Pokemon GO
עמוד 79 מתוך 171 ראשוןראשון ... 2969777879808189129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,171 עד 1,185 מתוך 2565
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 02:08 AM

ירין-
    הוא באמת בכאילו בוכה אבל זה הכל.
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 01:23 AM
    בן-
    באדו מישתמשת בשאיבה ועוצרת את סייטר ואז קופצת עליו עם עלי טער חזקים וחותכים את סייטר קשה. סייטר נעמד בקושי ושולח רוח כסופה שפוגעת בבאדו.

"עכשיו באדו, תגמרי את הקרב עם עלי תער חדים במיוחד לבטנו של סייטר&#33;" אומר בחיוך מנצח.
    ε(●̮̮̃•̃)з

3. the bitch is back
    דיוויס-
    קרוקנוו פוגע חזק בלדיאן עם סילון אקווה ומעיף אותו על אחד מהשיחים, קרוקנוו מנסה להישתמש בניב קרב על לדיאן שתוקף בעצמו עם אגרוף קרח והמתקות מבטלות את את השנייה. לדיאן מתחיל לטעון קרן סולרית

לני-
    קומבאסקין יוצא בסחרור אש מטורף שמעיף את פירו, פירו העצבני משתמש בניקור קידוח ופוגע חזק בקומבאסקין.
    פירו מתעופף אחורה ואז שולח טוויסטר שנראה קטלני.

אינג&#39;ל-
    סקיטי מצליח להיתחמק ותוקף את טוגפי ישירות בראשיית זן, טוגפי נופל על הקרקע ומתחיל לבכות בקולי קולות. סקיטי הפותע מתחיל להיתקרב אליו ואז מקבל גל שוק חזק,המעיף אותו אחורה "עכשיו טוגפי אור ירח ובוא נסיים את זה באגרוף ממוקד&#33;" דני אומר וטוגפי מתחיל לזהור באור כחלכל ואז מתקרב במהירות לסקיטי במהירות עם האגרוף הממוקד, שנהרס בגלל הסתירה הכפולה. "קדימה טוגפי פעימת מים וגילגול&#33;" קורא דני, ופעימת מים חזקה מתקרבת במהירות לסקיטי.

ירין-
    אתה זורק את הפוקדור ולוטד ניכנס ,גלגול ראשון,שני,שלישי והוא יוצא&#33; לוטד לא חלש כנראה בשביל שהוא יתפס.

בן-
    באדו שולחת עלי טער חזקים במיוחד ופוגעת קשה בסייטר שנחתך כולו ונופל על הריצפה,מעולף.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 01:42 PM

ירין-
    אתה זורק את הפוקדור ולוטד ניכנס ,גלגול ראשון,שני,שלישי והוא יוצא&#33; לוטד לא חלש כנראה בשביל שהוא יתפס.
    "מינון שוב גל רעם משולב בניצוצות בכל הכח&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. Kibō no chi
    דיוויס-
    קרוקנוו פוגע חזק בלדיאן עם סילון אקווה ומעיף אותו על אחד מהשיחים, קרוקנוו מנסה להישתמש בניב קרב על לדיאן שתוקף בעצמו עם אגרוף קרח והמתקות מבטלות את את השנייה. לדיאן מתחיל לטעון קרן סולרית
    "עכשיו, תחמוק בעזרת סילון אקווה ותתקוף באקדח מים&#33;" אני אומר לו

Spoiler ספוילר

6. the bitch is back
    ירין-
    בפעם העשירית גל רעם זה משתק&#33; אתה רוצה להוריד לו חיים זה גל שוק&#33;
    התגובה פסולה.
    עוד פעם אחת מוקפא ליומיים.

דיוויס-
    קרוקנוו מתחמק בעזרת סילון אקווה ומשתמש בהרבצה&#33;
    *קרוקנוו למד הרבצה&#33;* ומעיף את לדיאן על הריצפה, לדיאן המעוצבן משתמש בהסוואה ונעלם, קרוקנוו מקבל אגרוף שביט בראש&#33;
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 01:58 PM
    ירין-
    בפעם העשירית גל רעם זה משתק&#33; אתה רוצה להוריד לו חיים זה גל שוק&#33;
    התגובה פסולה.
    עוד פעם אחת מוקפא ליומיים.
    אבל מההתחלה רציתי לשתק אותו.. הוא לא משותק&#33;
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

-------

8. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 01:58 PM

דיוויס-
    קרוקנוו מתחמק בעזרת סילון אקווה ומשתמש בהרבצה&#33;
    *קרוקנוו למד הרבצה&#33;* ומעיף את לדיאן על הריצפה, לדיאן המעוצבן משתמש בהסוואה ונעלם, קרוקנוו מקבל אגרוף שביט בראש&#33;
    "קרוקונוו, תשתמש בהבחנה וזה בסילון אקווה כדי להתקרב אל לדיאן, ואז תשתמש בניב קרח&#33;"

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 02:42 PM
    בן-
    באדו שולחת עלי טער חזקים במיוחד ופוגעת קשה בסייטר שנחתך כולו ונופל על הריצפה,מעולף.
    "עכשיו, פוקדור צא&#33;" אומר ואזרוק פוקדור ריק על סייטר המעולף.
    ε(●̮̮̃•̃)з

10. the bitch is back
    ירין-
    הוא כבר משותק&#33; שיתקת אותו כבר ועשית את זה כבר עשר פעמים ><"
    אני לא רוצה לעשות א זה אבל מוקפא ליומיים
    על היתעלמות מהכתוב בהודעה שלי, ופסילת הודעה שלישית.
    מצטער.

דיוויס-
    קרוקנוו משתמש בהבחנה ותוקף את לדיאן בסילון אקווה ומעיף אותו על עץ, לדיאן מנסה לקום אבל ניפגע חזק מהניב קרח. לדיאן מעולף&#33;
    *זכית בקרב מכון השני&#33;*
    "וואו ניצחת&#33;" אומרת אלכסיס "קח התג שלך" היא אומרת ומגישה לך תג.
    לאן עכשיו?

בן
    אתה זורק פוקדור ריק על סייטר.
    גלגול ראשון,שני,שלישי,רביעי נתפס&#33;
    תפסת את הפוקימון הראשון שלך&#33;
    ברכות ואיחולים D:
    לאן תמשיך מכאן?
    גיל! 3>

11. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 02:32 PM

דיוויס-
    קרוקנוו משתמש בהבחנה ותוקף את לדיאן בסילון אקווה ומעיף אותו על עץ, לדיאן מנסה לקום אבל ניפגע חזק מהניב קרח. לדיאן מעולף&#33;
    *זכית בקרב מכון השני&#33;*
    "וואו ניצחת&#33;" אומרת אלכסיס "קח התג שלך" היא אומרת ומגישה לך תג.
    לאן עכשיו?
    "באוי נידורינה" אני אומר לה ויוצא מהמכון ומחפש את החנות בכדי לקנות אבן ירח.

Spoiler ספוילר

12. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    לני-
    קומבאסקין יוצא בסחרור אש מטורף שמעיף את פירו, פירו העצבני משתמש בניקור קידוח ופוגע חזק בקומבאסקין.
    פירו מתעופף אחורה ואז שולח טוויסטר שנראה קטלני.
    "תחסום את זה עם השילוב של סחרור אש ואש רפאים" אני אומר לקומבאסקין.
    "עכשיו תשתמש בבעיטה כפולה ואז ניקור במהירות&#33;" אני אומר לו.
    חמוף

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 03:32 PM
    בן
    אתה זורק פוקדור ריק על סייטר.
    גלגול ראשון,שני,שלישי,רביעי נתפס&#33;
    תפסת את הפוקימון הראשון שלך&#33;
    ברכות ואיחולים D:
    לאן תמשיך מכאן?
    ברכות, איחולים וחיתולים D:
    ----------------------------
    "בואי באדו" אומר לה בחיוך בעודי מתפעל מהפוקדור שאני מחזיק בידי.
    אני מתקדם לכיוון דרך 26.
    *אני ב25 לא?*
    ε(●̮̮̃•̃)з

14. the bitch is back
    דיוויס-
    אתה מחפש חנות כרבע שעה ולבסוף מוצא חנות קטנה באחת הסימטאות של העיר, אתה ניכנס פנימה ורואה איש זקן שמופתע שמישהו ניכנס פנימה "כן בחור צעיר במה אוכל לעזור?" הוא שואל בחיוך צבוע,אתה מבקש אבן ירח. "אבן ירח,הא? טוב לא מכרתי אבן כזאת שנים&#33; אני הולך לבדוק במחסן" הוא אומר ונעלם מאחורי כמה קופסאות ולבסוף חוזר עם אבן מלאת אבק "טוב זה יעלה לך 100&#036;&#33;" הוא אומר, אתה מגיש לו את הכסף ויוצא החוצה.

לני-
    קומבאסקין יורה סחרור אש בשילוב אש רפאים והופך את הטוויסטר לעמוד אש ענק שורף קשה את פירו, אבל גם את סנובול הפצועה בצד. קובאסקין יוצא עם בעיטה כפולה וניקור ופוגע חזר בפירו ומעיף אותו משם.
    העמוד אש אבל עדיין דולק ושורף את היער&#33;

בן-
    ברכות,איחולים,חיתולים וטיטולים D:
    אתם ממשיכים באושר בדרך 25 וכעבור עשרים דקות אתה רואה שלט "ברוכים הבאים לדרך 26,העיר ג&#39;נטה עוד כ 10 ק"מ&#33;" אתה ממשיך ללכת ושומע רישרושים מהשיחים וקול שירה חמודה נשמע באוויר.
    גיל! 3>

15. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 03:11 PM
    דיוויס-
    אתה מחפש חנות כרבע שעה ולבסוף מוצא חנות קטנה באחת הסימטאות של העיר, אתה ניכנס פנימה ורואה איש זקן שמופתע שמישהו ניכנס פנימה "כן בחור צעיר במה אוכל לעזור?" הוא שואל בחיוך צבוע,אתה מבקש אבן ירח. "אבן ירח,הא? טוב לא מכרתי אבן כזאת שנים&#33; אני הולך לבדוק במחסן" הוא אומר ונעלם מאחורי כמה קופסאות ולבסוף חוזר עם אבן מלאת אבק "טוב זה יעלה לך 100&#036;&#33;" הוא אומר, אתה מגיש לו את הכסף ויוצא החוצה.
    "עכשיו נלך למרכז הפוקימונים" אני אומר לנידורינה ומתחיל ללכת לכיוון המרכז.

Spoiler ספוילר

עמוד 79 מתוך 171 ראשוןראשון ... 2969777879808189129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •