Pokemon GO
עמוד 76 מתוך 171 ראשוןראשון ... 2666747576777886126 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,126 עד 1,140 מתוך 2565
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    "סקיטי צא !"אני אומר
    "תשמשי בשירה ואז בראשיית זן !"אני צועק לעבר סקיטי .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 12:07 AM

דיוויס-
    היא מובילה אותך לחדר "טוב לפני שתאמר משהו, אני מיתנצלת אבל הוא כל מה שנשאר" היא אומרת בגיחוך ומראה לך שנראה אימתני וחזק.
    "למה את מצטערת?" אני שואל ומחייך.
    "הוא נראה בסדר גמור, אני אקח אותו" אני אומר לה.

Spoiler ספוילר

3. the bitch is back
    בן-
    באדו מישתמשת בשאיבה ועוצרת את סייטר ואז קופצת עליו עם עלי טער חזקים וחותכים את סייטר קשה. סייטר נעמד בקושי ושולח רוח כסופה שפוגעת בבאדו.

אינג'ל-
    סקיטי יוצא ומשתמש בשירה שלא עוזרת מול טוגפי "טוגפי תתחמק בצוות כפול ואז אגרוף ממוקד!" טוגפי מתחמק מהראשיית זן ופוגע בסקיטי באגרוף ממוקד חזק במיוחד!

דיוויס-
    "אין בעיה" היא אומרת בצחוק שנראה לך צבוע. אתה מסתכל על בייליף שנראה עצבני בטרוף ומנסה לצאת מהכלוב. "טוב תן לי פוקדור שלך" היא אומרת ולוקחת פוקדור ומכניסה את הכלוב ואת הפוקדור למכונה מזורה. כעבור חמש שניות היא מגישה לך את הפוקדור "בהצלחה!" היא אומרת וצוחקת במין רוגז.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג'ל-
    סקיטי יוצא ומשתמש בשירה שלא עוזרת מול טוגפי "טוגפי תתחמק בצוות כפול ואז אגרוף ממוקד!" טוגפי מתחמק מהראשיית זן ופוגע בסקיטי באגרוף ממוקד חזק במיוחד!
    "פאק הטוגפי הזה חזק !"אני חושב לעצמי .
    "סקיטי תשתמש בדיגדוג ראשיית זן ואז במהירות בסטירה כפולה!"אני צועק לעבר סקיטי.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 12:23 AM

דיוויס-
    "אין בעיה" היא אומרת בצחוק שנראה לך צבוע. אתה מסתכל על בייליף שנראה עצבני בטרוף ומנסה לצאת מהכלוב. "טוב תן לי פוקדור שלך" היא אומרת ולוקחת פוקדור ומכניסה את הכלוב ואת הפוקדור למכונה מזורה. כעבור חמש שניות היא מגישה לך את הפוקדור "בהצלחה!" היא אומרת וצוחקת במין רוגז.
    "אני לא מבין מה יש לה..." אני ממלמל לעצמי ויוצא ממרכז הפוקימונים ומחפש את המכון.

Spoiler ספוילר

6. the bitch is back
    אינג'ל-
    אני מבקש לא לקלל.
    עוד פעם קללה אתה מוקפא.

דיוויס-
    אתה מחפש את המכון ולבסוף מגיע אליו. אתה ניכנס למכון ומגיע לחדר מלא בשיחים ועצים ואפילו אתה רואה שם כמה פוקימונים. אתה עובר לחדר הבא ורואה עץ עצום בגודלו באמצע החדר וילדה- יושבת לידו ומשחקת עם פידג'י קטן שנבהל מהופעתך "כן? מה רצונך?" היא שואלת בקרירות
    גיל! 3>

7. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 12:57 AM

דיוויס-
    אתה מחפש את המכון ולבסוף מגיע אליו. אתה ניכנס למכון ומגיע לחדר מלא בשיחים ועצים ואפילו אתה רואה שם כמה פוקימונים. אתה עובר לחדר הבא ורואה עץ עצום בגודלו באמצע החדר וילדה- יושבת לידו ומשחקת עם פידג'י קטן שנבהל מהופעתך "כן? מה רצונך?" היא שואלת בקרירות
    "אני באתי לאתגר את מנהיג המכון, הוא נמצא?" אני שואל.

Spoiler ספוילר

8. the bitch is back
    דיוויס-
    "המנהיג לא פה, אבל המנהיגה כן!" היא אומרת "החוקים הם ככה כל אחד נלחם עם שלושה פוקימונים, למתמודד מותר להחליף פוקימונים ואילו למנהיגה אסור, ברור?" היא אומרת והולכת לצד השני של המגרש. העץ מסתיר אותה "טוב צא באגי!" היא אומרת ומוציאה פוקימון שאינך רואה.
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 09:54 PM

ירין-
    גל רעם משתק.
    צווחה מחלישה את ההגנה
    ויד עוזרת זה לקרב כפול >>
    "מינון תתעורר!!! מהר ניצוץ בכל הכח!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 01:03 AM
    דיוויס-
    "המנהיג לא פה, אבל המנהיגה כן&#33;" היא אומרת "החוקים הם ככה כל אחד נלחם עם שלושה פוקימונים, למתמודד מותר להחליף פוקימונים ואילו למנהיגה אסור, ברור?" היא אומרת והולכת לצד השני של המגרש. העץ מסתיר אותה "טוב צא באגי&#33;" היא אומרת ומוציאה פוקימון שאינך רואה.
    "סליחה על החוצפה שלי, פשוט חשבתי שיש פה מנהיג..." אני מתנצל.
    "אוקיי, נתחיל במשהו פשוט&#33; צאי סקארמורי&#33;" אני צועק ומוציא את סקארמורי.
    "השתמשי במתכפת כנף בכדי לחתוך את העץ, כך שנוכל לראות איזה פוקימון זה&#33;" אני אומר לה

Spoiler ספוילר

11. the bitch is back
    ירין-
    היא מחזקת את המתקפה של הפוקימון שאיתך בקרב...

דיוויס-
    "אתה צוחק נכון?" שואלת אלכסיס "העץ הזה מבטון משוריין&#33;" היא אומרת ומתחילה לצחוק "קדימה באגי ערפל ואז קרן בועות&#33;" המגרש מתכסה בערפל ובועות מתחילות לפגוע בסקארומי.
    גיל! 3>

12. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 01:20 AM

דיוויס-
    "אתה צוחק נכון?" שואלת אלכסיס "העץ הזה מבטון משוריין&#33;" היא אומרת ומתחילה לצחוק "קדימה באגי ערפל ואז קרן בועות&#33;" המגרש מתכסה בערפל ובועות מתחילות לפגוע בסקארומי.
    "סקארמורי, תשתמשי במהירות כוכבים אל כל האיזור, ואז תשתמשי במתכפת כנף בכדי לפזר את הערפל&#33;" אני אומר לה.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 01:20 AM
    ירין-
    היא מחזקת את המתקפה של הפוקימון שאיתך בקרב...

"שוב גל רעם&#33; ועכשיו דמעות מזויפות ואז תפתיע אותו בהקסמה&#33;וגמור אותו בניצוצות&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

14. the bitch is back
    דיוויס-
    סאקרומי מישתמשת במהירות כוכבים ופוגעת בכל מקום אבל אתה לא שומע רעש של פגיעה פוקימון, סארומי מנסה לפזר את הערפל אבל לא יכולה(היא צריכה ללמוד פיזור ערפל בשביל זה) "קדימה קרן קרח&#33;" ואתה שומע וקרן קרח יוצאת הישר מסאקרומי

ירין-
    שמע אם אתה לא מכיר את המתקפות אז אני אסביר לך גם עליהן.
    דמעות מזויפות מורידות את ההגנה המיוחד
    הקסמה מורידה את ההתקפה של הפוקימון
    אתה לא יכול לומר להפיע בהקסמה אין סיבה לזה...
    מינון שולח שוב גם רעם אבל לוטד כבר ניפגע מהמתקפה הזאת אז לה משפיע עליו. מינון משתמש בדמעות מזויפות והקסמה אבל אתה לא רואה שינוי במצב שלו, מינון תוקף בניצוצות ומעיף את לוטד לשיחים. לוטד מנסה לברוח משם&#33;
    גיל! 3>

15. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 01:38 AM
    דיוויס-
    סאקרומי מישתמשת במהירות כוכבים ופוגעת בכל מקום אבל אתה לא שומע רעש של פגיעה פוקימון, סארומי מנסה לפזר את הערפל אבל לא יכולה(היא צריכה ללמוד פיזור ערפל בשביל זה) "קדימה קרן קרח&#33;" ואתה שומע וקרן קרח יוצאת הישר מסאקרומי
    "סקארמורי, זוזי הצידה מהר&#33; השתמשי שוב במהירות כוכבים&#33;" אני אומר לה

Spoiler ספוילר

עמוד 76 מתוך 171 ראשוןראשון ... 2666747576777886126 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •