"נידורינה, בואי נבדוק מה זה" אני אומר ומסתכל על זה, מנסה להבין מה זה בדיוק.Originally posted by Loveless@Jul 7 2009, 03:06 PM
דיוויס-
אתה בוחר בדרך ימין והולך בה כרבע שעה אבל משהו חוסם אותה ואתה לא מצליח להבין מה זה.
"נידורינה, בואי נבדוק מה זה" אני אומר ומסתכל על זה, מנסה להבין מה זה בדיוק.Originally posted by Loveless@Jul 7 2009, 03:06 PM
דיוויס-
אתה בוחר בדרך ימין והולך בה כרבע שעה אבל משהו חוסם אותה ואתה לא מצליח להבין מה זה.
ספוילר
תוך כדי הליכה אני פותחת את התיק שלי ובודקת מה גורם לרעשיםOriginally posted by Loveless@Jul 7 2009, 03:06 PM
קייט-
האונדוור מכשכש בזנבו באושר ומתחיל להוביל אותך דרך כמה שבילים חשוכים. אחרי עשרים דקות של הליכה את מתחילה לשמוע רעשים מהתיק שלך.
דיוויס-
אתם בודקים אבל אתה לא בדיוק מצליח לזהות מה זה, אתה מבין שזה פוקימון אבל לא יודע איזה.
תתקרב עוד קצת או תלך לצד השני?
קייט-
את ממשיכה ללכת ורואה שהביצה זוהרת ומתחילה לזוז. את מוציאה אותה מהיתק ומניחה אותה על הקרקע, הביצה זזה בלי הפסקה והאנדוור טיפה נלחץ ועומד מאחורייך. הביצה בוקעת ויוצאת משם לא אחרת מקטנה ומופחדת נורא.
"אני יודע שמים יכולים להזיז דברים כבדים, אז ננסה מים! טוטודייל, צא! תשתמש באקדח מים על הדבר הזה ותנסה להזיז אותו!" אני אומר.Originally posted by Loveless@Jul 7 2009, 03:15 PM
דיוויס-
אתם בודקים אבל אתה לא בדיוק מצליח לזהות מה זה, אתה מבין שזה פוקימון אבל לא יודע איזה.
תתקרב עוד קצת או תלך לצד השני?
ספוילר
אני נעמדת על הברכיים בשביל להראות פחות גדולה ומאיימת ומקרבת אליה יד שתראי שהיא ריקה ושאני לא מתכוונת לפגוע בה. "היי, את תפחדי, הכל בסדר... אני קייט"Originally posted by Loveless@Jul 7 2009, 03:15 PM
קייט-
את ממשיכה ללכת ורואה שהביצה זוהרת ומתחילה לזוז. את מוציאה אותה מהיתק ומניחה אותה על הקרקע, הביצה זזה בלי הפסקה והאנדוור טיפה נלחץ ועומד מאחורייך. הביצה בוקעת ויוצאת משם לא אחרת מקטנה ומופחדת נורא.
"אווו... איזה חמודהX3" אני אומרת וממשיכה ללכת אבל בזהירותבשביל לא להעיר אותהOriginally posted by Loveless@Jul 7 2009, 03:21 PM
קייט-
בונרי עדיין מפוחדת מאוד ומתחילה לרעוד מפחד וקופצת לידיים שלך ונירדמת שם, המראה חמוד אבל טיפה מוזר לך.
איפה כתבתי אבן? :huh:Originally posted by Loveless@Jul 7 2009, 03:21 PM
דיוויס-
מי אמר שזה פוקימון מסוג אבן? OO
____
טוטדייל שולח אקדח מים אבל זה נראה שזה לא כ"כ משפיע על הפוקימון.
"טוב טוטודייל, חזור" אני אומר ומחזיר את טוטודייל לכדור.
"בואי נמשיך לנסות לזהות את זה" אני אומר ומנסה להתסכל מכל הכיוונים שאני יכול בשביל לזהות מה זה.
ספוילר
"מי מחסל את הפוקימונים?" אני שואלOriginally posted by Loveless@Jul 7 2009, 02:16 PM
ירין-
האיש מסתכל עליך בזעם "מה אתה חושב שלא ניסינו?" הוא אומר וממשיך "אפילו המשטרה ולוכדי פוקימונים לא הצליחו!"
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
קייט-
את והאנדאוור ממשיכים ללכת והוא מוביל אותך בחזרה לביקתה שהיית בה. את מרגישה מין חוסר נעימות וממשיכה בדרכך ושומעת שוב משהו מאחורייך זה רץ במהירות מסביבך.
דיוויס-
אתה ממשיך להיתקרב לפוקימון הגדול והוא טיפה מזכיר לך דינוזאור מיניאטורי ואז אתה מבין שזהחוסם את הדרך!
ירין-
"מי אמר מחסל?" שואל האיש "הם נלחמים פה שתי כנופיות של פוקימונים."
"הוא פוקימון עשב ומעופף, אז קרח אמור להיות חזק עליו, אולי זה מה שיזיז אותו! ליקיטונג, צא! קרן קרח, אבל אל בשיא העצמה, רק משהו שיזיז אותו!" אני אומר ומצביע על טרופיוס.Originally posted by Loveless@Jul 7 2009, 04:27 PM
דיוויס-
אתה ממשיך להיתקרב לפוקימון הגדול והוא טיפה מזכיר לך דינוזאור מיניאטורי ואז אתה מבין שזהחוסם את הדרך!
ספוילר
דיוויס-Originally posted by Ducky@Jul 7 2009, 04:29 PM
"הוא פוקימון עשב ומעופף, אז קרח אמור להיות חזק עליו, אולי זה מה שיזיז אותו! ליקיטונג, צא! קרן קרח, אבל אל בשיא העצמה, רק משהו שיזיז אותו!" אני אומר ומצביע על טרופיוס.
ליקיטונג יוצא עם קרן קרח ופוגע בטרופיוס שמתעצבן ושולח חבטת גוף חזקה שמעלפת את ליקיטונג.
"האונדר תשתמש בגחלת על הדבר הזה מהר!"Originally posted by Loveless@Jul 7 2009, 04:27 PM
קייט-
את והאנדאוור ממשיכים ללכת והוא מוביל אותך בחזרה לביקתה שהיית בה. את מרגישה מין חוסר נעימות וממשיכה בדרכך ושומעת שוב משהו מאחורייך זה רץ במהירות מסביבך.
"ליקיטונג, חזור! סקארמורי, אני בוחר בך! מתקפת כנף!"Originally posted by Loveless@Jul 7 2009, 04:55 PM
דיוויס-
ליקיטונג יוצא עם קרן קרח ופוגע בטרופיוס שמתעצבן ושולח חבטת גוף חזקה שמעלפת את ליקיטונג.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)