Pokemon GO
עמוד 71 מתוך 171 ראשוןראשון ... 2161697071727381121 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,051 עד 1,065 מתוך 2565
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 02:57 AM
    לני-
    אתה יוצא החוצה ולא רואה את בלו אלה שני אנשים ו-. "מי אתה?" שואל הבחור "ומה אתה ביער הזה?" שואלת האישה.
    "אני לני" אני אומר להם עם קצת חשש.
    "באתי לפה עם ידידה שלי, בלו, כדי לחפש איזהשהו מקדש" אני מוסיף.
    חמוף

2. the bitch is back
    לני-
    "ומצאת?" הם שואלים פה אחד.

דיוויס-
    אתם מקימים מדורה דיי בזריזות ומיישבים ליד האש. אתה מתחיל להיות עייף אבל המחשבה על שינה על האדמה לא הכי קורצת לך...
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 03:09 AM
    לני-
    "ומצאת?" הם שואלים פה אחד.
    "כן, למה?" אני שואל אותם.
    חמוף

4. the bitch is back
    לני-
    האישה מתקרבת אליך בחיוך "תוכל להראות לנו אותו?"
    גיל! 3>

5. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 03:12 AM
    לני-
    האישה מתקרבת אליך בחיוך "תוכל להראות לנו אותו?"
    "למה שאני יראה לכם?!" אני מתחיל קצת לצעוק.
    "אני לא מכיר אתכם בכלל!" אני מוסיף והולך משם לחפש את בלו.
    חמוף

6. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג'ל-
    לא חזרת? Oם
    נתקעת בברכה? XD
    ____
    לינון מנסה את הציפורני צל אבל מתקפות מסוג זה אינן עובדות על איפום
    איפום תוקף בסטירה כפולה.
    אני ישמור על זכת השתיקה בשביל לא להביך את עצמי @:
    ------------------------------------------------------------------
    "לינון תתחמק ואז תשתמש בדיגדוד ובמהירות בחטבת ראש "אני צועק לעבר לינון .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

7. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 03:09 AM

דיוויס-
    אתם מקימים מדורה דיי בזריזות ומיישבים ליד האש. אתה מתחיל להיות עייף אבל המחשבה על שינה על האדמה לא הכי קורצת לך...
    "צ'רובי, צאי! תנסי לפזר כאן עלי קסם בכדי לנסות לסדר משהו נוח, בסדר?" אני מבקש ממנה.

Spoiler ספוילר

8. the bitch is back
    לני-
    לני אתה מתחיל ללכת ואז מקבל מהאישה מכה חזקה בעורף ומתעלף, כשאתה מתעורר אתה כבול בחוט קשה בידיים וברגליים ולידך בלו באותו מצב. "תודה רבה לני בזכותך מצאנו את המקדש של סלבי!" אומרת לך האישה בחיוך "עכשיו תתקשר ותדווח" היא אומרת לבחור שאיתה ואז נעלמת בגומחה בעץ, הבחור מדבר בטלפון וצוחק מאושר. "תודה עכשיו סוף סוף ידעו מי אנחנו!" הוא אומר בצחוק מרושע ולוקח את התיקים שלכם ונעלם גם בגומחה.

אינג'ל-
    אוקי XD
    לינון מתחמק אבל לא לפני שהוא ניפגע מעט מהסטירה הכפולה, הוא מדגדג את איפום שמתחיל לצחוק בקולי קולות ולא מצליח להיתחמק מהנגיחת ראש של לינון ועף על האדמה בחוזקה, איפום מתעצבן ושולח אגרוף ממוקד שפוגע בלינון!

דיוויס-
    צ'רובי יוצאת עם עלי קסם ומסדרת לך מיטה, הרגשת העלים לא הכי נוחה אבל זה מה שיש. אתה נרדם ומתעורר בבוקר גופך תפוס והרגשה של שינה לא טובה. אתה מתארגן וממשיך ללכת ובדרך אתה פוגש

ירין-
    דרך אגב ההודעה הקודמת שלך פסולה עוד 2 כאלה מוקפא ליומיים ואח"כ עוד 2 אתה יוצא מהמשחק...
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 02:49 PM

ירין-
    דרך אגב ההודעה הקודמת שלך פסולה עוד 2 כאלה מוקפא ליומיים ואח"כ עוד 2 אתה יוצא מהמשחק...
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 12:07 AM
    אוקי XD
    אבל זה טיפה מעצבן XD
    "בוקר? היתעלפת לכמעט חצי יום&#33;" היא אומרת ומתקרב אליך "זה היה מעשה טיפשי לנסות לחפש את הפוקימון הזה&#33;" היא נוזפת בך "אל תעשי את זה שוב&#33; ממש דאגתי, אבל בזכותך הצלחתי להבין מי זה הפוקימון הזה&#33;" היא אומרת באושר.

"אה... כל הכבוד... ולא לא באמת בא לי לחטוף ככה שוב. מה היה הדבר הזה?"

11. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 02:49 PM

דיוויס-
    צ&#39;רובי יוצאת עם עלי קסם ומסדרת לך מיטה, הרגשת העלים לא הכי נוחה אבל זה מה שיש. אתה נרדם ומתעורר בבוקר גופך תפוס והרגשה של שינה לא טובה. אתה מתארגן וממשיך ללכת ובדרך אתה פוגש
    "צא קרוקנוו&#33;" אני אומר.
    "תתכונן להלחם, אולי הוא יתקוף&#33; למקרה שכן, תשתמש בניב קרח&#33;" אני אומר לו.

Spoiler ספוילר

12. the bitch is back
    ירין-
    אתם הולכים עוד כרבע שעה להיתפצלות השביל ומשם הליכה ממושכת בעלייה כחצי שעה לידכם יש חורשה קטנה ואתה שם לב ל- אוכל כמה פירות יער לצד הדרך.

קייט-
    "רגע קודם תישתי את זה" היא אומרת וביאה לך לישתות משהו מגעיל במיוחד ואת שותה את הכל מבלי רצון "קודם אני אסביר לך כמה דברים." היא אומרת וממשיכה "גדלתי בעיר אפריט ותמיד סיקרן אני היער הזה וכשהתחלתי את המסע שלי הגעתי לפה והחלטתי להתחיל לחקור את המקום. גיליתי שיש פה כמה וכמה דברים מעוד מעניינים ביער הזה. קודם האגם הגדול יש בו המון פוקימונים מאוד נדירים שקשה למצוא בשאר המקומות ובתוך האגם יש גם מין "תא סודי" ובו יש פוקימוני מים חזקים במיוחד." היא אומרת ומוסיפה "יש את מערת הרעל שהצלחתי לגלות את המיקום שלה , אבל מישהו גנב לי את המפה" היא אומרת בכעס "וביער הזה במקום סודי במיוחד יש את המקדש של הפוקימון סלבי&#33; שאת מיקומו עדיין לא הצלחתי לגלות. וביער יש עוד פוקימון שיש עליו המון סיפורים ועליו חקרתי המון זמן ואתמול גיליתי מי זה&#33;" היא אומרת באושר "זה היה סויקון כלב המים האגדי&#33;" היא קמה באושר "עדיין לא מבינה מה הוא עושה פה כשהוא אמור לשמור על המגדל של הו-או אבל אני אגלה את זה&#33;"

דיוויס-
    קרוקנוו יוצא בזעם ומתחיל לתקוף את את ויגורת&#39; בניב קרח עצבני, ויגורת ניפצא אבל מעיף לקרוקנוו אגרוף ממוקד חזק ומעיף אותו לכיוונך ואז שולח פיהוק לקרוקנוו ומרדים אותו. ויגורת משתמש שוב באגרוף ממוקד ופוגע בקרוקנוו.
    גיל! 3>

13. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 04:07 PM

דיוויס-
    קרוקנוו יוצא בזעם ומתחיל לתקוף את את ויגורת&#39; בניב קרח עצבני, ויגורת ניפצא אבל מעיף לקרוקנוו אגרוף ממוקד חזק ומעיף אותו לכיוונך ואז שולח פיהוק לקרוקנוו ומרדים אותו. ויגורת משתמש שוב באגרוף ממוקד ופוגע בקרוקנוו.
    "קרוקונוו, חזור&#33; צא ליקיטונג, השתמש בקרן בילבול ואז ברעל&#33;" אני צועק.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 04:07 PM
    קייט-
    "רגע קודם תישתי את זה" היא אומרת וביאה לך לישתות משהו מגעיל במיוחד ואת שותה את הכל מבלי רצון "קודם אני אסביר לך כמה דברים." היא אומרת וממשיכה "גדלתי בעיר אפריט ותמיד סיקרן אני היער הזה וכשהתחלתי את המסע שלי הגעתי לפה והחלטתי להתחיל לחקור את המקום. גיליתי שיש פה כמה וכמה דברים מעוד מעניינים ביער הזה. קודם האגם הגדול יש בו המון פוקימונים מאוד נדירים שקשה למצוא בשאר המקומות ובתוך האגם יש גם מין "תא סודי" ובו יש פוקימוני מים חזקים במיוחד." היא אומרת ומוסיפה "יש את מערת הרעל שהצלחתי לגלות את המיקום שלה , אבל מישהו גנב לי את המפה" היא אומרת בכעס "וביער הזה במקום סודי במיוחד יש את המקדש של הפוקימון סלבי&#33; שאת מיקומו עדיין לא הצלחתי לגלות. וביער יש עוד פוקימון שיש עליו המון סיפורים ועליו חקרתי המון זמן ואתמול גיליתי מי זה&#33;" היא אומרת באושר "זה היה סויקון כלב המים האגדי&#33;" היא קמה באושר "עדיין לא מבינה מה הוא עושה פה כשהוא אמור לשמור על המגדל של הו-או אבל אני אגלה את זה&#33;"
    "יש פה פוקימונים אגדיים?&#33; מעולה&#33; אני אבוא איתך^^"

15. the bitch is back
    דיוויס-
    ליקיטונג יוצא ומשתמש בעל קולי (קרן בילבול זאת פאשלה שלי >>) ומבלבל את ויגורת&#39; ואז מרעיל אותו.
    ויגורת&#39; מתעצבן ותוקף בחבטות זעם חזקות על ליקיטונג.

קייט-
    "לפני שאני לוקחת אותך לחפש אותו, תבטיחי שאת לא הולכת לעשות משהו שטותי ואת חייבת להקשיב לי, ברור?"
    גיל! 3>

עמוד 71 מתוך 171 ראשוןראשון ... 2161697071727381121 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •