ני הולך לראות איזה פוקימונים רביםOriginally posted by Loveless@Jul 7 2009, 07:44 PM
ירין-
"כן! אתה לא מקשיב?" האיש זועף "הם פוקימונים פראיים שאי אפשר לעצור" הוא אומר בזעם ומיסתובב ממך.
ני הולך לראות איזה פוקימונים רביםOriginally posted by Loveless@Jul 7 2009, 07:44 PM
ירין-
"כן! אתה לא מקשיב?" האיש זועף "הם פוקימונים פראיים שאי אפשר לעצור" הוא אומר בזעם ומיסתובב ממך.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
איזה בלסטויז? :huh:Originally posted by Loveless@Jul 7 2009, 02:57 PM
לני-
"אלוהים אדירים ראית את סלבי!" היא אומרת בהלם "אנחנו כנראה קרובים מאוד! מחר בבוקר תקח אותי לשם" היא אומרת ואתם הולכים לישון. אתם קמים בבוקר ומתחילים ללכת (או יותר נכון אתה הולך ובלסטויז סוחב אותה)
אבל אתה טיפה לא זוכר לאן הלכת.
--------------------------
'איפה זה היה?' אני שואל את עצמי, ממשיך ללכת ומנסה להיזכר איך הגעתי לעץ הענק.
חמוף
אני יודעת אבל כיף להציק לה :POriginally posted by Loveless@Jul 7 2009, 07:44 PM
קייט-
את מודעת לזה שיש פואנטה שאת איתה נכון? Oם"
לא היתתי בבית ולא יכלתי להודיע סליחה ):אינג'ל-
אתה מתקרב לבן אדם "אני מיצטער הדרך חסומה קרב פוקימונים רצחניים כבר שלושה בבית חולים" הוא אומר טיפה פוחד ומסמן לך ללכת.
אתה הולך או מנסה לעבור בכל מקרה?
------------------------------------------------
"נו באמת, מה כבר יכול להיות מסוכן ? "אני חושב לעצמי .
ומחפש דרך אחרת לעבור .
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
ירין-
אתה לא יכול לעבור לראות יש אנשים ומחסומים.
דיוויס-
נידורינה לא מצליחה להריח כלום.
לני-
יש לה גם בלסטויז, אצלך פשוט היא לא נילחמה איתו כנראה XD
______
אתה ממשיך ללכת ומזהה את המקום בו נפלת על קקניה ומשם עוד הליכה של שעה ומגיע לעץ. "אז פה ראית את סלבי?"
קייט-
אוקי XD
אבל זה טיפה מעצבן XD
"בוקר? היתעלפת לכמעט חצי יום!" היא אומרת ומתקרב אליך "זה היה מעשה טיפשי לנסות לחפש את הפוקימון הזה!" היא נוזפת בך "אל תעשי את זה שוב! ממש דאגתי, אבל בזכותך הצלחתי להבין מי זה הפוקימון הזה!" היא אומרת באושר.
אינג'ל-
פעם הבאה תנסה להודיע לפני O:
_______
אתה משיך בדרכך וחוזר להיתפצלות שוב והפעם פונה לדרך השמאלית. אתה ממשיך בדרך ורואהקופץ לו בין השיחים.
"כן פה, איפה שהעץ הענק הזה נמצא!" אני עונה לה.Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 12:07 AM
לני-
יש לה גם בלסטויז, אצלך פשוט היא לא נילחמה איתו כנראה XD
______
אתה ממשיך ללכת ומזהה את המקום בו נפלת על קקניה ומשם עוד הליכה של שעה ומגיע לעץ. "אז פה ראית את סלבי?"
"מה עכשיו?" אני שואל אותה.
חמוף
"אתם יכולים לזוז?" אני מפנה לי ולנטלי תדרךOriginally posted by Loveless@Jul 8 2009, 12:07 AM
ירין-
אתה לא יכול לעבור לראות יש אנשים ומחסומים.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
זה היה קצת מסובך >< הלכתי לבריכה ולא חזרתי ...חחאינג'ל-
פעם הבאה תנסה להודיע לפני O:
_______
אתה משיך בדרכך וחוזר להיתפצלות שוב והפעם פונה לדרך השמאלית. אתה ממשיך בדרך ורואה קופץ לו בין השיחים
--------------------------------------------------------
"טוב זה הזמן לבדוק את ליינון "אני חושב לעצמי ,
"ליינון צא!,תשתמש בציפורני צל "אני אומר לליינון .
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
"בואי ננסה ללכת ישר" אני אומר לנידורינה ומתחיל ללכת.Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 12:07 AM
דיוויס-
נידורינה לא מצליחה להריח כלום.
ספוילר
לני-
"זה לא ברור?" היא שואלת "המקדש בטח פה בסביבה! אבל איפה?"
ירין-
אתה לא יכול לפנות מקום!
זה בכוונה חסום.
אינג'ל-
לא חזרת? Oם
נתקעת בברכה? XD
____
לינון מנסה את הציפורני צל אבל מתקפות מסוג זה אינן עובדות על איפום
איפום תוקף בסטירה כפולה.
דיוויס-
אתם הולכים יש ופתאוםתוקף את נידורינה באס אווירי ופוגע בה.
"נתפצל" אני אומר לה.Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 12:43 AM
לני-
"זה לא ברור?" היא שואלת "המקדש בטח פה בסביבה! אבל איפה?"
"את תלכי לשם ואני לשם" אני אומר, מצביע לשני כיוונים שונים ומתחיל ללכת בכיוון שבחרתי לעצמי.
חמוף
"הופיפ צא! אבקת שינה עליהם! נטלי חיסמי את האף!" אני אומר וחוסם את אפיOriginally posted by Loveless@Jul 8 2009, 12:43 AM
ירין-
אתה לא יכול לפנות מקום!
זה בכוונה חסום.
--------
![]()
-------
![]()
"אוקיי נידורינה, תשתמשי בדחיפת רעל!"Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 12:43 AM
דיוויס-
אתם הולכים יש ופתאוםתוקף את נידורינה באס אווירי ופוגע בה.
ספוילר
"טוב נידורינה, תשאירי את הקרב הזה לטוטודייל" אני אומר ומוציא את הכדור של טוטודייל.Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 01:12 AM
דיוויס-
נידורינה מנסה לתקוף אבל סטארביה מתחמק בקלות ושולח סופה חזקה שפוגעת בנידורינה.
"טוטודייל, צא! סילון אקווה בשיא העצמה!" אני צועק
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)