Pokemon GO
עמוד 77 מתוך 171 ראשוןראשון ... 2767757677787987127 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,141 עד 1,155 מתוך 2565
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by Loveless@Jul 8 2009, 02:49 PM
    לני-
    לני אתה מתחיל ללכת ואז מקבל מהאישה מכה חזקה בעורף ומתעלף, כשאתה מתעורר אתה כבול בחוט קשה בידיים וברגליים ולידך בלו באותו מצב. "תודה רבה לני בזכותך מצאנו את המקדש של סלבי!" אומרת לך האישה בחיוך "עכשיו תתקשר ותדווח" היא אומרת לבחור שאיתה ואז נעלמת בגומחה בעץ, הבחור מדבר בטלפון וצוחק מאושר. "תודה עכשיו סוף סוף ידעו מי אנחנו!" הוא אומר בצחוק מרושע ולוקח את התיקים שלכם ונעלם גם בגומחה.
    'מה אני יעשה עכשיו?' אני שואל את עצמי ומתחיל לחשוב.
    'אם רק היה לי את אחד הפוקדורים שלי או משהו שאיתו אני יכול לחתוך את החבל..' אני חושב ומחפש משהו באיזור.
    חמוף

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 01:38 AM
    ירין-
    שמע אם אתה לא מכיר את המתקפות אז אני אסביר לך גם עליהן.
    דמעות מזויפות מורידות את ההגנה המיוחד
    הקסמה מורידה את ההתקפה של הפוקימון
    אתה לא יכול לומר להפיע בהקסמה אין סיבה לזה...
    מינון שולח שוב גם רעם אבל לוטד כבר ניפגע מהמתקפה הזאת אז לה משפיע עליו. מינון משתמש בדמעות מזויפות והקסמה אבל אתה לא רואה שינוי במצב שלו, מינון תוקף בניצוצות ומעיף את לוטד לשיחים. לוטד מנסה לברוח משם!
    לא היה לי מושג..חשבתי שדמעות מזויפות גורמות שכיאילו הוא בוכה :unsure:
    --------
    "אל תתן לו לברוח! עקוב אחריו וגל רעם בכל הכח!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. the bitch is back
    דיוויס-
    סקארמורי מתחמקת ושולחת מהירות כוכבים ואתה שומע כל של פגיעה. הערפל נעלם ואתה רואה לראשונה את הפוקימון שלה "קדימה באגי תישתמש בכדור צא ואז קרן סולרית&#33;" היא אומרת וכדורי צל יוצאים מכל מקום ופוגעים בסקארמורי, סורסקיט טוען קרן סולרית&#33;

לני-
    אתה מתחיל לחפש שבלו מסמנת לך לחכות. היא מוציאה מהחצאית שלה אולר קטן ומתחילה לחתוך את החבל. "אל תחשבו אפילו על זה" אומר בחור ומוציא "שמור עליהם אם הם זזים משאבת הידרו&#33;" הבחור אומר ונעלם בגומחה.
    בלו אומרת לך בלחש שתנסה ליצור הסחה.

ירין-
    הוא באמת בכאילו בוכה אבל זה הכל.
    גיל! 3>

4. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 02:08 AM
    דיוויס-
    סקארמורי מתחמקת ושולחת מהירות כוכבים ואתה שומע כל של פגיעה. הערפל נעלם ואתה רואה לראשונה את הפוקימון שלה "קדימה באגי תישתמש בכדור צא ואז קרן סולרית&#33;" היא אומרת וכדורי צל יוצאים מכל מקום ופוגעים בסקארמורי, סורסקיט טוען קרן סולרית&#33;
    "סקארמורי, תשתמשי במתכפת כנף ותעיפי אותו לפני שיטען את הקרן הסולרית&#33;" אני אומר

Spoiler ספוילר

5. the bitch is back
    דיוויס-
    סאקרמורי משתמשת במתקפת כנף שהופכת במהירות לכנף ברזל ופוגעת חזק בסורסקיט&#33; "באגי קדימה ריח מתוק ואז קרן על חושית&#33;" היא אומרת וניחו מתוק יוצא מסורסקיט וסאקרמורי מתחילה לרחף מאושר מהריח, סורסקיט שולח קרן על חושית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 02:13 AM
    דיוויס-
    סאקרמורי משתמשת במתקפת כנף שהופכת במהירות לכנף ברזל ופוגעת חזק בסורסקיט&#33; "באגי קדימה ריח מתוק ואז קרן על חושית&#33;" היא אומרת וניחו מתוק יוצא מסורסקיט וסאקרמורי מתחילה לרחף מאושר מהריח, סורסקיט שולח קרן על חושית.
    "סקארמורי, תשתמשי במהירות כוכבים בכדי לנסות ולנפץ את הקרן, ואז שוב כנף ברזל&#33;" אני צועק

Spoiler ספוילר

7. the bitch is back
    Originally posted by Ducky@Jul 9 2009, 02:15 AM
    "סקארמורי, תשתמשי במהירות כוכבים בכדי לנסות ולנפץ את הקרן, ואז שוב כנף ברזל&#33;" אני צועק
    דיוויס-
    סקארמורי לא מצליחה לנפץ את הקרן ותוקפת בכנף ברזל וסורסקיט תוקף בקרן העל חושית, שני המתקפות ניפגשות ועשן מכסה את המגרש, כשהעשן מתפזר אתה רואה ששני הפוקימונים מעולפים. "טוב באגי חזור צאי סמיילי&#33;" אלכסיס אומרת וזורקת פוקדור לעץ, אתה לא רואה את הפוקימון.
    גיל! 3>

8. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 02:33 AM
    דיוויס-
    סקארמורי לא מצליחה לנפץ את הקרן ותוקפת בכנף ברזל וסורסקיט תוקף בקרן העל חושית, שני המתקפות ניפגשות ועשן מכסה את המגרש, כשהעשן מתפזר אתה רואה ששני הפוקימונים מעולפים. "טוב באגי חזור צאי סמיילי&#33;" אלכסיס אומרת וזורקת פוקדור לעץ, אתה לא רואה את הפוקימון.
    "סקארמורי, חזרי&#33; צא ליקיטונג&#33;" אני צועק.
    "ליקיטונג, תשתמש בקרן קרח על העץ&#33;" אני אומר לו.

Spoiler ספוילר

9. the bitch is back
    דיוויס-
    ליקיטונג יוצא ומשתמש בקרן קרח שלא משפיעה כ"כ על העץ "סמיילי עוקץ רעל ומציצת חיים&#33;" אלכסיס אומרת ועוקץ רעל יוצא מכיוון העץ ופוגע בליקיטונג שאף אחורה והפוקימון המסתורי שולח ניבים קטנים שמוצצים מליקיטונג חיים.
    גיל! 3>

10. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 02:50 AM
    דיוויס-
    ליקיטונג יוצא ומשתמש בקרן קרח שלא משפיעה כ"כ על העץ "סמיילי עוקץ רעל ומציצת חיים&#33;" אלכסיס אומרת ועוקץ רעל יוצא מכיוון העץ ופוגע בליקיטונג שאף אחורה והפוקימון המסתורי שולח ניבים קטנים שמוצצים מליקיטונג חיים.
    "אוקיי ליקיטונג, קרן קרח שוב&#33; ואז תשתמש ברעל&#33;" אני אומר לו

Spoiler ספוילר

11. the bitch is back
    דיוויס-
    ליקיטונג יורה קרן קרח ופוגע במשהו ואז משתמש ברעל אבל זה לא נראה מזיז לפוקימון כ"כ. "אז ככה אתה רוצה? סמיילי רעל על ליקיטונג ואז תישתמשי בטיל מחטים&#33;" היא אומרת וליקיטונג זוהר בסגול ונראה מותש ואז הטילי מחטים פוגעים בו, ליקיטונג זוהר בתכלת בוהק והרעל עבר&#33;
    *ליקיטונג למד ריענון&#33;* אבל הוא עדיין מותש.
    גיל! 3>

12. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 02:58 AM
    דיוויס-
    ליקיטונג יורה קרן קרח ופוגע במשהו ואז משתמש ברעל אבל זה לא נראה מזיז לפוקימון כ"כ. "אז ככה אתה רוצה? סמיילי רעל על ליקיטונג ואז תישתמשי בטיל מחטים&#33;" היא אומרת וליקיטונג זוהר בסגול ונראה מותש ואז הטילי מחטים פוגעים בו, ליקיטונג זוהר בתכלת בוהק והרעל עבר&#33;
    *ליקיטונג למד ריענון&#33;* אבל הוא עדיין מותש.
    "אוקיי ליקיטונג, תנסה להשתמש בדריכה על העץ, ככה שהפוקימון יפול ממנו, ואז תשתמש בעל קולי&#33;"

Spoiler ספוילר

13. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 02:08 AM
    לני-
    אתה מתחיל לחפש שבלו מסמנת לך לחכות. היא מוציאה מהחצאית שלה אולר קטן ומתחילה לחתוך את החבל. "אל תחשבו אפילו על זה" אומר בחור ומוציא "שמור עליהם אם הם זזים משאבת הידרו&#33;" הבחור אומר ונעלם בגומחה.
    בלו אומרת לך בלחש שתנסה ליצור הסחה.
    "היי סורסקיט&#33; סתכל לפה&#33;" אני קורא לו ומנסה לעצבן אותו עם פרצופים.
    חמוף

14. the bitch is back
    דיוויס-
    ליקיטונג עוזר כוחות ומשתמש בדריכה על העץ והפוקימון נופל משם. אתה רואה שזה בעצם "קדימה סמיילי היתחמקות צללים ואז קורי עכביש&#33;" היא אומרת וספינרק נעלמת ומופיעה מאחורי ליקיטונג ומנסה לתקוף אבל המתקפה לא עובדת על ליקיטונג שמגיב בקרן קרח שפוגע קשה בספינרק, ספינרק שולחת קורי עכביש שקושרים את ליקיטונג&#33;
    גיל! 3>

15. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 03:04 AM
    דיוויס-
    ליקיטונג עוזר כוחות ומשתמש בדריכה על העץ והפוקימון נופל משם. אתה רואה שזה בעצם "קדימה סמיילי היתחמקות צללים ואז קורי עכביש&#33;" היא אומרת וספינרק נעלמת ומופיעה מאחורי ליקיטונג ומנסה לתקוף אבל המתקפה לא עובדת על ליקיטונג שמגיב בקרן קרח שפוגע קשה בספינרק, ספינרק שולחת קורי עכביש שקושרים את ליקיטונג&#33;
    "ליקיטונג, תנסה לקרוע את החוטים עם הלשון שלך, ואז תשתמש בדריכה על ספינראק&#33;"

Spoiler ספוילר

עמוד 77 מתוך 171 ראשוןראשון ... 2767757677787987127 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •