Pokemon GO
עמוד 73 מתוך 171 ראשוןראשון ... 2363717273747583123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,081 עד 1,095 מתוך 2565
  1. the bitch is back
    דיוויס-
    אחרי הלכיה ארוכה וממושכת אתה רואה את קצה היער ופתאום מופיעה "מה את עושה פה?" היא שואלת בקול קר "צאו!" היא מוסיפה ומוציאה ו- "האנדאוור ניב רעל! קקניה סופת עלים!" היא אומרת ושני הפוקימונים שלה יוצאים במתקפה.

קייט-
    האנדאור מנסה לרחרח וכעבור כמה דקות הוא מתחיל לכשכש בזנבו ומתחיל לרוץ במהירות, אתן רצות בכל הכוח ולבסוף מגיעות לאגם.

ירין-
    "לא תודה" היא אומרת.

אינג'ל-
    *צחוק מרושע*
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 07:52 PM

ירין-
    "לא תודה" היא אומרת.
    "גם אני לא מעוניין, אני רוצה פוקימון מים!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 07:52 PM
    דיוויס-
    אחרי הלכיה ארוכה וממושכת אתה רואה את קצה היער ופתאום מופיעה "מה את עושה פה?" היא שואלת בקול קר "צאו&#33;" היא מוסיפה ומוציאה ו- "האנדאוור ניב רעל&#33; קקניה סופת עלים&#33;" היא אומרת ושני הפוקימונים שלה יוצאים במתקפה.
    "מה את רוצה ממני?&#33; אני רק עובר כאן בכדי להגיע לעיר&#33;" אני צועק עליה.
    "קרוקנוו, צא&#33; תשתמש בזנב אקווה על האנדואוור&#33; ביוטפליי, צאי&#33; השתמשי בכח סודי על קקניה&#33;" אני אומר

Spoiler ספוילר

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג&#39;ל-
    *צחוק מרושע*
    גילגול ראשון,שני,שלישי נתפס&#33;
    אני ממשיך ללכת לכיוון היציאה.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. the bitch is back
    ירין-
    "פוקימון הא?" היא שואלת "יש לך עוד זמן עד שתמצא אחד" היא אומרת שבדיוק עובר שם

דיוויס-
    "לא יעזור האנדאוור תעבור ללהביור על ביוטיפליי וקקניה תעבור לעלי טער על קורקנוו&#33;" אומרת האישה
    והאנדאוור משנה את המתקפה שלו ללהביור שפוגע בביוטיפליי וקקניה פוגע חזק בקרקנוו בעלי טער.

אינג&#39;ל-
    אתה ממשיך עוד כשעה ארוכה ולבסוף מגיע לעיר הראשונה עיר ג&#39;נטה&#33;
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    גיל! 3>

6. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 09:02 PM

דיוויס-
    "לא יעזור האנדאוור תעבור ללהביור על ביוטיפליי וקקניה תעבור לעלי טער על קורקנוו&#33;" אומרת האישה
    והאנדאוור משנה את המתקפה שלו ללהביור שפוגע בביוטיפליי וקקניה פוגע חזק בקרקנוו בעלי טער.

"קרוקנו, תשתמש בניב קרח על קקניה, ביוטיפלי, כח סודי על קקניה&#33; תחסלו אותו עכשיו&#33;" אני צועק.

Spoiler ספוילר

7. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג&#39;ל-
    אתה ממשיך עוד כשעה ארוכה ולבסוף מגיע לעיר הראשונה עיר ג&#39;נטה&#33;
    "סוף סוף הגעתי ..."אני חושב לעצמי ומחפש את מרכז הפוקימונים .

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 09:02 PM
    ירין-
    "פוקימון הא?" היא שואלת "יש לך עוד זמן עד שתמצא אחד" היא אומרת שבדיוק עובר שם

"חבל שלא דיברת על ארסאוס.. טוב אז מינון צא&#33; השתמש בגל רעם משולב בגל הלם&#33; ואז צווחה בכל הכח&#33; ואז תגמור את זה בניצוצות ויד עוזרת&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    שם בפורום: Naruto.
    שם במשחק: בן (בנג&#39;מין) טניסון.
    רקע: בן טניסון נולד לשם בנג&#39;מין טניסון למחזור ג&#39;טו הרחוק ועבר למחוז קולמביה בגיל 6 ומאז אחותו הגדולה הייתה חברתו הכי טובה.
    בגיל עשר כששמע את הבשורה מצערת נכנס בעצמו והפסיק לדבר.
    הוריו היתעלמו ממנו והשם שבחרת דמיין לעצמו איך זה להיות מאמן פוקימונים. ויום אחד אחרי ארבע שנים נימאס לו מהשתיקה והחליט לברוח מהבית ולצאת למע פוקימונים ראשון.
    ספרייט:
    פוקימון התחלתי: ---
    סרטים: ---
    תגים: ---
    כסף:1000&#036;
    ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
    הערות/הארות: ---
    ε(●̮̮̃•̃)з

10. the bitch is back
    דיוויס-
    "לא נראה לי האנדאוור קפיצה קקניה רעידת אדמה&#33;" היא צועקת והאנדאוור קוץ וקקניה משתמש ברעידת אדמה שמחסלת את קרוקנוו "עכשיו האנדאוור פיצוץ אש&#33;"

אינג&#39;ל-
    אתה מרפא את הפוקימונים שלך. לאן עכשיו?

ירין-
    גל רעם משתק.
    צווחה מחלישה את ההגנה
    ויד עוזרת זה לקרב כפול >>

בן-
    רשום יש את ההתחלה בדף השני ^_^
    גיל! 3>

11. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 09:54 PM
    דיוויס-
    "לא נראה לי האנדאוור קפיצה קקניה רעידת אדמה&#33;" היא צועקת והאנדאוור קוץ וקקניה משתמש ברעידת אדמה שמחסלת את קרוקנוו "עכשיו האנדאוור פיצוץ אש&#33;"
    "ביוטפליי, חזרי&#33; קרוקנוו, חזור&#33;" אני צועק ומחזיר אותם לכדור.
    "למה את נלחמת בי בכלל?&#33;" אני שואל אותה בזעם.
    "אני רק רוצה ללכת לעיר והלכתי לאיבוד&#33;" אני צועק עליה.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    התחלה:
    אתם קמים מוקדם בבוקר אפילו לפני שהוריכם היתעוררו. אתה קמים בשקט מוחלט ומתארגנים ליציאה ולוקחים איתכם כל מה שחשבתם לנכון לקחת. אחרי שהיסתדרתם אתם יורדים מטה אוכלים ארוחת בוקר בשקט שוטפים את הצלחת ומשאירים מכתב פרידה להוריכם ומסבירים להם את הסיבות למסע את יוצאים החוצה מהבית ורוח בוקר קלילה נושבת על פניכם, אתם מחייכים וחושבים &#39;זהו עכשיו אני יוצא למסע חיי&#33; אני אגלה מה קרה לאחותי&#33;&#39; ואז אתם מתחילים לרוץ לבית של הפרופסור. כשאתם מגיעים את דופקים בדלת ולאחר כמה דקות קם אליכם הפרופסור בפיג&#39;מה "מה את&#092;ה רוצה?" הוא שואל ברוגז ומחכה לתשובה
    "אני צריך פוקימון וציוד" אומר לו בחיוך מאולץ.
    "אני רוצה לחפש את אחותי".
    ε(●̮̮̃•̃)з

13. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג&#39;ל-
    אתה מרפא את הפוקימונים שלך. לאן עכשיו?
    "מעניין איפה המכון "אני חושב לעצמי ,
    ומתחיל לשאול אנשים איפה המכון ...

14. the bitch is back
    דיוויס-
    "אם לומר לך את האמת... כי זה כיף&#33;" היא אומרת ופוצחת בצחוק מרושע "האנדאוור נשיכה קקניה סופת עלים על הילד הזה עכשיו&#33;"

בן-
    הפרוסור מסתכל עליך בהלם "חזרת לדבר,הא?" הוא שואל בחיוך "טוב כנס מהר" ממשיך ומכניס אותך לביתו.
    הבית מאוד מבולגם ויש בו מפות רבות והמון מכשירים מוזרים שלא מעניינים אותך "טוב זה באדו תפסתי אותה מאתמול, היא דיי חביבה למען האמת" הוא אומר ומגיש לך את הפוקדור של באדו ועוד חמישה פוקדורים ופוקידע.
    אתה יוצא מהמעבדה מחיוך ומאושר. אור בוקר ורוח קרירה פוגעים בעורפך, לאן תלך?

אינג&#39;ל-
    כמה אנשים מכוונים אותך לצד אחר של העיר וכמה אנשים מכוונים אותך לכיוון אחר.
    אתה יכול ימין או שמאל.
    גיל! 3>

15. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 10:20 PM
    דיוויס-
    "אם לומר לך את האמת... כי זה כיף&#33;" היא אומרת ופוצחת בצחוק מרושע "האנדאוור נשיכה קקניה סופת עלים על הילד הזה עכשיו&#33;"
    "לעזאזל&#33;" אני צועק ומנסה לברוח מהמקום הזה בחזרה לאגם.

Spoiler ספוילר

עמוד 73 מתוך 171 ראשוןראשון ... 2363717273747583123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •