zapdos@Jul 6 2009, 02:04 AM
    "בלו! איפה את!" אני צועק ומנסה לרוץ לכיוון האחרון שמננו ראיתי אותה רצה.
    "טילו צא! תחפש את בלו מהאויר!" אני קורא וזורק את הפוקדור שלו.
    לני-
    "פשוט תבוא!" היא צועקת לך "אני פה אבל הוא ממשיך לברוח!" היא צועקת לך. אתה רץ אחריה ואת חוסמים את קרניבין "תחזיר את התיק שלי" אומרת בלו וקרניבין מחזיק את התיק חזק אליו ומסרב להחזיר אותו.
    גיל! 3>

8. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Loveless@Jul 6 2009, 02:17 AM
    לני-
    "פשוט תבוא!" היא צועקת לך "אני פה אבל הוא ממשיך לברוח!" היא צועקת לך. אתה רץ אחריה ואת חוסמים את קרניבין "תחזיר את התיק שלי" אומרת בלו וקרניבין מחזיק את התיק חזק אליו ומסרב להחזיר אותו.
    "תיהי מוכנה לתפוס את התיק" אני אומר לה ומחייך חיוך קטן לעברה.
    "טיילו! סופה וכנף ברזל!" אני קורא לכיוון של טיילו כדי שיבוא ויפגע בקרניביין.
    חמוף

9. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 5 2009, 07:37 PM
    דיוויס-
    "אני בסדר הוא פשוט נשך אותי חזק בכתף" היא אומרת ומחזיקה את הכתף.
    אתה זורק את הפוקדור אבל ארבוק לא ניתפס וזוחל לו משם. קלי מאבדת את ההכרה!
    "קלי!" אני צועק ומנסה להעיר אותה.
    "טוטודייל, ליקיטונג! צאו!" אני צועק.
    אני מרים את קלי על הגב שלי ואומר להם: אני צריך עזרה בלהרים את קלי, ליקיטונג. טוטודייל, אתה תגן עלינו למקרה שפוקימון פראי יופיע!".
    אני מתחיל לרוץ אל עבר היציאה של המערה במטרה להגיע אל בית-חולים.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 6 2009, 01:18 AM
    קייט-
    פלאסל לא מצליח להחמק בזמן ומקבל את האגרוף היישר בבטן ועף אחורה מעולף.
    הקרב הוא בין בלסטויז לבירבה, שניהם נראים נחושים בניצחון.
    ויברבה שולח נשימת דרקון אבל בלסטויז מתחמק בקלות, ויברבה לא מספיק מאומן עם המתקפה הזאת.
    "טורטלי תשתמש בתותחי הבזק!" בלו אומרת והתותחים על גבו של בלסטויז מתחילים לזהור באור בוהק מאוד!
    "ויברבה תשתמש בסופת חול ואז בחפירה!"

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 6 2009, 01:18 AM

ירין-
    טריוג מתעלם ממך ומתחיל ללכת לכיוון חורשה בלעדיכם.
    "טוב אז...ג'י צא! נקודות בוץ על טריוג!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. the bitch is back
    לני-
    טיילו יוצא ושולח סופה חזק לעבר קרינביין יחד עם כנף ברזל אבל קרינביין משתמש בגפן מצליפה ובורח משם "לא התיק שלי&#33; מה נעשה?" בלו שואלת.

דיוויס-
    טוטדייל וליקטיטונג יוצאים. אתה וליקטיטונג סוחבים את קלי וטוטדייל הולך לפניכם, אתם ממשיכים ללכת עשרים דקות ואתה רואה שוב את והיא מסמנת לכם לעקוב אחריה, האם תעקוב אחריה?

קייט-
    ויברבה משתמש בסופת חול ובלסטויז משגר את התותחים ומפספס את ויברבה שירד אל מתחת האדמה. כעבור כמה רגעים ויברבה יוצא מהאדמה ותוקף את בלסטויז חזק. שניהם לא מוותרים "טורטלי קרן בועות ואז קרן קרח&#33;" בלו אומרת ובלסטויז משגר בועות והופך אותם לקרח והם מתקרבים במהירות לויברבה.

ירין-
    טריוג מתחמק בקלות, ומתקרב אל ג&#39;יאדוד עם אגרוף ממוקד&#33;
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 6 2009, 07:11 PM

ירין-
    טריוג מתחמק בקלות, ומתקרב אל ג&#39;יאדוד עם אגרוף ממוקד&#33;
    "ג&#39;י מהר כיפוף הגנה ואז גילגול עם דחיפה&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

14. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 6 2009, 07:11 PM

דיוויס-
    טוטדייל וליקטיטונג יוצאים. אתה וליקטיטונג סוחבים את קלי וטוטדייל הולך לפניכם, אתם ממשיכים ללכת עשרים דקות ואתה רואה שוב את והיא מסמנת לכם לעקוב אחריה, האם תעקוב אחריה?
    "אין לנו זמן&#33;" אני אומר לנידורן.
    "כדאי שזה יהיה טוב, אני סומך עליך&#33;" אני אומר ועוקב אחריה.

Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    ירין-
    ג&#39;יאדוד משתמש בכיפוף הגנה אבל ניפגע מהאגרוף הממוקד של טריוג ומעיף אותו על האדמה, ג&#39;יאדוד מתעצבן ופוגע חזק בטריוג עם גלגול ודחיפה שפוגע חזק בטריוג ומעיף אותו על עץ. טריוג משתמש בגל ואקום&#33;

דיוויס-
    נידורינה מובילה אותכם בדרך ארוכה שאורכת כמעט שעתיים לפתח סודי לעיר ג&#39;נטה.
    גיל! 3>

עמוד 60 מתוך 171 ראשוןראשון ... 1050585960616270110160 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •